- 5 Kasım 2022
- 1.443
- 3.096
- 53
- 27
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #17.681
Sanırım canım birde direkt kendisinden satın alıyoruz bakalım birde üni hastanesine gitmeyi düşünüyorum ikinci bir görüş İçincanım benim doktorum vitafemin dha verdi 2.ye başladım omega da var içinde sadece kan ilacı ekstra içiliyo bi araştır istersen. bana da kar amaçlı gibi geldi.
selammSelam kızlar yeniyim bende 14+4 cinsiyetimiz henüz belli değil cuma günü kontrol de belki gösterir bal kendini i. Ayrıca hepinize şimdiden kolay hamilelik ve sancısız doğum diliyorumbir konuda fikirlerinize ihtiyacım var ben bir kaç doktor değiştirdim burunları havada beş dk geç gelince almayan doktorlar var istanbulda özel hastane olduğu halde . Neyse ben kan testi en son 7.haftada falan vermiştim normal çıkmıştı ilaç verilmemişti daha sonra b12 ve d için tahlil verdim onlarda sınırda çıktı ama kan tahlili istemeden vitaminlere bakılmadan vitamin ilacı ve kan ilacı yazdılar13.haftada her yazılanı içmeye korkan var mı benim gibi sadece 2.aydan sonra 1 ay boyunca folik asit kullandım onda bile korkarak içtim ben mi çok abartıyorum bu ilaçları yazdı doktor eşim almış hiç içmedim
Canim bende hamilelikten haberim yokken 2 kutu boya almistm evde kendim boyuyordum. sonra üsengecligim tuttu boyamadm günum gecince suphelendm test yaptm hamile oldugumu ogrenince boyalar kaldi oyleKızlar saçımın yarısı beyaz. (Bunu derken utanıyorum aslında ne durumda olanlar var hatta olanlarınız var ve ben oturup saç derdine düşmüşüm gibi geliyor. Özellikle tüm depremzedelerden özür dilerim bu anlamda.) Ama zaten evden çalısıyorum disari cikmiyorum. Hersey uzerime geliyor gibi. Esim zorla yuruyuse cikartmak istiyor aksamuzeri ama tipim falan hic sey yapamiyorum. Kokos bir kadin degildim ama susluye yakindim. Simdi iyice koyverdim. Sacim zaten cok kotu durumda yarisi beyaz. Ne modeli yapsam gene de bakimsiz duruyor o beyazlarla. Onu da saldim o sebeple. Bugun doktoruma sabah uyanir uyanmaz mesaj attim. Sacimi boyatabilir miyim 16 +1 im yazdim. Boyatabilirsin yazmis. Randevu aldim 12 ogle arasinda gidicem. Boyatan var mi grupta yoksa ben kendimi mi dusunuyorumicim hem huzursuz hem de heycanli.
Ya ararsan burdada uygunu vardır muhtemelen benim baktıklarım hep prof bide acıbademde falan baktım ben yoksa bulunur sanırım uygun bi yer istanbuldadaDetaylı ultrason ne kadar pahalı sizin oralarda pahalı benim doktorum 3 isim verdim özel nakit biri 1300 biri 800 biri 700 800 olana gidecem ben arkadaşım ona gitmiş iyi dedi ve 1 saat ilgileniyormus görüntüleri watsapp gonderiyorlarmis diğeri düşük olan yarım saat eğer bebek pozisyonundan görünmezse tekrar muane cagriyir 1300 olan çok iyi ama arada baya fark var prof 1300 olan diğerleri docent
Tamam kuzum teşekkür ederimBen de etkilenecegini düşünüyordum düne kadar. Hep iki öğün yiyorum, ara öğünüm yok, bebek icin ekstra beslenmiyorum diye vicdan azabi cekiyordum ama son kontrolde bebegimin gelisimi sata göre 1 hafta ileri cikti. Bebeklerimiz bu aylarda bir sekilde besleniyor bizim depolarimizdan, bence hic endise etme. Sadece bebeğinden ziyade kendini ihmal etme canım, kendini güçsüz düşürme
Cuma günü doktora gitcem bende başlıyım kan ilacına o zaman ama bu bana verileni ben yutamam asla kocamanselammFolikasite gebeligi ogrendigim günün ertesi günü baslamistim 5+0da tam. 13. haftaya kadar sadece folikasit kullandirdi doktorum. 13. haftada folikasit biraktirdi...D vitamini ve pregnom yani omega verdi. tahlil yaptirdm ama cok bakmadi bile zaten her halukarda kullanmamiz gerekiyor. d vitamini ve omega oldukca önemli. 16. hafta kontrolumde de kan testi istedi sonuclar iyidi ama genede kan ilaci baslatti cunku bu aylardan sonra bebege kan akışının iyi olmasi cok önemli dedi. simdilik bu 3 ilacla yola devam
