- 22 Mayıs 2012
- 11.002
- 30.554
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #14.601
Herşey ticaret değil miYa ordakiyle cok fark yoktur burda ticariye dönmüs fetal dna isi her firma benimki söyle iyi böyle iyi, standart paketler en cok cikabilecek testleri iceriyor diger cok ayrintili dedikleri olanlar cikma ihtimali çok çok düşük olanlardir diye tahmin ediyorum
kagit havlu gibi bisey koyuyor islem bitince de zaten jeli silip çöpe atiyorum, tek kullanimlik olabilir
25 ocakta yaptirdik 15 gune cikiyomus sonuc bekliyoruz insallah guzel haberler alirizÇok iyiymiş. Ne zaman yaptırdınız? Umarım güzel sonuçların haberini almissinizdir
Benim sedyeye de pantolonumun üstüne de kagit havlu koyuyorlar canim ama bez olsa hosuma gitmezdi galibakizlar bisey soracagim. simdi ben her dr kontrolune gittigimde ultrason icin sedyeye uzaniyorum fermuarimi aciyorum. asistan kizda bez koyup pantolondan iceri katliyor. ama o örtü gunde kac hastaya koyuluyor takint8 yapmamaya calisiyorum ama sizede boyle bez koyuluyormu? sonucta içe dogru katlayinca az bisi rahime degiyor mantari olan hastada olabilir sonucta. cok mu gereksiz takiliyorum yoksa kendime ait bir ortumu gotursem?
Aaa ben de hep bundan şüpheleniyordumCanım benim gittim özel de sedye ye asistan kız peçete seriyor pantolon orayada doktor kendi peçete koyuyor. Hatta bende içimden sedye deki peçete kesin değişmiyordur falan diye düşünüyordum ben içerdeyken sedye peçetesi bitmiş asistan kız hemen gidip getirdi serdi içimdeki süphe de gitti
Hadi inşallah. Doktorunuz acibademde mi sadece test için mi gittiniz?25 ocakta yaptirdik 15 gune cikiyomus sonuc bekliyoruz insallah guzel haberler aliriz
Merhabalar yaşım 30, yaştan bağımsız olarak doktorum maddi imkanınız varsa öneririm dediği için yaptırdım. İkili/üçlü teste girmedim hiç çünkü ikili teste göre daha net sonuç veriyor dendi. Ultrasonla ense kalınlığı vs. Bakıldı kan testi olarak iste fetal dna yapıldı.Merhaba kızlarfetal dna yaptıranlara bir kaç sorum var;
İkili test sonucuna göre mi yoksa ikili testten bağımsız mı yaptırmaya karar verdiniz?
Fetal dna yapılınca 3lü 4lü tarama testlerine gerek var mı tekrar?
Bir de yaşınız fetal dna istemenize etkili oldu mu?
13 şubatta ikili test için gideceğim. Fetal dna konusunu araştırıyorum ama karar veremedim. Basic standard ve plus paketler var, plus paket 600 euro tüm trizomilere bakılıyormuş, çok pahalı geldi açıkçası. Sizin seçtiğiniz paketler hangileriydi ve fiyatları nelerdi?
İzmirde fetal dna yaptıran varsa nerede yaptırdığınızı yazarsanız sevinirim
Acaba tansiyonum mu düşüyor böyle bayılacak gibiyim kızlarKızlar bugün bende bir halsizlik sanki şekerim düşüyor gibi ama anlamadım sanki basım dönüyor değişik hissediyorum midem de kötüzor günler geri mi geldi ki
canım araştırınca vazgeçtim zaten iptal ettim siparişi, hamilelik belirtilerim hiç olmadı aşerme hariç. bi belirti kıpırtı olsa korkmam da elimi karnıma koyuyorum alt karnımda atım var ama damar muhabbeti var ya bebek mi değil mi emin olamıyorum. çarşambayı beklicemCanım kullanmadan önce iyice araştır olur mu? Onun iyiliği için kendini rahatlatmak için aldığın önlem bana biraz riskli geldi
Geçmiş olsun canım. Tahlil sonuçları bölümünde epikriz var ordan boyunu burıun kemiğini falan yazar yarın girer büyük ihtimalle bakarsın. Sen kan sonucunu atıyorsun risk raporunu sana doktorun gönderecek o yüzden çağırmıyor sonuç içinKizlar selam Antalyadanbugun doktorum gel 2 dk bakayim demisti. Gittim. Asil randevum yarindi. Yarin gelme bugun 2 li tarama icin kan tahlilini ver dedi. Kanama alanim varmis dedigi gibi ama gercekten cok uzulcegin bi buyukluk degil gayet iyisin sen dedi. Insallah atlatacaksin dedi. Tarama sonucu da mesajla gelir bana at bakariz dedi. Ama bunlari ultrasondan sonra konustugumuz icin ben burundur ensedir sormadim. Cunku yarin gene gelicem saniyodum. Gariplik gormedigi icin mi sizce bunlara deginmedi ama mm olarak ölçmesi gerekmez miydi ki ? 2li sonucunda riskli gorurse cagirip gene bakacak sanirim. Diger turlu sonucu at yeter dedi. Ve 1 ay sonraya randevu alabilirsin dedi. Bu arada kanama alani ile ilgili bi aciklama yapti baska yasayan arkadaslara belki extra bilgi olur yazayim. Düşersek ve dizimiz morarirsa aslinda iceride bi kanama olmustur ama 10 gune gecer cunku vucut o kani bir sekilde emer dedi. Burada da rahimin oralarda kanama oluyor ve ya vucut bunu emiyor yada sendeki gibi disari akabiliyor. Aslinda hamilelikte disari akmasi iyi bile denebilir cunku rahmin buyumeye devam ediyorken orada kan birikmesini degil yok olmasini isteriz cunku alanimiz dar dedi..
