2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Aynen canim kendi doktorumda dedi ilk hissedisler kanat cirpma gibi olur hissetmesende korkma 20. haftadan itibaren güclü sekilde hissedeceksin dedi

Çok sorun bir değer değil bizimki demekki çünkü beni o evrede 3 farklı doktor gördü, biri dedi dahiliye yada endokrine bir görün bu değer ya takip eder,ç yada düşük doz da olsa ilaç başlar dedi
Gittiğim dahiliye doktoru en düşük dozda başladı (bebek zihinsel ve fiziksel gelişimi için kullanmak iyi olur diye biliyorum ama dediğim gibi benim değere de hemen aman aman kullanman lazım demedi doktorlar seninki de benim değer gibi belki ondan yönlendirmemişkerdir, doktoruna bu gidişte sorarsın)

Kaşıntı oluyor mu göbeğinizde benım galiba çatlatacak ara ara yokluyor
benim gobegim ve yanlari 1 aydir kasiniyor ama daha krem alip kullanmadm. nemlendiriyorum sadece. sirf kasimamak.icin alttan citcitli atlet.giyiyorum kiyafet ustunden kasintimi gideriyorum

benim gobegim ve yanlari 1 aydir kasiniyor ama daha krem alip kullanmadm. nemlendiriyorum sadece. sirf kasimamak.icin alttan citcitli atlet.giyiyorum kiyafet ustunden kasintimi gideriyorum
Ben bio oil aldım ama ne yalan söyleyeyim çok düzenli kullanamıyorum

Teşekkür ederim canım benim tarama testlerin bittimi senin

Ayy hindistan cevizi yağı çok güzel nemlendiriyor o ara ara gelen kaşıma isteğini azalttı bende canım aklında bulunsun
O heyecan hiç bitmiyor canım inşallah iyilerdir
Güzel haberlerini bekliyoruz canımcım içimden bir kız haberide senden gelecek diyor bilmiyorum belki 1 kızın vardır diye ama öyle hissediyorum başından beri senin için

Merhaba canlar TSH değerim bigun 0.005 çıktı. Şimdi sonuç göstermeye gidicem sizin ne durumda benim çok çok düşük. Tehlikeleri de varmış okuyunca korktum

Gerçekten mi hadi bakalım ben de merak içindeyim hayırlısı sağlıklı bi evlat olsun da evet bi kızım var bakalım 2. Mi gelicek
Ben hiç bişey hissedemiyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…