- 30 Haziran 2022
- 1.860
- 3.772
- 83
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #15.021
Olsun sağlıkla gelsinBana 11+4 ken söyledi canim erkege benziyor dedi bende erkek hissediyordum baştan beri ama gönlüm kızdan yanaydı sağlıklı olsunda erken söyledi diye şüphelendim az
Sağol canım öle yapıcamOlsun sağlıkla gelsindr tahminleri genelde tutar ama yine de alışveriş için felan netleşmesini bekle bence hayırlı olsun oğluşun
Biz 14.teyiz canım hiç kalmadı göğüs sızılarıArkadaslar hamileliğinin başında göğüs ağrısı , sızısı olupta 11. Haftalarda gecen var mı? Normal midir lütfen bilen birisi varsa yazarsa sevinirim.
Canım senin cinsiyet netleştimiBiz 14.teyiz canım hiç kalmadı göğüs sızıları
Benim başlarda aşırı sızı ağrı vardı bu bir haftadır yok daha önce düşük yaptım endişelendim biraz. Sağ olun cvp için.Biz 14.teyiz canım hiç kalmadı göğüs sızıları
Erkek gibi canımBiz de bugün kontrolden geldik. Cok sükür hersey yolundaydi.. ense kalinligindan cok korkuyordum normal cikti allaha sükür
Cinsiyet icin tahminde bulunmadi cok kücük dedi.
Tahminleriniz varsa alabilirim arkadaslar
Gözünüz aydınBiz de bugün kontrolden geldik. Cok sükür hersey yolundaydi.. ense kalinligindan cok korkuyordum normal cikti allaha sükür
Erkek gibi canım
Tesekkür ederim can kizlarimGözünüz aydınerkek gibi hissettim
Benim ikiz canım biri kız diğeri göstermedi kendini henüzCanım senin cinsiyet netleştimi
Kötüyü çağırmayalım Allahın izni ile sizinle olsunBenim başlarda aşırı sızı ağrı vardı bu bir haftadır yok daha önce düşük yaptım endişelendim biraz. Sağ olun cvp için.
Benim kıza benzettim sankiBiz de bugün kontrolden geldik. Cok sükür hersey yolundaydi.. ense kalinligindan cok korkuyordum normal cikti allaha sükür
Oy maşallahBiz de bugün kontrolden geldik. Cok sükür hersey yolundaydi.. ense kalinligindan cok korkuyordum normal cikti allaha sükür
Azalıyor sanırım hamileliğe vücut alısıyor diye düşünmek istiyorum evet kötüyü çağırmamak lazımBenim ikiz canım biri kız diğeri göstermedi kendini henüz
Kötüyü çağırmayalım Allahın izni ile sizinle olsunçok endişeniz var ise doktorunuza da danışın tabi ama benim tamamen geçti göğüs hassasiyeti diğer arkadaşlarda da azalmıştı diye hatırlıyorum yanlış olmasın
Canım benimde başlardaki gibi değil ama acısı var az bir şey uçlarda. Bence vücut alışıyor kötü düşünme asla. Göğüs ucu kararmam oldu bariz şekilde 11 haftalığız. Birde afedersin normale göre daha sık ve tez tüylenip kıllanıyorum ya benimde canımı bu sıkıyor ne ara çıkıyor diyorum yaniAzalıyor sanırım hamileliğe vücut alısıyor diye düşünmek istiyorum evet kötüyü çağırmamak lazım15inde doktora gideceğiz soracağım ozaman. inşallah bir sorun yoktur sakin olmakta fayda var her zaman. Cok tesekkürler ilginiz için
Allah yardımcınız olsun canım, ben erkeğe benzettimHayırlı geceler kızlar uyku girmiyor malesef gözümüzeeDündü kontrolüm benimde bir aydır bunu beklıyorken öyle hissiz bişeysız gittimki bu yasananlardan dolayı cok cok etkılendım cunku . Ama onu görmek izlemek kalbini dinlemek öyle iyi geldi kii cinsiyetini haftaya öğrencekmişi inşallaj Rabbim onları bizlere bağıslasınn yeterki sağlıklı olsunlar
Burda belli olmuyor pek, isminiz tanıdık geldi, sanırım önceki topiklerde karşılaşmıştıkHayırlı geceler kızlar henüz bebeişim küçük ama cinsiyet tahmininde bulunabilecek olan var mıEki Görüntüle 3204818 Eki Görüntüle 3204819
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?