canım bez olduğuna emin misin? büyük bi kağıt o aslında, bez olduğunu sanmıyorum, sonra jeli silip çöpe atıyoruzkizlar bisey soracagim. simdi ben her dr kontrolune gittigimde ultrason icin sedyeye uzaniyorum fermuarimi aciyorum. asistan kizda bez koyup pantolondan iceri katliyor. ama o örtü gunde kac hastaya koyuluyor takint8 yapmamaya calisiyorum ama sizede boyle bez koyuluyormu? sonucta içe dogru katlayinca az bisi rahime degiyor mantari olan hastada olabilir sonucta. cok mu gereksiz takiliyorum yoksa kendime ait bir ortumu gotursem?
Doktorum acibademde istersen ikili test istersen nifty yaptir dedi. Ben zaten nifty istiyodum yaptirdim. Siz hangi acibadem takiplisinizHadi inşallah. Doktorunuz acibademde mi sadece test için mi gittiniz?
Canım nerdesin sen . Fetal dna bnde yaptıracagım 12.haftada tr gidecegım:)İnceleyeceğim şimdi linki, teşekkür ederim.
Valla sinirim bozuluyo çünkü sanki mahremiyet bölgesi gibi burası bazen, hiçbi şey bulunmuyo bıktım. 16. haftaya kadar beklemek istemedim açıkçası, bir sorun varsa en azından hala 11. haftadayken olsun bitsin istedim
Peçete koyuluyor her yerde oyle biliyorum. Bende kadın doğum bölümünde çalışıyordum peçete koyuyorduk hep:)kizlar bisey soracagim. simdi ben her dr kontrolune gittigimde ultrason icin sedyeye uzaniyorum fermuarimi aciyorum. asistan kizda bez koyup pantolondan iceri katliyor. ama o örtü gunde kac hastaya koyuluyor takint8 yapmamaya calisiyorum ama sizede boyle bez koyuluyormu? sonucta içe dogru katlayinca az bisi rahime degiyor mantari olan hastada olabilir sonucta. cok mu gereksiz takiliyorum yoksa kendime ait bir ortumu gotursem?
Slovenyadayım, sen? Ben 16. Haftada gidiyorum Trye, sen hangi şehirde yaptıracaksın fetal dnayı canım?Canım nerdesin sen . Fetal dna bnde yaptıracagım 12.haftada tr gidecegım:)
Aynısını yaşadım 6. Haftada progestan fitil ve progestan iğne kullandım dinlendim 2 hafta sonra geçti tamamen 14. Haftadayım kırmızı renkli kanama varsa doktorunun önerisiyle progestan iğne de yaptırabilirsinKızlar selam. Bugün 6+6 olduk sabah progesteron fitil yaparken kırmızı pıhtı geldi elime sildikçe de kırmızı akıntı geldi. Doktora gittik hemen. Bebeğin kalbini dinledi ilk 3 ay olabilir böyle düşebilir tutunamayabilir dedi. Fitili 3e çıkardı sadece. Ama ben çok endişeliyim. Rapor falan da vermedi çalışıyorum. Daha önce benzerini yaşayan var mı?
Canım geçmiş olsun, bence al sabahtan kendi doktoruna gidip. Zorlamaya gelmiyor bel konusu zorladıkça daha kötü oluyor dinlenmek tek çözüm gibi şu aşamadaKızlar belim kötü diye eşim git rapor al diyor kendi doktoruma mı gitsem ne yapsam bilemedim, akşama kdr oturulacak işim var, çok oturunca ağrım artıyor nasıl edeyim sizce ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?