2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kesinlikle katılıyorum ama bu taşıyamama ve yer tutması sebebiyle kullanışsız diyorlardır bence. Yoksa puset veya oto koltuğu olmazsa olmaz bir konu şahsi fikrim. Kabin boy + puset daha kullanışlı diye düşünmüş olabilirler

Bende devlete gidiyorum. Çok memnunum sadece cinsiyeti 16 haftada söylüyor ona sinir oluyorum ama Prosedür gereği söylemiyorlarmış Ben çok memnunum

Bende devlete gidiyorum. Çok memnunum sadece cinsiyeti 16 haftada söylüyor ona sinir oluyorum ama Prosedür gereği söylemiyorlarmış Ben çok memnunum
Anladım canım ben de devlete gidiyorum bulunduğum yerdeki doktorum çok iyi çok memnunum ama burda ikili test yapılmıyor ya özele gideceksin ya şu ilçede var oraya gideceksin dedi öyle gittim özelden de fiyat almıştım test 750tl muayene 500tl bana çok geldiği mecbur gittik, Allahtan her zaman gittiğim bi dr değildi

Bebek dogunca oto koltugu kullanamaz cnm. Oto koltugu arabanin gidis yonunde koltuga baglanan aksesuar. Dolayisiyla fren yapildiginda bebegin kas sistemi henuz yeterince gelismedigi icin one dogru cok sarsilir, zarar gorur. Ek minderle filan baglamak ise yaramaz. Daha boynunu bile tutamayan bir canlidan bahsediyoruz. Travel sistemlerin ana kucagi parcasi, arabanin gidis yonunun tersinde emniyet kemeriyle araca baglanir. Boylece fren yapildiginda bebek one dogru degil, sirtina dogru kaykilir. Sirti yasli oldugu icin hareket bile etmez yani.

Bana da aynı şekilde tek kullanımlık toz verdi kullandım tabi değerlerime bakıp verdi bende o şekilde kullandim

Bir ekleme yapmak istiyorum. Çift yönlü oto koltukları bulunuyor ve doğumdan itibaren kullanılabiliyor. Tabiki kullanıp kullanmamak tercih meselesi.

Arkadaşlar diyo ki belli süre kullanıcaksın daha sonra o arabaya sığamazsın , yolda yürürken zorlanırsın falan diyorlar da dağ bayır tırmanmicaz sonuçta

Teşekkür ederim yorumun için

Bende cok kararsızım biberon konusunda set mi aldınız yoksa tek mi?
Ben bi tane kucuk cam, 2 tane normal boy almistim. Cam olan coook kisa surede kirildi tabiki. Bebek buyudukce sadece biberonun basligina gecirilen plastik kismi degistirmeniz gerekiyor. Once tek delik, buyudukce delik sayisi artiyor. Philips avent almistim anne memesi mi deniyordu ne, gaz sorunu, akitma, emmeme olmadi. Cok memnundum. Emzik hic kullanmadi, bikac marka denedim ogurdu hepsinde, istemedi. Ben de hic sevmem zaten emzik olayini, iyi olmustu

Doğru diyosun kuzum valla bende arkadaşlara falan soruyorum tecrübelilere her kafadan bi ses çıkıyor benim kafa karışıyo
valla herkesi dinlesen deli olursun çoğu hantal olduğu için sorun oluyor diyor ama yeni modeller hiç öyle değil.Bizim araba da uygundu o yüzden öyle aldım .çok da içime sindi.Araştırdıktan sonra gerisi boş

Bende emzik vermek hiç istemiyorum.İnşallah ihtiyacımız olmaz

Arkadaşlar diyo ki belli süre kullanıcaksın daha sonra o arabaya sığamazsın , yolda yürürken zorlanırsın falan diyorlar da dağ bayır tırmanmicaz sonuçta
Valla anlamadim niye sigilmiyor filan. Magazada gorun, internetten yorumlara videolara filan bakin. Sonra icinize ne sinerse onu alirsiniz. Mesela ben hic kanguru(sling) kullanamadim, agir bir bebekti benim gucume gore. Ya da baston tipi arabalara binecek kadar hicbir zaman zayif minyon olmadi. Biraz da bebege gore sekillenecek konular bunlar.

Bende emzik vermek hiç istemiyorum.İnşallah ihtiyacımız olmaz
Adetten midir bilmiyorum. Bikac hafta sonra gazlanma baslayinca illa veriliyor herhalde teselli olsun diye :) Ama benimki kullanmak istemeyince isime gelmisti. Plastik seyi bebeklerin agizlarinda gezdirmesinden haz etmiyorum, bi de hijyenini saglamak zor, takintiliyim herhalde

Bir ekleme yapmak istiyorum. Çift yönlü oto koltukları bulunuyor ve doğumdan itibaren kullanılabiliyor. Tabiki kullanıp kullanmamak tercih meselesi.
Ben onlari gormedim cnm. Mutlaka cikmistir yeni modeller. Benim tecrubem epey eski. 10 yil oldu valla Oto koltuguna bebek kondugunu hayal edince urktum bi an. Ters yolculuk etmesi gerekir arabada.

Yenidoğan koltukları ters şekilde takılıyor, bebeğin yüzü koltuğa bakacak şekilde.

Canım nasıl oldun kanaman ne durumda? Ben buralara çok gelemiyorum ama hep okumaya çalışıyorum benim de lekelenme şeklinde var şuan kanama. 12 haftalığım. İnşallah daha iyisindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…