2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bende İzmir’deyim bikac mesaj once yazmistim ona bakarsan nerelere sordugum vs yaziyor. Ben fetal dna istiyodum ama esim pahali diye gerek yok vs diyordu ama yaşım 33 riskli çıkarsa cok gerilirim diye doktora sordum ben herkese öneriyorum imkan varsa yaptirin vs diye konustu. Daha ikili test yaptirmadan sonucu icin stres yaptigim icin en son fetal dna’ya karar verdim. Çok kolay bi surecmis dün eve gelip kan aldilar, sonucu da hemen cikar insallah. Eurofins Genomwide yaptirdim bende istersen Ege bolge temsilcisi telefonu atabilirim özelden

Canım bende 30 yaşındayım yaştan bağımsız karar verdim. Daha 2 li test zamanım gelmemişti karar verdiğimde. Cumartesi günü fetal yaptırıcaz deyince doktora iptal etti 2 li taramaları. Taramaların hiçbirini yaptırmamıza gerek kalmadı. Ben Panaromadan yaptırdım. Amerikaya yollanan test bu. Standardın bir üstünü seçtik. 450 dolar fiyatı. Durumumuz müsaitti çok şükür o yüzden yaptıralım dedik. Allahım korusun hepimizin bebeğini ama bir sıkıntı var ise de ben bilmek isterim evet hamileliğim yıkıcı olur ama kendimi hazırlarım. Garanticiyim sanırım biraz.

Teşekkür ederim cevabın için, senin yaptırdığın paket burada standart olana denk geliyormuş ve 390 euro. Çok fiyat farkı olsa Trde yaptırmayı düşünmüştüm ama fiyatlar aşağı yukarı aynı gibi. Ben de 28 yaşındayım, ikili test sonucu normal gelirse doktorum büyük ihtimalle önermeyecek ya da bana da standardı önerir. Ben de bakmışken hepsine bakılsın istedim açıkçası çünkü kromozomal bir bozukluk çıkarsa kesinlikle aldıracağız.
Bir de ben ikiliye gittiğimde daha 11. Hafta içinde olacağım, o haftalarda burun kemiği görülmeyebilirmiş sorun olmasa da. Eğer öyle bir şey derse ikili tekrarı yaptırmadan fetal dna yaptırmak isterim. Senin sonucun gelmemişti daha değil mi? Kaç günde çıkıyor normalde?

Çok geçmiş olsun özellikle kitlenme tuhafıma gidiyor hamilelikte oluyor heralde bel ağrısı zormuş gerçekten hiç yaşamamıştım inşallah atlatırız bugünleride

Hangi paket ve ne kadara yaptırdın? Sanırım fiyatlar arasında çok büyük farklar yok, örnekler yurtdışına gönderildiği için.
Bulunduğum yerde 3 paket halinde, 350,390,590 euro fiyatlar. Eğer trde de aynı olacaksa burada yaptırmam daha mantıklı

Bende progestan aldım hiçbir işe yaramadı zaten bıraktım yastığı deneyeceğim inşallah geçer sırt üstü yatmaya alışkınım uyurken kendimi sırtüstü buluyorum hep sonra hareket edemiyorum nasıl vazgeçerim bilmiyorum

benim de cicekcicek20 ile ayni Eurofins Ninalia Genomwide imis 345eur+kdv 7500e geliyo Fransa’ya gönderiliyormus. Avrupadaysan daha uygun yapiyolardir orada diye düşünmüştüm bende ama ayni gibi

Senin yaptırdığın pakette nelere bakıldı tam olarak? Çünkü Cicekcicek20 nin yaptırdığı da standardın üstü ama burda standarda denk geliyor. Benimki Geneplanet diye bir yer, maalesef pek seçim şansım yok burda.

