2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Canlar adam aradı şimdi ev sahibi kabul etmiş aylık besbine. Bikacgun durup geçeceğiz nasipse. Ortalık yine çok karıştı. Dünden beri arabada sabajladk bikac gün daha böyle geçer gibi bakalım buna şükür
Allah islah etsin bunlari biri 60bin pesin istiyor,öbürü 30bin esya tasimak için,kimisi kira yükseltiyor, bunlar insan olamaz ya, fırsatçılar

Eşim annemin evine çıkalım deyip duruyor , onun da evi orta hasar girildi. İnip bakmislar bodrumda sıkıntı yok herkes eve geçmiş diyor çocuklar hasta olacak diyor, bir yandan herkes orta hasarlı binalariniza yaşamak için girmeyin diyor valla ne b. Yicemi şaşırdım. Eve geçmiyorum diye eşim trip atıyor

Yaa bu durumda keske trip atmasa size dünkü depremde hasarlı binalar yıkılmıs çünkü adanayada uyarı verdiler allah korusun tedbirli olmak her zaman iyidir umarım tez zamanda hersey yoluna girer dualarım sizinle

Canım tanıdığınız bir mühendise baktırın mümkünse, bina orta hasarlı çok arada, 2019 da İstanbul'daki depremde annemler kendi evinden çıktılar çünkü bina 30 yıllık ve yakın kaynaktan soylebilirim ki 2011 yılı öncesi hiçbir binada düzgün yapı denetim yok, yönetmelik var ancak denetim adam akıllı 2011 yılından itibaren başladı ve mümkünse 2017 sonrası binalar daha güvenli

Canım en doğrusunu sen bilirsin, ama senin kendi evin de ilk baştan orta hasarlı değil miydi? Oraya bile girip kalmadın.. can bu sonuçta riske atılır mı? Neden sağlam bir evde oturmak varken orta hasarlı bi evde durasınız ki

Öyle bakmayla olacak iş değil ki kim derdi yeni yeni binalara bakınca yıkalacak diye. Doğru bilgi mi bilmiyorum ama orta hasarlı denilip dün geceki depremde de yıkılan binalar olmuş. Çok zor evet ama hasta olmak daha iyidir diğer seçeneklere göre. Onunda muhtemelen psikolojisi iyi değildir tripleniyordur birşey diyemiyorum o yüzden. Yeni baktığınız evin durumu nasıl dayanıklı mı bu bilgilere ulaşabildiniz mi? İlla birileri birilerine taşınacaksa kayınvalidenler size taşınsın bence en azından daha güvenli gibi duruyor. Allah kolaylıklar versin durum çok zor.

Bi süre dışarısı daha güvenli gibi..Erkekler daha bi gözü pek oluyor böyle durumlarda ama orta hasarlı binalar acaba bu son depremden sonra da aynı mı yoksa hasar dereceleri arttı mı ?iyi düşünüp karar vermek gerek.Allah yardımcın olsun inan geceleri ben bile uyuyamıyorum .Hep dualarımdasın ,orda olan herkes öyle.Rabbim bizleri bağışlasın ,bizlere acısın .Onun afetinden yine ona sığınırız.Allah yardımcımız olsun inşallah

Merhabalar arkadaşlar. Ben bayadir giremiyorum evimden ayriyim kayınvalidee Aydın'a gelmek zorunda kaldım. Dün kontrole gittim şükür bebek iyi haftasıyla uyumlu ense kalınlığı normal dedi. Bugün de endokrine gidip TSH ve şekerime baktırdım ben hala bildiğiniz gibi bulantı kusmalar devam ediyor. Azalmıştı ama tekrar arttı. Az önce 10 dklik yolu dinlene dinlene geldim çok kötüyüm bakalim ne yapacagim bu halimle

Merhaba canım bebeğinin iyi olmasına sevindim. Bulantılar 11-12 gibi yine artış yapıyor şimdi bir nebze rahatladı. Prilam kullanmıyorum ama sanki kullanmışım gibi tamamen gecmese de daha iyi durumdayım. İnşallah sende rahatlarsın, kendi evinize duzenize en yakın sürede dönersiniz

benim doktor hep karindan bakiyor. hic alttan bakmiyor cnm. detayli ultrasona gidince baktircam perinatologa insallah. masallah gercekten mucize yasamissiniz

pozitifbiri Ev sahibiyle anlascak olmaniza sevindim cnm. artcilar o kadar cok ki bende senin yerinde olsam girmeye cekinirdim. erkekler biraz sikintiya gelemiyor. ama yapcak bsey yok cb yardimcisi bile aciklama yapti herkes diyor hasarli yapilara girmeyin diye.

Kızlar doktorum bana Ferrum Housmann Fort adli kan ilaci yazmis. kullanan var mi? kabizlik yaparsa Pzt Çrş Cuma haftada 3 gun ic ayni etkiyi gosterir dedi deneyip bakcam.

Keşke bir şeyler olmadan önlemini alsalar..Olduktan sonra şöyle olmalı böyle olmalı diye konuşuyorlar TV de sinir oluyorum..Siz önleminizi alın hassas bir konu tabiki Allah yardımcımız olsun

Kızlar merhaba,
Benim 3-4 gündür çok ciddi başağrım oluyor. 15+3 teyim. Başağrısı ile birlikte çok ciddi halsizlik de var. Evi de taşıyacağım. Bir yandan da ailem deprem bölgesinden geliyor. Ben böyle nasıl yapacam? Dr a mı gitsem?

Canım gitsen de bişey yapamayacaklar ki.Soğuk kompres yapmayı dene.iyi gelir inşallah.olaylardan etkilenmiş ,kendini kasmış olabilirsin belki.Parol içtin mi hiç

Canım gitsen de bişey yapamayacaklar ki.Soğuk kompres yapmayı dene.iyi gelir inşallah.olaylardan etkilenmiş ,kendini kasmış olabilirsin belki.Parol içtin mi hiç
Hamileliğim boyunca bir kere içtim. Alışmak istemiyorum, bebeğime zarar vermek istemiyorum. Ama dayanamıyorum içeyim mi?

Kızlar bu arada dün doktora gittik deprem yeniden olunca iştahım kaçtı yazmak istemedim Ama Elhamdülillah Rabbime her şey yolunda Ve oğluşumuz olacakmış İlk kaybettiğimiz bebeğimizin arkasına yeniden Erkek bebiş nasip etti Rabbim inşallah bu sefer sağlıkla kucağımıza alırız

Not olarak Ense kalınlığının sınıra yakın yada uzak olması tek başına bir anlam ifade etmiyormuş.Kan sonuçları,bebeğin gelişimi, ultrason görüntüleri,burun kemiği,ense kalınlığı hepsi bir arada değerlendirilmesi gereken bir şeymiş.O yüzden benim gibi bu durumu kafasına takan varsa diye yazmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…