- 5 Kasım 2022
- 1.443
- 3.096
- 53
- 27
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #14.421
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım bende gen testi yaptıracağım iki hafta sonraEki Görüntüle 3202563 ikili test yaptirmadim gen testi yaptirdim bugün, sonuclari bekliyorum. Aspirine baslatti hamilelik zehirlenmesi riski olabilir diye ama bebek gelisimi normal tam 12+0 sat ultrason 12+1 ölctü
Bizde Elisa düşünüyoruz şimdilik benim fikrim değişmezde eşimi bilmiyorumKızlar isim konusunda nasılsınız biz uyğun bir isim bulamıyoruzSare de kaldık ama bilemedim değiştiririz herhalde ))
Seni çok iyi anlıyorum arkadaşımBizede en bastan beri yasakarkadaşca sarılıp yatıyoruz
Çok geçmiş olsun azıcık masajla geçer umarımBen de belimi incittim galiba kızlar. Yazlığa gidiyorduk ayakkabı giyerken yanlış eğildim çok ağrıyor belim
Bende ikili test yaptırmadım en çok daun sendromu için bakılıyormuş şu saatten sonra ne gelirse kabulumuz dedik. Ama gen testi ilk kez duyuyorum ne içinmiş buEki Görüntüle 3202563 ikili test yaptirmadim gen testi yaptirdim bugün, sonuclari bekliyorum. Aspirine baslatti hamilelik zehirlenmesi riski olabilir diye ama bebek gelisimi normal tam 12+0 sat ultrason 12+1 ölctü
rahimdeki damarların dar olmasindan kaynakli ileriki haftalarda olusabilir dedi, su an icin bir sey yok sanirimneden hamilelik zehirlenmesi riski varmis ki
Çok güzel isimBizde Elisa düşünüyoruz şimdilik benim fikrim değişmezde eşimi bilmiyorum
Seni çok iyi anlıyorum arkadaşım
gen testi dedigim fetal dna canım oyle yazmisim, ikili test gibi daha kesin sonuclar veriyormusBende ikili test yaptırmadım en çok daun sendromu için bakılıyormuş şu saatten sonra ne gelirse kabulumuz dedik. Ama gen testi ilk kez duyuyorum ne içinmiş bu
sıkıntı yumurtanın içine çiğden giriyor olması canım ondan olmaz ev mayonezizaten yapamıyorum da hahah pastörize yukurtalı mayonez olması önemliymiş çözdük o işi
ilk gebeliginde boyatmis olmana cok sevindim tecrubeli bir anneden duymaya ihtiyacm vardiBu
Kuzum ben ilk gebeliğimde de boyattım, çok şükür sıkıntı yaşamadım o zaman çalışıyordum birde ortalama 1.5 aya bir boyatıyordum, şimdi arayı açıp ortalama 3 aya bir yine boyayacağım
yaa canim gecmis olsun damar damar ustune atlamistir belki kipirdayabiliyormsn yoksa cok mu kitlendinBen de belimi incittim galiba kızlar. Yazlığa gidiyorduk ayakkabı giyerken yanlış eğildim çok ağrıyor belim
Çok geçmiş olsun canım,ani hareketlere cok dikkat etBen de belimi incittim galiba kızlar. Yazlığa gidiyorduk ayakkabı giyerken yanlış eğildim çok ağrıyor belim
Kuzum bana da verdi aynı şeyi söyledi ama neden diye sormadım ama kullanıyorum ne demek o gebelik zehirlenmesiEki Görüntüle 3202563 ikili test yaptirmadim gen testi yaptirdim bugün, sonuclari bekliyorum. Aspirine baslatti hamilelik zehirlenmesi riski olabilir diye ama bebek gelisimi normal tam 12+0 sat ultrason 12+1 ölctü
Daha bu sabah doktoruma yazdım dip boyaya izin vermemiştiniz ama bare ombre yaptırsam diye bu haftalarda hiçbirini önermiyoruz dedi peki dedimilk gebeliginde boyatmis olmana cok sevindim tecrubeli bir anneden duymaya ihtiyacm vardiben calismiyorum ama genede boyatacagim aynaya bakinca iyi gormek ruhumada iyi geliyor öbur turlu bakimsizmisim gibi hissediyorum. doktorumda 3 aydan sonra boyayabilirsn demisti. benim hedefim detayli ultrason sonrasi boyamak. zaten bi boya beni 5 6 ay goturuyor nasipse
Canim ben hem kendi drumdan onay aldim hem de kuzenim kadin dogum doktoru ondanda onay aldim ama genede detaylidan sonra boyatirim belki doguma girmeden 1 2 hafta once boystirim nasipseDaha bu sabah doktoruma yazdım dip boyaya izin vermemiştiniz ama bare ombre yaptırsam diye bu haftalarda hiçbirini önermiyoruz dedi peki dedimdeğişikliğe ihtiyacım var saç falan kestircem mecbur heralde
Geçmiş olsun benim belim hamileliktendir diye düşünüyorum bazen yürüyemez oluyorumBen de belimi incittim galiba kızlar. Yazlığa gidiyorduk ayakkabı giyerken yanlış eğildim çok ağrıyor belim
Ya ne güzel artık benimkide izin versee ah kıvırcık saç nasıl güzell anneminde kıvır kıvır ama benim dalgalı belki bebişler ona benzerCanim ben hem kendi drumdan onay aldim hem de kuzenim kadin dogum doktoru ondanda onay aldim ama genede detaylidan sonra boyatirim belki doguma girmeden 1 2 hafta once boystirim nasipsebende kestirecegim de kuaforum annemlerin yasadigi ilde. oraya gidebilirsem kestirecegim kivircik saci herkes duzgun kesemiyor alistigim yer bide
Teşekkür ederimMaşallah fındığahadi Allah'ım gönlüne göre nasip etsin inşallah
Ben kullandım ama oğlum tutmadı. Yoksa beğenmiştim.
Sağol canım bende özele gidiyorum da merak ettimBilmiyorum ki devlette yaptiran arkadaslarimiz da vardi onlar daha iyi yardimci olurlar bana doktor 1 hafta demisti 4.gun cikmis sonuclarim canim
ayy benzer belki baskinmis cunku bende cok merak ediyorum benimkiniYa ne güzel artık benimkide izin versee ah kıvırcık saç nasıl güzell anneminde kıvır kıvır ama benim dalgalı belki bebişler ona benzer
Gen testi için ne kadar fiyat verdiler? Ve ne için gen testini önerdi doktorunuz?İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım bende gen testi yaptıracağım iki hafta sonraGebelik zehirlenmesinden neden şüphelendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?