- 11 Kasım 2012
- 2.005
- 5.891
- 358
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #16.601
yaaaa alanı bol tabii gezer bizim garipler kendilerine anca yer buluyorben hissediyorumama nadir.Her gün olmasa da iki güne bir bir kanat çırpışı hissediyorum Farklı yerlerde.Geziyor hep
Aynen canim kendi doktorumda dedi ilk hissedisler kanat cirpma gibi olur hissetmesende korkma 20. haftadan itibaren güclü sekilde hissedeceksin dedihiç takılmaaa ben herkese tıkadım kulaklarımı başladılar çünkü daha dur şöyle olcak böyle olucak demelere herkesin süreci kendine has ki birkaç uygulama takip ediyorum ilk gebeliklerde 21. haftaya kadar hissetme olmayabilir diyorlardı
Ahh sağlık ocağının sonuçları öyle silinik duruyo ki sadece referans değeri dışındakilere baktıysa doktorum yoğunluktan farketmemiş olabilir diye yiyip bitiriyorum kendimi cuma gününe randevu aldım çünkü hep bu değerde herkes ilaca başlamış bana tsh için hiçbir şey demedi. Açıpta bakmak istemiyorum ama yüksekliği çok sıkıntılı bi durum mu bebek için canım? Teşekkür ederim cevabın için
Ayy tamamen aynı gündeyiz:)) bende de durum aynı, hele akşamları 9aylık gibiyimİç karnı hiç olmayan annelere selam olsun13+2 de bizde durumlar böyle
Kaşıntı oluyor mu göbeğinizde benım galiba çatlatacak ara ara yokluyorAyy tamamen aynı gündeyiz:)) bende de durum aynı, hele akşamları 9aylık gibiyim
benim gobegim ve yanlari 1 aydir kasiniyor ama daha krem alip kullanmadm. nemlendiriyorum sadece. sirf kasimamak.icin alttan citcitli atlet.giyiyorum kiyafet ustunden kasintimi gideriyorumKaşıntı oluyor mu göbeğinizde benım galiba çatlatacak ara ara yokluyor
Benimde yarn 8 bucukta kontrol kızlarSaat 1de canım seninki? Aminn inşallah
Ben bio oil aldım ama ne yalan söyleyeyim çok düzenli kullanamıyorumbenim gobegim ve yanlari 1 aydir kasiniyor ama daha krem alip kullanmadm. nemlendiriyorum sadece. sirf kasimamak.icin alttan citcitli atlet.giyiyorum kiyafet ustunden kasintimi gideriyorum
O heyecan hiç bitmiyor canımBenimde yarn 8 bucukta kontrol kızlarinşallahh iyidir bebis, her gittiğimde cok heycanlanıyorum
O heyecan bambaşka özellikle o aksamı uyuyamıyorsun, ertesi gün görmek için sabırsızlanıyorsunBenimde yarn 8 bucukta kontrol kızlarinşallahh iyidir bebis, her gittiğimde cok heycanlanıyorum
Evet benim göbek kocaman oldu şimdidenyaaaa alanı bol tabii gezer bizim garipler kendilerine anca yer buluyor
Kese yaptir cnmKızlar sırtı kaşınan varmı aranızda benim 2 haftadır sırtım çok kaşınıyor hamilelikle bi ilgisi var mı acaba merak ediyorum
Teşekkür ederim canım benim tarama testlerin bittimi seninCanim benimde kan degerlerim normal cikti ama ikinci yarisinda kullanmaya baslamak iyi olur dedi doktor. Mesela unlu kadin dogum.dr banu ciftcinin sitesinde de okudum. baslarda hic kullanmasanda 20. haftadan itibaren annenin kullanmasi gerekliymis. bebek parazit gibi kani cekiyomus cunku ve degerler dusebilir. dogal yiyeceklerden karsilama yetersiz kaliyormus. ikiz gebelik oldugun icin illaki bi haftanda baslatir kan ilacini.
Tamam canımm kese yapmak aklıma gelmedi hiç teşekkür ederimKese yaptir cnm
Göbeğimde kaşıntı yok ama bacaklarımım üstü deli gibi kaşınıyor pul pul döküldü resmenKaşıntı oluyor mu göbeğinizde benım galiba çatlatacak ara ara yokluyor
ben de aynı firmaya bugun yaptırdım, siz ne zaman kan vermiştinizBen de nipt plusa yaptırdım 11.02de kan veren arkadaşımın sonucu dün çıktı, 3-4 güne de benimki gelecekmiş çok heyecanlıııııııı
Ayy hindistan cevizi yağı çok güzel nemlendiriyor o ara ara gelen kaşıma isteğini azalttı bende canım aklında bulunsunbenim gobegim ve yanlari 1 aydir kasiniyor ama daha krem alip kullanmadm. nemlendiriyorum sadece. sirf kasimamak.icin alttan citcitli atlet.giyiyorum kiyafet ustunden kasintimi gideriyorum
Güzel haberlerini bekliyoruz canımcım içimden bir kız haberide senden gelecek diyor bilmiyorum belki 1 kızın vardır diye ama öyle hissediyorum başından beri senin içinO heyecan hiç bitmiyor canıminşallah iyilerdir
Gerçekten mi hadi bakalım ben de merak içindeyim hayırlısı sağlıklı bi evlat olsun daAyy hindistan cevizi yağı çok güzel nemlendiriyor o ara ara gelen kaşıma isteğini azalttı bende canım aklında bulunsun
Güzel haberlerini bekliyoruz canımcım içimden bir kız haberide senden gelecek diyor bilmiyorum belki 1 kızın vardır diye ama öyle hissediyorum başından beri senin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?