2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
teşekkür ederim googledan da bulamıyorum doğru düzgün ya izmirde nerde var, sinirim bozuldu
Dur yahu neden sinirlendin. Geç kalmış değilsin hiçbir sorun yok şuan. Sakin sakin kararını verip zaten yaptıracaksın. Geleceksen türkiyeye maksimum olan bir testi yaptır bence senin ordakilerden farklı var ise. Ama senin o son bulduğun panaroma benimkinden tahmibimce.
Ben çok önceden okumuştum onu tepecik araştırma hastanesinde var diye ama sonradan araştırdığımda herkese yapılmıyormuş doktor yönlendirmesi ile ciddi risk grubundakilereymiş

Kızlar bende 10 haftalığım. 15 şubatta ikili test için doktor çağırdı. Yaşım 33 riskli cıkma durumları olabiliyormus doğru mu bu? biraz pimpirikli bir insanım her seyi kafaya takıyorum

Evet benim ki Panaroma. Ama seninkinin içeriğini görünce içim cızlamadı değil gayet memnundum içeriği de yeterli diye düşünmüştüm doktorumla ama gel gör ki seninkini görene kadarmış
Hayır ya saçmalama dediğim gibi önemli olan kromozomlar o 3 ü zaten . Doktorda özellikle yüksek paketleri yapmana gerek yok standart olanı yapabilirsiniz demişti. Şuan çok ince düşnüyoruz ondan merak etmeyin sağlıklı bebişlerimiz olcakkk inşallah

Kızlar nasılsınız geçen haftaya göre bu hafta iyiyim çok şükür annem evine gitti bir boşlukta hissettim ,hiç yoktan yardımcım oluyordu yemek konusunda bende kayinvalideme geldim 1 hafta kalırım artık, ağustos gözüme çok büyüyor zaman geçmiyor sanki bu günleri görmeyi insallah nasip eder Allahım kızımın doğum karelerine hep bakıyorum duygulanıyorum teyzeleri size de paylaşayım :)

Eklentiler

• Screenshot_20230205-140747_Instagram.webp
    34 KB · Görüntüleme: 103
Ay evet ben birden şey oldum send natau, jacob vs görünce ama meğerse benimkinde de varmış sadece isimleri fakrlıymış birde gruplandırınca öyleymiş gibi olmuş

İnceleyeceğim şimdi linki, teşekkür ederim.
Valla sinirim bozuluyo çünkü sanki mahremiyet bölgesi gibi burası bazen, hiçbi şey bulunmuyo bıktım. 16. haftaya kadar beklemek istemedim açıkçası, bir sorun varsa en azından hala 11. haftadayken olsun bitsin istedim

Sen hangi ülkedesin canım merak ettim. Bizlerde türkiyeye isyan ediyoruzçokta sıkma canını burasıda mük değil

Merhaba ,
Benim gözümde de ağustos sıcağı büyüdükçe büyüyor. Normalde hep bahar aylarında bebişim olsun isterdim:) kısmet şimdiye oldu
Ben de yeni annemden ayrıldım. İçin sızım sızım..

Sen hangi ülkedesin canım merak ettim. Bizlerde türkiyeye isyan ediyoruzçokta sıkma canını burasıda mük değil
Valla kkde hiç yazmıyorum nerde olduğumu da artık söyliyim slovenyadayım canım. Öyle canım hiçbir yer mükemmel değil ama sağlık söz konusu olunca farklı oluyo. Çok küçük bi yer burası o yüzden seçenek yok hiçbi şeyde.

Sıkma sen canını daha erken seni anlıyorum ama önce bir sorun var kafasında çıkalım. Bebeğinin gayet sağlıklı olduğunu düşünüyorum. Sen kötü şeyler çağrıştırıp aklına getirip üzülme. Şuan geç kalıyorum sıkıntı var ise hızlıca bitsin alışmayayım kafasına girmiş gibisin. Yazık öyle yapma hem senin için hem bebeğin için ağırlaşır konu. Gayet sağlıklı biz sadece usulen yaptıcaz güzel sonuçları alıp ağustos annesi olucaz

Sıcaklar zorlayacak bizi isilik çok oluyorlar onun icinde gül suyu birebirdi

Ya anlayabiliyorum seni canım yurtdışında bu sağlık olayları çok sinir bozucu ama bunlara hiç takılma ya cidden çok ince düşünüyoruz git yaptır varolan doktorun önerdiğini. Yaşın çok genç aklına zaten kötü şey getirme bişi olmaz biz tedbir için yaptırıyoruz zaten bi risk durumumuz yok şuan yani o yüzden içini ferah tut

Ben bir de çook sıcak bir memleketteyim İnşallah hepimiz huzurla ve sağlıkla bebişlerimizle ilgileniriz
Ay inşallah. Bende tedirginim, evde tek kişilik yatak var satacaktım hamile olduğumu öğrenince kıyamıyorum. Sıcaklarda atarım klimanın önüne yatarım diye

Evet, kafamda hep o ihtimal var açıkçası. Aslında her dakika bu kadar gergin değilim canım, bu fetal dna yı konuştukça kafamda kötü ihtimaller arttı. Umarım hepimiz güzel sonuçlarla geliriz

Ay inşallah. Bende tedirginim, evde tek kişilik yatak var satacaktım hamile olduğumu öğrenince kıyamıyorum. Sıcaklarda atarım klimanın önüne yatarım diye
İyi ki satmamışsınız :) çok işe yarar. Ben de tek kişilik yatak almayı düşünüyorum

Evet, kafamda hep o ihtimal var açıkçası. Aslında her dakika bu kadar gergin değilim canım, bu fetal dna yı konuştukça kafamda kötü ihtimaller arttı. Umarım hepimiz güzel sonuçlarla geliriz
Derinlerde biryerde bence hepimizde var ben yok diyenlere inanmıyorum yalnız değilsin o yüzden önemli olan uzun tutmadan strese girmeden o düşünceden çıkabilmek. Ne yapacağın belli, kararların net gerisine hiç kafanı ve içini sıkma. Rahat olmaya çalış ki bebişte huzurlu olsun. Anne karnı çok önemli, bilinçaltı çalışmalarıyla ilgiliyim ben gerçekten kişilerde ne travma varsa genelde anne karnında kökleniyor. Güzel güzel konuş onunla niyetin o değil ben biliyorum ama o bilemiyor olabilir istenmiyor gibi, vazgeçilecek gibi hissetmesin. Güzelce anlat konuş sonra pek oraları düşünme kuzum

İyi ki satmamışsınız :) çok işe yarar. Ben de tek kişilik yatak almayı düşünüyorum
Geriyor aslında beni yeri yok şuan odanın düzenini bozuyor ama zor günleri düşünerek kıyamıyorum şimdi bişey yok keyifler yerinde ama zordur herhalde haziran temmuz ağustosun hamileliğin son zamanlarına gelmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…