- 5 Ekim 2022
- 5.360
- 10.070
- 178
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #17.621
Ayol bu çocuklar kiminle evlencek kendi çevremde de hep erkek kiminle konuşsamErkek anneleri çogunlukta ya erkek senesi bu sene
Geçmiş olsun, allah sabırlar versinBenim de dis gebelik oldu ameliyat oldum
Sindi evdeyiz
Ah ah hiç söylemeAyol bu çocuklar kiminle evlencek kendi çevremde de hep erkek kiminle konuşsam
caniiim cok tesekkur ederiiimGeçmiş doğum günün kutlu olsunnn ailenle musmutlu yaşların olsunn
Ben 0-3 ay için 9 tane kısa kollu zıbın, 3-6 ay içinde 10 tane uzun kollu zıbın aldım. Yazın sıcak oluyor Bursa o yüzden böyle giydiricem. Kat kat giydirmek istemiyorum yaz kış. Bebeğimde böyle isterse soğuğa biraz dirayetli yetiştireceğim. Ben takım almadım bunları aldığımda cinsiyeti bilmiyordum hepsi beyazMerhabalar ilk yenidoğan olarak kıyafet ne almayı düşünüyoruz ya da nasıl bir şey hiç fikrim yok yardı olan oabilirmi 5 li 10 lu tekli nasıl almamız gerekiyor ağustos doğum 40 çıkana kadar uzun kollu giydireceksin dedi
Yani özel çok zorlamayacaksa seni devlet hastanesini düşünme bence benim fikrim tabi . Bu detaylı çok önemliymiş sanırım düzgün bi yerde düzgün doktora yaptırmak lazım bence . Devlettekiler çok üstün körü bakıyor çok aceleye getiriyor diyolar.Kızlar selamlar. Detayli ultrason icin burada gecen fiyatlari gorunce normalde ozel hastanede doktoruma devam ediyorum ama ultrasonu devlette yaptirsam diye dusundum. Ama direk ultrason randevusu alamiyormusum. Aslinda perinatoloji klinigi var devlette ama once kadin dogum randevusu almami onlarin yonlendirmesinin yapilcagini soylediler. Bende kadin dogum aldim rastgele. Ve az once farkettim ki yarina vermisler randevuyu 1 mart demisti kadin ben sanki 1 ay sonrasi gibi nisan gibi dusunmusum. Eee yarin bebisi ekstradan gormus olcam bi heycan sardi benibugun 16 + 0 im. Yarin verirse 1 ay sonrasi 20. Hafta icin perinatolojiden de aliveririm randevuyu. Daha onceden devlette yaptiran var mi bunu ? Normal muayeneleri bazen dandirikten yapiyorlar biliyorsunuz bunu da ole yapmazlar degil mi amac organ taramasi dandik cihazla dandik sekilde yapmazlar degil mi emin de olamiyorum ama bi danismak istedim size.. bu arada ben de 6 yas erkek annesiyim gene o grubunuza girerim. Simdiki kiz dediler yarin onu da doktor net soyler heralde. O da kesinlessin cinsiyeti kiz olarak girelim. Degistiyse bende buna gulerim heycanlandim ya beklemedigim anda yarin bebisi gorcek oluverdim bi anda.
