- 11 Kasım 2012
- 2.005
- 5.891
- 358
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #14.881
Canım diş etkerinde birşey olabilir mi? Çünkü diş etkeri kanama yapabiliyor gebelikte. Nasıl bi kan kusuyorsun çok mu geliyoKızlar bugün bunu sormak istemezdim nolur kusuruma bakmayın ama çok korkuyorum 3 gündür istifra ederken en son kan kusuyorum aranızda böyle birşey yaşayan oldu mu bebeklerimle ilgili değildir dimi
Evet olabilir normal bir durum. Bendede olmuştu, çok kusunca yırtılma ve tahriş olabiliyor, hemşirede normal demiştiKızlar bugün bunu sormak istemezdim nolur kusuruma bakmayın ama çok korkuyorum 3 gündür istifra ederken en son kan kusuyorum aranızda böyle birşey yaşayan oldu mu bebeklerimle ilgili değildir dimi
Açık kırmızıysa diş etlerinden olabilir parlak kuramızı koyu kırmızı yada siyahsa mideden olabilir diye biliyorum. Midede sorun varsa ağrı kramp flnda olur. Bide bu dönemde kan hacmi arttığı için diş eti ve burun kanamaları da görülebilirmişKızlar bugün bunu sormak istemezdim nolur kusuruma bakmayın ama çok korkuyorum 3 gündür istifra ederken en son kan kusuyorum aranızda böyle birşey yaşayan oldu mu bebeklerimle ilgili değildir dimi
Amin amin bende öyleyim yarın kontrolüm var hiç içimde bir can var giibi bile değilim okadar üzgünüm okadar üzgünüm korkuyoruzki ne zmaandır bu kontrolu beklerken sımdı hissizim okadar haklısınkiCanım çok üzgünüm senin adına, arkadaşlarımız aileleri çok var göçük altında kalan... Bunca saat canlı kalmaları mümkün değilçok üzgünüm.
Bir sonraki depremde Adana Hatay dikkat tehlikedeler diyorlar ondan bile korkuyorum Allah'ım yaşatmasın korktuğumuzdan korusun.. Arkadaşın müstakil evine sığındık... Sağolsun bize kapısını evini açtı. İçimde ne cinsiyet ne hareket ne başka bir heves... Sanki bebek hiç yok gibi hissizim. Allahim bir an önce herşeyi yoluna koysun Yarabbim, göçüp gidenlerin mekanları cennet olsun...
Doktora koş canım buradan bilgiye bile bakma hiç ciddi bişi sölüyosun kan kusmak ne demek normal değil. Acil hastaneye git. Belki birşey yoktur ama normal değilKızlar bugün bunu sormak istemezdim nolur kusuruma bakmayın ama çok korkuyorum 3 gündür istifra ederken en son kan kusuyorum aranızda böyle birşey yaşayan oldu mu bebeklerimle ilgili değildir dimi
canim kesinlikle doktora git. koyu renkse mideden olur Allah korusun. dis etleri bogaz tahrisi olabilir ama kani bende görsem hastaneye bi giderdim genedeKızlar bugün bunu sormak istemezdim nolur kusuruma bakmayın ama çok korkuyorum 3 gündür istifra ederken en son kan kusuyorum aranızda böyle birşey yaşayan oldu mu bebeklerimle ilgili değildir dimi
bulunmuşKızlar ankarada depremzede için kan aranıyormuş b rh- , belki ulaşabileceğiniz birileri vardır konu linkini ekledim
ankara B RH- kan var mı acil??
