- 5 Kasım 2022
- 1.443
- 3.096
- 53
- 27
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #14.801
Allah yardımcınız olsun canım çok büyük geçmiş olsun allahım bir daha yaşatmasınİyiyim canım korku filmi gibi bir şey yaşıyorum sanırım heryer enkaz. Bazı enkazlarda yangın devam ediyor. Sürekli deprem oluyor aklımı yitirmekten korkuyorum. Oğlumun üzerine kapanıp yardım et Allah'ım dediğimi hatırlıyorum
Canım benmde altta bende cok erken olduKızlar gebelik çizgisi oluşan var mı benım altta belirmeye başlamış biraz erken değil mi ii böyle sadece altta olunca cinsiyet ne oluyordu
Çok geçmiş olsun canım allahım bir daha yaşatmasın çok acıKızlar ben de Şırnak tayım çok kötü sallandık korktum akşam üstü hafif kanamam oldu üzüntüden korkudan hastaneden geldim şimdi
Eşimin akrabaları vefat etti Malatya da
Bebeğim çok etkilendi ilk defa kanamam oldu bel ağrısı karın ağrısı Rabbim bir daha göstermesin
Benımde öyle canım daha 11+2 iz az önce farkettim üzerimi değiştirirken ama çok belirgin değil yeni yeni oluşuyorCanım benmde altta bende cok erken oldu
Allah yardimciniz olsun dualarimiz sizinle guclu kalmaya calisin nolurİyiyim canım korku filmi gibi bir şey yaşıyorum sanırım heryer enkaz. Bazı enkazlarda yangın devam ediyor. Sürekli deprem oluyor aklımı yitirmekten korkuyorum. Oğlumun üzerine kapanıp yardım et Allah'ım dediğimi hatırlıyorum
Allah yardimciniz olsun bi daha yasatmasin insallahKızlar ben de Şırnak tayım çok kötü sallandık korktum akşam üstü hafif kanamam oldu üzüntüden korkudan hastaneden geldim şimdi
Eşimin akrabaları vefat etti Malatya da
Bebeğim çok etkilendi ilk defa kanamam oldu bel ağrısı karın ağrısı Rabbim bir daha göstermesin
Benimde öle ya cinsiyet belli oldumu senn doktor tahminde bulundu muBenımde öyle canım daha 11+2 iz az önce farkettim üzerimi değiştirirken ama çok belirgin değil yeni yeni oluşuyor
Yok canım 17 sinde bakıcakmış senin ?Benimde öle ya cinsiyet belli oldumu senn doktor tahminde bulundu mu
Biz de iyiyiz şuan bı misafirhanedeyiz. Çok şiddetli ydi 2 depremde de evdeydik@Sirius2023 @Hayat su @ekimm24 @helincicek2607 @mutlubiroz @Smer @Sinem56ElizabethHarmon @Mervenur277 @Sonyaz
kızlar iyi misiniz lütfen yazın...
Oluştu evet göbek deliğinden aşağı doğru benimkide.Kızlar gebelik çizgisi oluşan var mı benım altta belirmeye başlamış biraz erken değil mi ii böyle sadece altta olunca cinsiyet ne oluyordu
Su ilk günler uyumayın nolur nolmaz uykuda yakalanmayın yine allah korusun nöbetleşe uymayı deneyin esinle canım Allah yardımcınız olsun rabbim Bütün insan lari bu kis kıyamette korusun kollasin yaşatmasın birdaha böyle bir acıBiz de iyiyiz şuan bı misafirhanedeyiz. Çok şiddetli ydi 2 depremde de evdeydikAllah'ım sen koru. 8. Katta evim beşik gibi sallandık şimdi yatamıyorumm korkudan psikolojimiz yerle bir oldu ama iyiyiz şükür
İyiyim canım korku filmi gibi bir şey yaşıyorum sanırım heryer enkaz. Bazı enkazlarda yangın devam ediyor. Sürekli deprem oluyor aklımı yitirmekten korkuyorum. Oğlumun üzerine kapanıp yardım et Allah'ım dediğimi hatırlıyorum
İskenderundayiz ambulanslar var ama enkaz kaldırmak için yetisemiyor ekipler
Biz de iyiyiz şuan bı misafirhanedeyiz. Çok şiddetli ydi 2 depremde de evdeydikAllah'ım sen koru. 8. Katta evim beşik gibi sallandık şimdi yatamıyorumm korkudan psikolojimiz yerle bir oldu ama iyiyiz şükür
