2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Zaten iyi pismezse yiyemiyom ki iyice oda anca tostlarda gebelik öncesi tavada üstünede yumurta kirardim tistidim bulanti başladı başlayalı sadece orta kayısı pişmiş haslama yiyorum bir tek değilse onuda yiyemiyom

kizlar 14. haftamdaydim. prilam icilir mi sizce ? mide bulantim acayip artti kac gundur. bugun sabahtan beri hic gecmedi. ilk 3 aydan sonra kullanilir mi acaba
Kullanabilirsin bi sakıncası yok canım ben geceleri bitane atıyorum hatta bulantılarım akşam yatmaya yakın başlıyo öğürme falan dr akşam 5ten sonra bitane daha atabilirsin dedi daha elimdeki kutu bitmeden 4 kutu birden yazmış hatta fazla fazla kullanılmasa vermezdi heralde o kadar prilamı bana

Hdhdjjdjj ay ne kadar da ben Kayınvalide olacağım geçeğiyle yüzleştikten sonra da tabiki buralara geçtim. Birde istemeye bile biz gidicez ya kabullenemedim ben şuan tam olarak
Kız 5 yaşında oğlum var bunları ben bile düşünmedim anı yaşayın boş verin

Kimse yok mu bu durumu yaşayan?

Cok gecmis olsun canım ,çoğumuz yaşadık bu lekeleme olayı,seninki çok erken normal yerlesme lekesidir,12 haftaya kadar kahverengi,pembemsi leke normal kabul ediliyor,kirmizi adet kan olmadi sürece dr sıkıntı yok dedi

Ay valla. Yürürken iyiydim, forum a gittik. İndirim varmış eşim birkaç ayakkabı aldı bana rahat spor sağolsun. Gören der ki bu kızın hiç birşeyi yok ikili menü yedim üstüne fiti fiti ayakkabı denedim yürüdüm eve geldim ağrıdan uzandım ama gerçekten oturunca ve durunca ağrıyor.

Senin prenses kismetiyle doguyor resmen masallah canim gecmis olsun. Bel agrisinin tek çözümü dinlenmek. Aslinda çözüm de degil ama beli daha fazla incitmeden yasamaya calismalisin Allah sifa versin
Kiiizzz dillerine kurban inşallah valla bir daha asla öyle egilmem. Ayakkabımı aldım giydim kalkarken tık gitti bel daha tövbe... Zaten belim çok sağlam değil.

pozitifbiri kuzucum çok geçmiş olsun. Dikkat et. Uzan dinlen. Bel agriis kötü.
Uzandım canım baya bir gezdikten sonra teşekkür ederim cnm

Kızlar ben çatlak kremleri ve yaplara başladım göbekten başka en çok nereler çatlıyor nerelere yoğunluk vereyim?
Canım beline yanlarina popona baldirlarina sür memelerine de mutlaka.

Cok gecmis olsun canım ,çoğumuz yaşadık bu lekeleme olayı,seninki çok erken normal yerlesme lekesidir,12 haftaya kadar kahverengi,pembemsi leke normal kabul ediliyor,kirmizi adet kan olmadi sürece dr sıkıntı yok dedi

Teşekkür ederim tecrübenizi paylaştığınız için çok endişeliyim çünkü. Sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi inşallah

Teşekkür ederim tecrübenizi paylaştığınız için çok endişeliyim çünkü. Sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi inşallah
Ben o lekeler 8-9cu haftada yaşadım2,3gunde 1 ,bir hafta boyunca,dr yazdim ozaman,olabilir dedi kan sulandırıcı kullanıyorsun ondan,normal dedi

Canım senin haftan çok küçükmüş o nedenle doktor en kötü olasılığı söylemiş, doktorlar lekelenme durumunu hiçbirşekilde istemiyorlar özellikle kırmızı renk olanını;
aramızdaki her 2 kişiden biri yaşadı benzer sorunları farklı haftalarda;bol bol dinlen doktorum verdiği şekilde progestanı kullan nasibinde varsa bebeşin sana iyice tutunacak iyi haberleri vereceksin inşallah (moralini yüksek tutmaya çalış, rabbim yardımcın olsun canım )

Kızlar ben çatlak kremleri ve yaplara başladım göbekten başka en çok nereler çatlıyor nerelere yoğunluk vereyim?
Ne kullanıyorsun canım bende kaşınmaya başladım sürdüklerim işe yaramıyor gibi
Meme etrafı karın bel kalca üst bacak benim sürdüğüm bölgeler aynı zamanda kaşınan bölgeler. Kızlar ne kremi tavsiye edersiniz internetde yorumlarda işe yaramadı bir tane mesaj gördümmü baz geçiyorum bişey önerin

Senin minnoş çok neşeli olacak , ben Yiğit Efe ye hamileyken gulmemden kendim rahatsız olurdum. Kikirdek çok neşeli bir oğlum var teyzesi bişey olmaz korkma o kdr
Teşekkürler valla saçma sapan şeylere katılarak gülüyorum azcık kaçırdığım bile oldu altıma yani o derece skandal

Zaten iyi pismezse yiyemiyom ki iyice oda anca tostlarda gebelik öncesi tavada üstünede yumurta kirardim tistidim bulanti başladı başlayalı sadece orta kayısı pişmiş haslama yiyorum bir tek değilse onuda yiyemiyom
Canım yumurtayı tam pişmiş yememiz lazım, çiğ yumurta salmonelle bakterisi içerdiği için bebeğe zarar verebilir allah korusun o yüzden tehlikeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…