- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #14.461
Amin cnm, insallah herkesin hakkinda hayirlisi olsun. 2-3 haftadir epey stresliydim fetal dna arastirmaktan. Baya da ipe un serdim, erteledim korkudan. Cok sukur, insallah ferahlarim artikHayırlı olsun canıııımsağlıkla gelsin tüm kuzucuklar darısı başıma inşallh
Senin baya agir geciyor ya, Allah yardimcin olsun. Benim de bu gebeligim onceki gibi degil. Bulanti, kusma hala birkac gune bir ugruyor. Ben daha cok agrilardan sikayetciyim. Bikac hafta once kuyruk kemigim batiyordu. Bu hafta kalca kemigim cok agriyor, belim kilitleniyor gibi oluyor bazen hareket edemiyorum o anlik. Kilom cok fazla degil, almadim da daha ama bu sikayetler icin cok erken gibi geliyor. Bir de basindan beri bagirsak hareketim sifir. Surekli dupalac iciyorum. 9aylik gibiyim simdiden. Karnim cok buyuk.Ay cinsiyetler belli olmaya başlamış maşallah ya ben de kızım olsun çok istiyorum ama herşeyin hayırlısı sağlıklısı tabi ki. Bı oğlum var . Kız olursa Zeynep erkek olursa Deniz olacak isimleribiz daha 9+5 iz hala bulantu kusmam var hala serum alıyorum hiç halim mecalim yok ama eskisinden daha iyiyim bi tık şükür ..ablam İstanbul'dan geldi yardım için.
Kız olursa Işık olucaktı, bugün doktor yüksek ihitmalle erkek görünüyor dedi. Aklımda da hiç isim yok nasıl olcak bilmiyorumKızlar isim konusunda nasılsınız biz uyğun bir isim bulamıyoruzSare de kaldık ama bilemedim değiştiririz herhalde ))
MaşallahSelam kızlaaar. Fetal dna yaptırdım bugün 14. Gün hala sonuç çıkmadıkontrole gittim bende bebişimi göreyim diye. Yorumlarınızı merak ediyoruuum ay çok sabırsızım valla
Teşekkür ederim canım nasıl rahatladım birkaç gündür baya gerilmiştim iyi mi değil mi diye ama çok şükürgozunaydin canimm masallah
Amin canım inşallah hepimizin gönlüne göre olsun. Gönlümde yatan bir cinsiyet yoktu ama erkek deyince birden birgün kayınvalide olacağım gerçeğiyle yüzleştimMaşallah fındığahadi Allah'ım gönlüne göre nasip etsin inşallah
Ben kullandım ama oğlum tutmadı. Yoksa beğenmiştim.
Teşekkür ederim canım nasıl rahatladım birkaç gündür baya gerilmiştim iyi mi değil mi diye ama çok şükürbirde fetal sonuçlarımız güzel gelirse oh değmeyin keyfime
Amin canım inşallah hepimizin gönlüne göre olsun. Gönlümde yatan bir cinsiyet yoktu ama erkek deyince birden birgün kayınvalide olacağım gerçeğiyle yüzleştimne hissediyorum bilmiyorum
Sana da çok geçmiş olsun aman dikkat et kendine. İlaç vs de kullanamıyoruz soğuktan da koru canım kendini.
ahahahh ben de günlerdir ben babaanne mi olucam deyip duruyorumAmin canım inşallah hepimizin gönlüne göre olsun. Gönlümde yatan bir cinsiyet yoktu ama erkek deyince birden birgün kayınvalide olacağım gerçeğiyle yüzleştimne hissediyorum bilmiyorum
Ne iyi gelir bilemedim deVallahi belim çok kötü. Gittikçe kötüleşti. İnşallah çabuk geçer. Ayakkabı giymeye eğilip sakatlandim diye kendime sinir oldum. Bu arada kiracimiz bebek beşiği mama sandalyesi yürüteç oyuncak vs bir sürü şey bırakmış. Rus lardi. İzinleri yokmuş alamadılar da. Biz çok memnunduk. Ama Filipinler e gittiler. Sağolsun kız hem götüremem diye hem işime yarar diye hep bırakmış hepsi de kaliteli. Mama kaşığı önlükler , oyuncaklar , uzun kollu zibinlar, ısıtıcı, filtre kahve Makinesi... Besige bittim zaten ahşap sıfır beşik bırakmış. Üzüldüm de hallerine. Arkalarında bir hayat bırakarak 1 yaş bebekleriyle sürgünde gibi ... Allah yardımcıları olsun.
