- 3 Kasım 2017
- 4.601
- 7.881
- 158
- 36
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #13.821
Doğrudur canım, hiç kullanamadığım için bilemicemMemeye alistirdigima emin olduktan sonra ben gene emzik verecegim insallah alir. Sureyi de cok uzatmamak lazim sonra almayabilirler. Avent gece parlayan emzik favorim. Emzik dusunce uyaniyorlar körlemesine elle yatakta ariyorsun. Ama gece parlayani efsane
Neden 15. Haftaya kadar canım anlamadım? 15. Haftaya kadar düşme riski mi var bebeklerin yoksa başka bişey mi kaçırdım?Haklısın canım yapacak bir şey yok. Bana doktorun dediği 15. Haftaya kadar zaten bu bebek dusecekse düşecek biz bunu durduramayiz. Benim de o sari akıntı hep var. Dediğin gibi kahverengi akintilar da var içinde. Cuma günü güzel haberler alırsın insaallah canım. Dualarım hep bizimle. Kafayı rahat bırakmamız lazım. Ben geçenlerde bir yakınımızı kaybettim çok üzüldüm ağladım resmen akşamına kanamam oldu demem o ki üzüntüye strese falan gelmiyor. Kendini moralini hep iyi tutmaya çalış
Canim bende de sari akinti var. hatta bazen afedersn pihti gibi geliyor. kanama oldugunu mu gosteriyormus bu?Cuma günü kontrol randevusuna gideceğim. Günlük ped takıyorum daha kolay takip edebilmek adına. Idrar sonrasi sarı akıntı seklinde suan. (Bu sariligi hafif kan var icinde diye yorumluyorum ben hep. Bole tarif edemem ama biseyler var denilebilir seklinde) bende suan 12+ 1 2 gibi bisiyim. Hakkimizda hayirlisi. Kendi doktoruma fotograflari attim ultrason. Buyuk bir kanama alani degil ama sonucta bi ultrason goruntusune gore yorumluyorum yaniltmak istemem ama rahat ol kendini yipratma dedi. Sizinde umarim guzelce iyilesir. Dua edelim birbirimize yapcak biside yok.
Memeniz benimki gibi küçücükse yattığın yerden emzirme olayı olmuyoO emziğe alıştığı icin oluyo canim. Ben oğlumda ve kızımda yanımda yatırdım belli bir aya gelinceye kadar buyuyunceye kadar geceleri yatarak emzirmedim kendini toplayinca mesela kac aydı tam bilmiyom da geceleri yattık yerden emzirdim ben uyurdum o emerdi sonra bırakırdı uyur kalırdıbundada biraz büyünceye kadar mecbur oturduk yerden emzirmeye gaz çıkarmaya devam inşallah sonrası yanımda yattık yerden devam benim kizim bir yaşından sonra oynamak amacli sevdi emziğini öyle emdi sütten ayirdigim zaman ayakta sallarken verirdim gece gündüz belli sure uykuya dalana kadar emerdi onuda
Bizde de kan uyuşmazlığı var haftaya kontrollüm var bana daha test yapılmadı inşallah bi sıkıntı olmazKızlar aranızda kan uyuşmazlığı olan hatta test yapıp pozitif gören var mı? Benim dr bazı testler istedi yaptırdım ve bu uyuşmazlık testini de istedi pozitif geldi. Negatif gelmesi gerekiyor demişti kontrol zamanı. Şimdi detaylısını istedi. Korkmalı mıyım bilgisi olan var mı?Hamile kalmakla bitmiyor yaa valla hep bir endişe stres
Var canım . Kardeşim eczacı kullağın folik asit miktarı kadar var dedi hemde .Elenatal 2 verdi ise onun içeriğinde folik asit yok diye biliyorum, elenatal 1 de var o ilk 3 ayda kullanılan
Bende çöp kovası ve 1485 li poşet aldım canımE bebekte çok güZel indirim kaptım çöp kovasında falan bakın kızlar sizde .
