2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ne güzel doktorun varmış Allah güzel gönlünüze göre versin

ezilen kaslarda enkazın kalkmasıyla kas ürünleri (potasyum) gibi kasta ortaya çıkar ve kana karışır. Bu ürünler kalp durmasına veya böbrek yetmezliğine yol açar. Bu duruma crush sendromu denir. Böbrekleri ne durumda sürekli gerek kalır mı o da tedaviden sonra belli olur canım. Çok geçmiş olsun..

canım düşük risk çıkmış ki zaten yüksek risk de çıksa yaş yüzünden çıkıyo sırf o yüzden ben yaptırmadım bir de sol üstte bilgilerin yazıyo onları karalasaydın keşke
bugün tekrardan doktora gittim çağırmıştı ortak bir karar verip bugün fetal dna testi verdim ne olur ne olmaz içim rahat etsin yaşta ileri olunca ister istemez riskler artıyor hakkımda hayırlısı inş

Kızlar belki işinize yarar

Eklentiler

• Screenshot_2023-02-09-14-00-01-487_com.instagram.android.webp
    51 KB · Görüntüleme: 115
İnşallah gönlünden geçen olsun canım benm cok erken söyledi bakalm yanılacak mı
hayrlısı olsun yavrum sağlıcakla gelsinler,bugun ağrım oldu strestendir dedi, allahtan masa başı çalışıyorum. cinsiyeti kagıda yazdı yigenime verdi ama bacakları kapalı dedi emin olamadı,haftaya kontrol de daha cok belli olur dedi

bugün tekrardan doktora gittim çağırmıştı ortak bir karar verip bugün fetal dna testi verdim ne olur ne olmaz içim rahat etsin yaşta ileri olunca ister istemez riskler artıyor hakkımda hayırlısı inş
Aminn hepimiz için insallah... Ben de 39 yaşındayım.

Bugün 6+4 fakat kalp atisimiz oldukça yavaş çıktı.

Allah izin verir ve bir sorun olmazsa ben de gen testi yaptırmayı düşünüyorum.

Aminn hepimiz için insallah... Ben de 39 yaşındayım.

Bugün 6+4 fakat kalp atisimiz oldukça yavaş çıktı.

Allah izin verir ve bir sorun olmazsa ben de gen testi yaptırmayı düşünüyorum.
Yine de stres yapmayın haftanız küçük olduğu içindir belki, bir kaç hafta sonra düzelenler oldu

Haftamızla uyumluyuz, dr herşey yolunda dedi, ikili test için kan verdim, cinsiyetimize de kız dedi, zaten içime doğmuştu, sonucumuz 5 gün sonra çıkacakmış
Gözun aydın canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah cinsiyet emin mi kosntu yoksa tahmin mi etti benimkine de erkege bnzıyor dedi ama desgrmı acaba

Gözun aydın canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah cinsiyet emin mi kosntu yoksa tahmin mi etti benimkine de erkege bnzıyor dedi ama desgrmı acaba
Çok teşekkürler amin sizin de gözünüz aydın, dr kesin konuştu baya kız dedi direk, emin olmasa bu kadar kesin sölemezdi bence, bende hep kız hissettiğim için çok sorgulandım, ama yinede en kesin 14. Hafta imiş

Siz kaç haftalıksınız, erkeğe değişmez diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum, kız cinsel organı daha geç belli oluyormuş

Kızlar üçlü test güvenilir bir şey mi ben yaşadığım şehre dönemeyeceğm birkaç hafta ve süresi geçmiş oluyor. Yaptırmazsam risk almış olur muyum?

Siz kaç haftalıksınız, erkeğe değişmez diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum, kız cinsel organı daha geç belli oluyormuş
Bana 11+4 ken söyledi canim erkege benziyor dedi bende erkek hissediyordum baştan beri ama gönlüm kızdan yanaydı sağlıklı olsunda erken söyledi diye şüphelendim az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…