2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kızlar benım vajinal bölgemdeki ağrı belime kasıklarıma yayıldı sanki şiddetlendi de bi dr gitsem mi

Sirius2023 kuzum gidebileceğiniz bir yakınınız yok mu? Arabada ben de mahfoldum ordan bir kafeye sığındık orası da çok kalabalık çok zorlandık 1.5 gün kaldık orda da müstakil evi olan arkadaşa geçtik. Ha tedirginlik geçmiyor ama artcilar daha az hissediliyor. Eğer mustakilim olsa seni evime alırdım kuzum ama ben de sığındım birilerine benim ev 9. Kat korkunç sallandı o eve nasıl girecez bilmiyorum belki bir daha giremeyecez bile bizim mahallenin üst taraflarında hep yıkıldı evler çok insan çok aile yok oldu , Allah mekanlarını cennet eylesin ailelerine ve yakınlarına sabırlar versin
Kızlar pozitifbiri ve Sirius2023
Deprem bölgesindeler
Rabbim yardımcıları olsun
Anneler grubundan öğrendim

12. Haftadan selamlar doktor %60 kız dedi pek rahattı içerde kıpır kıpırdı kolu bacağı hiç durmuyor teyzeleri
11+3 de bana da yuzde 60 kiz dedi doktorum, pazar gunu kasik agrisi sikayetiyle baska doktora gittim o da yuzde 60 kiz dedi ve fetal sonucumda kiz oldugu ortaya cikti. Yani doktor tahminleri bence tutuyo. Saglikla gelsin minik insallah

Benimde bir kızım olcakmış kızlar. Doktor 10. Hafta da erkek gibi görünüyor ama çok erken tahmin için demişti. Fetal dna yapmıştık güzel haberi aldık gayet sağlıklı . Şu durumlarda sevincimizi bile yaşayamadık herşey çok anlamsız geliyor çok bozuldu pskolojim . Bebeğimde hissediyordur kesin elimde de olmuyor. Zayıflamışım 2 kilo vermişim 3 gündür doğru düzgün bişide yiyemiyorum.

Rabbim yardımcınız olsun
Sirius2023 canım İstanbul tarafına gelme gibi Bi durum olursa mutlaka beklerim, haberleşelim

erken söylemişler canım sana ikili teste doktor tahmin etti ama net olmadıgı için bir sey demedi16+3 benimde haftaya gidicem bende gecen hafta kanamam vardı cok bakamadı doktor bacakları kapalıydı,
İnşallah gönlünden geçen olsun canım benm cok erken söyledi bakalm yanılacak mı

Canım çok sağol düşünmeniz yeter. Ben şehirden ayrıldım bugün Ankara'ya kayınvalidemlere geldim. Doktora muayene oldum ve 10 gün rapor verdi. Rapor bitince döneceğim sanırım

Eki Görüntüle 3204110 kızlar tarama testi sonucu çıkmış anlayan yorumlayabilirmi acaba cuma günü gidicem doktora
canım düşük risk çıkmış ki zaten yüksek risk de çıksa yaş yüzünden çıkıyo sırf o yüzden ben yaptırmadım bir de sol üstte bilgilerin yazıyo onları karalasaydın keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…