- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #14.481
9 ay icen varmis icebilirsiniz ben de devam ediyorumkizlar 14. haftamdaydim. prilam icilir mi sizce ? mide bulantim acayip artti kac gundur. bugun sabahtan beri hic gecmedi. ilk 3 aydan sonra kullanilir mi acaba
Zaten iyi pismezse yiyemiyom ki iyice oda anca tostlarda gebelik öncesi tavada üstünede yumurta kirardim tistidim bulanti başladı başlayalı sadece orta kayısı pişmiş haslama yiyorum bir tek değilse onuda yiyemiyomCanım hazır ürün olduğunda hazırlanış aşamasında koyulan katkılar bebeği rahatsız edebilir. Sosise birşey diyemeyeceğim normal de de sağlıklı olduğunu düşündüğüm birşey değil ama sucuk iyi pişirilirse çok abartmadan yenebilir diye düşünüyorum
Kullanabilirsin bi sakıncası yok canım ben geceleri bitane atıyorum hatta bulantılarım akşam yatmaya yakın başlıyo öğürme falan dr akşam 5ten sonra bitane daha atabilirsin dedi daha elimdeki kutu bitmeden 4 kutu birden yazmış hatta fazla fazla kullanılmasa vermezdi heralde o kadar prilamı banakizlar 14. haftamdaydim. prilam icilir mi sizce ? mide bulantim acayip artti kac gundur. bugun sabahtan beri hic gecmedi. ilk 3 aydan sonra kullanilir mi acaba
Kız 5 yaşında oğlum var bunları ben bile düşünmedimHdhdjjdjj ay ne kadar da benKayınvalide olacağım geçeğiyle yüzleştikten sonra da tabiki buralara geçtim. Birde istemeye bile biz gidicez ya kabullenemedim ben şuan tam olarak
Kızlar selam. Bugün 6+6 olduk sabah progesteron fitil yaparken kırmızı pıhtı geldi elime sildikçe de kırmızı akıntı geldi. Doktora gittik hemen. Bebeğin kalbini dinledi ilk 3 ay olabilir böyle düşebilir tutunamayabilir dedi. Fitili 3e çıkardı sadece. Ama ben çok endişeliyim. Rapor falan da vermedi çalışıyorum. Daha önce benzerini yaşayan var mı?
Cok gecmis olsun canım ,çoğumuz yaşadık bu lekeleme olayı,seninki çok erken normal yerlesme lekesidir,12 haftaya kadar kahverengi,pembemsi leke normal kabul ediliyor,kirmizi adet kan olmadi sürece dr sıkıntı yok dediKimse yok mu bu durumu yaşayan?
Ay valla. Yürürken iyiydim, forum a gittik. İndirim varmış eşim birkaç ayakkabı aldı bana rahat spor sağolsun. Gören der ki bu kızın hiç birşeyi yokNe iyi gelir bilemedim degeçmiş olsun çok. Amin amin inşallah orda da mutlu olurlar, üzülme kuzum hayat onlara yeni kapılar açmış kısmetleri orda onları bekliyor ki oraya yolları düşmüş. düşünceli birisiymiş ama senide mutlu etmişler eminim onlarda mutlu olucak
Kiiizzz dillerine kurban inşallahSenin prenses kismetiyle doguyor resmen masallahcanim gecmis olsun. Bel agrisinin tek çözümü dinlenmek. Aslinda çözüm de degil ama beli daha fazla incitmeden yasamaya calismalisin Allah sifa versin
Uzandım canım baya bir gezdikten sonrapozitifbiri kuzucum çok geçmiş olsun. Dikkat et. Uzan dinlen. Bel agriis kötü.
Canım beline yanlarina popona baldirlarina sür memelerine de mutlaka.Kızlar ben çatlak kremleri ve yaplara başladım göbekten başka en çok nereler çatlıyor nerelere yoğunluk vereyim?
Cok gecmis olsun canım ,çoğumuz yaşadık bu lekeleme olayı,seninki çok erken normal yerlesme lekesidir,12 haftaya kadar kahverengi,pembemsi leke normal kabul ediliyor,kirmizi adet kan olmadi sürece dr sıkıntı yok dedi
Ben o lekeler 8-9cu haftada yaşadım2,3gunde 1 ,bir hafta boyunca,dr yazdim ozaman,olabilir dedi kan sulandırıcı kullanıyorsun ondan,normal dediTeşekkür ederim tecrübenizi paylaştığınız için çok endişeliyim çünkü. Sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi inşallah
En çok üst bacak çatlıyor canım bide full popoya iyice sürKızlar ben çatlak kremleri ve yaplara başladım göbekten başka en çok nereler çatlıyor nerelere yoğunluk vereyim?
Simitlerim derin çatlamıştı oralara da sur cnm ins ise yarar sendeKızlar ben çatlak kremleri ve yaplara başladım göbekten başka en çok nereler çatlıyor nerelere yoğunluk vereyim?
Ben yaşadım şuan 11. Haftadayım üstelik leke değil baya boşalırcasina kan geliyordu her gün kesin çocuk gitti diyordum çok şükür bugünlere kadar geldik sende dikkat et bol bol dinlen ve ilaçlarını düzenli kullan canmKimse yok mu bu durumu yaşayan?
Kimse yok mu bu durumu yaşayan?
Kızlar selam. Bugün 6+6 olduk sabah progesteron fitil yaparken kırmızı pıhtı geldi elime sildikçe de kırmızı akıntı geldi. Doktora gittik hemen. Bebeğin kalbini dinledi ilk 3 ay olabilir böyle düşebilir tutunamayabilir dedi. Fitili 3e çıkardı sadece. Ama ben çok endişeliyim. Rapor falan da vermedi çalışıyorum. Daha önce benzerini yaşayan var mı?
Dikkatli ol canım rapor Alman lazım bence bol bol uzanmalısın
Ne kullanıyorsun canım bende kaşınmaya başladım sürdüklerim işe yaramıyor gibiKızlar ben çatlak kremleri ve yaplara başladım göbekten başka en çok nereler çatlıyor nerelere yoğunluk vereyim?
Maşallah sağlıkla gelsin. Demek yalnız değilim bu konuda ben zamana bıraktım belki içimize ısınan bir isim buluruz acele etmiyorumKız olursa Işık olucaktı, bugün doktor yüksek ihitmalle erkek görünüyor dedi. Aklımda da hiç isim yok nasıl olcak bilmiyorum
TeşekkürlerSenin minnoş çok neşeli olacak , ben Yiğit Efe ye hamileyken gulmemden kendim rahatsız olurdum. Kikirdek çok neşeli bir oğlum var teyzesibişey olmaz korkma o kdr
Canım yumurtayı tam pişmiş yememiz lazım, çiğ yumurta salmonelle bakterisi içerdiği için bebeğe zarar verebilir allah korusun o yüzden tehlikeliZaten iyi pismezse yiyemiyom ki iyice oda anca tostlarda gebelik öncesi tavada üstünede yumurta kirardim tistidim bulanti başladı başlayalı sadece orta kayısı pişmiş haslama yiyorum bir tek değilse onuda yiyemiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?