2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Olur mu canım kurtarma ekipler orda star haberi izliyorum sabahtan beri iskenderunu gösteriyo,kurtarma ekipleri çalışıyor,Allah yardımcıları olsun
sadece 45 kişilik afad ekibi gelmiş iskenderuna kaç tane enkaz var bir tane vinç var diğer binaları vatandaşlar kazıyor

Hatayda bebekler kayip oldu
Allah ıslah etsin öyle insanalri kimileri depremi fırsat bilip dükkanlardan mal calar deprem çalışması bitince de artık her aklına gelen gider oralara milletin eşyalarını alırlar fırsatçılar suya temel gidaya bilete zam yapar yazık bu millete yha.. anne yüreği sag çıksın diye beklerken simdide bebeklerinden bir habersiz. İnşallah alanlar vicdana gelirde annesine teslim ederler .

Olur mu canım kurtarma ekipler orda star haberi izliyorum sabahtan beri iskenderunu gösteriyo,kurtarma ekipleri çalışıyor,Allah yardımcıları olsun
Bazi bölgelerde malesef çalışma olmuyor bile canım yetemiyor kurtarma ekibi olanda çok insanın olduğu bölgelerde çalışıyor çok yer gördüm insanlar kendi elleriyle ceset çıkarmış yolun kenarına kimileri altında bağırıyor burdayiz diye soğuk cabasi hipotermi söz konusu onca insan dışarda allahim nasil ni felaket hiç bir yerde birdaha böyle büyük bir acı yaşatmasın Rabbim yha

Mesajlarında baya eskiye gittim ama yaşadığı şehri göremedim cumadan beri akfif olmamış inşallah en kısa zamanda aktif olur
Canim sayfanın birinci bölümünde listeden baktım şehire Ankara yazıyor galiba Ankara'da yaşıyor arkadaşımız

Depremden etkilenen tüm arkadaşlara çok geçmiş olsun. Bu grubu çok uzun zamandır takip ediyorum sadece aktif olarak yazmadım eski kayıplarım yüzünden acele etmeme kararı almıştım. Ben de Ağustos annesi olacağım. İki gündür berbat durumdayım kmlerce ötede olmama ve depremi hiç bir şekilde hissetmeme rağmen kalbim sizlerle kizlar. Bugün elimden gelen maddi yardımı yaptım bebek maması, tulum gibi alışverişimi yapıp teslim ettim ne olur korkusuyla kendime alışveriş bile yapmıyordum. Umarım ihtiyaç sahiplerine ulaşır. Dualarımız sizlerle Allah yardımcınız olsun

kızlar, bebeğinizin sağlığı için lütfen televizyonu kapatın. haluk levent iban paylaştı dün, afad da sms no paylaştı içinizden geleni gönderin ama lütfen artık haberleri takip etmeyin. burda çok fazla kanamalı, riskli gebelik geçirenler var üzüntüden uzak durmamız lazım. zaten tvyi kapatınca da aklımızdan çıkmıyo ama görüntüler, detayları öğrenmek şu an bizim için tehlikeli. Allah herkesin yardımcısı olsun. inşallah sayı artmaz artık

Bende çok etkilendim ,ağrım arttı.akşama doktor randevusu aldım.TV açmayacağım bu akşam evde .çok üzgünüm.Allah Yardımcısı olsun herkesin.İş yerindeki arkadaşlarla bir kaç koli bişey hazırladık.Biraz olsa içimize su serpildi ..elden gelenle destek olmaya çalışıyoruz.Rabbim hayırlısıyla ulaşmayı nasip etsin yaraları sarsın inşallah

Aynı bende öyleyim ya amin inşallah

Kızlar birşey sorucam yaşayanınız var mı acaba? Göğüs uçlarınızda sarı sarı kurumuş birşey var mı? Ben de baya birikmiş kurumuş nedir anlamadım
Evet o bendede oluyo ufak ufak ucundaki boşluklarda oluşuyor silince geçiyor yine oluşuyor önceden olmazdida gebeliksurecinde oluşmaya basladi nedenini bilmiyorum ama oluyo yani

Benimde kasık karım başım çok kötü ya
Benim de dünden beri kasık ağrılarım arttı 2.depremde çok korktum, doktora gittim bugün bebek iyi çok şükür ama ağrılar için her ihtimale karşı proluton depot vuruldu ve rapor verdi, etkilenmemek elde değil Allah bebeklerimizi korusun

