2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Hayırlı olsun canıııım sağlıkla gelsin tüm kuzucuklar darısı başıma inşallh
Amin cnm, insallah herkesin hakkinda hayirlisi olsun. 2-3 haftadir epey stresliydim fetal dna arastirmaktan. Baya da ipe un serdim, erteledim korkudan. Cok sukur, insallah ferahlarim artik

Ay cinsiyetler belli olmaya başlamış maşallah ya ben de kızım olsun çok istiyorum ama herşeyin hayırlısı sağlıklısı tabi ki. Bı oğlum var . Kız olursa Zeynep erkek olursa Deniz olacak isimleri biz daha 9+5 iz hala bulantu kusmam var hala serum alıyorum hiç halim mecalim yok ama eskisinden daha iyiyim bi tık şükür ..ablam İstanbul'dan geldi yardım için.

kizlar 14. haftamdaydim. prilam icilir mi sizce ? mide bulantim acayip artti kac gundur. bugun sabahtan beri hic gecmedi. ilk 3 aydan sonra kullanilir mi acaba

Senin baya agir geciyor ya, Allah yardimcin olsun. Benim de bu gebeligim onceki gibi degil. Bulanti, kusma hala birkac gune bir ugruyor. Ben daha cok agrilardan sikayetciyim. Bikac hafta once kuyruk kemigim batiyordu. Bu hafta kalca kemigim cok agriyor, belim kilitleniyor gibi oluyor bazen hareket edemiyorum o anlik. Kilom cok fazla degil, almadim da daha ama bu sikayetler icin cok erken gibi geliyor. Bir de basindan beri bagirsak hareketim sifir. Surekli dupalac iciyorum. 9aylik gibiyim simdiden. Karnim cok buyuk.

Selam kızlaaar. Fetal dna yaptırdım bugün 14. Gün hala sonuç çıkmadı kontrole gittim bende bebişimi göreyim diye. Yorumlarınızı merak ediyoruuum ay çok sabırsızım valla
Maşallah iş günü diye biliyorum canım ben. İş günü değilse de senin yaptırdığın yerde pazartesi muhtemelen verirler. Ay ben anladığımdan değilde bakınca kız gibi hissettim

gozunaydin canimm masallah
Teşekkür ederim canım nasıl rahatladım birkaç gündür baya gerilmiştim iyi mi değil mi diye ama çok şükür birde fetal sonuçlarımız güzel gelirse oh değmeyin keyfime
Maşallah fındığa hadi Allah'ım gönlüne göre nasip etsin inşallah

Ben kullandım ama oğlum tutmadı. Yoksa beğenmiştim.
Amin canım inşallah hepimizin gönlüne göre olsun. Gönlümde yatan bir cinsiyet yoktu ama erkek deyince birden birgün kayınvalide olacağım gerçeğiyle yüzleştim ne hissediyorum bilmiyorum

Sana da çok geçmiş olsun aman dikkat et kendine. İlaç vs de kullanamıyoruz soğuktan da koru canım kendini.

Vallahi belim çok kötü. Gittikçe kötüleşti. İnşallah çabuk geçer. Ayakkabı giymeye eğilip sakatlandim diye kendime sinir oldum. Bu arada kiracimiz bebek beşiği mama sandalyesi yürüteç oyuncak vs bir sürü şey bırakmış. Rus lardi. İzinleri yokmuş alamadılar da. Biz çok memnunduk. Ama Filipinler e gittiler. Sağolsun kız hem götüremem diye hem işime yarar diye hep bırakmış hepsi de kaliteli. Mama kaşığı önlükler , oyuncaklar , uzun kollu zibinlar, ısıtıcı, filtre kahve Makinesi... Besige bittim zaten ahşap sıfır beşik bırakmış. Üzüldüm de hallerine. Arkalarında bir hayat bırakarak 1 yaş bebekleriyle sürgünde gibi ... Allah yardımcıları olsun.

