2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bu sabah bendede başladı yha o sızlama

Canım erkeğe benziyor dedi doktor ben erkek hissediyordum zaten ama kızm olsun çok istiyordum hayırlısı olsun sağlıklı olsun yeter
Hayırlısı olsun canım. Kizda olsa senin canın oğlan olsada canin tek sağlıklı olsunlar gerçekten gerisi önemli değil

Merhabalar, öncelikle çok geçmiş olsun. Sizin ve bebeğinizin son durumu nasıl? Umarım hersey yolundadir

Çok geçmiş olsun depremi yaşayan herkese çok geçmiş olsun Allah yardımcımız olsun

Canım Allah rahmet eylesin ne desek hepsi yetersiz kalacak Rabbim sabırlar versin inşallah sizlere

Başın sağolsun canım biz bile uzaktan mahvoluyoruz yakınları enkaz altında kalanları vefat edenleri düşünemiyorum allahım sana büyük sabır versin dualarımız aklımız kalbimiz hep orda

Benimde kontrolum cuma günü mecbur gitmemiz gerekiyor bebegimiz için keyfiye gidenler utansız hafif bogaz ağrısı için dolduruyorlar hastahaneleri

Kızlar aranızda doktor veya hemsire var mı . Ya da tanıdık dr bişey sormak istiyorum kardeşim enkaz altından çıkarıldı 8 saat sonra .. adanaya götürdüler şehir hastanesine kanda potasyum miktarı normal olan değerden yüksek çıkmış diyalize girebilirmiş bunun hakkında bilgisi olan bana bilgi verebilir mi

Canım potasyum yüksekliği kalbe çok zararlı, aritmiye kalp krizine kadar etkileri var. O yüzden diyalize giriyordur potasyumu azaltmak için. İstersen bi konu aç sor

Canım potasyum yüksekliği kalbe çok zararlı, aritmiye kalp krizine kadar etkileri var. O yüzden diyalize giriyordur potasyumu azaltmak için. İstersen bi konu aç sor
Peki diyaliz ömür boyu mu olur sadece azaltmak için mi? İdrar çıkışı olmuş çok şükür bi konu açayım kızlar babamın vefatının acısını yaşayamadan kız kardeşime odaklandım ne olur dua edin nimet adı.

Canım böbrekleri şu anda işlevini yapamadığı için bazı elektrolitlerde yükselme olmuştur büyük ihtimalle ama böbrek hasarı ne derece ömür boyu diyalize ihtiyacı var mıdır onu bilemeyiz, inşallah böbrekleri hasar görmemiştir canım

İnş iyi olur hiç gerek kalmaz kızlar hepinizden dua istiyorum

Arkadaşlar merhabalar, kusura bakmayın geçirdiğimiz kötü günler sebebiyle sizlere yazamadım, umarım herkes iyidir. Ancak doktorum bir duyuru yaptı belki ihtiyacı olan kimseler olabilir diye düşündüm. Metin şu şekilde “Merhaba sevgili gebelerim.Çok acı günler yaşıyoruz.Ankara’ya gelen depremzede gebeleri muayenehanemde ücretsiz muayene edeceğim.Yakınlarınız varsa bilginiz olsun
Dayanışma ile bu günleri atlatacağız.Hepimize geçmiş olsun” sizlere de bilgi vermek istedim. Ayrıntılı bir bilgi isterseniz bana yazabilirsiniz. İletişim bilgileri ile ilgili yardımcı olabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…