2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
BEn bebeğimin sertliğini hissetmeye başladım kızlar. TAş yutmuş gibi oluyorum arada :) Bir de eski gebeliklerimden deneyimliyim, başın olduğu yer daha sert ve dokununca tuhaf biz his oluyor o tarafta, bir gebelik geçirenler beni anladı mı bilmem ama :) Hissediyorum :)

Ben karda değilde pazar günü evde düştüm popomun üstüne inanılmaz üzgünüm bu yüzden
İnşallah bi daha yaşanmaz ,bende ekstra dikkat ediyorum çok müsaitim düşmeye bi kaç kere merdivende başım döndü eşim tuttu.Kaçılmıyor bazen kazalardan

İnşallah bi daha yaşanmaz ,bende ekstra dikkat ediyorum çok müsaitim düşmeye bi kaç kere merdivende başım döndü eşim tuttu.Kaçılmıyor bazen kazalardan
İnşallah canım Allahtan bir ağrım vs olmadı sonrasında her dk da doktora gitmek istemiyorum açıkçası çok güvenli bir yerde olduklarını düşünüyorum

Ay bende sol tarafımda sanki taş varmış gibi hissediyorum en sert orası.ultrasonda da o tarafta görmüştük bizim yarasayı ay ilk olunca bilmiyorum ki bebek mi gaz mı gurultu mu nedir diye

Hiç gerek yok o zaman gerçekten de keşke bende köyde olsaydım şu aralar heleki özlemini çok duyuyorum bence sizde şanslısınız

İnşallah canım Allahtan bir ağrım vs olmadı sonrasında her dk da doktora gitmek istemiyorum açıkçası çok güvenli bir yerde olduklarını düşünüyorum
Evet bencede ,daha korunaklı bi yer düşünemiyorum onlar için.Allah korusun bebişleri de ,bizi de Çok sevindim bi sorun olmamasına

Hiç gerek yok o zaman gerçekten de keşke bende köyde olsaydım şu aralar heleki özlemini çok duyuyorum bence sizde şanslısınız
Gerçekten bende öyle düşünüyorum şehirde yaşamama dogmama rağmen anca çarşı isimiz icin çıkıyoruz o bile yetiyor gürültüsü kalabalıkligi insan evine kacmak icin çabalıyor bizim icin öyle tabi. Allah şükür köyde herşeye sahibim

Oto koltukları indirimdeymiş bugün, baktımda 9-15kg yazıyor bebek zaten 1 yaşında 9 kg oluyor hemen hemen değil mi, o zaman şimdi almaya gerek yok sanırsam seneye şubat indiriminde bile alınır. Birde bebek arabalarıyla değişken travel deniyormuş sanırım tam araştırmadım onla uyumlu olanlar var. Çok cahilim ya öğrencem yavaş yavaş bebek 1 yaşına girene kadar pusette mi taşıyorsunuz kızlar

bebek doğar doğmaz oto koltuğu kullanılabilir, onların içine özel minderler oluyo yenidoğan için bebek büyüdüğünde minderi çıkarıp öyle kullanabilirsin. biz şimdiden aldık oto koltuğunu

resimdeki gibi mesela

Eklentiler

• jaju-baby-gri-yildizli-oto-koltugu-minde-0aeb.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 144
Bizde arabasını, oto koltuğunu ve pusetini aldık.
Bende başlarda nasıl taşıncak işte puset boşuna mı acaba vs diye düşündüm. Ben kanguru ile heryere götürmek istiyordum birde oto koltuğu ikisi iş görür diye düşünmüştüm. Ama işler öyle olmadı. 1 yaşına kadar oto koltuğu gibi kullanılabilen ve uzunca yatabileceği bir puset aldım. Birde oto koltuğu aldım. 8-9 aylıkken ona geçip 22 kg ya kadar onu kullanıcaz tabiki çocuktan çocuğa fark eder ama 4-4.5 yaşa kadar kullanırız diye düşünüyorum. Arabası puset ile uyumlu, puset kullanırken arabasını da kullanabileceğiz. Biz böyle bir sistem düşündük.

Birde minder bakmam gerekir o zaman hangi marka aldınız oto koltuğunu özellikle bakmanın gerektiği birşey varmı

Gerçekten hiç böyle değildim küçükken köy va sevmezdim ama şu son 2 yıldır özlem duyuyorum sakinlik dinginlik kaostan uzak organik toprakla bütünleşik bir hayat çekiyor canım. Bıktım egzoz dumanlarından, kök salamamaktan, trafikte kaybedilen saatlerden. Mutlaka köy hayatınında yaşayanın bileceği zorlukları vardır ama yine de insan ihtiyaç duyuyor. Çok şükür kıymetini bilin vallahi

Birde minder bakmam gerekir o zaman hangi marka aldınız oto koltuğunu özellikle bakmanın gerektiği birşey varmı

Kendinden minderli modeller var, infant car seat diye geçiyor. Onlar yenidoğandan itibaren kullanılabiliyor ve içindeki minder kısmı çıkarılınca büyüyor. Bizdekinin fotosunu ekliyorum, nuna markası. Bebek arabasına da takılıyor puset gibi. Tabii büyüdüğünde ona göre yeni bi oto koltuğu almamız gerekecek. Eğer arabayla çok yolculuk yapmayacaksanız infant olanlar gerekmeyebilir sizin için, direkt büyük olanı alırsınız.

Eklentiler

• nuna_car_seat_pipa_next_i_size_2566-2.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 77
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…