2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Başın sağolsun canım Rabbim sabır versin inş şehitlik makamına ermiştir ne diyeceğimi bilemiyorum cidden sen ve bebeğin için dua edicem
Amin
Elden hiçbişey gelmiyor duadan başka ..kızıma sarılıp güç alıyorum . Karnımdaki bebek ne durumda bilmiyorum. Yıllarca sürecek şehrin inşası tabi yapılırsa

kızlar iyi misiniz? bugün imkanı olanlar randevuya gidip bir bebeklerine baksınlar. durum çok zor ben uzak durmaya çalışıyorum ama görmemek imkansız, o görüntüler gözümün önüne geldikçe kendimi sakin tutmaya çalışıyorum. kayıplar inşallah daha da artmaz. lütfen kendinize dikkat edin. bebeklerinizi düşünün. şu an onların bizi hissettiği haftalara girdik. bebeğiniz için sakin kalmaya çalışın. Allah herkesin yardımcısı olsun. bugün ultrasona girme imkanı olan herkes lütfen burda paylaşsın durumlarını, benim de randevum var ve içimde kötü bir his var Allah feraha çıkarsın

canım Allah sabır versin ne diyeceğimi bilemiyorum. Allah bebeğini sana bağışlasın durum çok zor, yazacak çok şey var ama boş boş ekrana bakıyorum. üzülme denmez yaşayan bilir. en fazla bebeğini düşün ona tutun diyebilirim. bu acıdan seni normal hayata bağlayacak şey o çünkü. bugün imkanın varsa doktora gidip bebeğini gör sana iyi gelir. Allah tüm ölmüşlerin mekanını cennet eylesin

Kızlar insanlar spor salonu düğün salonları gibi yerlerde toplu kalıyor ama su yok elektrik yok WC sorunu var. İç çamaşırı, ıslak mendil, mont, çorap battaniye bunlara ihtiyaç var. Depremin ardından tek kalan bina enkazı değil bizlerde yaşayan birer enkaza döndük. Telefonlari araçlarda şarj ediyoruz. Arabada yatıp kalkmaktan ağrılarım çoğaldı. Benzin istasyonları sınırlı akaryakıt veriyor (250 TL) bazıları yok diyor. Bunada şükür. Enkazdan sağ çıkan tanıdıklar olunca seviniyoruz umitlerimiz yeşeriyor. Ölmüş olanların haberini duyunca yine eski karanlığa gömülüyoruz. Geceleri uyuyamıyorum nasıl geçecek bu günler bilemiyorum

Şiddet nasıldı ağrının canım benim sağ kasıkda batma oluyor hafif hafif
kasığımın bir karış yukarısından aşağıya doğru sancı gibi oluyordu arada, önceki haftalardaki ağrılar gibi değildi o ağrılar hala zaman oluyor rahim büyüdüğü için ama bu farklı gelmişti canım

Çok üzüldüm canım basın sağ olsun kardeşinde en kisa zamanda sağlığına kavuşur yan yana destek olursunuz birbirinize yaşanılan hiç kolay birşey degil biliyorum yakını kanini canını kaybetmenin acısını çocuk yasta kaybettim annemi kız çocukları icin baba farklı bir Duygu. Kendini helak etme canını düşün yavrunu düşün rabbim acını hafifletsin dayanma gücü versin ki sende kardesini teselli edesin onunda yaşadığı kolay degil birbirinize emanetsiniz birbirinizi teselli ediceksiniz kardeşini bebeğini düşünüp ayakta durmaya çalış canım.

canim basin sagolsun...Rabbim sabirlar versin

Kızlar ebebek bez, mama içeren koliler hazırlamış direkt deprem bölgesine göndermek için ysrdım opsiyonu olarak aklınızda olsun.

Başın sağolsun ..İnsan ne dese boş.Mekanı cennet olsun inşallah.Kalanlara sabır ,vefat edenlere rahmet diliyorum..

Ben dün akşam gittim ve gördüm.Aynı his bende de vardı .Ağrım da artmıştı ama bi sorun yok çok şükür.Doktorum sosyal medya ve TV yasakladı.Bizim için gerçekten hassas bi dönem.Baksam bebişe üzülüyorum bakmasam vicdanım el vermiyor ama biraz uzak duracağım sanırım.Gitmişken Cinsiyet falan derken biraz kafam dağıldı.Rabbim yardımcısı olsun orda olan herkesin.Hep duamdalar

Canımm başın sağ olsunn.. ne denir bişey demeye çekiniyor insan. Üzüntünü canı gönülden paylaşıyoruz inan. Allahım sabur güç versin evladının yüzü suyu hürmetine

Hadi konuşalım o zaman bizim de birazcık dağılsın kafamız delircem yoksa.. be dedi cinsiyet için canım?

Demek doktorumuz yasaklıyor
Bebişinin iyi olmasına çok sevindim
Benim de dün yine kahve lekelenmem oldu ama duramıyorum yine haberleri takip ediyorum cumartesi gidicem ben de inş bebişim iyidir

Canım başın sağolsun Allahım sabır versin sizlere.

ben doktora dün gittim herhangi bir sıkıntı görmedi, gün içinde doktora git gel cinsiyeti öğrendik falan derken zaman o şekilde geçti ama akşam eve dönünce tabi yine tv başına sosyal medyadan son bilgileri takip etme durumu

başın sağolsun canım mekanı cennet olsun inşallah.. çok üzgünüm çok... tüm ülke hepimizin canı yanıyor

çok üzüldüm, Allah sabir versin

Sirius2023 canım nasılsınız?
İskenderunda oldugunu unuttum
Ne durumdasınız

Başın sağ olsun çok çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…