2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
"Nipt Plus Firmasından Fetal Dna Sonucu Bekleyenler" kızlar böyle bir konu açtım, birbirimize yardımcı olmak adına bu firmada test yaptıranlar orada yorum yapıp bilgi verirsek birbirimize yardımcı olmuş oluruz.

Ben 0-3 ay için 9 tane kısa kollu zıbın, 3-6 ay içinde 10 tane uzun kollu zıbın aldım. Yazın sıcak oluyor Bursa o yüzden böyle giydiricem. Kat kat giydirmek istemiyorum yaz kış. Bebeğimde böyle isterse soğuğa biraz dirayetli yetiştireceğim. Ben takım almadım bunları aldığımda cinsiyeti bilmiyordum hepsi beyaz önündeki yazılar vs farklı. Doğum yaklaştıkça zaten az çok kilosu boyu belli olur. Ona göre güncelleme yapabilirim

kizlar daha gecen haftaya kadar elim ayagim buz isinmiyordu. 3 gündür yaniyorum normalde havlu corap ustune ev patigi giyerdm smdi tek ince corapla duruyorum hemde doguda hamilelikte vucut sicakliginin yukseldgni duymustum galiba onunla ilgilii

Yani özel çok zorlamayacaksa seni devlet hastanesini düşünme bence benim fikrim tabi . Bu detaylı çok önemliymiş sanırım düzgün bi yerde düzgün doktora yaptırmak lazım bence . Devlettekiler çok üstün körü bakıyor çok aceleye getiriyor diyolar.

Arkadaşlarım detaylı ultrasonu sağlık sigortaları karşılamıyor mu? Bilgisi olan var mı? Hayır ben karşılaması gerektiğini düşünüyorum. Keyfimden yaptırmıyorum neticede sağlık sebebiyle yapılması gereken bir uygulama bir muayene yani. Araştırıcam bunu ama bilen varsa da memnun olurum

sgk küçük bi kısmını karşılıyo benim gideceğim 1200 lira sgklı hali, bu zorunlu değil galiba ondan mı karşılanmıyo bence fetal dna bile karşılanmalı da daha çok bekleriz

sgk küçük bi kısmını karşılıyo benim gideceğim 1200 lira sgklı hali, bu zorunlu değil galiba ondan mı karşılanmıyo bence fetal dna bile karşılanmalı da daha çok bekleriz

Dilime geliyor söylenecek sözler de evladından sonra disipline olmuş bir kadın olarak tutuyorum kendimi

Dilime geliyor söylenecek sözler de evladından sonra disipline olmuş bir kadın olarak tutuyorum kendimi
valla brbek sadece bez, mama, kıyafet masrafı değilmiş hastane de bayağı meblağ tutuyo. bi vitamin verdi 300 lira, bi çatlak kremi tavsiye etti korkudan fiyatına bakamadım

valla brbek sadece bez, mama, kıyafet masrafı değilmiş hastane de bayağı meblağ tutuyo. bi vitamin verdi 300 lira, bi çatlak kremi tavsiye etti korkudan fiyatına bakamadım
Arkadaşım tabi asıl meblağ hastane bence kontroller, doğum sonrası bebeğin kontrolleri vs. Kıyafet mama neymiş valla asıl buzdağının görünmeyen kısmı hastane valla

Anladim canim saolasin. Bu 22. Haftaya kadar falan yapiliyor sanirim? Olmadi devlette yaptirip uzun uzadiya bakmadigini dusunursem 5 10 dk da gecistirirse yani ozelden direk randevu alabilirim sanirim. Ama onemli evet es gecmeyecegim asla. Bakalim.. benimki bi umut duzgun bir doktor denk gelir guzelce bakarsa diye bi dusunceydi aslinda. Detayliyi cok onemli oldugu icin gecistirmezler belki diye umdum. Ama gecistiriyor diyenler varsa durum kotu ya.

Bence güzel düşünmüşsün. İçine sinmez ise özele geçmen daha güzel olur. İnşallah güzel bakan vicdanlı hakkaniyetli bir doktora denk gelirsin

İnşallah ya en etkilisi zofranmış ama o da 4 yıldır üretilmiyormuş ona eş değer onzyd kullanıyorum, bazen hapı geçtim serum da etki etmiyor hatta bir ara o kadar kötü oldum ki 3 tane serum taktılar üçüncü de ancak hafiflemişti

kizlar daha gecen haftaya kadar elim ayagim buz isinmiyordu. 3 gündür yaniyorum normalde havlu corap ustune ev patigi giyerdm smdi tek ince corapla duruyorum hemde doguda hamilelikte vucut sicakliginin yukseldgni duymustum galiba onunla ilgilii
Önceden kat kat giyinip ısınmayan ben şu an sıcağa gelemiyorum akşama kadar evde hep kapı pencere açık o derece sıcak bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…