Panaromanın içeriği şu şekilde. En üst olan 650 dolar. Bu benzer olabilir seninkine. Ancak ben senin yerinde olsam paraya bakmaz en üst modeli yaptırırdım çünkü kararın net. Türkiyedeki en üst paketler ile içerik eşit ise hiç gelmene gerek yok bence yol masrafı bikmem nesi ordaki prayı bulur ki panaromanın en üstü 650 dolar ordan daha pahalı

Eklentiler

• 030DD1F6-1A9A-476A-AE83-6A3C9A6EA550.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 88
benim de cicekcicek20 ile ayni Eurofins Ninalia Genomwide imis 345eur+kdv 7500e geliyo Fransa’ya gönderiliyormus. Avrupadaysan daha uygun yapiyolardir orada diye düşünmüştüm bende ama ayni gibi
Maalesef, burda çok fazla seçenek olmadığı için sanırım, özel klinikler de çok fazla yok. Baktığım 4 klinik de aynı şirketi kullanıyordu mesela.

Canım ben yaptirsam mi diyehep düşündüm yasim 33 diye, sonra vazgecmistim ama bu hafta doktor bebeğimin burun kemigi küçük görünüyor dedi o yüzden apar topar yaptirdik ikili test yaptirmadim yanlis sonuc cok oluyor diye. Doktorum da ikili testi önermedi bu sebeple. Eurofins diye bir sirkete yaptirdik genomwide paketi. 400 euro dediler bize. Ama izmirde biri fiyat almis dun mu ne yazmisti daha ucuzdu onun yazdigi. Arayip fiyat al bence. Fetal dna yaptirinca ikili üçlü test gibi seylere gerek yok. Bi de en önemlisi %99,9 dogru sonuc veriyor olmasi. Yani yanlis sonuc verme orani binde bir. Maddi durumun iyiyse daha mantikli gibi.

Günaydınn canım sırt üstü yatmamanı tavsiye ederim, ağrı ondan mı kaynaklı bilemiyorum ama artık yan şekilde yatmaya çalış. Ben sırt ğstü yatamıyorum çok uzun zamandır direk rahatsızlık veriyor. Yani ondan da olabilir artık bebek baska yapıyor olabilir

Panaromanın içeriği şu şekilde. En üst olan 650 dolar. Bu benzer olabilir seninkine
Teşekkür ederim, anladığım kadarıyla ordaki plus paketler buranın standardı oluyor, içeriği aynı. 650 dolar burda da aynı fiyata denk geliyor aşağı yukarı.

Çok geçmiş olsun pozitifim. Yazamadım birkaç gündür çok, ama aklımdasın. Allahın izniyle 1 haftaya daha iyi olursun, viksle falan ovdur belini ya da başka bi krem varsa iyi geleceiğini düşündüğün. Ama benim ağrılarıma viks çok iyi geliyor

Hep sırt üstü uyumaya alışkınım yan yatıyorum kendimi sırt üstü buluyorum sonra kitleniyorum yan yatınca bir sorun yok zaten sırt üstü yatınca başlıyor hamile yastığı alacağım onu deneyeceğim

İkili taramada düşük risk yüksek risk sonuçları çıkıyo düşük risk dediğinde benim içim rahat etmicekti mesela bence kafanı ikiliyle karıştırma hiç durumun varsa. He fetal dna da %100 değil sonuçta ama %99 diyorlar zaten bu durumdada çıkarsa bişi yapcak bişi yok ona yani. Benim sonuç daha gelmedi ya 10 iş günü oldu , 14. Gün yarın gelir diye ümit ediyorum. Normalde 10 12 iş günü diyorlar.

Teşekkür ederim, öyle çok bi fark yokmuş fiyatlar için maalesef, yani 20 30 euro kadar fark için trye gelmeme değmeyecek.

Teşekkür ederim, anladığım kadarıyla ordaki plus paketler buranın standardı oluyor, içeriği aynı. 650 dolar burda da aynı fiyata denk geliyor aşağı yukarı.
Canım senin plus pakette ne var merak ettim . Artı olarak neye bakıyolar attığım görseldeki en dolu paketmi mesela ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…