- 22 Mayıs 2012
- 11.002
- 30.554
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #14.561
Dur yahu neden sinirlendin. Geç kalmış değilsin hiçbir sorun yok şuan. Sakin sakin kararını verip zaten yaptıracaksın. Geleceksen türkiyeye maksimum olan bir testi yaptır bence senin ordakilerden farklı var ise. Ama senin o son bulduğun panaroma benimkinden tahmibimce.teşekkür ederimgoogledan da bulamıyorum doğru düzgün ya izmirde nerde var, sinirim bozuldu
Hayır ya saçmalama dediğim gibi önemli olan kromozomlar o 3 ü zaten . Doktorda özellikle yüksek paketleri yapmana gerek yok standart olanı yapabilirsiniz demişti. Şuan çok ince düşnüyoruz ondanEvet benim ki Panaroma. Ama seninkinin içeriğini görünce içim cızlamadı değilgayet memnundum içeriği de yeterli diye düşünmüştüm doktorumla ama gel gör ki seninkini görene kadarmış
Genomwide paketinde bütün kromozomlara bakiliyor demislerdi bize de, katalogda da öyle yaziyor zaten.Aaa eurofins değilmiydi seninkide. Genom wide ise aynıdır ya broşür vermedilermi sana bunun gibi
Ay evet ben birden şey oldum send natau, jacob vs görünceHayır ya saçmalama dediğim gibi önemli olan kromozomlar o 3 ü zaten . Doktorda özellikle yüksek paketleri yapmana gerek yok standart olanı yapabilirsiniz demişti. Şuan çok ince düşnüyoruz ondanmerak etmeyin sağlıklı bebişlerimiz olcakkk inşallah
teşekkür ederimgoogledan da bulamıyorum doğru düzgün ya izmirde nerde var, sinirim bozuldu
Panorama Overview V5
Panorama is a blood-based genetic, prenatal screening test of the pregnant mom that screens for common chromosomal conditions that affect a baby’s health. Panorama uses unique SNP*-based technology to deliver the most accurate NIPT on the market. Learn more.www.natera.com
Canım şu linkte isimleri yazıyor. Senin listeye göre plus olan panaromanın plusı ve panaromada onun daha kapsamlısı bir test daha var. Sendeki isimlerin panaromadaki karşılıkları var burda.
Dur yahu neden sinirlendin. Geç kalmış değilsin hiçbir sorun yok şuan. Sakin sakin kararını verip zaten yaptıracaksın. Geleceksen türkiyeye maksimum olan bir testi yaptır bence senin ordakilerden farklı var ise. Ama senin o son bulduğun panaroma benimkinden tahmibimce.
Ben çok önceden okumuştum onu tepecik araştırma hastanesinde var diye ama sonradan araştırdığımda herkese yapılmıyormuş doktor yönlendirmesi ile ciddi risk grubundakilereymiş
Sen hangi ülkedesin canım merak ettim. Bizlerde türkiyeye isyan ediyoruzİnceleyeceğim şimdi linki, teşekkür ederim.
Valla sinirim bozuluyo çünkü sanki mahremiyet bölgesi gibi burası bazen, hiçbi şey bulunmuyo bıktım. 16. haftaya kadar beklemek istemedim açıkçası, bir sorun varsa en azından hala 11. haftadayken olsun bitsin istedim
Merhaba ,Kızlar nasılsınız geçen haftaya göre bu hafta iyiyim çok şükür annem evine gitti bir boşlukta hissettim ,hiç yoktan yardımcım oluyordu yemek konusunda bende kayinvalideme geldim 1 hafta kalırım artık, ağustos gözüme çok büyüyor zaman geçmiyor sanki bu günleri görmeyi insallah nasip eder Allahım kızımın doğum karelerine hep bakıyorum duygulanıyorum teyzeleri size de paylaşayım :)
Valla kkde hiç yazmıyorum nerde olduğumu da artık söyliyim slovenyadayım canım. Öyle canım hiçbir yer mükemmel değil ama sağlık söz konusu olunca farklı oluyo. Çok küçük bi yer burası o yüzden seçenek yok hiçbi şeyde.Sen hangi ülkedesin canım merak ettim. Bizlerde türkiyeye isyan ediyoruzçokta sıkma canını burasıda mük değil
Sıkma sen canını daha erken seni anlıyorum ama önce bir sorun var kafasında çıkalım. Bebeğinin gayet sağlıklı olduğunu düşünüyorum. Sen kötü şeyler çağrıştırıp aklına getirip üzülme. Şuan geç kalıyorum sıkıntı var ise hızlıca bitsin alışmayayım kafasına girmiş gibisin. Yazık öyle yapma hem senin için hem bebeğin için ağırlaşır konu. Gayet sağlıklı biz sadece usulen yaptıcaz güzel sonuçları alıp ağustos annesi olucazValla kkde hiç yazmıyorum nerde olduğumu da artık söyliyim slovenyadayım canım. Öyle canım hiçbir yer mükemmel değil ama sağlık söz konusu olunca farklı oluyo. Çok küçük bi yer burası o yüzden seçenek yok hiçbi şeyde.
