- 22 Mayıs 2012
- 11.002
- 30.556
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #13.761
Kesinlikle katılıyorum ama bu taşıyamama ve yer tutması sebebiyle kullanışsız diyorlardır bence. Yoksa puset veya oto koltuğu olmazsa olmaz bir konu şahsi fikrim. Kabin boy + puset daha kullanışlı diye düşünmüş olabilirlerNiye kullanissiz dediler ki, bebegi aracin icinde kucakta ya da portbebe ile tasimak cok tehlikeli. Bebeklikte kucuk parca(ana kucagi) hem bebek arabasinda hem arac icerisinde emniyet kemeriyle ters baglanarak kullaniliyor, oto koltugunu buyumeden hemen kullanamaz. Ben travel kullanmistim birincide, simdi ikinciye de travel alacagim. Tabi benim gibi zayif(gucsuzseniz) kucuk parcayla bebegi yururken ya da merdiven cikarken (hastanede) tasiyamakta zorlanabilirsiniz. Fakat arabada ve arac icinde kesinlikle cok kullanisli.
Bende devlete gidiyorum. Çok memnunum sadece cinsiyeti 16 haftada söylüyor ona sinir oluyorum ama Prosedür gereği söylemiyorlarmış Ben çok memnunumMerhaba kızlar ikili test için randevum vardı sabah çok şükür herşey yolunda bebiş sağlıklı, test burdaki devlet hastanesinde yoktu başka ilçeye gittik eşimle doktordan hiç memnun kalmadık usgde bir iki dk baktı burun kemiği var ense kalınlığı 1.00 mm vs dedi ben cinsiyetine de bakar falan diye düşünürken muayene bitti adam hiç cihazı oynatıp bakmadı bile haftamız da 13+1 çıktı cinsiyeti en son sordum daha bir ay sonra belli olur dedi, normalde kendi doktorum da devlet hastanesinde ama hiç böyle değil ya adamın ağzından laf alınmıyor soru soruyoruz cevap vermiyor tuhaf bir gündü, sevindiğim tek yanı herşey yolundaymış ve eşim ilk defa gördü bebeği burda almıyorlardı muayeneye o görmüş oldu en azından kalbini de duydu çok mutlu oldu sabahtan beri suratında şaşkın bi gülümsemeyle geziyor
Anladım canım ben de devlete gidiyorum bulunduğum yerdeki doktorum çok iyi çok memnunum ama burda ikili test yapılmıyor ya özele gideceksin ya şu ilçede var oraya gideceksin dedi öyle gittim özelden de fiyat almıştım test 750tl muayene 500tl bana çok geldiği mecbur gittik, Allahtan her zaman gittiğim bi dr değildiBende devlete gidiyorum. Çok memnunum sadece cinsiyeti 16 haftada söylüyor ona sinir oluyorum ama Prosedür gereği söylemiyorlarmış Ben çok memnunum
Hadi gözünüz aydın sağlıkla kucağınıza alınSelam kızlar doktordan çıktık çok şükür sağlıkla büyüyor minişim 12+4 çıktı %90 kız geliyor dedi ablası havalara uçtu ben biliyordum diye
Bebek dogunca oto koltugu kullanamaz cnm. Oto koltugu arabanin gidis yonunde koltuga baglanan aksesuar. Dolayisiyla fren yapildiginda bebegin kas sistemi henuz yeterince gelismedigi icin one dogru cok sarsilir, zarar gorur. Ek minderle filan baglamak ise yaramaz. Daha boynunu bile tutamayan bir canlidan bahsediyoruz. Travel sistemlerin ana kucagi parcasi, arabanin gidis yonunun tersinde emniyet kemeriyle araca baglanir. Boylece fren yapildiginda bebek one dogru degil, sirtina dogru kaykilir. Sirti yasli oldugu icin hareket bile etmez yani.bebek doğar doğmaz oto koltuğu kullanılabilir, onların içine özel minderler oluyo yenidoğan için bebek büyüdüğünde minderi çıkarıp öyle kullanabilirsin. biz şimdiden aldık oto koltuğunu
