- 1 Şubat 2023
- 128
- 169
- 18
- 41
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #14.441
Ayyy maşallah hayırlı olsun. Güzel sonuçlar olsun insallahEki Görüntüle 3202563 ikili test yaptirmadim gen testi yaptirdim bugün, sonuclari bekliyorum. Aspirine baslatti hamilelik zehirlenmesi riski olabilir diye ama bebek gelisimi normal tam 12+0 sat ultrason 12+1 ölctü
Insallah sorunsuz gecirirsinizrahimdeki damarların dar olmasindan kaynakli ileriki haftalarda olusabilir dedi, su an icin bir sey yok sanirim
Maşallah ya tam belli. Burdaki usg hiç belli değil sinir oluyorum bu yüzden ne kesesi belli ne bebekSelam kızlaaar. Fetal dna yaptırdım bugün 14. Gün hala sonuç çıkmadıkontrole gittim bende bebişimi göreyim diye. Yorumlarınızı merak ediyoruuum ay çok sabırsızım valla
Masallahh büyümüş cokSelam kızlaaar. Fetal dna yaptırdım bugün 14. Gün hala sonuç çıkmadıkontrole gittim bende bebişimi göreyim diye. Yorumlarınızı merak ediyoruuum ay çok sabırsızım valla
rahimdeki sol ve sag damarda centik gördü, ileriki haftalarda olusabilecegini bebegi degil anneyi etkiler dedi ama simdi arastirdim biraz bebegi de etkileyebiliyor Allah korusun insallah olusmaz doktor da cok büyük bir risk gibi konusmadi benim aklima takildi. Ondan aspirin verdi, belki seninki farkli bir durumdur bilemiyorum canımKuzum bana da verdi aynı şeyi söyledi ama neden diye sormadım ama kullanıyorum ne demek o gebelik zehirlenmesi
Genoks 340 usd, İzmir Genetik nakit 7000 tl, Gentan Temel Paket 5940 tl Premium 6480 tl, Eurofins 345 eur fiyat verdi. Doktor benim icin farketmez hangisi icine sinerse onu yaptir dedi, ikiz olsaydi onerdigim bi tane olurdu ama tekil gebelik icin istedigini yaptirabilirsin dedi. Ben eurofins’i sectim eve gelip kan aldilar. 10-12 gun’e sonuc aliriz dedi. Umarim kisa zamanda güzel sonuc alirim.Gen testi için ne kadar fiyat verdiler? Ve ne için gen testini önerdi doktorunuz?
Amin hepimiz insallahInsallah sorunsuz gecirirsiniz
Ay azından bal damlıyorMasallahh büyümüş cokdoktorun bir tahmini yok muydu acaba ben kiza benzettim ama bu arada ben de dün eurofinse kan verdim test icin 10 iş günü dediler. Sizin iş günü olarak kac gün gecti?
Eurofinsten ben 14 gün önce 7500 tl ye yaptırdım . Sizin daha uygun sanırım seçtiğiniz paketlemi ilgili bilemedim .standardın bi üst paketiydi benimkirahimdeki sol ve sag damarda centik gördü, ileriki haftalarda olusabilecegini bebegi degil anneyi etkiler dedi ama simdi arastirdim biraz bebegi de etkileyebiliyor Allah korusun insallah olusmaz doktor da cok büyük bir risk gibi konusmadi benim aklima takildi. Ondan aspirin verdi, belki seninki farkli bir durumdur bilemiyorum canım
Genoks 340 usd, İzmir Genetik nakit 7000 tl, Gentan Temel Paket 5940 tl Premium 6480 tl, Eurofins 345 eur fiyat verdi. Doktor benim icin farketmez hangisi icine sinerse onu yaptir dedi, ikiz olsaydi onerdigim bi tane olurdu ama tekil gebelik icin istedigini yaptirabilirsin dedi. Ben eurofins’i sectim eve gelip kan aldilar. Umarim kisa zamanda güzel sonuc alirim.
