- 1 Şubat 2023
- 128
- 169
- 18
- 41
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #14.621
Maslak Canan Genim. Benim bugün 6+1 haftaya cumartesi randevum var kalp atışı için. Sanırım 10 ve sonrasında test yapilacakDoktorum acibademde istersen ikili test istersen nifty yaptir dedi. Ben zaten nifty istiyodum yaptirdim. Siz hangi acibadem takiplisiniz
Bence eşin haklı canım bel ağrısı dinlenmeden geçmiyor daha kötü olmadan önlemini al derim canından önemli mi boşver al bi raporKızlar belim kötü diye eşim git rapor al diyor kendi doktoruma mı gitsem ne yapsam bilemedim, akşama kdr oturulacak işim var, çok oturunca ağrım artıyor nasıl edeyim sizce ya
Bende suudi arabistandayım 2 hafta sonra tr gidecegım hatayda yaptıracağımSlovenyadayım, sen? Ben 16. Haftada gidiyorum Trye, sen hangi şehirde yaptıracaksın fetal dnayı canım?
Benim de 11+3 de yapilmistiMaslak Canan Genim. Benim bugün 6+1 haftaya cumartesi randevum var kalp atışı için. Sanırım 10 ve sonrasında test yapilacak
ilk randevudaki bezdi acik pembeydi rengi eminim. 2.3. randevulari hatirlamiyorum ama ilk randevumu net hatirliyorum. ya o anda ultrason heycani olunca insan biseyde hatirlamiyor bidaki gidisimde sorcam kizacanım bez olduğuna emin misin? büyük bi kağıt o aslında, bez olduğunu sanmıyorum, sonra jeli silip çöpe atıyoruz
kizlar bildgnz son 1 2 saattir regl agrisi cekiyorum. bacaklarimada vurdu agrisi. insallah bebis buyudugu icindir agrilar. gecen 2 hafta once bu agrim oldudgnda kanamam olmustu korkuyorumkasik degil karnim.agriyor
yaa insallah dedigin gibidir canim dogrudur sen tecrubelisin sonuctaKarın kaslarını zorluyor canım karnın büyüyor ya artık normal.benim de ağrıyor. Üstüne bir de belim geldi işte dadından yinmez
yaa insallah dedigin gibidir canim dogrudur sen tecrubelisin sonuctacidden bel agrisi cok kotu ben duştayken sicak suyu belime tutup ovuyodum oda iyi geliyordu insallah gecer hemen canim
Pozitifim sakinleş kuzum sen hepsiyle başedebilecek güçtesinGirecem kuzum aklımda.Ananem de hep sıcak tut der. Gece de sarayım olmazsa bir şalla falan.Acaba at kestanesi kremi ile ovsam bebeğe bir zararı olur mu ki bilemedim ? Sabah da varya çocukların okulu açılıyor benim maraton başlıyor nasıl gözümde büyüyor anlatamam
Pozitifim sakinleş kuzum sen hepsiyle başedebilecek güçtesinnelerle nelerle başettin hallettin. Keşke olmasaydı ama oldu güzelce dinlen zeytinyağıyla ovmak biraz açar bence ama omuriliğe değil çevresindeki kaba etlere. Birde sıcak tut sabaha hafifler sonra da hiç nazlanma raporunu al evinde 2.80 uzan yat yuvarlan 2-3 güne toparlarsın. Havalarda soğuk canım bunun üzerine gitsen birde allah korusun hem oturma hemde soğuk alsan uzatırsın iyileşme sürecini. O riske değmez canım.
