- 28 Mayıs 2020
- 2.658
- 8.198
- 108
- 32
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #14.921
canim hayirli olsun. ne dedi cinsiyet icin.Ben dün akşam gittim ve gördüm.Aynı his bende de vardı .Ağrım da artmıştı ama bi sorun yok çok şükür.Doktorum sosyal medya ve TV yasakladı.Bizim için gerçekten hassas bi dönem.Baksam bebişe üzülüyorum bakmasam vicdanım el vermiyor ama biraz uzak duracağım sanırım.Gitmişken Cinsiyet falan derken biraz kafam dağıldı.Rabbim yardımcısı olsun orda olan herkesin.Hep duamdalar
Evet genoksu önerdi.Şurada yazmışız o sayfalarda yorumlarda içerikler vs var. Sizin şirket ismi belli mi? Genoks, eurofins, panaroma vs vs birçok şirket var fetal dna yapan. Hepsininde içerikleri ve ücretleri farklı. Doktorunuz şirket önerdi mi size
Hadi konuşalım o zaman bizim de birazcık dağılsın kafamız delircem yoksa.. be dedi cinsiyet için canım?
Lekelenme olduysa bence artık bakma canım.çok zor bakmamak bende evde olmasa iş yerinde takip ediyorum ama bebişi de düşünmeliyizDemek doktorumuz yasaklıyor
Bebişinin iyi olmasına çok sevindim
Benim de dün yine kahve lekelenmem oldu ama duramıyorum yine haberleri takip ediyorumcumartesi gidicem ben de inş bebişim iyidir
canim hayirli olsun. ne dedi cinsiyet icin.
Allah bağışlasın kuzum minik prensimiziLekelenme olduysa bence artık bakma canım.çok zor bakmamak bende evde olmasa iş yerinde takip ediyorum ama bebişi de düşünmeliyiz
baharrr34 mertugce35 Kızlar bize minik bir erkek geliyormuş sağlıklı olduğunu duyduktan sonra gerisi çok önemli değildi ama duyunca da bi mutlu oldum bu günlerde farklı bi heyecan oldu benim için.İnşallah tüm bebekler çok sağlıklıdır içimizde ,huzurlu mutlulardır
Başınız sağolsun, mekanı cennet olsun. Allah sabır versin..Canım gitmedim ama durum çok çok vahim babam enkazda vefat etti,kızkardeşim enkazdan yaralı çıkarıldı hastanede . Durum böyle ağlamaktan helak oldum dua ediyorum hep hep . Kıyameti yaşıyorlar başka açıklaması yok şehir tümden gitti
Amin amin inşallahBaşınız sağolsun, mekanı cennet olsun. Allah sabır versin..
Takip ediyorum arada konuları arkadaşlar, yakınları vefat edenlere sabır diliyorum. Allah mekanlarını cennet eylesin.
Etkilenen bölgedeki arkadaşlara da çok geçmiş olsun.
Bebekleriniz için iyi olmaya çalışın lütfen.
Dualarımız hala enkaz altındakiler için. Allahım dayanma gücü versin..
