2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Yaa ben de buraya eklenmek istiyorum ama nasıl olacağını bilmiyorum ben de Ağustos ayı annesiyim

Neden 15. Haftaya kadar canım anlamadım? 15. Haftaya kadar düşme riski mi var bebeklerin yoksa başka bişey mi kaçırdım?
Evet canım 15. Haftaya kadar düşme ihtimali olabilir diyor. Bu doktorlar zaten en kötüsünü dan dan insanın yüzüne söylüyorlar dua etmekten başka çare yok. Çünkü ben ne yapabilirim dediğimde üzülme yapacak bir şey yok dusecekse zaten sağlıksız olduğu için düşecek diyor

Böyleyken de evet iyiymiş oğlan keyfine düşkün mus senin keyfini düşünmemiş masallah

Memeniz benimki gibi küçücükse yattığın yerden emzirme olayı olmuyo çok imreniyordum ama asla olamdı
Ufaktı cokta büyük değil ama her türlü bebeğe göre ayarlamistim ama bunda olmaz galiba kizi sütten ayirinca göğüslerim ergenlikte yeni cikiyormus gibi kaldı ufaldi kurumuş gibi kaldılar büyümez de artık bunda zorlanırim

Bizim kan uyuşmazlığımız var ama kan gruplarımız belli zaten ayrıyeten yapılan test mi varmış ilk defa duyuyorum dr da bişey demedi bunla ilgili sadece kanaman olursa gel iğne yapcaz dedi o kadar

Anladim canim. bende de var ama.kahverengi olmuyor. ben bu sari akintiyi gebelik oncesinde de yasardim hep. yumurtlama gunlerimde cok fazla yasardim hatta. regl gunlerime yakinken felan. suan mesela yumurtlama gunlerimdeyim tam. sari akintim artti gene. enfeksiyon yok cunku artik normal karsiliyorum korkmamaya calisiyorum

Kızlar 3 gündür mesaideyim aşırı yorgunum ve karnımın alt tarafında acı ağrı karışık birşeyler olmaya başladı birşey olmaz dimi çok korkuyorum
canim ben gecen haftadan beri yasiyorum o agriyi. sanki regl oldum olacam gibi bi agri. arastirdm 1..trimestrn sonlarina dogru artik bebek iyice buyudugu icin hizli sekilde rahim geriliyor ondan agri rahim buyuyor cunku bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…