Senin prenses kismetiyle doguyor resmen masallahVallahi belim çok kötü. Gittikçe kötüleşti. İnşallah çabuk geçer. Ayakkabı giymeye eğilip sakatlandim diye kendime sinir oldum. Bu arada kiracimiz bebek beşiği mama sandalyesi yürüteç oyuncak vs bir sürü şey bırakmış. Rus lardi. İzinleri yokmuş alamadılar da. Biz çok memnunduk. Ama Filipinler e gittiler. Sağolsun kız hem götüremem diye hem işime yarar diye hep bırakmış hepsi de kaliteli. Mama kaşığı önlükler , oyuncaklar , uzun kollu zibinlar, ısıtıcı, filtre kahve Makinesi... Besige bittim zaten ahşap sıfır beşik bırakmış. Üzüldüm de hallerine. Arkalarında bir hayat bırakarak 1 yaş bebekleriyle sürgünde gibi ... Allah yardımcıları olsun.
Hdhdjjdjj ay ne kadar da benahahahh ben de günlerdir ben babaanne mi olucam deyip duruyorumtorunlarim anneannelerini benden daha cok sevecek, torunlari bana degil anneanneye baktiracak gelinim deyip hüzünleniyorum daha oglum dogmadan torunlarimin stressi sardı beni
Ne gibi bir zararı var bunların bilmiyorum hiç de duymadım daMayonez yiyorum ama sosis sucuk canım aşırı çektiği halde yemiyorum korkudan
Canım hazır ürün olduğunda hazırlanış aşamasında koyulan katkılar bebeği rahatsız edebilir. Sosise birşey diyemeyeceğim normal de de sağlıklı olduğunu düşündüğüm birşey değil ama sucuk iyi pişirilirse çok abartmadan yenebilir diye düşünüyorumNe gibi bir zararı var bunların bilmiyorum hiç de duymadım da
Ahahahh bide o var dimi yaHdhdjjdjj ay ne kadar da benKayınvalide olacağım geçeğiyle yüzleştikten sonra da tabiki buralara geçtim. Birde istemeye bile biz gidicez ya kabullenemedim ben şuan tam olarak
Ay hiç sorma sanırım yükleniyor bilemedimAhahahh bide o var dimi yaoglum olacagi fikrine yeni yeni alisiyorum ama gelin fikrine nasil alisirim hic bilemedim annelikle birlikte kaynanalik güncellemeleri de yükleniyor galiba bana otomatik olarak
Ağrılarım hiç yok maşallah ama bulantı kusma ebemi ağlatıyor valla. Sağlıkla gelsinler yaSenin baya agir geciyor ya, Allah yardimcin olsun. Benim de bu gebeligim onceki gibi degil. Bulanti, kusma hala birkac gune bir ugruyor. Ben daha cok agrilardan sikayetciyim. Bikac hafta once kuyruk kemigim batiyordu. Bu hafta kalca kemigim cok agriyor, belim kilitleniyor gibi oluyor bazen hareket edemiyorum o anlik. Kilom cok fazla degil, almadim da daha ama bu sikayetler icin cok erken gibi geliyor. Bir de basindan beri bagirsak hareketim sifir. Surekli dupalac iciyorum. 9aylik gibiyim simdiden. Karnim cok buyuk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?