2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ben de aynı yatıyorum canım kuru dutu denicem şimdi geçer inşallah bugün
Bende deneyeceğim akşama .Ankara karlı şimdi evden çıkmayı gözüm yemedi.Eşim alacak gelirken inşallah şifa olur
Çok teşekkür ederim çok zorluyor evet ilaç da içemeyince iyice kötü oluyorum.Boğaz ağrım da bar hafiften.grip mi alerji mi anlamadım

Dr Browns u çok överlerdi benim dönemimde ama çok pahalıydı.Biberon testi izledim geçen ben. O testte bir izledim rezalet. Ters çeviriyorlar şıp şıp damlıyor. Bebek çektikçe gelecek lansinohtan o yüzden memnundum ben. Doğal akışı vardı.
lansinoha da bakacağım, burada mı başka konuda mı hatırlayamadım dr browns çok iyi denmişti o da ordan aklıma geldi

Ben de ankaradayım, fena soğuk ben de çıkamadım listeyi attım beyime

polyproplen canım. İlk oğlumda 2 cam biberon kırdıktan sonra cama tovbe ettim :)

teşekkür ederimm, ben de emin olamadım cam mı pp mi ama sık kullanımda cam zor oluyormuş galiba. sanırım ben de lansinoh alacağım :)

Cok gezmeyi seven birisi degiliz heleki eşim hastaneden hastaneye birde kardeslerimize gidiyoruz tamam onlarda arabayla gittiğimizden gerek duymuyorum ki anca pazarlarda kucakta cok tasinir onuda eşim varken gidiyorum o taşır bebegi kucağında köyde oturuyorum hani şehirde yasasam alirim belki hanide gereksiz geliyo ben iki bebegimde gebelikten doğuma motorla gittim geldim hep motorda geçti ikisininde bebekligi bu biraz şanslı olucak

Ablamin bebeginin kalma varsa arabasi ondan alırım yada gorumcemden onlardaki eskidiyse gerekte yok zaten puset ilgimi cektide bakalım biraz daha düşüneyim

Benim kullandım wollex marka,pandemi döneminde almıştım cok memnunum

Eklentiler

• 20230201_135105.webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 48
Bende cok kararsızım biberon konusunda set mi aldınız yoksa tek mi?

Canım bak ben ilk bebeğimde gittim Chicco anne memesine benzeyen aldım,agzına bile sürmedi oğlum.Zorla normal Chicco ile devam ettm. Sonra büyüdükçe wee-nuk falan filan. Arkadaşımda Avent vardı begenirdi o da.
2. de LAnsinoh tek biberon aldım. Süt sağma makinesini de aldım. Lansinohun emzirme ile ilgili herşeyi güzel. Hatta geçen indirimde göğüs ucu balmı buldum jumbo boy 240 tl ye aldım. İyi ki almışım şu an 290 larda.
Bu bebeğime de Lansinoh tekli biberon ve 4 lü süt saklama şişesi de aldım. Ben çok begendim bence alanında best
Bende cok kararsızım biberon konusunda set mi aldınız yoksa tek mi?

Kızlar mamajoo nun biberon ve süt sağma makinasını da tavsiye ederim.

Güvenlik açısından puset iyi, ancak yenidoğan dönemi ve sonraki bir kaç ay arabada bebek çok sık emmek istiyor. Port bebe taşımak ve arabada emzirmek için bana daha pratik gelmişti. Dışarıda da yenidoğan uyumlu bebek arabası ile taşıdık. İlk aylar ben yalnız çıktığımda wrap sling ile bile taşımışımdır. Puset ile uzun süre taşımak yoruyor.

Kızlar ya Dr bana elenatal 2 yle d3 total verdi folik asiti 3 ay btnce bırakıyoruz dedi Bde ben bacak agrım İcin ilaç istemiştim osteacare diye onu kullanırsın folik bırakınca dedi ama elenatal mi folik yerine o mu bilemedim? Bir de son adet tarihim 9 Kasım bugun tam 12 haftam bitti. 3 ayım bitti mi benim simdi bitmedi mi?

jumbo boy dediğiniz kaç ml??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…