2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kızlar bugün bunu sormak istemezdim nolur kusuruma bakmayın ama çok korkuyorum 3 gündür istifra ederken en son kan kusuyorum aranızda böyle birşey yaşayan oldu mu bebeklerimle ilgili değildir dimi
Canım diş etkerinde birşey olabilir mi? Çünkü diş etkeri kanama yapabiliyor gebelikte. Nasıl bi kan kusuyorsun çok mu geliyo

Kızlar bugün bunu sormak istemezdim nolur kusuruma bakmayın ama çok korkuyorum 3 gündür istifra ederken en son kan kusuyorum aranızda böyle birşey yaşayan oldu mu bebeklerimle ilgili değildir dimi
Evet olabilir normal bir durum. Bendede olmuştu, çok kusunca yırtılma ve tahriş olabiliyor, hemşirede normal demişti

Açık kırmızıysa diş etlerinden olabilir parlak kuramızı koyu kırmızı yada siyahsa mideden olabilir diye biliyorum. Midede sorun varsa ağrı kramp flnda olur. Bide bu dönemde kan hacmi arttığı için diş eti ve burun kanamaları da görülebilirmiş

Amin amin bende öyleyim yarın kontrolüm var hiç içimde bir can var giibi bile değilim okadar üzgünüm okadar üzgünüm korkuyoruzki ne zmaandır bu kontrolu beklerken sımdı hissizim okadar haklısınki

Doktora koş canım buradan bilgiye bile bakma hiç ciddi bişi sölüyosun kan kusmak ne demek normal değil. Acil hastaneye git. Belki birşey yoktur ama normal değil

canim kesinlikle doktora git. koyu renkse mideden olur Allah korusun. dis etleri bogaz tahrisi olabilir ama kani bende görsem hastaneye bi giderdim genede

Kızlar ankarada depremzede için kan aranıyormuş b rh- , belki ulaşabileceğiniz birileri vardır konu linkini ekledim

Kızlar merhaba, ben Nisan annelerindeyim. Amazon’da Trendyol’da Hepsiburada’da deprem bölgesi için lazım olan şeylerin satışı var. Biz alıyoruz onlar afad birimlerine ulaştırıyor. Amazon’da her kalem için ihtiyaç sayısı ve şu ana kadar elde olan sayılar da girilmiş. Ben bebek bezi ve mama almayı düşünüyorum. İmkanı olanlar bakabilir

E Edayfl canim sen yurtdışındaydın ama hataya gideceğim demiştin, yakınların orada mıydı, iyiler mi umarım kaybın yoktur...
Canım gitmedim ama durum çok çok vahim babam enkazda vefat etti,kızkardeşim enkazdan yaralı çıkarıldı hastanede . Durum böyle ağlamaktan helak oldum dua ediyorum hep hep . Kıyameti yaşıyorlar başka açıklaması yok şehir tümden gitti

Başın sağolsun allah sabır versin sana canım gerçekten boğazımda düğümleniyo ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzgünüm. Kızkardeşine sağ salim kavuşursun inşallah herkes dua ediyo elimizden bi şey gelmiyo, uyku yemek haram oldu canım söylemesi kolay ama kendini harap etme bak bebeğini düşün acın çok büyük sabır diliyorum sana

Canım diş etkerinde birşey olabilir mi? Çünkü diş etkeri kanama yapabiliyor gebelikte. Nasıl bi kan kusuyorsun çok mu geliyo
Baya kan geldi canım diş eti gibi değildi
Evet olabilir normal bir durum. Bendede olmuştu, çok kusunca yırtılma ve tahriş olabiliyor, hemşirede normal demişti
Uzun sürdü mü peki
Doktora koş canım buradan bilgiye bile bakma hiç ciddi bişi sölüyosun kan kusmak ne demek normal değil. Acil hastaneye git. Belki birşey yoktur ama normal değil
Sabah tekrarlarsa gidicem canım
canim kesinlikle doktora git. koyu renkse mideden olur Allah korusun. dis etleri bogaz tahrisi olabilir ama kani bende görsem hastaneye bi giderdim genede
Sabah tekrarlarsa gidicem canım istifranın sonunda hep kan oldu çünkü

Başınız sağolsun rabbim sizlere kalanlara sabır versin desekte kelimelerimiz çok yetersiz kalıcak biliyoruz ama nolur bebeğini düşün

Babamın fotolarını ses kayıtlarını açmışım dinliyorum numarasını arayıp sesli mesaj bırakıyorum deli gibi.. allahın takdiri her insan ölümü tadacak fakat böylesi bir kıyamette ve yanında olamamak çok kötü.annemi de 11 sene önce kaybettim. Bir daha gider miyim hataya bilemiyorum doğumu burda yapacagım allahın izniyle yanımda kimse yok . Şehir yok olmuş düzelmesi yıllar alır.. çok üzücü

Başınız sağolsun rabbim sizlere kalanlara sabır versin desekte kelimelerimiz çok yetersiz kalıcak biliyoruz ama nolur bebeğini düşün
Amin…. Bebeğim ne durumda bilmiyorum inşallah iyidir ve ona nasıl bir geleck vercegim inşallah kaderi guzel yazılmıştır. Rabbim en iyisini bilir

basin sagolsun canim...cok buyuk aci ne denir bilemiyorum...Allah sabirlar versin,dayanma gucu versin sizlere

Canım acını yaşa ama kendine işkence etme sakın öyle bir felaket ki bu hiçbirimizin gücü yetmez orda olup bi şey yapmaya, orada olanlar da çaresiz taş üstünde taş kalmadı, kız kardeşin inşallah hastaneden sağ salim çıkacak ona tutun, eşin var bebeğin var onlara tutun yalnız hissettiğinde. Yine de ne desek boş teselli vermek imkansız zor toparlanıcaz bu felaketten ama hiç unutamıcaz. Allahtan babana rahmet sana sabır diliyorum

Kuzum, Allah bu acını unutturacak başka acı vermesin. Çok üzüldüm senin adına. Allah gani gani rahmet eylesin, mekanı cennnet olsun inşallah...

Başın sağolsun canım Rabbim sabır versin inş şehitlik makamına ermiştir ne diyeceğimi bilemiyorum cidden sen ve bebeğin için dua edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…