- 19 Şubat 2020
- 5.665
- 3.007
- 173
- 41
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #14.961
erken söylemişler canım sana ikili teste doktor tahmin etti ama net olmadıgı için bir sey demedi16+3 benimde haftaya gidicem bende gecen hafta kanamam vardı cok bakamadı doktor bacakları kapalıydı,Senin kaç haftalık canım
Kızlarpozitifbiri ve Sirius2023
Deprem bölgesindeler
Rabbim yardımcıları olsun
Anneler grubundan öğrendim
11+3 de bana da yuzde 60 kiz dedi doktorum, pazar gunu kasik agrisi sikayetiyle baska doktora gittim o da yuzde 60 kiz dedi ve fetal sonucumda kiz oldugu ortaya cikti. Yani doktor tahminleri bence tutuyo. Saglikla gelsin minik insallah12. Haftadan selamlar doktor %60 kız dedi pek rahattı içerde kıpır kıpırdı kolu bacağı hiç durmuyor teyzeleri
Benımkı koyu sarı açık kahve arasıydı canım ama bir arkadaş yazmıştı rahim büyüdüğü İçin belki kılcal damar çatlaması dırKızlar koyu kahverengi çamur gibi lekelenme normal mi sizce
Dr yerlesimi kıza benziyor dedi canım bu hafta Nipt verdik inş cinsiyeti söylerlerSenin cinsiyet belli mi
Rabbim yardımcınız olsunSirius2023 kuzum gidebileceğiniz bir yakınınız yok mu? Arabada ben de mahfoldum ordan bir kafeye sığındık orası da çok kalabalık çok zorlandık 1.5 gün kaldık orda da müstakil evi olan arkadaşa geçtik. Ha tedirginlik geçmiyor ama artcilar daha az hissediliyor. Eğer mustakilim olsa seni evime alırdım kuzum ama ben de sığındım birilerine benim ev 9. Kat korkunç sallandı o eve nasıl girecez bilmiyorum belki bir daha giremeyecez bile bizim mahallenin üst taraflarında hep yıkıldı evler çok insan çok aile yok oldu , Allah mekanlarını cennet eylesin ailelerine ve yakınlarına sabırlar versin
Canım şiddetleniyosa git bence için rahat etmiş olur, rabbim esirgesinKızlar benım vajinal bölgemdeki ağrı belime kasıklarıma yayıldı sanki şiddetlendi de bi dr gitsem mi
İnşallah gönlünden geçen olsun canım benm cok erken söyledi bakalm yanılacak mıerken söylemişler canım sana ikili teste doktor tahmin etti ama net olmadıgı için bir sey demedi16+3 benimde haftaya gidicem bende gecen hafta kanamam vardı cok bakamadı doktor bacakları kapalıydı,
Aynen öyle canım gönlünden geçen olsun inşallahDr yerlesimi kıza benziyor dedi canım bu hafta Nipt verdik inş cinsiyeti söylerlersağlıkla gelsinler inş cinsiyet hiç farketmez
Canım çok sağol düşünmeniz yeter. Ben şehirden ayrıldım bugün Ankara'ya kayınvalidemlere geldim. Doktora muayene oldum ve 10 gün rapor verdi. Rapor bitince döneceğim sanırımSirius2023 kuzum gidebileceğiniz bir yakınınız yok mu? Arabada ben de mahfoldum ordan bir kafeye sığındık orası da çok kalabalık çok zorlandık 1.5 gün kaldık orda da müstakil evi olan arkadaşa geçtik. Ha tedirginlik geçmiyor ama artcilar daha az hissediliyor. Eğer mustakilim olsa seni evime alırdım kuzum ama ben de sığındım birilerine benim ev 9. Kat korkunç sallandı o eve nasıl girecez bilmiyorum belki bir daha giremeyecez bile bizim mahallenin üst taraflarında hep yıkıldı evler çok insan çok aile yok oldu , Allah mekanlarını cennet eylesin ailelerine ve yakınlarına sabırlar versin
Canım dr yazdım kum döküyor olabilirsin Parol ve bıl su iç geçmezse gidersin dediCanım şiddetleniyosa git bence için rahat etmiş olur, rabbim esirgesin
Bol su içmek çok önemli canım ayağını da sıcak tut inş şifa olurCanım dr yazdım kum döküyor olabilirsin Parol ve bıl su iç geçmezse gidersin dedi
Sağol canım insallah öok kötü bir ağrıydı ben bebekle ilgili diye korktum soğuk soğuk terler dökümBol su içmek çok önemli canım ayağını da sıcak tut inş şifa olur
canım düşük risk çıkmış ki zaten yüksek risk de çıksa yaş yüzünden çıkıyo sırf o yüzden ben yaptırmadım bir de sol üstte bilgilerin yazıyo onları karalasaydın keşkeEki Görüntüle 3204110 kızlar tarama testi sonucu çıkmış anlayan yorumlayabilirmi acaba cuma günü gidicem doktora
İçini karartma canım, Rabbim esirgesin hepimizin bebişleriniSağol canım insallah öok kötü bir ağrıydı ben bebekle ilgili diye korktum soğuk soğuk terler döküm
Kızçe gbi sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?