- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #14.981
Bu sabah bendede başladı yha o sızlamaKızlar sırası değil ana uyandığımdan beri vajina iç kısmı girişine doğru ağrı Batma gibi bir şey yaşıyorum normal mi endişelendim kasılma gibi de değil tam böyle batma ağrı gibi daha çok
Kızlar sırası değil ana uyandığımdan beri vajina iç kısmı girişine doğru ağrı Batma gibi bir şey yaşıyorum normal mi endişelendim kasılma gibi de değil tam böyle batma ağrı gibi d
Erkek gibi hissettim canım yha. Kafa yapısından bi tahmin yaptım ama kızı erkeği Sağlıklı olsunlar tek canımKafamız dağılsın biraz tahmin de bulunurmusunz
Eki Görüntüle 3204244
Hayırlısı olsun canım. Kizda olsa senin canın oğlan olsada canin tek sağlıklı olsunlar gerçekten gerisi önemli değilCanım erkeğe benziyor dedi doktorben erkek hissediyordum zaten ama kızm olsun çok istiyordum hayırlısı olsun sağlıklı olsun yeter
Evet böyle güzel mucizeleri görünce insanın içi biraz olsa kıpır kıpır oluyorKızlar bugün benim de kontrolüm vardı, sizler kafanız dağılsın atın deneseniz inanın içimden atmak gelmemişti
Merhabalar, öncelikle çok geçmiş olsun. Sizin ve bebeğinizin son durumu nasıl? Umarım hersey yolundadirKızlar bugün doktora gittim kalp atışı için 7+4 üm doktor kalp atışını çok zayıf oldugunu söyledi ya durur yada yeni atmaya başlamıştır dedi bide ultrasonda 6 haftalık gözüküyo henüz, acaba durcak mı kalbi yoksa küçük olduğu için yeni mi başladı, sizin kaçıncı haftalarda başladı kalp atışı
Evet böyle güzel mucizeleri görünce insanın içi biraz olsa kıpır kıpır oluyormaşallah büyümüş
Çok geçmiş olsun depremi yaşayan herkese çok geçmiş olsun Allah yardımcımız olsunKizlar biz iyiyiz. Müthiş sallandik aklım çıktı gece gece WC ye kalktım kan ilacımı içtim küçük oğlan gelmişti yanima eşim yatakta dönüyor sandim. Bir baktım çok arttı Allah'ım çok çok korkunçtu. Yolun sonuna geldiğimiz düşündüm bir an, cikamayacagiz burdan dedim 9. Katta oturuyoruz ve gerçekten çok kotu bir depremdi bitmek bilmedi. 2 çocukla napacagimizi bilemedik Allahm beterinden esirgesin hepimizi
Canım Allah rahmet eylesin ne desek hepsi yetersiz kalacak Rabbim sabırlar versin inşallah sizlereCanım gitmedim ama durum çok çok vahim babam enkazda vefat etti,kızkardeşim enkazdan yaralı çıkarıldı hastanede . Durum böyle ağlamaktan helak oldum dua ediyorum hep hep . Kıyameti yaşıyorlar başka açıklaması yok şehir tümden gitti
Başın sağolsun canım biz bile uzaktan mahvoluyoruz yakınları enkaz altında kalanları vefat edenleri düşünemiyorum allahım sana büyük sabır versin dualarımız aklımız kalbimiz hep ordaCanım gitmedim ama durum çok çok vahim babam enkazda vefat etti,kızkardeşim enkazdan yaralı çıkarıldı hastanede . Durum böyle ağlamaktan helak oldum dua ediyorum hep hep . Kıyameti yaşıyorlar başka açıklaması yok şehir tümden gitti
İçim parçalandı ben bu haberi duydjm inanmadım doğruymuş Allahım nolur aileleri bulsunlr minikleri Allah korkusu vicdansız olanlar çok maalesefHatayda bebekler kayip oldu
Benimde kontrolum cuma günü mecbur gitmemiz gerekiyor bebegimiz için keyfiye gidenler utansız hafif bogaz ağrısı için dolduruyorlar hastahaneleriMerhabâ kızlar doğru dürüst giremedim. Yarın kontrolüm var ama gitmek istemiyorum. Bebeğime bu kadar stres bi şey yapmış mıdır Bılmıyorum bunu derken bile utanıyorum. Gitmem gerekiyor çünkü ilaçlaeım bitti.
Canım potasyum yüksekliği kalbe çok zararlı, aritmiye kalp krizine kadar etkileri var. O yüzden diyalize giriyordur potasyumu azaltmak için. İstersen bi konu aç sorKızlar aranızda doktor veya hemsire var mı . Ya da tanıdık dr bişey sormak istiyorum kardeşim enkaz altından çıkarıldı 8 saat sonra .. adanaya götürdüler şehir hastanesine kanda potasyum miktarı normal olan değerden yüksek çıkmış diyalize girebilirmiş bunun hakkında bilgisi olan bana bilgi verebilir mi
Peki diyaliz ömür boyu mu olur sadece azaltmak için mi? İdrar çıkışı olmuş çok şükür bi konu açayım kızlar babamın vefatının acısını yaşayamadan kız kardeşime odaklandım ne olur dua edin nimet adı.Canım potasyum yüksekliği kalbe çok zararlı, aritmiye kalp krizine kadar etkileri var. O yüzden diyalize giriyordur potasyumu azaltmak için. İstersen bi konu aç sor
Canım böbrekleri şu anda işlevini yapamadığı için bazı elektrolitlerde yükselme olmuştur büyük ihtimalle ama böbrek hasarı ne derece ömür boyu diyalize ihtiyacı var mıdır onu bilemeyiz, inşallah böbrekleri hasar görmemiştir canımPeki diyaliz ömür boyu mu olur sadece azaltmak için mi? İdrar çıkışı olmuş çok şükür bi konu açayım kızlar babamın vefatının acısını yaşayamadan kız kardeşime odaklandım ne olur dua edin nimet adı.
İnş iyi olur hiç gerek kalmaz kızlar hepinizden dua istiyorumCanım böbrekleri şu anda işlevini yapamadığı için bazı elektrolitlerde yükselme olmuştur büyük ihtimalle ama böbrek hasarı ne derece ömür boyu diyalize ihtiyacı var mıdır onu bilemeyiz, inşallah böbrekleri hasar görmemiştir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?