2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
İndiri
Minder koltuğuyla birlikte oluyor zaten. I-size diye geçiyor o oto koltukları. Doğumdan itibaren kullanılan modellere bakarsınız 0-15 kg gibi yazar
İndirimli olanlara baktım onlar 9kgdan. başlıyor vazgeçtim zaten iki tane almaktansa yenidoğandan itibaren kullanılanı almak daha mantıklı

Ay bende hissediyorum galiba taş gibi karnımın alt tarafı kavuşmamıza 2 gün kaldı beybitolarla iyilermi çok merak ediyorum geçmiyor zaman

Ben hiç bilmiyorum nerde hiçte anlamıyorum harekette yok inşallah bende zamanla hissederim
Bende hareket hissetmiyorum sadece sert olduğunu fark ettim bir tarafın orası hiç yumuşak olmuyor .Sağ taraf yumuşak ama sol taraf sert

Kızlar selam, e bebek ve babymall da şubat indirimi olucakmış , neler almayı düşünüyorsunuz? Ben başlamak istiyorum alışverişe yavaş yavaş . Siz nelerden başlayacaksınız fikir olsun bana da
bebek arabası ne alıcaz peki

Ben travel istiyorum ama kime sorduysam alma kullanışsız oluyo dedi
Ben travel aldım valla kullanışsız olacağını hiç düşünmüyorum zaten baston model olanlara bebek doğar doğmaz koyamayız.Mecbur puset olacak .büyütünce de öbürünü takıp gezeceğiz işte ay ben kimseye sormadım ya.herkes bişey diyor.Biri onu al diyor biri bunu alma diyor

Kızlar selam, e bebek ve babymall da şubat indirimi olucakmış , neler almayı düşünüyorsunuz? Ben başlamak istiyorum alışverişe yavaş yavaş . Siz nelerden başlayacaksınız fikir olsun bana da
ben ilk anne yanı beşiği aldım sonra bebek arabasını aldım ,sonra da odasını aldım .şimdi de kıyafetlere başladık işte çok eğlenceli kıyafet seçmek bi de cinsiyeti bilseydim ah

Merhaba kızlar ikili test için randevum vardı sabah çok şükür herşey yolunda bebiş sağlıklı, test burdaki devlet hastanesinde yoktu başka ilçeye gittik eşimle doktordan hiç memnun kalmadık usgde bir iki dk baktı burun kemiği var ense kalınlığı 1.00 mm vs dedi ben cinsiyetine de bakar falan diye düşünürken muayene bitti adam hiç cihazı oynatıp bakmadı bile haftamız da 13+1 çıktı cinsiyeti en son sordum daha bir ay sonra belli olur dedi, normalde kendi doktorum da devlet hastanesinde ama hiç böyle değil ya adamın ağzından laf alınmıyor soru soruyoruz cevap vermiyor tuhaf bir gündü, sevindiğim tek yanı herşey yolundaymış ve eşim ilk defa gördü bebeği burda almıyorlardı muayeneye o görmüş oldu en azından kalbini de duydu çok mutlu oldu sabahtan beri suratında şaşkın bi gülümsemeyle geziyor

Ay en doğrusu ya. Hayat düzenine bakıcaksın ne istiyorum ne istemiyorumu biliceksin tamam. Ben araştırıyorum çok kullanıcı yorumları olsun çevremden olsun ama sonrasında içime sineni mantığıma yatanı alıyorum. Yoksa başedilmiyor.

İndiri

İndirimli olanlara baktım onlar 9kgdan. başlıyor vazgeçtim zaten iki tane almaktansa yenidoğandan itibaren kullanılanı almak daha mantıklı
Oda bir tercih tabiki veya ilk 1 yıl pusetle idare edip ki onunda isofixli adac testli modelleri var sonrasında 9kg dan başlayan bir modele de geçilebilir.

Doğru diyosun kuzum valla bende arkadaşlara falan soruyorum tecrübelilere her kafadan bi ses çıkıyor benim kafa karışıyo

Doğru diyosun kuzum valla bende arkadaşlara falan soruyorum tecrübelilere her kafadan bi ses çıkıyor benim kafa karışıyo
Travel setler eskiden gerçekten çok kaba asla biryere sığmaz şekildeydi bence tecrübeli olup asla alma diyenler bu sebeple kullanışsız diyor. Kocaman ve hantal olduğu için. Fakat şuan herşeyin kullanışlısı var. Ben travel almadım puset ve o pusete uygun birlikte kullanılacak kabin boy arabasını aldım.

Yer sorunu yoktur vs o zaman neden kullanışsız olsun ama yer sorunu vardır arabada dahil olmak üzere o zaman evet kullanışsız olur. Ama dediğim gibi günümüzde eskisi kadar hangal değil ki modeller. Hayat düzeninize uyuyorsa alın boşverin

Ben travel istiyorum ama kime sorduysam alma kullanışsız oluyo dedi
Niye kullanissiz dediler ki, bebegi aracin icinde kucakta ya da portbebe ile tasimak cok tehlikeli. Bebeklikte kucuk parca(ana kucagi) hem bebek arabasinda hem arac icerisinde emniyet kemeriyle ters baglanarak kullaniliyor, oto koltugunu buyumeden hemen kullanamaz. Ben travel kullanmistim birincide, simdi ikinciye de travel alacagim. Tabi benim gibi zayif(gucsuzseniz) kucuk parcayla bebegi yururken ya da merdiven cikarken (hastanede) tasiyamakta zorlanabilirsiniz. Fakat arabada ve arac icinde kesinlikle cok kullanisli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…