- 23 Kasım 2021
- 2.082
- 3.294
- 83
- 29
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #17.661
Teşekkür ederim kuzumBence açsan kendine rahatsızlık vermicek kadar ye canım, açsın kendin bile rahat değilsin
Bir sıkı Zeynep takipçisi gördüm sankiDilime geliyor söylenecek sözler de evladından sonra disipline olmuş bir kadın olarak tutuyorum kendimi
canım benim doktorum vitafemin dha verdi 2.ye başladım omega da var içinde sadece kan ilacı ekstra içiliyo bi araştır istersen. bana da kar amaçlı gibi geldi.Canım benım vitaminlerim özel hiç devletin verdiği bir şey vermedi kendi muynenesindne alıyoruz o yüzden birazda kar amaçlı diye düşünmeye başladım bu ikisi bir de omega 3 kullanıyorum Kİ ben kefir vs fazla fazla tüketen biriyim içerikleri de aynı
teşekkür ederimBen heyner marka anne yanı ahşap beşik aldim canim. 60*120 ydi sabirim ebati. Kademeli. Bebegin yasi buyudukce en alt kademeye getirebiliyorsun. Bi bak istersen
Ben ankarada olmama rağmen bende öyleyim.Düzeltemedim psikolojimi.bi destek alabilirsin belki.Bebiş de rahatlar.Sende rahatlarsın.Zor günler geçiriyoruz.Allah yardımcımız olsunMerhaba kızlar,bu deprem çok psikolojimizi bozdu artk Kayseri sürekli sallanıyor 7 km uzağımizda oluyor bide artık kafayı yemek üzereyim stresten bebeğimin sağlığı bozulacak diye çok korkuyorum.Evimi taşıyacam ona bile cesaret edemiyorum korkudan yoluma bakamıyorum artk bebek alışverişi vs.seylere hiç başlamadım bile ne yapacağımı bende şaşırdım
Biz istanbuldayken biz bile o haldeyiz 18 katlı bi plazada çalışıyorum hergün girerken bi deprem olsa burdan çıkamayız diye düşünüyorum, bebeğime alışveriş yaparken acaba bunları kullanabilecek miyiz diye endişe duyuyorum Allah gerçekten yardımcınız olsunMerhaba kızlar,bu deprem çok psikolojimizi bozdu artk Kayseri sürekli sallanıyor 7 km uzağımizda oluyor bide artık kafayı yemek üzereyim stresten bebeğimin sağlığı bozulacak diye çok korkuyorum.Evimi taşıyacam ona bile cesaret edemiyorum korkudan yoluma bakamıyorum artk bebek alışverişi vs.seylere hiç başlamadım bile ne yapacağımı bende şaşırdım
Ben de etkilenecegini düşünüyordum düne kadar. Hep iki öğün yiyorum, ara öğünüm yok, bebek icin ekstra beslenmiyorum diye vicdan azabi cekiyordum ama son kontrolde bebegimin gelisimi sata göre 1 hafta ileri cikti. Bebeklerimiz bu aylarda bir sekilde besleniyor bizim depolarimizdan, bence hic endise etme. Sadece bebeğinden ziyade kendini ihmal etme canım, kendini güçsüz düşürmeKızlar ya bişey soracağım bugün öğleden sonra yemek yedim acikmayinca da akşam yemedim sadece birazcık kaçamak yapıp abur cubur yedim şimdi de hafif açlık hissediyorum ama gece rahatsız olmamak için yemedim bişey sizce bebek ben aç olunca etkilenir mi bu durumdan yani ilk gebeliğim pek bilmiyorum nasıl yapsam vicdan yaptım şu an bebeği de aç bırakmış gibi hissediyorum sizce doğru olan ne
Allah yardimciniz olsun ne diyecegimi bilemedimMerhaba kızlar,bu deprem çok psikolojimizi bozdu artk Kayseri sürekli sallanıyor 7 km uzağımizda oluyor bide artık kafayı yemek üzereyim stresten bebeğimin sağlığı bozulacak diye çok korkuyorum.Evimi taşıyacam ona bile cesaret edemiyorum korkudan yoluma bakamıyorum artk bebek alışverişi vs.seylere hiç başlamadım bile ne yapacağımı bende şaşırdım
konuyu kacirdim cnm ne olduda test yapildi ve normal kan yani hemogram testi miydi? degerin adi neHayır kullanmıyorum daha önce böyle bir sorunum yoktu değerler normaldi
Bugün doktor öyle korkuttu ki başka doktora gittim
Bilmiyorum neden böyle yüksek çıktı bu Plt değeri hiç anlamadım gerçekten daha deprem günü testte normaldi değer
