2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
canim hayirli olsun. ne dedi cinsiyet icin.

Hadi konuşalım o zaman bizim de birazcık dağılsın kafamız delircem yoksa.. be dedi cinsiyet için canım?

Demek doktorumuz yasaklıyor
Bebişinin iyi olmasına çok sevindim
Benim de dün yine kahve lekelenmem oldu ama duramıyorum yine haberleri takip ediyorum cumartesi gidicem ben de inş bebişim iyidir
Lekelenme olduysa bence artık bakma canım.çok zor bakmamak bende evde olmasa iş yerinde takip ediyorum ama bebişi de düşünmeliyiz
canim hayirli olsun. ne dedi cinsiyet icin.
baharrr34 mertugce35 Kızlar bize minik bir erkek geliyormuş sağlıklı olduğunu duyduktan sonra gerisi çok önemli değildi ama duyunca da bi mutlu oldum bu günlerde farklı bi heyecan oldu benim için.İnşallah tüm bebekler çok sağlıklıdır içimizde ,huzurlu mutlulardır

Allah bağışlasın kuzum minik prensimizi maşallah bütün bebeklerimize allahım hepsine sağlık versin

Başınız sağolsun, mekanı cennet olsun. Allah sabır versin..

Takip ediyorum arada konuları arkadaşlar, yakınları vefat edenlere sabır diliyorum. Allah mekanlarını cennet eylesin.

Etkilenen bölgedeki arkadaşlara da çok geçmiş olsun.
Bebekleriniz için iyi olmaya çalışın lütfen.

Dualarımız hala enkaz altındakiler için. Allahım dayanma gücü versin..

Merhaba hanımlar çok çok zor günler geçiriyoruz, elimizden geldiğince maddi manevi destek olmaya çalışıyoruz, bu durum hepimizi fazlasıyla zorluyor farkındayım. Aşağıya link bırakıyorum. Umarım biz annelere biraz da olsa iyi gelir

Amin amin inşallah

Rabbim hayirlisiyla saglikla kucagina almayi nasip etsin canim evet bende inan 3 gündur bas agrim gecmiyor ve bugun sabahtan beri sag gözümde seğirme var etkilendim baya. sarsintiyi hissetigmzden beri evde panik icindeyim. eşim gunduz evde olmayinca korkuyorum ister istemez. marmara depreminde de istanbulda yasiyorduk ve evimizde kalamamistik 20 gun çadırda yaşamistik ailemle. o günlerim hafizamda geri geldi kendimi surekli oyalamaya calisiyorum bi sekilde

Allah bağışlasın kuzum minik prensimizi maşallah bütün bebeklerimize allahım hepsine sağlık versin
Amin inşallah Allahım korusun sakınsın inşallah
Amin teşekkür ederim Bende evde asla tek hareket edemiyorum,afedersiniz tuvalete bile kapıya eşimi dikiyorum.Çok endişeli bi haldeyim .iş yerinde odamda bile bi gerginim.Ama bu halden bi şekilde sıyrılmamız gerek sanırım.tek değiliz ,bebişleri de düşünmeliyiz.Çok zor ama …
Sağol canım elimden geleni yapıcam inşallah
Senin de minik bey hoşgelsin sağlıkla inşallah
Çok teşekkür ederim inşallah

Sağlıkla gelsin küçük paşamızz

Kızlar sırası değil ana uyandığımdan beri vajina iç kısmı girişine doğru ağrı Batma gibi bir şey yaşıyorum normal mi endişelendim kasılma gibi de değil tam böyle batma ağrı gibi daha çok

Allah rahmet eylesin basin sagolsun baska diyecek bi sey yok malesef

Allahım yardımcınız olsun,bizler izleyince çok üzlüyoruz sizleri düşünemiyorum bile,Allah kalanlara uzun ömürler versin inşallah lütfen bebeğini düşünmeye çalış

diş eti kanaması bende de var canm dişlerimi zor fırçalıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…