- 26 Haziran 2010
- 689
- 1.409
- 313
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #13.801
Ben de travel alıcam ama ne alıcam? Mamas papasın stradasını çok sevdim, cybex balios cok sevdım ama o kadar para verilir mi bilmiyorum ki… Joie versatrax var bir de, sen ne aldın acaba?Ben travel aldım valla kullanışsız olacağını hiç düşünmüyorum zaten baston model olanlara bebek doğar doğmaz koyamayız.Mecbur puset olacak .büyütünce de öbürünü takıp gezeceğiz işteay ben kimseye sormadım ya.herkes bişey diyor.Biri onu al diyor biri bunu alma diyor
Bana da çok az bi süre geldi sormak istedim offf yarın belki yaparım iş başa düşünceBilemiyorum canım ama 24 saatte bir yani birkaç saat oynayabilir de 12 saat çok fazla gibi geldi..bi denesen aslında çok basit canım düşünmeden sok gitsin bana f
Elenatal 2 verdi ise onun içeriğinde folik asit yok diye biliyorum, elenatal 1 de var o ilk 3 ayda kullanılanCanım seninle aynıydık bende 9 kasım . Bıraktım bu hafta ben folik asiti elenatal başladım . Zaten kullandığım folik asitteki aynı miktar elenetal dada var sadece ekstra birçok vitamin omega var. Folik asiti bırakmış olmuyoruz yani sadece folik kullanıyoduk şuan diğer vitaminlerle birlkte almaya başlıyoruz .
Bende emziği hep tükürmüşüm ,dua ediyorum benim gibi olsun diyeBende istememBen bebekken ne biberon ne emziği kabul etmemiştim,inşallah bebisim bana çeker
Ay çok pahalı bunlaaaar valla günümüzde ben o kadar para vermeyi kendi ekonomim açısında israf olarak gördüm kanz aldım.hatta bana kalsa ben baby plus alacaktım ama eşim e bebek satıcılarının baby plus pazarlamak için uğraşlarına sinir oldu ve vaz geçtik ondan.Kanz k-go aldım .şimdi x-go su falan da çıkmış daha yeni olarak.bi arkadaşım da kraftın bi modelini aldı .Ben de travel alıcam ama ne alıcam? Mamas papasın stradasını çok sevdim, cybex balios cok sevdım ama o kadar para verilir mi bilmiyorum ki… Joie versatrax var bir de, sen ne aldın acaba?
Valla canım alması mı daha iyi yoksa almaması mı inan ben bilmiyorumBende emziği hep tükürmüşüm ,dua ediyorum benim gibi olsun diye
Geçmiş olsun canım bir an evvel düzelirsin inşallahSelamlar güzel analaryine hastanede serum alıyorum kuzu gibi
Tansiyon aleti konusu geçmiş ben evde omron kullanıyorum memnunum. Benim de sürekli 10/6 9/5. Beslenemiyorum ya o da iyice halsiz bırakıyor.
