2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bana 11+4 ken söyledi canim erkege benziyor dedi bende erkek hissediyordum baştan beri ama gönlüm kızdan yanaydı sağlıklı olsunda erken söyledi diye şüphelendim az
Olsun sağlıkla gelsin dr tahminleri genelde tutar ama yine de alışveriş için felan netleşmesini bekle bence hayırlı olsun oğluşun

Biz de bugün kontrolden geldik. Cok sükür hersey yolundaydi.. ense kalinligindan cok korkuyordum normal cikti allaha sükür
Cinsiyet icin tahminde bulunmadi cok kücük dedi.
Tahminleriniz varsa alabilirim arkadaslar

Eklentiler

• 25D6CA62-6FC8-4A43-9F08-1B3B5975FCEA.webp
    63,2 KB · Görüntüleme: 138
Biz de bugün kontrolden geldik. Cok sükür hersey yolundaydi.. ense kalinligindan cok korkuyordum normal cikti allaha sükür
Erkek gibi canım

Gözünüz aydın erkek gibi hissettim

Canım senin cinsiyet netleştimi
Benim ikiz canım biri kız diğeri göstermedi kendini henüz
Benim başlarda aşırı sızı ağrı vardı bu bir haftadır yok daha önce düşük yaptım endişelendim biraz. Sağ olun cvp için.
Kötüyü çağırmayalım Allahın izni ile sizinle olsun çok endişeniz var ise doktorunuza da danışın tabi ama benim tamamen geçti göğüs hassasiyeti diğer arkadaşlarda da azalmıştı diye hatırlıyorum yanlış olmasın

Benim kıza benzettim sanki kız olabilir ama çokta bilgim yok

Merhaba arkadaşlar, günlerdir buraya girmiyordum malum yasadigimiz felaketten ötürü.. benimde aklımdan çıkmıştı bebiş falan..

Ama biraz önce krem sürerken karnımın oynagini farkettim. 15+1 bugün. O kadar heyecanlandim ki. Bu kadar erken hareketlerini dışardan farkedebilir miyim

Azalıyor sanırım hamileliğe vücut alısıyor diye düşünmek istiyorum evet kötüyü çağırmamak lazım 15inde doktora gideceğiz soracağım ozaman. inşallah bir sorun yoktur sakin olmakta fayda var her zaman. Cok tesekkürler ilginiz için

Canım benimde başlardaki gibi değil ama acısı var az bir şey uçlarda. Bence vücut alışıyor kötü düşünme asla. Göğüs ucu kararmam oldu bariz şekilde 11 haftalığız. Birde afedersin normale göre daha sık ve tez tüylenip kıllanıyorum ya benimde canımı bu sıkıyor ne ara çıkıyor diyorum yani Bende 15inde aksilik olmazsa gideceğim

Hayırlı geceler kızlar uyku girmiyor malesef gözümüzee Dündü kontrolüm benimde bir aydır bunu beklıyorken öyle hissiz bişeysız gittimki bu yasananlardan dolayı cok cok etkılendım cunku . Ama onu görmek izlemek kalbini dinlemek öyle iyi geldi kii cinsiyetini haftaya öğrencekmişi inşallaj Rabbim onları bizlere bağıslasınn yeterki sağlıklı olsunlar

Eklentiler

• 76CD4FDB-6004-4F09-992E-06BA7A70998C.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 86
  • 2A3D5EBA-BF75-4327-8856-3B34F51C8124.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 103
Allah yardımcınız olsun canım, ben erkeğe benzettim

Kızlar günaydın biraz panikle yazıyorum. 15+6 dayım. Elimi karnımda gezdiriyordum sağ alt tarafı yumru gibi bir şey var şişkin. Bir sıkıntı var mıdır yaşayan var mı böyle bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…