Rabbim hayirlisiyla saglikla kucagina almayi nasip etsin canimLekelenme olduysa bence artık bakma canım.çok zor bakmamak bende evde olmasa iş yerinde takip ediyorum ama bebişi de düşünmeliyiz
baharrr34 mertugce35 Kızlar bize minik bir erkek geliyormuş sağlıklı olduğunu duyduktan sonra gerisi çok önemli değildi ama duyunca da bi mutlu oldum bu günlerde farklı bi heyecan oldu benim için.İnşallah tüm bebekler çok sağlıklıdır içimizde ,huzurlu mutlulardır
Sağol canım elimden geleni yapıcam inşallahLekelenme olduysa bence artık bakma canım.çok zor bakmamak bende evde olmasa iş yerinde takip ediyorum ama bebişi de düşünmeliyiz
Amin inşallah Allahım korusun sakınsın inşallahAllah bağışlasın kuzum minik prensimizimaşallah bütün bebeklerimize allahım hepsine sağlık versin
Amin teşekkür ederimRabbim hayirlisiyla saglikla kucagina almayi nasip etsin canimevet bende inan 3 gündur bas agrim gecmiyor ve bugun sabahtan beri sag gözümde seğirme var etkilendim baya. sarsintiyi hissetigmzden beri evde panik icindeyim. eşim gunduz evde olmayinca korkuyorum ister istemez. marmara depreminde de istanbulda yasiyorduk ve evimizde kalamamistik 20 gun çadırda yaşamistik ailemle. o günlerim hafizamda geri geldi kendimi surekli oyalamaya calisiyorum bi sekilde
Çok teşekkür ederim inşallahSağol canım elimden geleni yapıcam inşallah
Senin de minik bey hoşgelsin sağlıkla inşallah
Sağlıkla gelsin küçük paşamızzLekelenme olduysa bence artık bakma canım.çok zor bakmamak bende evde olmasa iş yerinde takip ediyorum ama bebişi de düşünmeliyiz
Allah rahmet eylesin basin sagolsun baska diyecek bi sey yok malesefCanım gitmedim ama durum çok çok vahim babam enkazda vefat etti,kızkardeşim enkazdan yaralı çıkarıldı hastanede . Durum böyle ağlamaktan helak oldum dua ediyorum hep hep . Kıyameti yaşıyorlar başka açıklaması yok şehir tümden gitti
Ayaklarimi usuttugumde bende de oluyo gecen doktora gittim bu sebeple bebek iyi yani merak etmeKızlar sırası değil ana uyandığımdan beri vajina iç kısmı girişine doğru ağrı Batma gibi bir şey yaşıyorum normal mi endişelendim kasılma gibi de değil tam böyle batma ağrı gibi daha çok
banada kızıyorlar izleme ,ağlama diye ama dayanamıyorum bakıyorumcanim hayirli olsun. ne dedi cinsiyet icin.
Ben de aynı durumdayım canımbanada kızıyorlar izleme ,ağlama diye ama dayanamıyorum bakıyorum
Allahım yardımcınız olsun,bizler izleyince çok üzlüyoruz sizleri düşünemiyorum bile,Allah kalanlara uzun ömürler versin inşallah lütfen bebeğini düşünmeye çalışKızlar insanlar spor salonu düğün salonları gibi yerlerde toplu kalıyor ama su yok elektrik yok WC sorunu var. İç çamaşırı, ıslak mendil, mont, çorap battaniye bunlara ihtiyaç var. Depremin ardından tek kalan bina enkazı değil bizlerde yaşayan birer enkaza döndük. Telefonlari araçlarda şarj ediyoruz. Arabada yatıp kalkmaktan ağrılarım çoğaldı. Benzin istasyonları sınırlı akaryakıt veriyor (250 TL) bazıları yok diyor. Bunada şükür. Enkazdan sağ çıkan tanıdıklar olunca seviniyoruz umitlerimiz yeşeriyor. Ölmüş olanların haberini duyunca yine eski karanlığa gömülüyoruz. Geceleri uyuyamıyorum nasıl geçecek bu günler bilemiyorum
aynen öyle canım istanbuldayız ama yinede kalbimiz orda,iş yerinde kendimi bile veremiyorum,ama bakmamaya çalışacağım en azından yıllardır kavuşamadıgım bebeğim içinBen de aynı durumdayım canımduramıyorum haber almayınca
diş eti kanaması bende de var canm dişlerimi zor fırçalıyorumAçık kırmızıysa diş etlerinden olabilir parlak kuramızı koyu kırmızı yada siyahsa mideden olabilir diye biliyorum. Midede sorun varsa ağrı kramp flnda olur. Bide bu dönemde kan hacmi arttığı için diş eti ve burun kanamaları da görülebilirmiş
bende forumu tıklayınca hata veriyorKızlar sitede sorun mu var ana sayfaya gidemiyorum bi türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?