ben de geçen ay almanya ve hollandaya gitmiştim her iki ülkede de hamile olduğumu cihazdan geçmek istemediğimi söylememe rağmen zararsız zaten cihazdan geçmek zorundasınız dediler burdaki gibi elle arama yapmadılar maalesefSelam hamiş anneler ben 23.02 Te Almanyadan-Bulgaristana uçak ile yolculuk yaptım Almanyada hamile oldugumu ve makineden geçmek istemedigimi söyledim elle kuçuk makine ile baktılar ama bana söyledikleri kuçuk makine daha zararlı dedi Avm lere falan gittiğinizde de makineden geçiyorsunuz dedi bu buyuk olani da onun gibi birşey dedi neyse yolculugum sabah 7 gibi havaalanındaydım saat 10 da uçağimiz kalkti 12 gibi falan iniş yaptim akşam eve ancak 4 te gelebildik ve çok yorucu bir gun oldu benim icin 2 gun kasilmalarim oldu yolculuktan mi anamadim doktora hemen geldim bana kasilmalar icin ilac yazdi 2 gundur kulaniyorum kasilmalarim yok cok sukur bugunde doktor kontrolum var uzun oldu biraz kusura bakmayindaha gec nasil gectigini yazarim
Birşey olmadı canım normal kan tarama testi verdim rutin Bursa’da yani farklı şehirdekonuyu kacirdim cnm ne olduda test yapildi ve normal kan yani hemogram testi miydi? degerin adi ne
anladim cnm. simdi sen deyince bende son yaptirdgm hemograma baktim. benimde 313 cikmis ust deger 400 diyor cokta uzaginda degilim degerin aslinda. senin kacmisBirşey olmadı canım normal kan tarama testi verdim rutin Bursa’da yani farklı şehirde
Kendi kaldığım şehirde böyle bir problem çıkmadı en son deprem günü kan vermiştim
Plt diye bir değer yüksek çıktı
Kan pıhtılaşması oluyormuş bu değer
İşte dahiliyeye yönlendirdi bakalım ne diyecek
Geçmiş olsun bu günlerde geçicek inşallah ben de en ufak birşey dahi almadım bebeğime sen kendine bebeğine iyi bak onunla güzel hayaller kur kendini strese sokmamaya çalış çok zor ama dene lütfenMerhaba kızlar,bu deprem çok psikolojimizi bozdu artk Kayseri sürekli sallanıyor 7 km uzağımizda oluyor bide artık kafayı yemek üzereyim stresten bebeğimin sağlığı bozulacak diye çok korkuyorum.Evimi taşıyacam ona bile cesaret edemiyorum korkudan yoluma bakamıyorum artk bebek alışverişi vs.seylere hiç başlamadım bile ne yapacağımı bende şaşırdım
Benim ablam son aylara doğru doğal boyayla boyatmıştı canım hiçbir şey olmadı sadece saç derisine çok yaklaşmamalarını istemiştiKızlar saçımın yarısı beyaz. (Bunu derken utanıyorum aslında ne durumda olanlar var hatta olanlarınız var ve ben oturup saç derdine düşmüşüm gibi geliyor. Özellikle tüm depremzedelerden özür dilerim bu anlamda.) Ama zaten evden çalısıyorum disari cikmiyorum. Hersey uzerime geliyor gibi. Esim zorla yuruyuse cikartmak istiyor aksamuzeri ama tipim falan hic sey yapamiyorum. Kokos bir kadin degildim ama susluye yakindim. Simdi iyice koyverdim. Sacim zaten cok kotu durumda yarisi beyaz. Ne modeli yapsam gene de bakimsiz duruyor o beyazlarla. Onu da saldim o sebeple. Bugun doktoruma sabah uyanir uyanmaz mesaj attim. Sacimi boyatabilir miyim 16 +1 im yazdim. Boyatabilirsin yazmis. Randevu aldim 12 ogle arasinda gidicem. Boyatan var mi grupta yoksa ben kendimi mi dusunuyorumicim hem huzursuz hem de heycanli.
Kızlar saçımın yarısı beyaz. (Bunu derken utanıyorum aslında ne durumda olanlar var hatta olanlarınız var ve ben oturup saç derdine düşmüşüm gibi geliyor. Özellikle tüm depremzedelerden özür dilerim bu anlamda.) Ama zaten evden çalısıyorum disari cikmiyorum. Hersey uzerime geliyor gibi. Esim zorla yuruyuse cikartmak istiyor aksamuzeri ama tipim falan hic sey yapamiyorum. Kokos bir kadin degildim ama susluye yakindim. Simdi iyice koyverdim. Sacim zaten cok kotu durumda yarisi beyaz. Ne modeli yapsam gene de bakimsiz duruyor o beyazlarla. Onu da saldim o sebeple. Bugun doktoruma sabah uyanir uyanmaz mesaj attim. Sacimi boyatabilir miyim 16 +1 im yazdim. Boyatabilirsin yazmis. Randevu aldim 12 ogle arasinda gidicem. Boyatan var mi grupta yoksa ben kendimi mi dusunuyorumicim hem huzursuz hem de heycanli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?