- 28 Mayıs 2020
- 2.658
- 8.198
- 108
- 32
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #14.581
Benim hastanemde peçete kullanıyor bu iş için. Bez kullanılsaydı kağıt havlumu yanımda götürür bunu koyun derdim. Bence sende öyle yap veya örtü farketmez ama kesinlikle kendininki olsun. Yalnız herkese aynı bez mi bundan emin miyizkizlar bisey soracagim. simdi ben her dr kontrolune gittigimde ultrason icin sedyeye uzaniyorum fermuarimi aciyorum. asistan kizda bez koyup pantolondan iceri katliyor. ama o örtü gunde kac hastaya koyuluyor takint8 yapmamaya calisiyorum ama sizede boyle bez koyuluyormu? sonucta içe dogru katlayinca az bisi rahime degiyor mantari olan hastada olabilir sonucta. cok mu gereksiz takiliyorum yoksa kendime ait bir ortumu gotursem?
Benimde kağıt havlu koyuluyo canım . Bence bi sonrakinde özellikle dikkat et belki yeni tek kullanımlık bezler kullanıyodur eğer öyle değilse utanmadan söyleyebilirsin ben bunu kullanmak istemiyorum Kağıt havlu koyabilirmiyiz diyekizlar bisey soracagim. simdi ben her dr kontrolune gittigimde ultrason icin sedyeye uzaniyorum fermuarimi aciyorum. asistan kizda bez koyup pantolondan iceri katliyor. ama o örtü gunde kac hastaya koyuluyor takint8 yapmamaya calisiyorum ama sizede boyle bez koyuluyormu? sonucta içe dogru katlayinca az bisi rahime degiyor mantari olan hastada olabilir sonucta. cok mu gereksiz takiliyorum yoksa kendime ait bir ortumu gotursem?
Bez olduğuna emin misin? tek kullanımlık gazlı bez tarzı bi şey olabilir mi? bana da kağıt havlu koymuşlardıkizlar bisey soracagim. simdi ben her dr kontrolune gittigimde ultrason icin sedyeye uzaniyorum fermuarimi aciyorum. asistan kizda bez koyup pantolondan iceri katliyor. ama o örtü gunde kac hastaya koyuluyor takint8 yapmamaya calisiyorum ama sizede boyle bez koyuluyormu? sonucta içe dogru katlayinca az bisi rahime degiyor mantari olan hastada olabilir sonucta. cok mu gereksiz takiliyorum yoksa kendime ait bir ortumu gotursem?
Canım benim gittim özel de sedye ye asistan kız peçete seriyor pantolon orayada doktor kendi peçete koyuyor. Hatta bende içimden sedye deki peçete kesin değişmiyordur falan diye düşünüyordum ben içerdeyken sedye peçetesi bitmiş asistan kız hemen gidip getirdi serdi içimdeki süphe de gittikizlar bisey soracagim. simdi ben her dr kontrolune gittigimde ultrason icin sedyeye uzaniyorum fermuarimi aciyorum. asistan kizda bez koyup pantolondan iceri katliyor. ama o örtü gunde kac hastaya koyuluyor takint8 yapmamaya calisiyorum ama sizede boyle bez koyuluyormu? sonucta içe dogru katlayinca az bisi rahime degiyor mantari olan hastada olabilir sonucta. cok mu gereksiz takiliyorum yoksa kendime ait bir ortumu gotursem?
yani acikcasi cokta emin degilim ama ayni bez galiba cunku kagit havlu degil koyulan. ultrason heycanina insan o an dikkat edemiyor gece uykuya dalarken insan gereksiz seyler aklina gelir ya benimde.oyle birden aklima.geldi. bidaki gidisimda ozellikle soracagim canim.Benim hastanemde peçete kullanıyor bu iş için. Bez kullanılsaydı kağıt havlumu yanımda götürür bunu koyun derdim. Bence sende öyle yap veya örtü farketmez ama kesinlikle kendininki olsun. Yalnız herkese aynı bez mi bundan emin miyiz
aynen kagit havlu isticem bende canimBenimde kağıt havlu koyuluyo canım . Bence bi sonrakinde özellikle dikkat et belki yeni tek kullanımlık bezler kullanıyodur eğer öyle değilse utanmadan söyleyebilirsin ben bunu kullanmak istemiyorum Kağıt havlu koyabilirmiyiz diye
yok bildgn pembe bezdi cnmBez olduğuna emin misin? tek kullanımlık gazlı bez tarzı bi şey olabilir mi? bana da kağıt havlu koymuşlardı
baya dikkatliler ne guzelCanım benim gittim özel de sedye ye asistan kız peçete seriyor pantolon orayada doktor kendi peçete koyuyor. Hatta bende içimden sedye deki peçete kesin değişmiyordur falan diye düşünüyordum ben içerdeyken sedye peçetesi bitmiş asistan kız hemen gidip getirdi serdi içimdeki süphe de gitti
Sorarsın canım kıza bez mi peçete mi diye bezse peçete koymasını söylersin en doğal hakkımız sonucta eğer her hastaya aynı bez vs kullanıyorsa şikayet bile edebilirsin sonuçta muane ortamının temiz olması lazımbaya dikkatliler ne guzel