Ah ah hiç söyleme
sgk küçük bi kısmını karşılıyo benim gideceğim 1200 lira sgklı hali, bu zorunlu değil galiba ondan mı karşılanmıyo bence fetal dna bile karşılanmalı da daha çok beklerizArkadaşlarım detaylı ultrasonu sağlık sigortaları karşılamıyor mu? Bilgisi olan var mı? Hayır ben karşılaması gerektiğini düşünüyorum. Keyfimden yaptırmıyorum neticede sağlık sebebiyle yapılması gereken bir uygulama bir muayene yani. Araştırıcam bunu ama bilen varsa da memnun olurum
sgk küçük bi kısmını karşılıyo benim gideceğim 1200 lira sgklı hali, bu zorunlu değil galiba ondan mı karşılanmıyo bence fetal dna bile karşılanmalı da daha çok bekleriz
valla brbek sadece bez, mama, kıyafet masrafı değilmiş hastane de bayağı meblağ tutuyo. bi vitamin verdi 300 lira, bi çatlak kremi tavsiye etti korkudan fiyatına bakamadımDilime geliyor söylenecek sözler de evladından sonra disipline olmuş bir kadın olarak tutuyorum kendimi
Arkadaşım tabi asıl meblağ hastane bence kontroller, doğum sonrası bebeğin kontrolleri vs. Kıyafet mama neymiş valla asıl buzdağının görünmeyen kısmı hastane vallavalla brbek sadece bez, mama, kıyafet masrafı değilmiş hastane de bayağı meblağ tutuyo. bi vitamin verdi 300 lira, bi çatlak kremi tavsiye etti korkudan fiyatına bakamadım
Anladim canim saolasin. Bu 22. Haftaya kadar falan yapiliyor sanirim? Olmadi devlette yaptirip uzun uzadiya bakmadigini dusunursem 5 10 dk da gecistirirse yani ozelden direk randevu alabilirim sanirim. Ama onemli evet es gecmeyecegim asla. Bakalim.. benimki bi umut duzgun bir doktor denk gelir guzelce bakarsa diye bi dusunceydi aslinda. Detayliyi cok onemli oldugu icin gecistirmezler belki diye umdum. Ama gecistiriyor diyenler varsa durum kotu ya.Yani özel çok zorlamayacaksa seni devlet hastanesini düşünme bence benim fikrim tabi . Bu detaylı çok önemliymiş sanırım düzgün bi yerde düzgün doktora yaptırmak lazım bence . Devlettekiler çok üstün körü bakıyor çok aceleye getiriyor diyolar.
Bence güzel düşünmüşsün. İçine sinmez ise özele geçmen daha güzel olur. İnşallah güzel bakan vicdanlı hakkaniyetli bir doktora denk gelirsinAnladim canim saolasin. Bu 22. Haftaya kadar falan yapiliyor sanirim? Olmadi devlette yaptirip uzun uzadiya bakmadigini dusunursem 5 10 dk da gecistirirse yani ozelden direk randevu alabilirim sanirim. Ama onemli evet es gecmeyecegim asla. Bakalim.. benimki bi umut duzgun bir doktor denk gelir guzelce bakarsa diye bi dusunceydi aslinda. Detayliyi cok onemli oldugu icin gecistirmezler belki diye umdum. Ama gecistiriyor diyenler varsa durum kotu ya.
İnşallah ya en etkilisi zofranmış ama o da 4 yıldır üretilmiyormuş ona eş değer onzyd kullanıyorum, bazen hapı geçtim serum da etki etmiyor hatta bir ara o kadar kötü oldum ki 3 tane serum taktılar üçüncü de ancak hafiflemiştiİnşallah ama geçecek emin ol. Eğer o ilaç fayda etmiyorsa doktoruna zofer ilacını sorabilirsin bana direkt onu verdi yarım yarım alıyorum epey fark etti tabi. O vitaminler seni dinç tutar en azından alamadığını yada çıkarttığın için sürekli damar yolundan almak kısa sürede etkili olur. Çabuk bitecek inan şıp diye kesilecek
Önceden kat kat giyinip ısınmayan ben şu an sıcağa gelemiyorum akşama kadar evde hep kapı pencere açık o derece sıcak banakizlar daha gecen haftaya kadar elim ayagim buz isinmiyordu. 3 gündür yaniyorumnormalde havlu corap ustune ev patigi giyerdm smdi tek ince corapla duruyorum hemde doguda hamilelikte vucut sicakliginin yukseldgni duymustum galiba onunla ilgilii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?