Amin canım inşallah hepimizin gönlüne göre olsun. Gönlümde yatan bir cinsiyet yoktu ama erkek deyince birden birgün kayınvalide olacağım gerçeğiyle yüzleştim ne hissediyorum bilmiyorum
ahahahh ben de günlerdir ben babaanne mi olucam deyip duruyorum torunlarim anneannelerini benden daha cok sevecek, torunlari bana degil anneanneye baktiracak gelinim deyip hüzünleniyorum daha oglum dogmadan torunlarimin stressi sardı beni

Ne iyi gelir bilemedim de geçmiş olsun çok. Amin amin inşallah orda da mutlu olurlar, üzülme kuzum hayat onlara yeni kapılar açmış kısmetleri orda onları bekliyor ki oraya yolları düşmüş. düşünceli birisiymiş ama senide mutlu etmişler eminim onlarda mutlu olucak

Senin prenses kismetiyle doguyor resmen masallah canim gecmis olsun. Bel agrisinin tek çözümü dinlenmek. Aslinda çözüm de degil ama beli daha fazla incitmeden yasamaya calismalisin Allah sifa versin

ahahahh ben de günlerdir ben babaanne mi olucam deyip duruyorum torunlarim anneannelerini benden daha cok sevecek, torunlari bana degil anneanneye baktiracak gelinim deyip hüzünleniyorum daha oglum dogmadan torunlarimin stressi sardı beni
Hdhdjjdjj ay ne kadar da ben Kayınvalide olacağım geçeğiyle yüzleştikten sonra da tabiki buralara geçtim. Birde istemeye bile biz gidicez ya kabullenemedim ben şuan tam olarak

Ne gibi bir zararı var bunların bilmiyorum hiç de duymadım da
Canım hazır ürün olduğunda hazırlanış aşamasında koyulan katkılar bebeği rahatsız edebilir. Sosise birşey diyemeyeceğim normal de de sağlıklı olduğunu düşündüğüm birşey değil ama sucuk iyi pişirilirse çok abartmadan yenebilir diye düşünüyorum

Hdhdjjdjj ay ne kadar da ben Kayınvalide olacağım geçeğiyle yüzleştikten sonra da tabiki buralara geçtim. Birde istemeye bile biz gidicez ya kabullenemedim ben şuan tam olarak
Ahahahh bide o var dimi ya oglum olacagi fikrine yeni yeni alisiyorum ama gelin fikrine nasil alisirim hic bilemedim annelikle birlikte kaynanalik güncellemeleri de yükleniyor galiba bana otomatik olarak

Ahahahh bide o var dimi ya oglum olacagi fikrine yeni yeni alisiyorum ama gelin fikrine nasil alisirim hic bilemedim annelikle birlikte kaynanalik güncellemeleri de yükleniyor galiba bana otomatik olarak
Ay hiç sorma sanırım yükleniyor bilemedim benim %100 de değil doktor yüksek ihtimal dedi (ama rüyamda gördüğüm için bence kesin ) ona rağmen doktordan duyunca yüklendi bana bişeyler istemeye taktım şuan ordaydım neyse bizim zamanımıza kalmaz herhalde öyle şeyler

Ağrılarım hiç yok maşallah ama bulantı kusma ebemi ağlatıyor valla. Sağlıkla gelsinler ya

Yavrum şu an içerde benim anam manyak galiba diye üzülüyo olabilir çünkü mide bulantım iki gündür aniden kesilince korkmaya başladım niye kesildi diye ((((((((

Kızlar selam. Bugün 6+6 olduk sabah progesteron fitil yaparken kırmızı pıhtı geldi elime sildikçe de kırmızı akıntı geldi. Doktora gittik hemen. Bebeğin kalbini dinledi ilk 3 ay olabilir böyle düşebilir tutunamayabilir dedi. Fitili 3e çıkardı sadece. Ama ben çok endişeliyim. Rapor falan da vermedi çalışıyorum. Daha önce benzerini yaşayan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…