- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #14.901
AminBaşın sağolsun canım Rabbim sabır versin inş şehitlik makamına ermiştirne diyeceğimi bilemiyorum cidden sen ve bebeğin için dua edicem
Elden hiçbişey gelmiyor duadan başka ..kızıma sarılıp güç alıyorum . Karnımdaki bebek ne durumda bilmiyorum. Yıllarca sürecek şehrin inşası tabi yapılırsaCanım acını yaşa ama kendine işkence etme sakın öyle bir felaket ki bu hiçbirimizin gücü yetmez orda olup bi şey yapmaya, orada olanlar da çaresiz taş üstünde taş kalmadı, kız kardeşin inşallah hastaneden sağ salim çıkacak ona tutun, eşin var bebeğin var onlara tutun yalnız hissettiğinde. Yine de ne desek boş teselli vermek imkansız zor toparlanıcaz bu felaketten ama hiç unutamıcaz. Allahtan babana rahmet sana sabır diliyorum
canım Allah sabır versin ne diyeceğimi bilemiyorum. Allah bebeğini sana bağışlasın durum çok zor, yazacak çok şey var ama boş boş ekrana bakıyorum. üzülme denmez yaşayan bilir. en fazla bebeğini düşün ona tutun diyebilirim. bu acıdan seni normal hayata bağlayacak şey o çünkü. bugün imkanın varsa doktora gidip bebeğini gör sana iyi gelir. Allah tüm ölmüşlerin mekanını cennet eylesinCanım gitmedim ama durum çok çok vahim babam enkazda vefat etti,kızkardeşim enkazdan yaralı çıkarıldı hastanede . Durum böyle ağlamaktan helak oldum dua ediyorum hep hep . Kıyameti yaşıyorlar başka açıklaması yok şehir tümden gitti
kasığımın bir karış yukarısından aşağıya doğru sancı gibi oluyordu arada, önceki haftalardaki ağrılar gibi değildi o ağrılar hala zaman oluyor rahim büyüdüğü için ama bu farklı gelmişti canımŞiddet nasıldı ağrının canım benim sağ kasıkda batma oluyor hafif hafif
Çok üzüldüm canım basın sağ olsun kardeşinde en kisa zamanda sağlığına kavuşur yan yana destek olursunuz birbirinize yaşanılan hiç kolay birşey degil biliyorum yakını kanini canını kaybetmenin acısını çocuk yasta kaybettim annemi kız çocukları icin baba farklı bir Duygu.Babamın fotolarını ses kayıtlarını açmışım dinliyorum numarasını arayıp sesli mesaj bırakıyorum deli gibi.. allahın takdiri her insan ölümü tadacak fakat böylesi bir kıyamette ve yanında olamamak çok kötü.annemi de 11 sene önce kaybettim. Bir daha gider miyim hataya bilemiyorum doğumu burda yapacagım allahın izniyle yanımda kimse yok . Şehir yok olmuş düzelmesi yıllar alır.. çok üzücü
canim basin sagolsun...Rabbim sabirlar versinCanım gitmedim ama durum çok çok vahim babam enkazda vefat etti,kızkardeşim enkazdan yaralı çıkarıldı hastanede . Durum böyle ağlamaktan helak oldum dua ediyorum hep hep . Kıyameti yaşıyorlar başka açıklaması yok şehir tümden gitti
Başın sağolsun ..İnsan ne dese boş.Mekanı cennet olsun inşallah.Kalanlara sabır ,vefat edenlere rahmet diliyorum..Canım gitmedim ama durum çok çok vahim babam enkazda vefat etti,kızkardeşim enkazdan yaralı çıkarıldı hastanede . Durum böyle ağlamaktan helak oldum dua ediyorum hep hep . Kıyameti yaşıyorlar başka açıklaması yok şehir tümden gitti
Ben dün akşam gittim ve gördüm.Aynı his bende de vardı .Ağrım da artmıştı ama bi sorun yok çok şükür.Doktorum sosyal medya ve TV yasakladı.Bizim için gerçekten hassas bi dönem.Baksam bebişe üzülüyorum bakmasam vicdanım el vermiyor ama biraz uzak duracağım sanırım.Gitmişken Cinsiyet falan derken biraz kafam dağıldı.Rabbim yardımcısı olsun orda olan herkesin.Hep duamdalarkızlar iyi misiniz? bugün imkanı olanlar randevuya gidip bir bebeklerine baksınlar. durum çok zor ben uzak durmaya çalışıyorum ama görmemek imkansız, o görüntüler gözümün önüne geldikçe kendimi sakin tutmaya çalışıyorum. kayıplar inşallah daha da artmaz. lütfen kendinize dikkat edin. bebeklerinizi düşünün. şu an onların bizi hissettiği haftalara girdik. bebeğiniz için sakin kalmaya çalışın. Allah herkesin yardımcısı olsun. bugün ultrasona girme imkanı olan herkes lütfen burda paylaşsın durumlarını, benim de randevum var ve içimde kötü bir his var Allah feraha çıkarsın
