2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Eki Görüntüle 3202563 ikili test yaptirmadim gen testi yaptirdim bugün, sonuclari bekliyorum. Aspirine baslatti hamilelik zehirlenmesi riski olabilir diye ama bebek gelisimi normal tam 12+0 sat ultrason 12+1 ölctü
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım bende gen testi yaptıracağım iki hafta sonra Gebelik zehirlenmesinden neden şüphelendi

Eki Görüntüle 3202563 ikili test yaptirmadim gen testi yaptirdim bugün, sonuclari bekliyorum. Aspirine baslatti hamilelik zehirlenmesi riski olabilir diye ama bebek gelisimi normal tam 12+0 sat ultrason 12+1 ölctü
Bende ikili test yaptırmadım en çok daun sendromu için bakılıyormuş şu saatten sonra ne gelirse kabulumuz dedik. Ama gen testi ilk kez duyuyorum ne içinmiş bu

sıkıntı yumurtanın içine çiğden giriyor olması canım ondan olmaz ev mayonezi zaten yapamıyorum da hahah pastörize yukurtalı mayonez olması önemliymiş çözdük o işi
ben pişmiş yumurta sarısı ile yapiyorum canım,tehlikesiz mayonez tarifi olarak geçiyor,bende cok severim normalde,ama gebelik başından beri bir kac defa yedim sadece,sen yazinca dikkatimi çekti ki hic yiyemiyorum aklıma bile gelmiyor

ilk gebeliginde boyatmis olmana cok sevindim tecrubeli bir anneden duymaya ihtiyacm vardi ben calismiyorum ama genede boyatacagim aynaya bakinca iyi gormek ruhumada iyi geliyor öbur turlu bakimsizmisim gibi hissediyorum. doktorumda 3 aydan sonra boyayabilirsn demisti. benim hedefim detayli ultrason sonrasi boyamak. zaten bi boya beni 5 6 ay goturuyor nasipse

Kuzum bana da verdi aynı şeyi söyledi ama neden diye sormadım ama kullanıyorum ne demek o gebelik zehirlenmesi

Daha bu sabah doktoruma yazdım dip boyaya izin vermemiştiniz ama bare ombre yaptırsam diye bu haftalarda hiçbirini önermiyoruz dedi peki dedim değişikliğe ihtiyacım var saç falan kestircem mecbur heralde

Daha bu sabah doktoruma yazdım dip boyaya izin vermemiştiniz ama bare ombre yaptırsam diye bu haftalarda hiçbirini önermiyoruz dedi peki dedim değişikliğe ihtiyacım var saç falan kestircem mecbur heralde
Canim ben hem kendi drumdan onay aldim hem de kuzenim kadin dogum doktoru ondanda onay aldim ama genede detaylidan sonra boyatirim belki doguma girmeden 1 2 hafta once boystirim nasipse bende kestirecegim de kuaforum annemlerin yasadigi ilde. oraya gidebilirsem kestirecegim kivircik saci herkes duzgun kesemiyor alistigim yer bide

Ya ne güzel artık benimkide izin versee ah kıvırcık saç nasıl güzell anneminde kıvır kıvır ama benim dalgalı belki bebişler ona benzer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…