Amin hepimiz insallah
Haftanız biraz küçük sanırım bi kaç hafta daha geçsin daha net görürsünüzMaşallah ya tam belli. Burdaki usg hiç belli değil sinir oluyorum bu yüzden ne kesesi belli ne bebek
+%8 kdv varmış canım benimkisi de Genomwide bugün kan aldilar. Pazartesi ödeme yapacagim o yüzden aklimda kalan fiyatlari yazdimEurofinsten ben 14 gün önce 7500 tl ye yaptırdım . Sizin daha uygun sanırım seçtiğiniz paketlemi ilgili bilemedim .standardın bi üst paketiydi benimki
Aman sonuc guzel gelsin de geç gelsin hic sorun degilAy azından bal damlıyorçok kız istiyoruz hayırlısı olsun tabi sağlıklı olsunda yinede bi taraf daha agır basıyor Ya bi tahmini vardı ama sölemedi bişiler gördüm ama söylemicem bi iki güne çıkar sonuç zaten bekleyelim dedi. Benim dün tam 10. İş günüydü banada öle dediler diye bugün randevu almıştım hani sonucu konuşuruz hem doktorla diye daha gelmedi valla sanırım pazartesine falan kaldı
Aynen aynen öyle tabiki sağlıklı olsunda insan yinede hep birini gönlü daha fazla istemiyor değil tabiAman sonuc guzel gelsin de geç gelsin hic sorun degilvalla ben de kiz istiyordum ama erkek bizimki, test sonucuna kalmadan belli etti kendini tam belli etmediyse hala, kiz ihtimali var senin
Bize de klitoris olabilir demisti risk almamak icin ama muayeneden 10 gun sonra kontrol randevusunu gittim. İyice tescillendi erkek olduguAynen aynen öyle tabiki sağlıklı olsunda insan yinede hep birini gönlü daha fazla istemiyor değil tabiYa ben bugün bi şişlik gördüm hatta dedim sanki erkek hocam diye . Güldü söylemedi şey dedi bu haftada klitoriste de şişlik olabilir falan. Sizin de 12. Hafta mı
Hayirlisiyla guzel sonuçları bundan duyarız inşallahrahimdeki sol ve sag damarda centik gördü, ileriki haftalarda olusabilecegini bebegi degil anneyi etkiler dedi ama simdi arastirdim biraz bebegi de etkileyebiliyor Allah korusun insallah olusmaz doktor da cok büyük bir risk gibi konusmadi benim aklima takildi. Ondan aspirin verdi, belki seninki farkli bir durumdur bilemiyorum canım
Genoks 340 usd, İzmir Genetik nakit 7000 tl, Gentan Temel Paket 5940 tl Premium 6480 tl, Eurofins 345 eur fiyat verdi. Doktor benim icin farketmez hangisi icine sinerse onu yaptir dedi, ikiz olsaydi onerdigim bi tane olurdu ama tekil gebelik icin istedigini yaptirabilirsin dedi. Ben eurofins’i sectim eve gelip kan aldilar. 10-12 gun’e sonuc aliriz dedi. Umarim kisa zamanda güzel sonuc alirim.
Amin hepimiz insallah
Ay çok erken öğrenmişsinizzzzBize de klitoris olabilir demisti risk almamak icin ama muayeneden 10 gun sonra kontrol randevusunu gittim. İyice tescillendi erkek oldugucinsiyeti 11+1 de öğrendik biz resmen ya hic beklemiyordum. Bugün 12+5. Tarihlerimiz yakin
Hepimiz saglikla alalim kucagimiza insallahAy çok erken öğrenmişsinizzzzeveet çok yakınmış . Hayırlııı olsun
Tabi tabi alınca yazıcaaaanHepimiz saglikla alalim kucagimiza insallahtest sonucunu alinca yazarsan seviniriz
Hayırlı olsun canıııımSlm guzel anneler. Benim de dun fetal dna testim sonuclandi. Bir oglum var ve bana da bir premses geliyorHepsi saglikla gelsinler insallah
Canım oturup kalkarken daha çok oluyor. Dinlenmeyle gecer gibi, hareket ederken çok bişey yok gibi. Ya da sicagiyla hissetmiyor da olabilirim. Eşim supurdu sildi sağolsun yazlık evi de. Kiracı çıktı biraz salon WC dağınık ve kirliydi. Ama yine de evi iyi bulduk şükür. İşleri eşim yapınca yorulmadim yaniyaa canim gecmis olsun damar damar ustune atlamistir belki kipirdayabiliyormsn yoksa cok mu kitlendin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?