Öyle olsa jel sürdüklerinde bulaşması lazım beze jel kurur hissedersiniz benceilk randevudaki bezdi acik pembeydi rengi eminim. 2.3. randevulari hatirlamiyorum ama ilk randevumu net hatirliyorum. ya o anda ultrason heycani olunca insan biseyde hatirlamiyor bidaki gidisimde sorcam kiza
Halledersin halledersin hiç canını sıkmaCanım Festicigim benim Allah razı olsun, evet sanırım biraz stres yaptım. Stres de artırıyor böyle ağrıları... Hallederim Allah in izniyleSabahki durumuma bakarak hareket edeceğim sanırım rapor işini. Eşim ovalar zaten ya Allah razı olsun böyle şeylerde çok yardımcım olur. Yazlığı da o temizledi, bişey kaldirdim ondan oldu sanmış. Sadece bot giydim ve dogrulmaya çalıştım
Anladım canım sağol dediğin icin dikkat ederim bendeCanım yumurtayı tam pişmiş yememiz lazım, çiğ yumurta salmonelle bakterisi içerdiği için bebeğe zarar verebilir allah korusun o yüzden tehlikeli
Evet o o kadar iyiydi ki su iki hflik tatil simdi erkenden kalkmalar devam edicek asıl rutin ozaman başlıyor bizim evde birde bizimki sabah gidiyor öğlen yemeğe geliyo birdaha gidiyorGirecem kuzum aklımda.Ananem de hep sıcak tut der. Gece de sarayım olmazsa bir şalla falan.Acaba at kestanesi kremi ile ovsam bebeğe bir zararı olur mu ki bilemedim ? Sabah da varya çocukların okulu açılıyor benim maraton başlıyor nasıl gözümde büyüyor anlatamam
Su soğuklar bi geçse gözüm korkmayacak ta hastayım birde boğazım acıyo içi şişmiş öksürük berbat bir derece de Allah'tan dr a gitmeden geçirdim evde şükürler olsun olmasında birdaha gebelikte insan kendi hastalığını dusunmuyo da aacba bebeğe birşey olurmu korkusu var icimde kendim olsam önemli değil. hiç parol bile içmedim daha bu gune kadarEvet o o kadar iyiydi ki su iki hflik tatil simdi erkenden kalkmalar devam edicek asıl rutin ozaman başlıyor bizim evde birde bizimki sabah gidiyor öğlen yemeğe geliyo birdaha gidiyor
Ay valla Allah razı olsun ondan. Okuzdur mokuzdur ama iyidir kocamHalledersin halledersin hiç canını sıkmaay allah razı olsun böyle eşlerden kıyamam üzülmüştür de vicdan bile yapmış olabilir
Canım ben zaten erken kalkıyorum da, bunları durtmek çok sinir ediyor hadi hadi diye. Gün boyu yoklar. Okuldan sonra etude geçiyorlar. Yemek işi de orda. Ben daha şanslıyım sana göre yineEvet o o kadar iyiydi ki su iki hflik tatil simdi erkenden kalkmalar devam edicek asıl rutin ozaman başlıyor bizim evde birde bizimki sabah gidiyor öğlen yemeğe geliyo birdaha gidiyor
Kesinlikle hep korkumuz o zaten. Ama allahın izniyle birşey olmayacak onlar bizden daha güçlü ben eminim hele bu zamanlarda neredeyse hepimiz ilk trimester ı bitirdikSu soğuklar bi geçse gözüm korkmayacak ta hastayım birde boğazım acıyo içi şişmiş öksürük berbat bir derece de Allah'tan dr a gitmeden geçirdim evde şükürler olsun olmasında birdaha gebelikte insan kendi hastalığını dusunmuyo da aacba bebeğe birşey olurmu korkusu var icimde kendim olsam önemli değil. hiç parol bile içmedim daha bu gune kadar
MaşallahAy valla Allah razı olsun ondan. Okuzdur mokuzdur ama iyidir kocam
Canım ben zaten erken kalkıyorum da, bunları durtmek çok sinir ediyor hadi hadi diye. Gün boyu yoklar. Okuldan sonra etude geçiyorlar. Yemek işi de orda. Ben daha şanslıyım sana göre yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?