resimdeki gibi mesela
Benim doktorum vermişti bi toz suya karıştırıp içiliyodu enfeksiyon için, gebeliğimin başındaydı. Test falan da yapmıştı bana canım. İstersen başka bi doktora daha git vermesi lazım aslında bebeğe bi sıkıntı olmuyo
Bir ekleme yapmak istiyorum. Çift yönlü oto koltukları bulunuyor ve doğumdan itibaren kullanılabiliyor. Tabiki kullanıp kullanmamak tercih meselesi.Bebek dogunca oto koltugu kullanamaz cnm. Oto koltugu arabanin gidis yonunde koltuga baglanan aksesuar. Dolayisiyla fren yapildiginda bebegin kas sistemi henuz yeterince gelismedigi icin one dogru cok sarsilir, zarar gorur. Ek minderle filan baglamak ise yaramaz. Daha boynunu bile tutamayan bir canlidan bahsediyoruz. Travel sistemlerin ana kucagi parcasi, arabanin gidis yonunun tersinde emniyet kemeriyle araca baglanir. Boylece fren yapildiginda bebek one dogru degil, sirtina dogru kaykilir. Sirti yasli oldugu icin hareket bile etmez yani.
Arkadaşlar diyo ki belli süre kullanıcaksın daha sonra o arabaya sığamazsın , yolda yürürken zorlanırsın falan diyorlar da dağ bayır tırmanmicaz sonuçtaNiye kullanissiz dediler ki, bebegi aracin icinde kucakta ya da portbebe ile tasimak cok tehlikeli. Bebeklikte kucuk parca(ana kucagi) hem bebek arabasinda hem arac icerisinde emniyet kemeriyle ters baglanarak kullaniliyor, oto koltugunu buyumeden hemen kullanamaz. Ben travel kullanmistim birincide, simdi ikinciye de travel alacagim. Tabi benim gibi zayif(gucsuzseniz) kucuk parcayla bebegi yururken ya da merdiven cikarken (hastanede) tasiyamakta zorlanabilirsiniz. Fakat arabada ve arac icinde kesinlikle cok kullanisli.
Teşekkür ederim yorumun içinTravel setler eskiden gerçekten çok kaba asla biryere sığmaz şekildeydi bence tecrübeli olup asla alma diyenler bu sebeple kullanışsız diyor. Kocaman ve hantal olduğu için. Fakat şuan herşeyin kullanışlısı var. Ben travel almadım puset ve o pusete uygun birlikte kullanılacak kabin boy arabasını aldım.
Yer sorunu yoktur vs o zaman neden kullanışsız olsun ama yer sorunu vardır arabada dahil olmak üzere o zaman evet kullanışsız olur. Ama dediğim gibi günümüzde eskisi kadar hangal değil ki modeller. Hayat düzeninize uyuyorsa alın boşverin
Ben bi tane kucuk cam, 2 tane normal boy almistim. Cam olan coook kisa surede kirildi tabiki. Bebek buyudukce sadece biberonun basligina gecirilen plastik kismi degistirmeniz gerekiyor. Once tek delik, buyudukce delik sayisi artiyor. Philips avent almistim anne memesi mi deniyordu ne, gaz sorunu, akitma, emmeme olmadi. Cok memnundum. Emzik hic kullanmadi, bikac marka denedim ogurdu hepsinde, istemedi. Ben de hic sevmem zaten emzik olayini, iyi olmustuBende cok kararsızım biberon konusunda set mi aldınız yoksa tek mi?
Doğru diyosun kuzum vallabende arkadaşlara falan soruyorum tecrübelilere her kafadan bi ses çıkıyor benim kafa karışıyo
valla herkesi dinlesen deli olursunAy en doğrusu ya. Hayat düzenine bakıcaksın ne istiyorum ne istemiyorumu biliceksin tamam. Ben araştırıyorum çok kullanıcı yorumları olsun çevremden olsun ama sonrasında içime sineni mantığıma yatanı alıyorum. Yoksa başedilmiyor.
