2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Herşey ticaret değil mi bazıları gerçekten gereksiz detaylı. Ama insanın içine kurt düşüyor olmuşken en iyisi olsun kafasında en üst paketleri yaptırıyoruz bazen hiç gerek yokken. Benim görüştüğüm kadın üst paketin fiyatını ezberimden bilmiyorum bakıp döneyim ama ben hamile olsam orta paketi yaptırırdım dedi. Üst paketteki analizleri araştırdığımda 20.000 bebekte bir görülen hastalıklarmış 10.000 de görülende var. Ben daha çok down için yaptırdım. Bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız

Benim sedyeye de pantolonumun üstüne de kagit havlu koyuyorlar canim ama bez olsa hosuma gitmezdi galiba muhtemelen bir sey olmaz ama her hastada ayni seyi kullanmasi dogru degil

Aaa ben de hep bundan şüpheleniyordum senin denk gelmen iyi olmus benim hala kafami kurcalayan bi soru bu

Kizlar selam Antalyadan bugun doktorum gel 2 dk bakayim demisti. Gittim. Asil randevum yarindi. Yarin gelme bugun 2 li tarama icin kan tahlilini ver dedi. Kanama alanim varmis dedigi gibi ama gercekten cok uzulcegin bi buyukluk degil gayet iyisin sen dedi. Insallah atlatacaksin dedi. Tarama sonucu da mesajla gelir bana at bakariz dedi. Ama bunlari ultrasondan sonra konustugumuz icin ben burundur ensedir sormadim. Cunku yarin gene gelicem saniyodum. Gariplik gormedigi icin mi sizce bunlara deginmedi ama mm olarak ölçmesi gerekmez miydi ki ? 2li sonucunda riskli gorurse cagirip gene bakacak sanirim. Diger turlu sonucu at yeter dedi. Ve 1 ay sonraya randevu alabilirsin dedi. Bu arada kanama alani ile ilgili bi aciklama yapti baska yasayan arkadaslara belki extra bilgi olur yazayim. Düşersek ve dizimiz morarirsa aslinda iceride bi kanama olmustur ama 10 gune gecer cunku vucut o kani bir sekilde emer dedi. Burada da rahimin oralarda kanama oluyor ve ya vucut bunu emiyor yada sendeki gibi disari akabiliyor. Aslinda hamilelikte disari akmasi iyi bile denebilir cunku rahmin buyumeye devam ediyorken orada kan birikmesini degil yok olmasini isteriz cunku alanimiz dar dedi..

Merhabalar yaşım 30, yaştan bağımsız olarak doktorum maddi imkanınız varsa öneririm dediği için yaptırdım. İkili/üçlü teste girmedim hiç çünkü ikili teste göre daha net sonuç veriyor dendi. Ultrasonla ense kalınlığı vs. Bakıldı kan testi olarak iste fetal dna yapıldı.

Kızlar bugün bende bir halsizlik sanki şekerim düşüyor gibi ama anlamadım sanki basım dönüyor değişik hissediyorum midem de kötü zor günler geri mi geldi ki

Kızlar bugün bende bir halsizlik sanki şekerim düşüyor gibi ama anlamadım sanki basım dönüyor değişik hissediyorum midem de kötü zor günler geri mi geldi ki
Acaba tansiyonum mu düşüyor böyle bayılacak gibiyim kızlar gerçi en son perş 12-8 di evde de tansiyon aleti yok bakamadım

Canım kullanmadan önce iyice araştır olur mu? Onun iyiliği için kendini rahatlatmak için aldığın önlem bana biraz riskli geldi
canım araştırınca vazgeçtim zaten iptal ettim siparişi, hamilelik belirtilerim hiç olmadı aşerme hariç. bi belirti kıpırtı olsa korkmam da elimi karnıma koyuyorum alt karnımda atım var ama damar muhabbeti var ya bebek mi değil mi emin olamıyorum. çarşambayı beklicem

Geçmiş olsun canım. Tahlil sonuçları bölümünde epikriz var ordan boyunu burıun kemiğini falan yazar yarın girer büyük ihtimalle bakarsın. Sen kan sonucunu atıyorsun risk raporunu sana doktorun gönderecek o yüzden çağırmıyor sonuç için

canım bez olduğuna emin misin? büyük bi kağıt o aslında, bez olduğunu sanmıyorum, sonra jeli silip çöpe atıyoruz

Bugun ayaklarimi cok usuttugum icin karnimda ve kasigimda baya agri oldu ama analik pimpiriklilik demek oldugu icin doktora gittim bebemi gordum gayet saglikli cok sukur baska hastaneye gittim, normalde 4 gun onde giden bebek bu ultrasonda olmasi gerekenden 2 gun geride cikti. Bebek geriden geliyo diye uzulmeyin yani arkadaslar ultrasondan ultrasona cok degisiyo. 11 gun once kendi doktorum da yuzde 60 kiz demisti bu doktor da yuzde 60 kiz dedi. Bakalim carsamba nifty sonucumda ne cikcak

Kızlar belim kötü diye eşim git rapor al diyor kendi doktoruma mı gitsem ne yapsam bilemedim, akşama kdr oturulacak işim var, çok oturunca ağrım artıyor nasıl edeyim sizce ya

Canım nerdesin sen . Fetal dna bnde yaptıracagım 12.haftada tr gidecegım:)

Peçete koyuluyor her yerde oyle biliyorum. Bende kadın doğum bölümünde çalışıyordum peçete koyuyorduk hep:)

Aynısını yaşadım 6. Haftada progestan fitil ve progestan iğne kullandım dinlendim 2 hafta sonra geçti tamamen 14. Haftadayım kırmızı renkli kanama varsa doktorunun önerisiyle progestan iğne de yaptırabilirsin

Kızlar belim kötü diye eşim git rapor al diyor kendi doktoruma mı gitsem ne yapsam bilemedim, akşama kdr oturulacak işim var, çok oturunca ağrım artıyor nasıl edeyim sizce ya
Canım geçmiş olsun, bence al sabahtan kendi doktoruna gidip. Zorlamaya gelmiyor bel konusu zorladıkça daha kötü oluyor dinlenmek tek çözüm gibi şu aşamada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…