Daha küçük olduğu için alışverişe başlamadım ama cinsiyeti öğrendikten sonra yavaş yavaş alırım . İhtiyaçları
Cuma günü kontrol randevusuna gideceğim. Günlük ped takıyorum daha kolay takip edebilmek adına. Idrar sonrasi sarı akıntı seklinde suan. (Bu sariligi hafif kan var icinde diye yorumluyorum ben hep. Bole tarif edemem ama biseyler var denilebilir seklinde) bende suan 12+ 1 2 gibi bisiyim. Hakkimizda hayirlisi. Kendi doktoruma fotograflari attim ultrason. Buyuk bir kanama alani degil ama sonucta bi ultrason goruntusune gore yorumluyorum yaniltmak istemem ama rahat ol kendini yipratma dedi. Sizinde umarim guzelce iyilesir. Dua edelim birbirimize yapcak biside yok.Canım nasıl oldun kanaman ne durumda? Ben buralara çok gelemiyorum ama hep okumaya çalışıyorum benim de lekelenme şeklinde var şuan kanama. 12 haftalığım. İnşallah daha iyisindir
Gerçekten hiç böyle değildim küçükken köy va sevmezdim ama şu son 2 yıldır özlem duyuyorum sakinlik dinginlik kaostan uzak organik toprakla bütünleşik bir hayat çekiyor canım. Bıktım egzoz dumanlarından, kök salamamaktan, trafikte kaybedilen saatlerden. Mutlaka köy hayatınında yaşayanın bileceği zorlukları vardır ama yine de insan ihtiyaç duyuyor. Çok şükür kıymetini bilin vallahi
Ilk cocuklariniz mi emin olamadim ama yorum yapmadan gecemedim. Dualarinizi tam edin derimBende emziği hep tükürmüşüm ,dua ediyorum benim gibi olsun diye
Aynen emdiği sürece bunlara gerek yok emmeyen bebekte gerek duyuluyor biberonla besleme olayı da zaten inşallah bebislerimiz emerde bunlara gerek kalmazBende istememBen bebekken ne biberon ne emziği kabul etmemiştim,inşallah bebisim bana çeker
Heh. İşte benimki tam da öyleydi doğdu andan itibaren bir an bile şaşmadan sadece memede uyuyan bir tip bebişIlk cocuklariniz mi emin olamadim ama yorum yapmadan gecemedim. Dualarinizi tam edin derimcunku benim oglum 1 ay meme reddi yapti surekli kilo verdi tabiki o donem rmzik yada biberon vermedim. Sagdigim sutu kasikla veya siringayla verdim verdirdim. Ancaaaak belli bir sure sonra meme tamamen oluruna girince geceleri agzinda o memeyle uyumak istiyorlar. Ve sizin uyumaniz imkansizlasiyor. Oturarak bel agrisiyla ve bi seferlik degil her geceee sonucta bu durum. Ben emzik verdim ve aldi. Emzik agzindan dusunce bile uyaniyordu meme icin bu sekilde devam etseydi cildirirdim.Dolayisiyla benim suan saglikla sihhatle gelsin oncelikle ama geceleri uyuyan emzikte kabul eden bi bebis
Ilk cocuklariniz mi emin olamadim ama yorum yapmadan gecemedim. Dualarinizi tam edin derimcunku benim oglum 1 ay meme reddi yapti surekli kilo verdi tabiki o donem rmzik yada biberon vermedim. Sagdigim sutu kasikla veya siringayla verdim verdirdim. Ancaaaak belli bir sure sonra meme tamamen oluruna girince geceleri agzinda o memeyle uyumak istiyorlar. Ve sizin uyumaniz imkansizlasiyor. Oturarak bel agrisiyla ve bi seferlik degil her geceee sonucta bu durum. Ben emzik verdim ve aldi. Emzik agzindan dusunce bile uyaniyordu meme icin bu sekilde devam etseydi cildirirdim.Dolayisiyla benim suan saglikla sihhatle gelsin oncelikle ama geceleri uyuyan emzikte kabul eden bi bebis