Benimde benzer durum. Bi dolandiricilik durumu oldu bende cok korktum agladim karakola falan gittim. Benimde ozaman oldu. Stresten olur dedi doktorda. Gelmiyor moral bozmaya. Pozitif dusunelim. Insallah saglikla sihhatle gelirler hepimizinkiHaklısın canım yapacak bir şey yok. Bana doktorun dediği 15. Haftaya kadar zaten bu bebek dusecekse düşecek biz bunu durduramayiz. Benim de o sari akıntı hep var. Dediğin gibi kahverengi akintilar da var içinde. Cuma günü güzel haberler alırsın insaallah canım. Dualarım hep bizimle. Kafayı rahat bırakmamız lazım. Ben geçenlerde bir yakınımızı kaybettim çok üzüldüm ağladım resmen akşamına kanamam oldu demem o ki üzüntüye strese falan gelmiyor. Kendini moralini hep iyi tutmaya çalış
Çok korkuyorum ikizler birde iyice moralim bozuldu. Rabbimden sağlık istiyorum hep duadan başka bir şey gelmiyor elimden şuan. İnşallah senin negatif gelirBizde de kan uyuşmazlığı var haftaya kontrollüm var bana daha test yapılmadı inşallah bi sıkıntı olmaz
Yok doktorlardan bu sekilde kanama oldugunu gosterir diye hic duymadim. Ben kendim bu sekilde yorumladim. Afedersiniz ama gunluk pedimi 5 6 saat degistirmedigimde o sari akinti ustuste bine bine boyle ince cizgi kahverengimsi oluyor. Sanki camasirim kirlenmis gibi yani. O sebeple sarilarin icinde aslinda hep kahverengilik varmis gibi geliyor. Ve bu sari akinti ne zaman bu artik cok koyu sari oldu dedigimde sonrasinda direk kahverengi geldi. Bi kac kere oldu ama hep oldu. Bilemiyorum. Dedigim gibi doktor yorumu degil bu.Canim bende de sari akinti var. hatta bazen afedersn pihti gibi geliyor. kanama oldugunu mu gosteriyormus bu?
Valla ben hiç dikkat etmedimCanım bende iğne kullanıyorum aynı saat vurunman gerek mecbur ben alarm kurdum hergün aynı saatte vurunuyorum çok önemli doktorum en başında uyardı hep aynı saat vurunman gerek diye biliyorum zor ama bir sefer yaparsan alışırsın ben hep en başından beri kendim yapıyorum
Doktora sorarım gidince offf yaaa,Canım bende iğne kullanıyorum aynı saat vurunman gerek mecbur ben alarm kurdum hergün aynı saatte vurunuyorum çok önemli doktorum en başında uyardı hep aynı saat vurunman gerek diye biliyorum zor ama bir sefer yaparsan alışırsın ben hep en başından beri kendim yapıyorum
Poşeti az almışım ya aynen bi tanede 1485 li alcamBende çöp kovası ve 1485 li poşet aldım canımgüxel indirim korbell int sitelerinde bile daha pahalı
Bizde de var canım daha evlenirken biliyorduk ondan korkma 20lerde haftada karından bir iğne yapıyorlarmış o kadarKızlar aranızda kan uyuşmazlığı olan hatta test yapıp pozitif gören var mı? Benim dr bazı testler istedi yaptırdım ve bu uyuşmazlık testini de istedi pozitif geldi. Negatif gelmesi gerekiyor demişti kontrol zamanı. Şimdi detaylısını istedi. Korkmalı mıyım bilgisi olan var mı?Hamile kalmakla bitmiyor yaa valla hep bir endişe stres
Canım alışkın olmadığın için gözünde büyüyor sadece inan bana korkçak bişey ya da bi zorluk yok. Sadece bir kere yapman lazım sonra görceksin zor olmadığınıDoktora sorarım gidince offf yaaa,
Evet benim aldığım bebek arabası seti travel sistem diye geçiyormuş mesela burdan öğrendim bir sürü farklı kavram varAynen, sonradan gordum ben de diger yazdiklarinizi. Kavramsal karmasa yasanabiliyor bu zimbirtilarda
Ben 999 ayar olanı aldım, farkı var mı hiç bilmiyorum amaPoşeti az almışım ya aynen bi tanede 1485 li alcamya gümüş kapak bakıyorum aşağıdaki iki ürünün ne farkı varda fiyatı böle farklıki alanlar hangisini aldı yada kullandı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?