Kesinlikle ama bence bez bile olsa tek kullanımlıktır yıkanıp dezenfekte ediliyordur sanmıyorum şu devirde bunca hastalığa bunca şeye rağmen herkese aynı bezi yıkamadan kullansınlarSorarsın canım kıza bez mi peçete mi diye bezse peçete koymasını söylersin en doğal hakkımız sonucta eğer her hastaya aynı bez vs kullanıyorsa şikayet bile edebilirsin sonuçta muane ortamının temiz olması lazım
bidaki randevumda kesinlikle bakip soracagim. insallah ben yaniliyorumdur ve bu zamana kdr oyle randevu olmamisimdir canimKesinlikle ama bence bez bile olsa tek kullanımlıktır yıkanıp dezenfekte ediliyordur sanmıyorum şu devirde bunca hastalığa bunca şeye rağmen herkese aynı bezi yıkamadan kullansınlar
İnşallah canım öyleyse gerçekten pes derim. İnşallah yanılıyorsundurbidaki randevumda kesinlikle bakip soracagim. insallah ben yaniliyorumdur ve bu zamana kdr oyle randevu olmamisimdir canim
Önemli olan rahat olmanız… hızlıca ve kolaylıkla geçsin yaGeriyor aslında beni yeri yok şuan odanın düzenini bozuyor ama zor günleri düşünerek kıyamıyorumşimdi bişey yok keyifler yerinde ama zordur herhalde haziran temmuz ağustosun hamileliğin son zamanlarına gelmesi
Ya ordakiyle cok fark yoktur burda ticariye dönmüs fetal dna isi her firma benimki söyle iyi böyle iyi, standart paketler en cok cikabilecek testleri iceriyor diger cok ayrintili dedikleri olanlar cikma ihtimali çok çok düşük olanlardir diye tahmin ediyorumEvet, kafamda hep o ihtimal var açıkçası. Aslında her dakika bu kadar gergin değilim canım, bu fetal dna yı konuştukça kafamda kötü ihtimaller arttı. Umarım hepimiz güzel sonuçlarla geliriz
kagit havlu gibi bisey koyuyor islem bitince de zaten jeli silip çöpe atiyorum, tek kullanimlik olabilirkizlar bisey soracagim. simdi ben her dr kontrolune gittigimde ultrason icin sedyeye uzaniyorum fermuarimi aciyorum. asistan kizda bez koyup pantolondan iceri katliyor. ama o örtü gunde kac hastaya koyuluyor takint8 yapmamaya calisiyorum ama sizede boyle bez koyuluyormu? sonucta içe dogru katlayinca az bisi rahime degiyor mantari olan hastada olabilir sonucta. cok mu gereksiz takiliyorum yoksa kendime ait bir ortumu gotursem?
Ben acibademde yaptirdim 6500 odedikİzmir tepecik devlet hastanesinde ücretsiz gen testi yaptiriliyormus şimdi İnternette gördüm. İstanbuldayım devletler yapiyormu bilmiyorum. Acibademde kontrollerim yapılıyor ora ne fiyat verecek acaba
Selamlar bugun 12+6 yim 12 +0 da kan olarak yasadim. Direk kandi. Suan takip ediyorum sari acikkahve olarak devam ediyor bile diyebilirim. 2 3 farkli doktora gittim. Progestan ignr ve fitil veriyorlar duzenli kullan ve bolca dinlen yat. Baska da cozumu yok zaten.Kimse yok mu bu durumu yaşayan?
Amin hepimizin inşallahÖnemli olan rahat olmanız… hızlıca ve kolaylıkla geçsin ya
Çok sağol kuzum ya bir şey sürmeye de çekiniyorum ama sanırım zeytinyağı ile ovduracam eşime bu akşam. Allah'ım sizlere yaşatmasin çok dikkatli olun hareket ederkenÇok geçmiş olsun pozitifim. Yazamadım birkaç gündür çok, ama aklımdasın. Allahın izniyle 1 haftaya daha iyi olursun, viksle falan ovdur belini ya da başka bi krem varsa iyi geleceiğini düşündüğün. Ama benim ağrılarıma viks çok iyi geliyor
Haklısın, mesela burdaki testte olmayan trizomi 2 ye baktım, abd’de 1000den az kişide varmış, çok nadir görülen bi kromozomal bozukluk. Abd nüfusu 330 küsür milyon yani. Büyük ihtimalle çok çok nadir görülenlere de bakıyo bazı testler.Ya ordakiyle cok fark yoktur burda ticariye dönmüs fetal dna isi her firma benimki söyle iyi böyle iyi, standart paketler en cok cikabilecek testleri iceriyor diger cok ayrintili dedikleri olanlar cikma ihtimali çok çok düşük olanlardir diye tahmin ediyorum
kagit havlu gibi bisey koyuyor islem bitince de zaten jeli silip çöpe atiyorum, tek kullanimlik olabilir
Çok iyiymiş. Ne zaman yaptırdınız? Umarım güzel sonuçların haberini almissinizdirBen acibademde yaptirdim 6500 odedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?