Yok canim benim oglum yatarak emmedi. Emzikten once denedim baya bir yontem.altina yastik koyup yan yatirdigimda kucagimda emiyordu. Benim yattigim hicbir pozisyonda emmedi illa oturucaktim hatta ayaktayken bile emdi ama yatarak emmedi. Emzigi de umutsuz olarak verdim. Ama hic beklemiyodum. Emzikle oyalandi uyuyakaldi. Gece emziksizken 10 kere uyaniyorsa emzikle 5 e dusurduk. Hic yoktan iyidir dedim hepO emziğe alıştığı icin oluyo canim. Ben oğlumda ve kızımda yanımda yatırdım belli bir aya gelinceye kadar buyuyunceye kadar geceleri yatarak emzirmedim kendini toplayinca mesela kac aydı tam bilmiyom da geceleri yattık yerden emzirdim ben uyurdum o emerdi sonra bırakırdı uyur kalırdıbundada biraz büyünceye kadar mecbur oturduk yerden emzirmeye gaz çıkarmaya devam inşallah sonrası yanımda yattık yerden devam benim kizim bir yaşından sonra oynamak amacli sevdi emziğini öyle emdi sütten ayirdigim zaman ayakta sallarken verirdim gece gündüz belli sure uykuya dalana kadar emerdi onuda
Memeye alistirdigima emin olduktan sonra ben gene emzik verecegim insallah alir. Sureyi de cok uzatmamak lazim sonra almayabilirler. Avent gece parlayan emzik favorim. Emzik dusunce uyaniyorlar körlemesine elle yatakta ariyorsun. Ama gece parlayani efsaneHeh. İşte benimki tam da öyleydi doğdu andan itibaren bir an bile şaşmadan sadece memede uyuyan bir tip bebiş
Canım bende iğne kullanıyorum aynı saat vurunman gerek mecbur ben alarm kurdum hergün aynı saatte vurunuyorum çok önemli doktorum en başında uyardı hep aynı saat vurunman gerek diye biliyorum zor ama bir sefer yaparsan alışırsın ben hep en başından beri kendim yapıyorumKızlar kusura bakmayın önemli bir şey danışmam gerekiyor Biz bugün akşam 5 gibi Ok sapar 4000 kan sulandırıcıyı vurduk Yarın eşim nöbetçi olduğu için vuracak kimse yok kendi başıma da yapamıyorum Eşim yarın saat 8 gibi vursa problem olur mu arası kısa olacak 12 saat falan olmuş olacak problem olur mu bilenler cevaplayabilir mi
bakayım canım listeye bende. Ben zaten listesiz yemek bile yapamamBen de ne alacağımı bilmiyorum doğru düzgün, ilk alışverişimi şu listeye bakarak yaptım
Yenidoğan Bebek İçin Alışveriş Listesi - Lansinoh
Yenidoğan bebeğiniz için mutlaka alışveriş yapmanız gerekmektedir. Yenidoğan alışveriş listesi ile telaşlı anlarınızı keyifli ve kolay bir hale getirebilirsinizlansinoh.com.tr
Haklısın canım yapacak bir şey yok. Bana doktorun dediği 15. Haftaya kadar zaten bu bebek dusecekse düşecek biz bunu durduramayiz. Benim de o sari akıntı hep var. Dediğin gibi kahverengi akintilar da var içinde. Cuma günü güzel haberler alırsın insaallah canım. Dualarım hep bizimle. Kafayı rahat bırakmamız lazım. Ben geçenlerde bir yakınımızı kaybettim çok üzüldüm ağladım resmen akşamına kanamam oldu demem o ki üzüntüye strese falan gelmiyor. Kendini moralini hep iyi tutmaya çalışCuma günü kontrol randevusuna gideceğim. Günlük ped takıyorum daha kolay takip edebilmek adına. Idrar sonrasi sarı akıntı seklinde suan. (Bu sariligi hafif kan var icinde diye yorumluyorum ben hep. Bole tarif edemem ama biseyler var denilebilir seklinde) bende suan 12+ 1 2 gibi bisiyim. Hakkimizda hayirlisi. Kendi doktoruma fotograflari attim ultrason. Buyuk bir kanama alani degil ama sonucta bi ultrason goruntusune gore yorumluyorum yaniltmak istemem ama rahat ol kendini yipratma dedi. Sizinde umarim guzelce iyilesir. Dua edelim birbirimize yapcak biside yok.
Aynen, sonradan gordum ben de diger yazdiklarinizi. Kavramsal karmasa yasanabiliyor bu zimbirtilardaBu arada tam okumamışım, sizin ana kucağı dediğiniz de işte oto koltuğu yani yurtdışında infant car seat, yenidoğan oto koltuğu olarak geçiyo. Yani aynı şeyden bahsediyoruz aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?