Bende emzik vermek hiç istemiyorum.İnşallah ihtiyacımız olmazBen bi tane kucuk cam, 2 tane normal boy almistim. Cam olan coook kisa surede kirildi tabiki. Bebek buyudukce sadece biberonun basligina gecirilen plastik kismi degistirmeniz gerekiyor. Once tek delik, buyudukce delik sayisi artiyor. Philips avent almistim anne memesi mi deniyordu ne, gaz sorunu, akitma, emmeme olmadi. Cok memnundum. Emzik hic kullanmadi, bikac marka denedim ogurdu hepsinde, istemedi. Ben de hic sevmem zaten emzik olayini, iyi olmustu
Valla anlamadim niye sigilmiyor filan. Magazada gorun, internetten yorumlara videolara filan bakin. Sonra icinize ne sinerse onu alirsiniz. Mesela ben hic kanguru(sling) kullanamadim, agir bir bebekti benim gucume gore. Ya da baston tipi arabalara binecek kadar hicbir zaman zayif minyon olmadi. Biraz da bebege gore sekillenecek konular bunlar.Arkadaşlar diyo ki belli süre kullanıcaksın daha sonra o arabaya sığamazsın , yolda yürürken zorlanırsın falan diyorlar da dağ bayır tırmanmicaz sonuçta
Adetten midir bilmiyorum. Bikac hafta sonra gazlanma baslayinca illa veriliyor herhalde teselli olsun diye :) Ama benimki kullanmak istemeyince isime gelmisti. Plastik seyi bebeklerin agizlarinda gezdirmesinden haz etmiyorum, bi de hijyenini saglamak zor, takintiliyim herhaldeBende emzik vermek hiç istemiyorum.İnşallah ihtiyacımız olmaz
Erkek diyorumEki Görüntüle 3200759 kızlar merhaba bir tahmini olan var mı?
Ben onlari gormedim cnm. Mutlaka cikmistir yeni modeller. Benim tecrubem epey eski. 10 yil oldu vallaBir ekleme yapmak istiyorum. Çift yönlü oto koltukları bulunuyor ve doğumdan itibaren kullanılabiliyor. Tabiki kullanıp kullanmamak tercih meselesi.
Yenidoğan koltukları ters şekilde takılıyor, bebeğin yüzü koltuğa bakacak şekilde.Bebek dogunca oto koltugu kullanamaz cnm. Oto koltugu arabanin gidis yonunde koltuga baglanan aksesuar. Dolayisiyla fren yapildiginda bebegin kas sistemi henuz yeterince gelismedigi icin one dogru cok sarsilir, zarar gorur. Ek minderle filan baglamak ise yaramaz. Daha boynunu bile tutamayan bir canlidan bahsediyoruz. Travel sistemlerin ana kucagi parcasi, arabanin gidis yonunun tersinde emniyet kemeriyle araca baglanir. Boylece fren yapildiginda bebek one dogru degil, sirtina dogru kaykilir. Sirti yasli oldugu icin hareket bile etmez yani.
Canım nasıl oldun kanaman ne durumda? Ben buralara çok gelemiyorum ama hep okumaya çalışıyorum benim de lekelenme şeklinde var şuan kanama. 12 haftalığım. İnşallah daha iyisindirNormalde biraz haraketsiz biriyim. Evet bu 2 haftalik durum genel hayatima gore baya haraketli geciyorDU. Ama asla ne kadar yoruldum ben maffoldum moduna da gelmedim yani. Uzuldugum bi nokta olmustu daha oncede yazdim. Dolandiricinin biri ev adresimi falan bulup tehditvari konusmus. Gercek falan sandim bi an dolandirici oldugunu idrak edemedik yani. Ve ben cok korktum. Agladim karakola falan gittim. Ertesi gun aksaminda da 6 yas oglumla az tartistik. Ona da agladim bagirdim falan. Zaten o aksamda kanama oldu yani dün. Biraz rahat olmaya cacalisacagim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?