- 14 Temmuz 2015
- 2.023
- 6.730
- 158
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #13.701
Bende deneyeceğim akşama .Ankara karlı şimdi evden çıkmayı gözüm yemedi.Eşim alacak gelirken inşallah şifa olurBen de aynı yatıyorum canım kuru dutu denicem şimdi geçer inşallah bugün
Çok teşekkür ederim çok zorluyor evet ilaç da içemeyince iyice kötü oluyorum.Boğaz ağrım da bar hafiften.grip mi alerji mi anlamadımtamamdir canim onada bakayim
çok gecmis olsun canim. annemde de alerjik astim var. tuttummu tutuyor cidden. anca uyuyunca hapsurmasi duruyor burun akintisi oda yorgun dustugu icin hapsurmaktan uyuyor. evde halı bile serdirmezdi bize alerjim tutcak diye. insallah atlatirsin
Sizinki cam mı polyproplen mi?
lansinoha da bakacağım, burada mı başka konuda mı hatırlayamadım dr browns çok iyi denmişti o da ordan aklıma geldi
Ben de ankaradayım, fena soğuk ben de çıkamadım listeyi attım beyimeBende deneyeceğim akşama .Ankara karlı şimdi evden çıkmayı gözüm yemedi.Eşim alacak gelirken inşallah şifa olur
Çok teşekkür ederim çok zorluyor evet ilaç da içemeyince iyice kötü oluyorum.Boğaz ağrım da bar hafiften.grip mi alerji mi anlamadım
Kayar düşerim diye korktum valla ben biraz sakarım karda buzda yürüme konusunda daBen de ankaradayım, fena soğuk ben de çıkamadım listeyi attım beyime
polyproplen canım. İlk oğlumda 2 cam biberon kırdıktan sonra cama tovbe ettim :)
Dr Browns u çok överlerdi benim dönemimde ama çok pahalıydı.Biberon testi izledim geçen ben. O testte bir izledim rezalet. Ters çeviriyorlar şıp şıp damlıyor. Bebek çektikçe gelecek lansinohtan o yüzden memnundum ben. Doğal akışı vardı.
Cok gezmeyi seven birisi degiliz heleki eşim hastaneden hastaneye birde kardeslerimize gidiyoruz tamam onlarda arabayla gittiğimizden gerek duymuyorum ki anca pazarlarda kucakta cok tasinir onuda eşim varken gidiyorum o taşır bebegi kucağındaBende anlamamış olabilirimbence de puset bide bebek daha rijit durur gibi. Sadece hep kucakta taşınacaksa portbebe pusetten hafiftir puseti kolda taşımak zor olur tek eksisi o bence. Araba almama sebebiniz nedir nasıl halledeceksiniz fikir olması açısından soruyorum.
Ablamin bebeginin kalma varsa arabasi ondan alırım yada gorumcemden onlardaki eskidiyse gerekte yok zaten puset ilgimi cektide bakalım biraz daha düşüneyimCok gezmeyi seven birisi degiliz heleki eşim hastaneden hastaneye birde kardeslerimize gidiyoruz tamam onlarda arabayla gittiğimizden gerek duymuyorum ki anca pazarlarda kucakta cok tasinir onuda eşim varken gidiyorum o taşır bebegi kucağındaköyde oturuyorum hani şehirde yasasam alirim belki hanide gereksiz geliyo ben iki bebegimde gebelikten doğuma motorla gittim geldim hep motorda geçti ikisininde bebekligi bu biraz şanslı olucak
Benim kullandım wollex marka,pandemi döneminde almıştım cok memnunumtamamdir canim onada bakayim
çok gecmis olsun canim. annemde de alerjik astim var. tuttummu tutuyor cidden. anca uyuyunca hapsurmasi duruyor burun akintisi oda yorgun dustugu icin hapsurmaktan uyuyor. evde halı bile serdirmezdi bize alerjim tutcak diye. insallah atlatirsin
Bende cok kararsızım biberon konusunda set mi aldınız yoksa tek mi?Dr Browns u çok överlerdi benim dönemimde ama çok pahalıydı.Biberon testi izledim geçen ben. O testte bir izledim rezalet. Ters çeviriyorlar şıp şıp damlıyor. Bebek çektikçe gelecek lansinohtan o yüzden memnundum ben. Doğal akışı vardı.
Bende cok kararsızım biberon konusunda set mi aldınız yoksa tek mi?
Bi De 12. Haftam btti goguslerime sanki igne sokuo lar cok acıo normal mi
son gttgmde 11+2ydm 11+4 ddi dedi gibi gdiosam su an 12+2 yim ve cıban var snki gogslermde yaBenim 14. haftam ki muhtemelen yine önde. yani sonunda olabilirilm 14ün. Memelerim inanılmaz ağrıyorVitamin konusunda bişey diyemicem malesef...
Ben karda değilde pazar günü evde düştüm popomun üstüne inanılmaz üzgünüm bu yüzdenKayar düşerim diye korktum valla ben biraz sakarım karda buzda yürüme konusunda daiyi ki var beyler
jumbo boy dediğiniz kaç ml??Canım bak ben ilk bebeğimde gittim Chicco anne memesine benzeyen aldım,agzına bile sürmedi oğlum.Zorla normal Chicco ile devam ettm. Sonra büyüdükçe wee-nuk falan filan. Arkadaşımda Avent vardı begenirdi o da.
2. de LAnsinoh tek biberon aldım. Süt sağma makinesini de aldım. Lansinohun emzirme ile ilgili herşeyi güzel. Hatta geçen indirimde göğüs ucu balmı buldum jumbo boy 240 tl ye aldım. İyi ki almışım şu an 290 larda.
Bu bebeğime de Lansinoh tekli biberon ve 4 lü süt saklama şişesi de aldım. Ben çok begendim bence alanında best
Tekrardan allah sağlıklı gebelik nasip etsin . Gecmis olsun her sey gönlünce olsunAmin Allah razı olsun 9. haftaya girmiştik
jumbo boy dediğiniz kaç ml??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?