2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
kız duramıyorum, iki gün önce gece benim kadar bi tane it korkuttu beni eşimle buluşacaktık durağa gidiyodum kocaman bi köpek yanıma gelip havladı napcağımı şaşırdım. 2 gündür inşallah bebeğime bir şey olmamıştır diyorum yoksa bekleyecektim

34 yaşındayım 2 li 3 lü taramada riskli çıkabiliyor strese girmemek için doktorumunda önerisiyle fetal DNA yaptırdım rahatladım

Ordakilerin içeriğini paylaşabilir misin merak ettim ekstra nelere bakılıyor
Canım senin plus pakette ne var merak ettim . Artı olarak neye bakıyolar attığım görseldeki en dolu paketmi mesela ?

Ekledim, valla ben de tam olarak anlayamadim. Cicekcicek20 mesela sendekinde bir sürü trizomi vardı burda o kadar trizomi yok.
Bu listede fiyatlar çıkmadı ama sırasıyla 350,390,590 basic standart ve plus

Eklentiler

• Ekran görüntüsü 2023-02-05 113314.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 214
Ekledim, valla ben de tam olarak anlayamadim. Cicekcicek20 mesela sendekinde bir sürü trizomi vardı burda o kadar trizomi yok.
Bu listede fiyatlar çıkmadı ama sırasıyla 350,390,590 basic standart ve plus
Attığın görsele göre bizim paketler senin standarda denk gelmiyoki Senin standartta bildiğin sadce 3 trizomi ye bakıyorlar. Bide cinsiyet kromozomlarına bakıyorlar bizim standart paketle aynı . Genomwide paketine bakarsan bisürü trizomiye bakıyor.

Bu paketlerin hepsi aynı testleri yapmıyo mu ya mesela ffestinalente inkinde bakılan sendromlar bendekinde yok bendekiler de o listede yazmıyo

Canım kullanmadan önce iyice araştır olur mu? Onun iyiliği için kendini rahatlatmak için aldığın önlem bana biraz riskli geldi

sendekilerin isimleri farklı . Msela cinsiyet kromozomlarını detaylı yazmış sende 4 tane başlık falan aslında bizde direk x/y cinsyiyet kromozomu diyo aynı . Senin plus paket bizim yaptırdığımıza denk geliyor. Hatta daha fazla trizomiye bakılıyor bizdeki. Her firmanın farklı olabiliyo aslında önemli olan 3 trizomi var o standartta yazanlar diğerleri biraz ekstra. Fiyat olarak bence plus paketinle burdaki yaptırdığımızı kıyasla ona göre karar ver

Eklentiler

• 6347968C-739E-427C-AAD6-B046225CDC59.webp
    51,6 KB · Görüntüleme: 267
Sanıyorum ki yapmıyor. Desem ki ülkeden ülkeye değişiyor benimkiyle Cicekcicek20 nin testleride pek benzemiyor

Başka bi firma buldum şimdi bunda da panorama, horizon, vistara diye 3 farklı kısmı var. Ya bu panorama şirket mi test türü mü bi türlü anlayamadım. Karmakarışık

Teşekkür ederim, anladığım kadarıyla ordaki plus paketler buranın standardı oluyor, içeriği aynı. 650 dolar burda da aynı fiyata denk geliyor aşağı yukarı.
İzmir'e yasayanlar için az önce okudum devlet hastanesinde ücretsiz gen testi yapılıyormuş. Tepecik devlet hastanesinde sanırım. Ben İstanbuldayım.

34 yaşındayım 2 li 3 lü taramada riskli çıkabiliyor strese girmemek için doktorumunda önerisiyle fetal DNA yaptırdım rahatladım
İzmir tepecik devlet hastanesinde ücretsiz gen testi yaptiriliyormus şimdi İnternette gördüm. İstanbuldayım devletler yapiyormu bilmiyorum. Acibademde kontrollerim yapılıyor ora ne fiyat verecek acaba

Başka bi firma buldum şimdi bunda da panorama, horizon, vistara diye 3 farklı kısmı var. Ya bu panorama şirket mi test türü mü bi türlü anlayamadım. Karmakarışık
Şu site senin soruları çözer gibi geldi. Hillhealty başlığı altında panaroma vistara ve horizon var. Açıklamaları da var. Sen şuan benim yaptırdığımı bulmuşsun gibi.

Evet benim ki Panaroma. Ama seninkinin içeriğini görünce içim cızlamadı değil gayet memnundum içeriği de yeterli diye düşünmüştüm doktorumla ama gel gör ki seninkini görene kadarmış
seninkiyle benimki daha çok benziyo içerik açısından. nefret ediyorum bu ülkeden hiçbi şey yok doğru düzgün.
Fetal dna için haftanın önemi var mı ya? Trye geldiğimde 16. haftada olacağım, fetal dna yapılır mı o haftada

Neredesin bilemedim ama dur bizde bazen kızıyoruz ülkemize. Herkeste olabiliyor gerilme. 22. Haftaya kadar dedi kuzum. Buraya koyuyorum arayıp istediğin herşeyi sor bence için rahatlasın. Bak ben çok detay buldum sanada linkleri atıcam burdan.

Eklentiler

• image.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 191
teşekkür ederim googledan da bulamıyorum doğru düzgün ya izmirde nerde var, sinirim bozuldu

Canım şu linkte isimleri yazıyor. Senin listeye göre plus olan panaromanın plusı ve panaromada onun daha kapsamlısı bir test daha var. Sendeki isimlerin panaromadaki karşılıkları var burda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…