2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Valla ben hiç dikkat etmedim
Doktora sorarım gidince offf yaaa,
Benim bildiğim böyle ilk hamileliğimde de hep öyle yaptım şimdi ikinci hamileliğim ce bunda da aynı şekilde hep aynı saatte yapıyorum doktorum öyle söyledi en başından beri çok dikkat ediyorum o yüzden alarm kurdum hergün aynı saatte çalar sabahları yaparım

Baby mom yine çok ucuz yorumlarıda güzel ama lansinoh mu alsam diyorum ne bilim böle olunca pskolojik niye ucuz bişiyi var kesin oluyorum
Canım saf gümüş olan bi şeyde ne kadar fark olabilir ki bi malzeme farklılığı yok en azından ben öyle düşünüyorum, ama içine sinmiyorsa diğerini al aklın kalmasın

Kızlar size tavsiyem alışveriş konusunda eksik listelerine çok takılmayın doğum sonrası ihtiyacınıza göre alırsınız mesela göğüs pedi yazılmış ilk doğumda aldım hiç ihtiyacım olmadı öyle akıp taşan sütüm olmadı aynı şekilde göğüs pompası da öyle bebeğime yetti sütüm çok şükür

Hastanede bana kullanılması için hasta pedi almıştım ebe açma paketi bebek bezi yeterli dedi bez taktı bildiğiniz banada

Herkes sağlıkla bebisine kavuşsun inşallah kk de gezerken grubu gördüm hüzünlendim bende 2022 Ağustos anneleri grubundaydim temmuzda doğum yapmış olsamda burda hep birlikte beklemek sonrasında bebislerin durumları hakkında konuşmak zaman çok hızlı geçiyor gerçekten ne ara bebişim 6 aylık oldu ve eskide kaldı bizim topik dedim bı an görünce

Ben doktora sordum sürekli oluyorsa sık sık ise, kardiyolog görmeli dedi.

Yok bence vucudunuzu taniyorsunuz o sebeple endise etmeyin. Ben sadece yumurtlama gunumde ve adet olmadan hemen onceki gun akinti yasardim ve bembeyaz kesik sütümsü olurdu. Simdi baya baya sarı. Farkı anlayabiliyorum yani. Sizinde zaten devamli yasadiginiz bir akinti türüymüş endise etmeyin..

Sizin kanama alanınız mı var? Tam tarif ettiğiniz şeyi yaşadım geçen, sonra kahveye dönmedi ama çizgiler kahverengiydi. Usg de kanama görmedi dr ama çok da detaylı baktığını düşünmüyorum açıkçası

canim ben gecen haftadan beri yasiyorum o agriyi. sanki regl oldum olacam gibi bi agri. arastirdm 1..trimestrn sonlarina dogru artik bebek iyice buyudugu icin hizli sekilde rahim geriliyor ondan agri rahim buyuyor cunku bide
Ay Allah razı olsun ağlıcaktım korkudan 3 haftadır doktorada gitmiyorum diye iyice evhamlıyım zaten

10 gün önce peceteye gelen sarilar koyulasti ve 1 2 tuvalet sonrasi kahverengine dondu. Yolculuk sirasinda oldugu icin yolda bi hastaneye saptik detayli bakti doktor ve kanama alani yok dedi.1 gun kahverengi tuvalet sonrasi seklinde geldi. Sonra gene sarilasti. 2 gun once ilk defa cok net kan olarak 2 küçük günlük ped doldurdu. Anlik sekilde foş olarak geldi. Sonra gene sari olarak devam ediyor suan. Gece kanama olunca acil doktora gittim. Doktor orta karar ilgiliydi cokta detayli bakmadi. Kanama alani yok dedi. Sabahinda ozel hastanede arastirarak gittim bi doktora. (Normalde antalyada yasiyorum suan izmirdeyim 2 haftaligina) bu doktor kanama alanin var. Plesanta kucukte olsa ayrilmis dedi. Progestan tedavisi ile duzelir diye dusunuyorum ama dikkat ediceksin dedi. Yolculuk vs yasak dedi. Izmirde kalakaldim gibi. Ama kanama alanini cektigi ultrason goruntusunu kendi doktoruma gonderdim antalyadaki. Korkmana gerek yok bu kucuk bi kanama alani dedi. Ama bi fotodan yorum yapiyorum yaniltmis olmayayim pazar antalyaya dön ve hastaneye gel bakayim sana dedi. Durum bu sekilde. Kanama var heralde ama kucuk mu buyuk mu ciddiyeti ne denli bilmiyorum cuma izmirdeki doktorda kontrol randevusu var. Duruma tekrar bakacagiz. Progestan depot ampul igne oluyorum ve fitil kullaniyorum. Umarim duzelir. Umarim sizde de sorum yoktur.

Şimdi hatırladım evet yazmistiniz çok geçmiş olsun tekrardan umarım kendi drunuzun dediği gibi ufaktır ve tamamen geçer, yakında ikili test için gideceğim tekrar o zaman yine detaylı baktırırim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…