Çok kötüydü yaBen Tarsusdayım burda çok kötü sarsıldık iki saat öncesi yine siddetli sarsıldıkçanta hazırlayıp hemen evden çıktım çok korkuyorum Allah enkazda kalanların yardımcısı olsun ölenlerin ailesine sabır versin çok zor.. Artçı depremler çok fazla oluyor
İnşallah biz de güzel haberler vermek istiyoruz ama artcilar çok şiddetli olunca heralde biz bir süre giremeyiz eve.sizlerden güzel haberler bekliyoruzaklımız kalbimiz sizinle
Valla edebildiğim kadarcanim kendine cok dikkat et
Allah razı olsun canım duayı bol edin gerçekten buralar çok kotuSıkıntı yok Allah sizlere yardım etsin korusun siz iyi olun yeter ki aklımız deprem bölgelerindeki herkesde dualarımız da sizinle
Aynı sahneyi yaşadım. Gocukten çocuğuna siper olup ölü çıkarılan anne geldi aklıma çocuklarıma siper olurken, Allah'ım korusun. İnsanın gerçekten kendi canını gözü görmüyor, yavrularım çok korktular. Uyandiriyorum deprem mi oldu anne diye firliyorlarİyiyim canım korku filmi gibi bir şey yaşıyorum sanırım heryer enkaz. Bazı enkazlarda yangın devam ediyor. Sürekli deprem oluyor aklımı yitirmekten korkuyorum. Oğlumun üzerine kapanıp yardım et Allah'ım dediğimi hatırlıyorum
Dünden beri aklımdasın inan biz barajyolundaki Zıkkım kafe ye sığındık çay çorba şu falan veriyorlar. Sağda solda hayrina dürüm veriyorlar. Allah hepsinden razı olsun zorda kalırsan buraya gelin. Senin evine şerit çektilerse sen nerde kaliyorsun şu an ?Kızlar dualarınızı eksik etmeyinAllaha şükür zamanında boşalttık evi şerit çekmişler hep apartmana. İnşallah tekrarı olmaz hicbiryerde ben adanada ikamet ediyorum aracım yok ama ihtiyacı olana araç harici yemek ve barınma için eve alabilirim . Sabahtan beri kasılmalar var kızlar progestan kalmis cüzdanımda 2 tane kullansam faydası olur değil mi
Bizim de 9. Kat ben böyle birşey ne gördüm ne yaşadım yerde bile zor durdukBiz de iyiyiz şuan bı misafirhanedeyiz. Çok şiddetli ydi 2 depremde de evdeydikAllah'ım sen koru. 8. Katta evim beşik gibi sallandık şimdi yatamıyorumm korkudan psikolojimiz yerle bir oldu ama iyiyiz şükür
Eşim cüzdanını unutmuş acele çıktığından. Saat 8 gibi bir eve girdi, şarj aleti, battaniye,kıyafet falan almış sağolsun. Çocukların gardroplari kapakları açıktı diyor.cok şiddetli sarsildik ya bir de dün o büyük depremin üstüne öğlen 13.20 gibi aynı buyuklukte bir daha oldu. O tümden aldı aklımızı. Geçti falan derken.pozitifbiri nasil oldun belin nasil geceniz nasil gecti canim Diger afet bolgrsindeki arkadaslarim yazdiginiz icin cok mutlu oldum insallah atlatacagiz bugunleri duamdasiniz inanin
Canim Allah yardimciniz olsun...cocuklarina sifa versin sana ve esinede güc kuvvet versin insallah.Eşim cüzdanını unutmuş acele çıktığından. Saat 8 gibi bir eve girdi, şarj aleti, battaniye,kıyafet falan almış sağolsun. Çocukların gardroplari kapakları açıktı diyor.cok şiddetli sarsildik ya bir de dün o büyük depremin üstüne öğlen 13.20 gibi aynı buyuklukte bir daha oldu. O tümden aldı aklımızı. Geçti falan derken.
birkaci yazmis aksam şükür. daha ulasilamayan var mi bilgim yok cnmkızlar ulaşılamayan üyeler vardı iyiler mi haber var mı?
çok şükür. dün bütün gün stres, üzüntü artık en son 2 binli sayılar veriyorlardı tvyi kapadım sosyal medyaya girmiyorum. gece burda kafamı dağıttım yoksa Allah korusun bebeğimden korkacaktımbirkaci yazmis aksam şükür. daha ulasilamayan var mi bilgim yok cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?