Canımm başın sağ olsunn.. ne denir bişey demeye çekiniyor insan. Üzüntünü canı gönülden paylaşıyoruz inan. Allahım sabur güç versin evladının yüzü suyu hürmetineBabamın fotolarını ses kayıtlarını açmışım dinliyorum numarasını arayıp sesli mesaj bırakıyorum deli gibi.. allahın takdiri her insan ölümü tadacak fakat böylesi bir kıyamette ve yanında olamamak çok kötü.annemi de 11 sene önce kaybettim. Bir daha gider miyim hataya bilemiyorum doğumu burda yapacagım allahın izniyle yanımda kimse yok . Şehir yok olmuş düzelmesi yıllar alır.. çok üzücü
Hadi konuşalım o zaman bizim de birazcık dağılsın kafamız delircem yoksa.. be dedi cinsiyet için canım?Ben dün akşam gittim ve gördüm.Aynı his bende de vardı .Ağrım da artmıştı ama bi sorun yok çok şükür.Doktorum sosyal medya ve TV yasakladı.Bizim için gerçekten hassas bi dönem.Baksam bebişe üzülüyorum bakmasam vicdanım el vermiyor ama biraz uzak duracağım sanırım.Gitmişken Cinsiyet falan derken biraz kafam dağıldı.Rabbim yardımcısı olsun orda olan herkesin.Hep duamdalar
Demek doktorumuz yasaklıyorBen dün akşam gittim ve gördüm.Aynı his bende de vardı .Ağrım da artmıştı ama bi sorun yok çok şükür.Doktorum sosyal medya ve TV yasakladı.Bizim için gerçekten hassas bi dönem.Baksam bebişe üzülüyorum bakmasam vicdanım el vermiyor ama biraz uzak duracağım sanırım.Gitmişken Cinsiyet falan derken biraz kafam dağıldı.Rabbim yardımcısı olsun orda olan herkesin.Hep duamdalar
Canım başın sağolsunBabamın fotolarını ses kayıtlarını açmışım dinliyorum numarasını arayıp sesli mesaj bırakıyorum deli gibi.. allahın takdiri her insan ölümü tadacak fakat böylesi bir kıyamette ve yanında olamamak çok kötü.annemi de 11 sene önce kaybettim. Bir daha gider miyim hataya bilemiyorum doğumu burda yapacagım allahın izniyle yanımda kimse yok . Şehir yok olmuş düzelmesi yıllar alır.. çok üzücü
ben doktora dün gittim herhangi bir sıkıntı görmedi, gün içinde doktora git gel cinsiyeti öğrendik falan derken zaman o şekilde geçti ama akşam eve dönünce tabi yine tv başına sosyal medyadan son bilgileri takip etme durumukızlar iyi misiniz? bugün imkanı olanlar randevuya gidip bir bebeklerine baksınlar. durum çok zor ben uzak durmaya çalışıyorum ama görmemek imkansız, o görüntüler gözümün önüne geldikçe kendimi sakin tutmaya çalışıyorum. kayıplar inşallah daha da artmaz. lütfen kendinize dikkat edin. bebeklerinizi düşünün. şu an onların bizi hissettiği haftalara girdik. bebeğiniz için sakin kalmaya çalışın. Allah herkesin yardımcısı olsun. bugün ultrasona girme imkanı olan herkes lütfen burda paylaşsın durumlarını, benim de randevum var ve içimde kötü bir his var Allah feraha çıkarsın
başın sağolsun canım mekanı cennet olsun inşallah..Babamın fotolarını ses kayıtlarını açmışım dinliyorum numarasını arayıp sesli mesaj bırakıyorum deli gibi.. allahın takdiri her insan ölümü tadacak fakat böylesi bir kıyamette ve yanında olamamak çok kötü.annemi de 11 sene önce kaybettim. Bir daha gider miyim hataya bilemiyorum doğumu burda yapacagım allahın izniyle yanımda kimse yok . Şehir yok olmuş düzelmesi yıllar alır.. çok üzücü
çok üzüldüm, Allah sabir versinCanım gitmedim ama durum çok çok vahim babam enkazda vefat etti,kızkardeşim enkazdan yaralı çıkarıldı hastanede . Durum böyle ağlamaktan helak oldum dua ediyorum hep hep . Kıyameti yaşıyorlar başka açıklaması yok şehir tümden gitti
Kızlar insanlar spor salonu düğün salonları gibi yerlerde toplu kalıyor ama su yok elektrik yok WC sorunu var. İç çamaşırı, ıslak mendil, mont, çorap battaniye bunlara ihtiyaç var. Depremin ardından tek kalan bina enkazı değil bizlerde yaşayan birer enkaza döndük. Telefonlari araçlarda şarj ediyoruz. Arabada yatıp kalkmaktan ağrılarım çoğaldı. Benzin istasyonları sınırlı akaryakıt veriyor (250 TL) bazıları yok diyor. Bunada şükür. Enkazdan sağ çıkan tanıdıklar olunca seviniyoruz umitlerimiz yeşeriyor. Ölmüş olanların haberini duyunca yine eski karanlığa gömülüyoruz. Geceleri uyuyamıyorum nasıl geçecek bu günler bilemiyorum
Başın sağ olsun çok çok zorBabamın fotolarını ses kayıtlarını açmışım dinliyorum numarasını arayıp sesli mesaj bırakıyorum deli gibi.. allahın takdiri her insan ölümü tadacak fakat böylesi bir kıyamette ve yanında olamamak çok kötü.annemi de 11 sene önce kaybettim. Bir daha gider miyim hataya bilemiyorum doğumu burda yapacagım allahın izniyle yanımda kimse yok . Şehir yok olmuş düzelmesi yıllar alır.. çok üzücü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?