Sıcaklar zorlayacak bizi isilik çok oluyorlar onun icinde gül suyu birebirdiMerhaba ,
Benim gözümde de ağustos sıcağı büyüdükçe büyüyor. Normalde hep bahar aylarında bebişim olsun isterdim:) kısmet şimdiye oldu
Ben de yeni annemden ayrıldım. İçin sızım sızım..
Ben bir de çook sıcak bir memleketteyimSıcaklar zorlayacak bizi isilik çok oluyorlar onun icinde gül suyu birebirdi
Ya anlayabiliyorum seni canım yurtdışında bu sağlık olayları çok sinir bozucu ama bunlara hiç takılma ya cidden çok ince düşünüyoruz git yaptır varolan doktorun önerdiğini. Yaşın çok genç aklına zaten kötü şey getirme bişi olmaz biz tedbir için yaptırıyoruz zaten bi risk durumumuz yok şuan yani o yüzden içini ferah tutValla kkde hiç yazmıyorum nerde olduğumu da artık söyliyim slovenyadayım canım. Öyle canım hiçbir yer mükemmel değil ama sağlık söz konusu olunca farklı oluyo. Çok küçük bi yer burası o yüzden seçenek yok hiçbi şeyde.
Ay inşallah. Bende tedirginim, evde tek kişilik yatak var satacaktım hamile olduğumu öğrenince kıyamıyorum. Sıcaklarda atarım klimanın önüne yatarım diyeBen bir de çook sıcak bir memleketteyimİnşallah hepimiz huzurla ve sağlıkla bebişlerimizle ilgileniriz
Sıkma sen canını daha erken seni anlıyorum ama önce bir sorun var kafasında çıkalım. Bebeğinin gayet sağlıklı olduğunu düşünüyorum. Sen kötü şeyler çağrıştırıp aklına getirip üzülme. Şuan geç kalıyorum sıkıntı var ise hızlıca bitsin alışmayayım kafasına girmiş gibisin. Yazık öyle yapma hem senin için hem bebeğin için ağırlaşır konu. Gayet sağlıklı biz sadece usulen yaptıcaz güzel sonuçları alıp ağustos annesi olucaz
İyi ki satmamışsınız :) çok işe yarar. Ben de tek kişilik yatak almayı düşünüyorumAy inşallah. Bende tedirginim, evde tek kişilik yatak var satacaktım hamile olduğumu öğrenince kıyamıyorum. Sıcaklarda atarım klimanın önüne yatarım diye
Derinlerde biryerde bence hepimizde var ben yok diyenlere inanmıyorumEvet, kafamda hep o ihtimal var açıkçası. Aslında her dakika bu kadar gergin değilim canım, bu fetal dna yı konuştukça kafamda kötü ihtimaller arttı. Umarım hepimiz güzel sonuçlarla geliriz
Geriyor aslında beni yeri yok şuan odanın düzenini bozuyor ama zor günleri düşünerek kıyamıyorumİyi ki satmamışsınız :) çok işe yarar. Ben de tek kişilik yatak almayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?