acil hanımlar verebilecek tanıdığı olan verebilecek olan yazabilir mi hastane belli değil henüz hemen bilgilendireceğim.www.kadinlarkulubu.com
Canım gitmedim ama durum çok çok vahim babam enkazda vefat etti,kızkardeşim enkazdan yaralı çıkarıldı hastanede . Durum böyle ağlamaktan helak oldum dua ediyorum hep hep . Kıyameti yaşıyorlar başka açıklaması yok şehir tümden gitti
Başın sağolsun allah sabır versin sana canım gerçekten boğazımda düğümleniyo ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzgünüm. Kızkardeşine sağ salim kavuşursun inşallah herkes dua ediyo elimizden bi şey gelmiyo, uyku yemek haram oldu canım söylemesi kolay ama kendini harap etme bak bebeğini düşün acın çok büyük sabır diliyorum sanaCanım gitmedim ama durum çok çok vahim babam enkazda vefat etti,kızkardeşim enkazdan yaralı çıkarıldı hastanede . Durum böyle ağlamaktan helak oldum dua ediyorum hep hep . Kıyameti yaşıyorlar başka açıklaması yok şehir tümden gitti
Baya kan geldi canım diş eti gibi değildiCanım diş etkerinde birşey olabilir mi? Çünkü diş etkeri kanama yapabiliyor gebelikte. Nasıl bi kan kusuyorsun çok mu geliyo
Uzun sürdü mü pekiEvet olabilir normal bir durum. Bendede olmuştu, çok kusunca yırtılma ve tahriş olabiliyor, hemşirede normal demişti
Sabah tekrarlarsa gidicem canımDoktora koş canım buradan bilgiye bile bakma hiç ciddi bişi sölüyosun kan kusmak ne demek normal değil. Acil hastaneye git. Belki birşey yoktur ama normal değil
Sabah tekrarlarsa gidicem canım istifranın sonunda hep kan oldu çünkücanim kesinlikle doktora git. koyu renkse mideden olur Allah korusun. dis etleri bogaz tahrisi olabilir ama kani bende görsem hastaneye bi giderdim genede
Başınız sağolsun rabbim sizlere kalanlara sabır versin desekte kelimelerimiz çok yetersiz kalıcak biliyoruz ama nolur bebeğini düşünCanım gitmedim ama durum çok çok vahim babam enkazda vefat etti,kızkardeşim enkazdan yaralı çıkarıldı hastanede . Durum böyle ağlamaktan helak oldum dua ediyorum hep hep . Kıyameti yaşıyorlar başka açıklaması yok şehir tümden gitti
Babamın fotolarını ses kayıtlarını açmışım dinliyorum numarasını arayıp sesli mesaj bırakıyorum deli gibi.. allahın takdiri her insan ölümü tadacak fakat böylesi bir kıyamette ve yanında olamamak çok kötü.annemi de 11 sene önce kaybettim. Bir daha gider miyim hataya bilemiyorum doğumu burda yapacagım allahın izniyle yanımda kimse yok . Şehir yok olmuş düzelmesi yıllar alır.. çok üzücüBaşın sağolsun allah sabır versin sana canım gerçekten boğazımda düğümleniyo ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzgünüm. Kızkardeşine sağ salim kavuşursun inşallah herkes dua ediyo elimizden bi şey gelmiyo, uyku yemek haram oldu canım söylemesi kolay ama kendini harap etme bak bebeğini düşün acın çok büyük sabır diliyorum sana
Amin…. Bebeğim ne durumda bilmiyorum inşallah iyidir ve ona nasıl bir geleck vercegim inşallah kaderi guzel yazılmıştır. Rabbim en iyisini bilirBaşınız sağolsun rabbim sizlere kalanlara sabır versin desekte kelimelerimiz çok yetersiz kalıcak biliyoruz ama nolur bebeğini düşün
basin sagolsun canim...cok buyuk aci ne denir bilemiyorum...Allah sabirlar versin,dayanma gucu versin sizlereCanım gitmedim ama durum çok çok vahim babam enkazda vefat etti,kızkardeşim enkazdan yaralı çıkarıldı hastanede . Durum böyle ağlamaktan helak oldum dua ediyorum hep hep . Kıyameti yaşıyorlar başka açıklaması yok şehir tümden gitti
Babamın fotolarını ses kayıtlarını açmışım dinliyorum numarasını arayıp sesli mesaj bırakıyorum deli gibi.. allahın takdiri her insan ölümü tadacak fakat böylesi bir kıyamette ve yanında olamamak çok kötü.annemi de 11 sene önce kaybettim. Bir daha gider miyim hataya bilemiyorum doğumu burda yapacagım allahın izniyle yanımda kimse yok . Şehir yok olmuş düzelmesi yıllar alır.. çok üzücü
Canım gitmedim ama durum çok çok vahim babam enkazda vefat etti,kızkardeşim enkazdan yaralı çıkarıldı hastanede . Durum böyle ağlamaktan helak oldum dua ediyorum hep hep . Kıyameti yaşıyorlar başka açıklaması yok şehir tümden gitti
Başın sağolsun canım Rabbim sabır versin inş şehitlik makamına ermiştirCanım gitmedim ama durum çok çok vahim babam enkazda vefat etti,kızkardeşim enkazdan yaralı çıkarıldı hastanede . Durum böyle ağlamaktan helak oldum dua ediyorum hep hep . Kıyameti yaşıyorlar başka açıklaması yok şehir tümden gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?