Hayırlı aksamlar kızlar sormussunuz Allah razı olsunnn berbatt bir ıkı gün yaşıyoruz elhamdüllah iyiyiz ama psıkolojikmen pertiz gözümüze uyku girmiyor çok çok felaket bir geceye uyandık unutamıyorumm bi öyle sallandıysak maraş antep hatay onlaarı dusunemıyorum Allahım herkesin yardımcısı olsunn bir dışarı bi içeri yapıyoruz sün dısardaydık ama öyle soğukki hava öyle soğukki durmak mumkun degıl mecbur eve girdik giyinik bi şekilde kapı açık bekledik temkini bırakmıyoruz Allahtan annemler de Adanadan tatıle yanıma gelmişlerdi onlar yanımda olmasa daha zor olurdu gercekten tüm gün bulantı ağrıı istifra ile uğraştım Allahımm sen koru yarabbbim tek yapabıldıgımız duaa dua dua

Kapatamiyorum ben ya, dun sabah 6 bucuktan beri tv acik, 5 dk. kapatsam twittera bakiyorum sonra yine tv. Cok buyuk bir felaket yasaniyor ve cok cok yetersiz kalindi. Hem ayni hem maddi yardim yaptik ama ne zaman ulasacak da bir derde derman olacak. Cok uzgunum, agrilarim da cok artti ama dayanamiyorum. Allahim herkese dayanma gucu versin, yardimcilari olsun. Allah kimseyi caresiz birakmasin.

Kızlar merhaba,
Depremden çok etkilendim. Ev bakmak için Kv lerin bulunduğu şehre gelmiştik. Daha ev bakamadan deprem oldu. Depremi iliklerime kadar hissettim. Annemler de başka şehirde onlar da çok etkilendi. Bir yakınımızı kaybettik..
Kvlerin evi az katlı ve bahçeli diye neredeyse bütün aile buraya geldi. Ev çok küçük. Tıklım tıklım kalıyoruz. Ev tutma işi de kalacak gibi..
Ben de normalde İstanbul’da yaşıyorum. Evimize gidelim diyorum eşim İstanbuldan da korkuyor.
Sürekli tv son ses açık.. normalde de stresli ve duygusal biriyim. Ama böyle çok zorlanıyorum. Hem ev çok kalabalık hem yakınımı kaybettim diye üzülüyorum.

Ama en çok bebeğimi üzüyorum diye üzülüyorum. Gerçekten kafayı yemek üzereyim
Üstelik bir de hasta oldum. 1 ay önce çok hasta olmuştum. Şimdi öksürüğüm balgamlı ve şiddetli.. bu kadar çok öksürerek bebeğimi kaybedecem diye korkuyorum.
Sadece paylaşmak istedim. Okuyan ve yorum yapanlara çok teşekkürler

Köyümde neredeyse bütün hısımları kaybettik...
Canım çok üzgünüm senin adına, arkadaşlarımız aileleri çok var göçük altında kalan... Bunca saat canlı kalmaları mümkün değil çok üzgünüm.

Amin insallah tekrarları olmaz bari bu kadarıyla kalsın 5 büyüklüğünde artçıya bile artık dayanamıyor evler. Daha çok zarar gören deprem bölgelerindeki milletimize de Allah dayanma gücü versin
Bir sonraki depremde Adana Hatay dikkat tehlikedeler diyorlar ondan bile korkuyorum Allah'ım yaşatmasın korktuğumuzdan korusun.. Arkadaşın müstakil evine sığındık... Sağolsun bize kapısını evini açtı. İçimde ne cinsiyet ne hareket ne başka bir heves... Sanki bebek hiç yok gibi hissizim. Allahim bir an önce herşeyi yoluna koysun Yarabbim, göçüp gidenlerin mekanları cennet olsun...

Hala canli cikiyolar cok sukur Allahtan umit kesilmez ama deprem bolgesindeki arkadaslar evlerinize girmeyin daha yeni artcidan sonra malatyada bina yikildi neyse ki bosaltilmis zaten
Binlerce hayat söndü binlerce ölü böyle bir felaket görmedim

Şiddet nasıldı ağrının canım benim sağ kasıkda batma oluyor hafif hafif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…