2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kızlar belim kötü diye eşim git rapor al diyor kendi doktoruma mı gitsem ne yapsam bilemedim, akşama kdr oturulacak işim var, çok oturunca ağrım artıyor nasıl edeyim sizce ya
Bence eşin haklı canım bel ağrısı dinlenmeden geçmiyor daha kötü olmadan önlemini al derim canından önemli mi boşver al bi rapor

canım bez olduğuna emin misin? büyük bi kağıt o aslında, bez olduğunu sanmıyorum, sonra jeli silip çöpe atıyoruz
ilk randevudaki bezdi acik pembeydi rengi eminim. 2.3. randevulari hatirlamiyorum ama ilk randevumu net hatirliyorum. ya o anda ultrason heycani olunca insan biseyde hatirlamiyor bidaki gidisimde sorcam kiza

Karın kaslarını zorluyor canım karnın büyüyor ya artık normal.benim de ağrıyor. Üstüne bir de belim geldi işte dadından yinmez
kizlar bildgnz son 1 2 saattir regl agrisi cekiyorum. bacaklarimada vurdu agrisi. insallah bebis buyudugu icindir agrilar. gecen 2 hafta once bu agrim oldudgnda kanamam olmustu korkuyorum kasik degil karnim.agriyor

Karın kaslarını zorluyor canım karnın büyüyor ya artık normal.benim de ağrıyor. Üstüne bir de belim geldi işte dadından yinmez
yaa insallah dedigin gibidir canim dogrudur sen tecrubelisin sonucta cidden bel agrisi cok kotu ben duştayken sicak suyu belime tutup ovuyodum oda iyi geliyordu insallah gecer hemen canim

Girecem kuzum aklımda.Ananem de hep sıcak tut der. Gece de sarayım olmazsa bir şalla falan.Acaba at kestanesi kremi ile ovsam bebeğe bir zararı olur mu ki bilemedim ? Sabah da varya çocukların okulu açılıyor benim maraton başlıyor nasıl gözümde büyüyor anlatamam
yaa insallah dedigin gibidir canim dogrudur sen tecrubelisin sonucta cidden bel agrisi cok kotu ben duştayken sicak suyu belime tutup ovuyodum oda iyi geliyordu insallah gecer hemen canim

Pozitifim sakinleş kuzum sen hepsiyle başedebilecek güçtesin nelerle nelerle başettin hallettin. Keşke olmasaydı ama oldu güzelce dinlen zeytinyağıyla ovmak biraz açar bence ama omuriliğe değil çevresindeki kaba etlere. Birde sıcak tut sabaha hafifler sonra da hiç nazlanma raporunu al evinde 2.80 uzan yat yuvarlan 2-3 güne toparlarsın. Havalarda soğuk canım bunun üzerine gitsen birde allah korusun hem oturma hemde soğuk alsan uzatırsın iyileşme sürecini. O riske değmez canım.

Canım Festicigim benim Allah razı olsun, evet sanırım biraz stres yaptım. Stres de artırıyor böyle ağrıları... Hallederim Allah in izniyle Sabahki durumuma bakarak hareket edeceğim sanırım rapor işini. Eşim ovalar zaten ya Allah razı olsun böyle şeylerde çok yardımcım olur. Yazlığı da o temizledi, bişey kaldirdim ondan oldu sanmış. Sadece bot giydim ve dogrulmaya çalıştım

Halledersin halledersin hiç canını sıkma ay allah razı olsun böyle eşlerden kıyamam üzülmüştür de vicdan bile yapmış olabilir

Canım yumurtayı tam pişmiş yememiz lazım, çiğ yumurta salmonelle bakterisi içerdiği için bebeğe zarar verebilir allah korusun o yüzden tehlikeli
Anladım canım sağol dediğin icin dikkat ederim bende

Evet o o kadar iyiydi ki su iki hflik tatil simdi erkenden kalkmalar devam edicek asıl rutin ozaman başlıyor bizim evde birde bizimki sabah gidiyor öğlen yemeğe geliyo birdaha gidiyor

Evet o o kadar iyiydi ki su iki hflik tatil simdi erkenden kalkmalar devam edicek asıl rutin ozaman başlıyor bizim evde birde bizimki sabah gidiyor öğlen yemeğe geliyo birdaha gidiyor
Su soğuklar bi geçse gözüm korkmayacak ta hastayım birde boğazım acıyo içi şişmiş öksürük berbat bir derece de Allah'tan dr a gitmeden geçirdim evde şükürler olsun olmasında birdaha gebelikte insan kendi hastalığını dusunmuyo da aacba bebeğe birşey olurmu korkusu var icimde kendim olsam önemli değil. hiç parol bile içmedim daha bu gune kadar

Halledersin halledersin hiç canını sıkma ay allah razı olsun böyle eşlerden kıyamam üzülmüştür de vicdan bile yapmış olabilir
Ay valla Allah razı olsun ondan. Okuzdur mokuzdur ama iyidir kocam

Canım ben zaten erken kalkıyorum da, bunları durtmek çok sinir ediyor hadi hadi diye. Gün boyu yoklar. Okuldan sonra etude geçiyorlar. Yemek işi de orda. Ben daha şanslıyım sana göre yine

Kesinlikle hep korkumuz o zaten. Ama allahın izniyle birşey olmayacak onlar bizden daha güçlü ben eminim hele bu zamanlarda neredeyse hepimiz ilk trimester ı bitirdik aslında bunu kutlasaydık

Canım yaptın mı bilmiyorum ama aklında bulunsun tuzlu suyla burun temizleme ve ballı limonlu ılık su. İnşallah olmazsın ama birdaha olursan bu ikisi hayat kurtarıyor bence. Ben bunun sayesinde atlattım ilk başta yatak döşek hasta olmuştum zaten o sayede öğrendim bebişi de

Maşallah

Bende çok razıyım hiç ev işi yapamıyorum başlarda iyiydim yapıyordum ama son 2 haftadır ne yemek ne ev işi. Hepsi onda. Birtek bugün artık kıyamadım o evi süpürdü ben vileda attım. Ama şimdi yatıyorum hemen de nasıl yoruldum anlamadım. Bu ev işi meselesi beni geriyor ya. İstediğim temizliği yapamıyorum normalde gerilmem ama nedense bu 2-3 gündür canım sıkılıyor. Birisini tutayım diye düşündüm oda 670 tl olmuş bakalım sonumuz hayrolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…