2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Allah yardımcınız olsun canım çok büyük geçmiş olsun allahım bir daha yaşatmasın

Çok geçmiş olsun canım allahım bir daha yaşatmasın çok acı

Allah yardimciniz olsun dualarimiz sizinle guclu kalmaya calisin nolur

Allah yardimciniz olsun bi daha yasatmasin insallah

Biz de iyiyiz şuan bı misafirhanedeyiz. Çok şiddetli ydi 2 depremde de evdeydik Allah'ım sen koru. 8. Katta evim beşik gibi sallandık şimdi yatamıyorumm korkudan psikolojimiz yerle bir oldu ama iyiyiz şükür
Su ilk günler uyumayın nolur nolmaz uykuda yakalanmayın yine allah korusun nöbetleşe uymayı deneyin esinle canım Allah yardımcınız olsun rabbim Bütün insan lari bu kis kıyamette korusun kollasin yaşatmasın birdaha böyle bir acı

İskenderundayiz ambulanslar var ama enkaz kaldırmak için yetisemiyor ekipler

Biz de iyiyiz şuan bı misafirhanedeyiz. Çok şiddetli ydi 2 depremde de evdeydik Allah'ım sen koru. 8. Katta evim beşik gibi sallandık şimdi yatamıyorumm korkudan psikolojimiz yerle bir oldu ama iyiyiz şükür

Ne diyeceğimi bilmiyorum inanın, iyi olduğunuza çok sevindim. Giyinik yatmaya çalışın her an dışarı çıkabilir gibi, çantalarınızı eşyalarınızı hazır tutun. Ben izmir depremini yaşadım her artçıda bu sefer yıkılacak bu sefer ölüyoruz dedim. Allah kimseye göstermesin çok korkunç bir şey bu…

Çok kötüydü ya

sizlerden güzel haberler bekliyoruz aklımız kalbimiz sizinle
İnşallah biz de güzel haberler vermek istiyoruz ama artcilar çok şiddetli olunca heralde biz bir süre giremeyiz eve.

canim kendine cok dikkat et
Valla edebildiğim kadar belim tutuk çocuklar totomdan ayrılmıyor iki büklüm yattım gece. Migrenim arttı. İlaçlarım hep evde kaldı İnşallah yavrularım hastalanmaz inşallah evim ağır hasarlı falan değildir dışardan görünen birşey yok gibi ama tabii uzmanlar bakmadan bişey de denemez

Sıkıntı yok Allah sizlere yardım etsin korusun siz iyi olun yeter ki aklımız deprem bölgelerindeki herkesde dualarımız da sizinle
Allah razı olsun canım duayı bol edin gerçekten buralar çok kotu

Aynı sahneyi yaşadım. Gocukten çocuğuna siper olup ölü çıkarılan anne geldi aklıma çocuklarıma siper olurken, Allah'ım korusun. İnsanın gerçekten kendi canını gözü görmüyor, yavrularım çok korktular. Uyandiriyorum deprem mi oldu anne diye firliyorlar ben en son karnımdaki sabinin yüzü suyu hürmetine bizlere acı Allah'ım deyip ya selamet çekerken hatırlıyorum gerisi yok.

Dünden beri aklımdasın inan biz barajyolundaki Zıkkım kafe ye sığındık çay çorba şu falan veriyorlar. Sağda solda hayrina dürüm veriyorlar. Allah hepsinden razı olsun zorda kalırsan buraya gelin. Senin evine şerit çektilerse sen nerde kaliyorsun şu an ?

Bizim de 9. Kat ben böyle birşey ne gördüm ne yaşadım yerde bile zor durduk avizenin duvara bir sağa bir sola carpişi Allah'ım kabus gibiydi ne kdr aciz olduğumuzu bir kez daha hatırlattı Rabbim.

pozitifbiri nasil oldun belin nasil geceniz nasil gecti canim Diger afet bolgrsindeki arkadaslarim yazdiginiz icin cok mutlu oldum insallah atlatacagiz bugunleri duamdasiniz inanin
Eşim cüzdanını unutmuş acele çıktığından. Saat 8 gibi bir eve girdi, şarj aleti, battaniye,kıyafet falan almış sağolsun. Çocukların gardroplari kapakları açıktı diyor.cok şiddetli sarsildik ya bir de dün o büyük depremin üstüne öğlen 13.20 gibi aynı buyuklukte bir daha oldu. O tümden aldı aklımızı. Geçti falan derken.

Canim Allah yardimciniz olsun...cocuklarina sifa versin sana ve esinede güc kuvvet versin insallah.

birkaci yazmis aksam şükür. daha ulasilamayan var mi bilgim yok cnm
çok şükür. dün bütün gün stres, üzüntü artık en son 2 binli sayılar veriyorlardı tvyi kapadım sosyal medyaya girmiyorum. gece burda kafamı dağıttım yoksa Allah korusun bebeğimden korkacaktım Allah herkesin yardımcısı olsun çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…