2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Selam kızlaaar. Fetal dna yaptırdım bugün 14. Gün hala sonuç çıkmadı kontrole gittim bende bebişimi göreyim diye. Yorumlarınızı merak ediyoruuum ay çok sabırsızım valla
Maşallah ya tam belli. Burdaki usg hiç belli değil sinir oluyorum bu yüzden ne kesesi belli ne bebek

Selam kızlaaar. Fetal dna yaptırdım bugün 14. Gün hala sonuç çıkmadı kontrole gittim bende bebişimi göreyim diye. Yorumlarınızı merak ediyoruuum ay çok sabırsızım valla
Masallahh büyümüş cok doktorun bir tahmini yok muydu acaba ben kiza benzettim ama bu arada ben de dün eurofinse kan verdim test icin 10 iş günü dediler. Sizin iş günü olarak kac gün gecti?

Kuzum bana da verdi aynı şeyi söyledi ama neden diye sormadım ama kullanıyorum ne demek o gebelik zehirlenmesi
rahimdeki sol ve sag damarda centik gördü, ileriki haftalarda olusabilecegini bebegi degil anneyi etkiler dedi ama simdi arastirdim biraz bebegi de etkileyebiliyor Allah korusun insallah olusmaz doktor da cok büyük bir risk gibi konusmadi benim aklima takildi. Ondan aspirin verdi, belki seninki farkli bir durumdur bilemiyorum canım
Gen testi için ne kadar fiyat verdiler? Ve ne için gen testini önerdi doktorunuz?
Genoks 340 usd, İzmir Genetik nakit 7000 tl, Gentan Temel Paket 5940 tl Premium 6480 tl, Eurofins 345 eur fiyat verdi. Doktor benim icin farketmez hangisi icine sinerse onu yaptir dedi, ikiz olsaydi onerdigim bi tane olurdu ama tekil gebelik icin istedigini yaptirabilirsin dedi. Ben eurofins’i sectim eve gelip kan aldilar. 10-12 gun’e sonuc aliriz dedi. Umarim kisa zamanda güzel sonuc alirim.
Insallah sorunsuz gecirirsiniz
Amin hepimiz insallah

Masallahh büyümüş cok doktorun bir tahmini yok muydu acaba ben kiza benzettim ama bu arada ben de dün eurofinse kan verdim test icin 10 iş günü dediler. Sizin iş günü olarak kac gün gecti?
Ay azından bal damlıyor çok kız istiyoruz hayırlısı olsun tabi sağlıklı olsunda yinede bi taraf daha agır basıyor Ya bi tahmini vardı ama sölemedi bişiler gördüm ama söylemicem bi iki güne çıkar sonuç zaten bekleyelim dedi. Benim dün tam 10. İş günüydü banada öle dediler diye bugün randevu almıştım hani sonucu konuşuruz hem doktorla diye daha gelmedi valla sanırım pazartesine falan kaldı

Eurofinsten ben 14 gün önce 7500 tl ye yaptırdım . Sizin daha uygun sanırım seçtiğiniz paketlemi ilgili bilemedim .standardın bi üst paketiydi benimki

Eurofinsten ben 14 gün önce 7500 tl ye yaptırdım . Sizin daha uygun sanırım seçtiğiniz paketlemi ilgili bilemedim .standardın bi üst paketiydi benimki
+%8 kdv varmış canım benimkisi de Genomwide bugün kan aldilar. Pazartesi ödeme yapacagim o yüzden aklimda kalan fiyatlari yazdim

Aman sonuc guzel gelsin de geç gelsin hic sorun degilvalla ben de kiz istiyordum ama erkek bizimki, test sonucuna kalmadan belli etti kendini tam belli etmediyse hala, kiz ihtimali var senin

Aman sonuc guzel gelsin de geç gelsin hic sorun degilvalla ben de kiz istiyordum ama erkek bizimki, test sonucuna kalmadan belli etti kendini tam belli etmediyse hala, kiz ihtimali var senin
Aynen aynen öyle tabiki sağlıklı olsunda insan yinede hep birini gönlü daha fazla istemiyor değil tabiYa ben bugün bi şişlik gördüm hatta dedim sanki erkek hocam diye . Güldü söylemedi şey dedi bu haftada klitoriste de şişlik olabilir falan. Sizin de 12. Hafta mı

Bize de klitoris olabilir demisti risk almamak icin ama muayeneden 10 gun sonra kontrol randevusunu gittim. İyice tescillendi erkek oldugu cinsiyeti 11+1 de öğrendik biz resmen ya hic beklemiyordum. Bugün 12+5. Tarihlerimiz yakin

Hayirlisiyla guzel sonuçları bundan duyarız inşallah benim ailemde de eşimin ailesinde de engelli var Allah nasip ederde 10-12 haftalara sorunsuz gelirsek bizde yaptıracağız. Bilgilendirme için teşekkür ederim. Ben İstanbulda yaşıyorum ve özel hastaneye gidiyorum bakalım bizim Dr. Ne önerecek çünkü nadir hastalık mevcut ailede.

Bize de klitoris olabilir demisti risk almamak icin ama muayeneden 10 gun sonra kontrol randevusunu gittim. İyice tescillendi erkek oldugu cinsiyeti 11+1 de öğrendik biz resmen ya hic beklemiyordum. Bugün 12+5. Tarihlerimiz yakin
Ay çok erken öğrenmişsinizzzz eveet çok yakınmış . Hayırlııı olsun

yaa canim gecmis olsun damar damar ustune atlamistir belki kipirdayabiliyormsn yoksa cok mu kitlendin
Canım oturup kalkarken daha çok oluyor. Dinlenmeyle gecer gibi, hareket ederken çok bişey yok gibi. Ya da sicagiyla hissetmiyor da olabilirim. Eşim supurdu sildi sağolsun yazlık evi de. Kiracı çıktı biraz salon WC dağınık ve kirliydi. Ama yine de evi iyi bulduk şükür. İşleri eşim yapınca yorulmadim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…