2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ben de travel alıcam ama ne alıcam? Mamas papasın stradasını çok sevdim, cybex balios cok sevdım ama o kadar para verilir mi bilmiyorum ki… Joie versatrax var bir de, sen ne aldın acaba?

Elenatal 2 verdi ise onun içeriğinde folik asit yok diye biliyorum, elenatal 1 de var o ilk 3 ayda kullanılan

Ben de travel alıcam ama ne alıcam? Mamas papasın stradasını çok sevdim, cybex balios cok sevdım ama o kadar para verilir mi bilmiyorum ki… Joie versatrax var bir de, sen ne aldın acaba?
Ay çok pahalı bunlaaaar valla günümüzde ben o kadar para vermeyi kendi ekonomim açısında israf olarak gördüm kanz aldım.hatta bana kalsa ben baby plus alacaktım ama eşim e bebek satıcılarının baby plus pazarlamak için uğraşlarına sinir oldu ve vaz geçtik ondan.Kanz k-go aldım .şimdi x-go su falan da çıkmış daha yeni olarak.bi arkadaşım da kraftın bi modelini aldı .

Bende emziği hep tükürmüşüm ,dua ediyorum benim gibi olsun diye
Valla canım alması mı daha iyi yoksa almaması mı inan ben bilmiyorum bence arada bir alsa hiç fena olmaz yaa hani emzik için memeden vazgeçmesin ama en azından uykusunda emzikle avunsun yaa. Çok zor oluyo gerçekten ben saat başı kalkıyodum geceleri en az yarım saat emiyodu. Düşün 1 saatin yarısı emme yatırıyom yarım saat aonra gene vik vik benimki hiç uyumuyordu nerdeyse yani emcek ve memede kalcak . Memem ağzında öyle uyuyodu çocuk en huzurlu.. ama ben uyuyamıyordum. Bunsefer en çok iatediğim şey uyuyan sağlıklı bir bebek

Geçmiş olsun canım bir an evvel düzelirsin inşallah

Kızlar bugün kontrole gittim normalde 10+4 ama 11+1 çıktı, benim son zamanlarda çok fazla kalp çarpıntım ve nefes darlığım oluyor 9 aylık hamile gibiyim doktor da bu haftalarda bunun olmaması gerektiğini bi kardiyolojiye görünmemin iyi olacağını tavsiye etti böyle belirtiler yaşayan var mı?

Canım nasıl oldun kanaman ne durumda? Ben buralara çok gelemiyorum ama hep okumaya çalışıyorum benim de lekelenme şeklinde var şuan kanama. 12 haftalığım. İnşallah daha iyisindir
Cuma günü kontrol randevusuna gideceğim. Günlük ped takıyorum daha kolay takip edebilmek adına. Idrar sonrasi sarı akıntı seklinde suan. (Bu sariligi hafif kan var icinde diye yorumluyorum ben hep. Bole tarif edemem ama biseyler var denilebilir seklinde) bende suan 12+ 1 2 gibi bisiyim. Hakkimizda hayirlisi. Kendi doktoruma fotograflari attim ultrason. Buyuk bir kanama alani degil ama sonucta bi ultrason goruntusune gore yorumluyorum yaniltmak istemem ama rahat ol kendini yipratma dedi. Sizinde umarim guzelce iyilesir. Dua edelim birbirimize yapcak biside yok.

Şükürler olsun ekip biciyoz ağaçtan topluyorsunuz istedigini istediğin kadar organik kendi ektigini yemesi cok zevkli en önce köy hayatı deyince. Var aslinda ev ama esim bırakmıyor köyü biz barinamayiz sitede durutmazlar bizi diyo burda istediklerini yapıyorlar cocuklar bağırıp çağırıp camur su ne varsa serbest. Köy okulu zaten muhteşem özel okul gibi cocukta az olunca öğretmen çok güzel ilgileniyor şehirde olsam cocuklarla nasil olurdu falan diye düşünüyoruzda diyorum gittigimizle köye döndüğümüz bir olurdu bizim diyom

