2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Doğrudur canım, hiç kullanamadığım için bilemicem çeşit çeşit almıştım o zaman hiç mi birini sevmez ya ben doğduğu andan itibaren hep denedimhem meme hem emzik verdim ama kesinlikle almadı inşallah bu defa alır gece kurtarıcısı resmen

Neden 15. Haftaya kadar canım anlamadım? 15. Haftaya kadar düşme riski mi var bebeklerin yoksa başka bişey mi kaçırdım?

Canim bende de sari akinti var. hatta bazen afedersn pihti gibi geliyor. kanama oldugunu mu gosteriyormus bu?

Kızlar aranızda kan uyuşmazlığı olan hatta test yapıp pozitif gören var mı? Benim dr bazı testler istedi yaptırdım ve bu uyuşmazlık testini de istedi pozitif geldi. Negatif gelmesi gerekiyor demişti kontrol zamanı. Şimdi detaylısını istedi. Korkmalı mıyım bilgisi olan var mı? Hamile kalmakla bitmiyor yaa valla hep bir endişe stres

Memeniz benimki gibi küçücükse yattığın yerden emzirme olayı olmuyo çok imreniyordum ama asla olamdı

Bizde de kan uyuşmazlığı var haftaya kontrollüm var bana daha test yapılmadı inşallah bi sıkıntı olmaz

E bebekte çok güZel indirim kaptım çöp kovasında falan bakın kızlar sizde .

Eklentiler

• BB956C3C-80FB-4B4C-B032-3A509263B322.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 83
  • DE77D8C8-E467-4DD3-82F6-4A813EEFDCDC.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 97
Benimde benzer durum. Bi dolandiricilik durumu oldu bende cok korktum agladim karakola falan gittim. Benimde ozaman oldu. Stresten olur dedi doktorda. Gelmiyor moral bozmaya. Pozitif dusunelim. Insallah saglikla sihhatle gelirler hepimizinki

Canim bende de sari akinti var. hatta bazen afedersn pihti gibi geliyor. kanama oldugunu mu gosteriyormus bu?
Yok doktorlardan bu sekilde kanama oldugunu gosterir diye hic duymadim. Ben kendim bu sekilde yorumladim. Afedersiniz ama gunluk pedimi 5 6 saat degistirmedigimde o sari akinti ustuste bine bine boyle ince cizgi kahverengimsi oluyor. Sanki camasirim kirlenmis gibi yani. O sebeple sarilarin icinde aslinda hep kahverengilik varmis gibi geliyor. Ve bu sari akinti ne zaman bu artik cok koyu sari oldu dedigimde sonrasinda direk kahverengi geldi. Bi kac kere oldu ama hep oldu. Bilemiyorum. Dedigim gibi doktor yorumu degil bu.

Valla ben hiç dikkat etmedim

Doktora sorarım gidince offf yaaa,

Bende çöp kovası ve 1485 li poşet aldım canım güxel indirim korbell int sitelerinde bile daha pahalı
Poşeti az almışım ya aynen bi tanede 1485 li alcam ya gümüş kapak bakıyorum aşağıdaki iki ürünün ne farkı varda fiyatı böle farklıki alanlar hangisini aldı yada kullandı?

Eklentiler

• EF857C52-9484-4834-B89D-A4CA1F02C65D.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 82
Bizde de var canım daha evlenirken biliyorduk ondan korkma 20lerde haftada karından bir iğne yapıyorlarmış o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…