Bende emziği hep tükürmüşüm ,dua ediyorum benim gibi olsun diye
Ilk cocuklariniz mi emin olamadim ama yorum yapmadan gecemedim. Dualarinizi tam edin derim cunku benim oglum 1 ay meme reddi yapti surekli kilo verdi tabiki o donem rmzik yada biberon vermedim. Sagdigim sutu kasikla veya siringayla verdim verdirdim. Ancaaaak belli bir sure sonra meme tamamen oluruna girince geceleri agzinda o memeyle uyumak istiyorlar. Ve sizin uyumaniz imkansizlasiyor. Oturarak bel agrisiyla ve bi seferlik degil her geceee sonucta bu durum. Ben emzik verdim ve aldi. Emzik agzindan dusunce bile uyaniyordu meme icin bu sekilde devam etseydi cildirirdim.Dolayisiyla benim suan saglikla sihhatle gelsin oncelikle ama geceleri uyuyan emzikte kabul eden bi bebis

Bende istememBen bebekken ne biberon ne emziği kabul etmemiştim,inşallah bebisim bana çeker
Aynen emdiği sürece bunlara gerek yok emmeyen bebekte gerek duyuluyor biberonla besleme olayı da zaten inşallah bebislerimiz emerde bunlara gerek kalmaz

Heh. İşte benimki tam da öyleydi doğdu andan itibaren bir an bile şaşmadan sadece memede uyuyan bir tip bebiş

O emziğe alıştığı icin oluyo canim. Ben oğlumda ve kızımda yanımda yatırdım belli bir aya gelinceye kadar buyuyunceye kadar geceleri yatarak emzirmedim kendini toplayinca mesela kac aydı tam bilmiyom da geceleri yattık yerden emzirdim ben uyurdum o emerdi sonra bırakırdı uyur kalırdı bundada biraz büyünceye kadar mecbur oturduk yerden emzirmeye gaz çıkarmaya devam inşallah sonrası yanımda yattık yerden devam benim kizim bir yaşından sonra oynamak amacli sevdi emziğini öyle emdi sütten ayirdigim zaman ayakta sallarken verirdim gece gündüz belli sure uykuya dalana kadar emerdi onuda

Yok canim benim oglum yatarak emmedi. Emzikten once denedim baya bir yontem.altina yastik koyup yan yatirdigimda kucagimda emiyordu. Benim yattigim hicbir pozisyonda emmedi illa oturucaktim hatta ayaktayken bile emdi ama yatarak emmedi. Emzigi de umutsuz olarak verdim. Ama hic beklemiyodum. Emzikle oyalandi uyuyakaldi. Gece emziksizken 10 kere uyaniyorsa emzikle 5 e dusurduk. Hic yoktan iyidir dedim hep

Heh. İşte benimki tam da öyleydi doğdu andan itibaren bir an bile şaşmadan sadece memede uyuyan bir tip bebiş
Memeye alistirdigima emin olduktan sonra ben gene emzik verecegim insallah alir. Sureyi de cok uzatmamak lazim sonra almayabilirler. Avent gece parlayan emzik favorim. Emzik dusunce uyaniyorlar körlemesine elle yatakta ariyorsun. Ama gece parlayani efsane

Canım bende iğne kullanıyorum aynı saat vurunman gerek mecbur ben alarm kurdum hergün aynı saatte vurunuyorum çok önemli doktorum en başında uyardı hep aynı saat vurunman gerek diye biliyorum zor ama bir sefer yaparsan alışırsın ben hep en başından beri kendim yapıyorum

bakayım canım listeye bende. Ben zaten listesiz yemek bile yapamamhaftalık yemek listesi bile yapıyorum. Böyle minimal bir şekilde liste yapıp sonra alışverişe başlamak istiyorum ama burdaki herkesin fikri çok önemli benim için

Haklısın canım yapacak bir şey yok. Bana doktorun dediği 15. Haftaya kadar zaten bu bebek dusecekse düşecek biz bunu durduramayiz. Benim de o sari akıntı hep var. Dediğin gibi kahverengi akintilar da var içinde. Cuma günü güzel haberler alırsın insaallah canım. Dualarım hep bizimle. Kafayı rahat bırakmamız lazım. Ben geçenlerde bir yakınımızı kaybettim çok üzüldüm ağladım resmen akşamına kanamam oldu demem o ki üzüntüye strese falan gelmiyor. Kendini moralini hep iyi tutmaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…