Benim doktorumda gyno verdi . Ay bende sabahları aç bide içerken zorlanıyorum.Cuma günü doktora gitcem bende başlıyım kan ilacına o zaman ama bu bana verileni ben yutamam asla kocamanantibiyotiği zor içiyordum normal zamanda sendeki kan ilacını. Boyutu nasıl acaba
Canim benim doktorum da test yapmadan verdi takviyeyi. Agustosta kimyasal gebelik gecirince baktirmistim en son vitaminlerime. Hamileligimin basindan beri gittiğim bu doktorum bir kez bile test yaptirmadi o derece. Her durumda takviyeyi her anneye veriyorlar galibaSelam kızlar yeniyim bende 14+4 cinsiyetimiz henüz belli değil cuma günü kontrol de belki gösterir bal kendini i. Ayrıca hepinize şimdiden kolay hamilelik ve sancısız doğum diliyorumbir konuda fikirlerinize ihtiyacım var ben bir kaç doktor değiştirdim burunları havada beş dk geç gelince almayan doktorlar var istanbulda özel hastane olduğu halde . Neyse ben kan testi en son 7.haftada falan vermiştim normal çıkmıştı ilaç verilmemişti daha sonra b12 ve d için tahlil verdim onlarda sınırda çıktı ama kan tahlili istemeden vitaminlere bakılmadan vitamin ilacı ve kan ilacı yazdılar13.haftada her yazılanı içmeye korkan var mı benim gibi sadece 2.aydan sonra 1 ay boyunca folik asit kullandım onda bile korkarak içtim ben mi çok abartıyorum bu ilaçları yazdı doktor eşim almış hiç içmedim
Kuzum ben normalde de yutamazdim hapları bana da bunu vermişti doktorum ama gebelikte iyice tiksindim ağzıma hapı alır almaz mide bulantısı öğürme hissi oluyordu çok kötü oluyordum Demir ilacı ni küçük şişe şeklinde verdi şurup gibi tadı da karamel gibi onu içiyorum istersen sende danış doktorunaCuma günü doktora gitcem bende başlıyım kan ilacına o zaman ama bu bana verileni ben yutamam asla kocamanantibiyotiği zor içiyordum normal zamanda sendeki kan ilacını. Boyutu nasıl acaba
Benim ablama da gyno vermişler o yanımda yok şuan ama o pembe yuvarlak küçük bize niye bu kocamanı verdiler acaba ben valla hiç içebilme cesareti gösteremedim vallaBenim doktorumda gyno verdi . Ay bende sabahları aç bide içerken zorlanıyorum.
Gercekten cok gecmis olsun 4 kere dis gebelik ne demek ben oldum oldum dirildimÇok geçmiş olsunne çektiğini cok iyi anlıyorum daha once 4kere dış gebelik yaşadım,2kere acik ameliyat,1 laparoskopi,ve 1 en son ki ilaç ile düşürdüler 18gun hastanede kaldim temizlenene kadar. Inşallah bir daha tekrarlanmaz,acil şifalar diliyorum
Ben hamile olduğumu bilmeden bir kere ombre yaptırdım sonra onu beğenmedim ikinciye yaptırdım sonra üzerine keratin bakım yaptırdım sonra onun da üzerine ipek protein bakım yaptırdımCanim bende hamilelikten haberim yokken 2 kutu boya almistm evde kendim boyuyordum. sonra üsengecligim tuttu boyamadm günum gecince suphelendm test yaptm hamile oldugumu ogrenince boyalar kaldi oylehazirliksiz yakalananlardanim bende. doktor 3 aydan sonra boyayabilirsn demistide ben suan kış cok dogudayim oldugum.yerde cok disari cikamiyorum bide beyazlar henuz goze batmiyor cok. o yuzden nasipse mayis gibi boyatmayi dusunuyorum
Çok saol canım cuma günü istiycem artık adı be senin ilacının şuanki cnm direkt onu sorayımKuzum ben normalde de yutamazdim hapları bana da bunu vermişti doktorum ama gebelikte iyice tiksindim ağzıma hapı alır almaz mide bulantısı öğürme hissi oluyordu çok kötü oluyordum Demir ilacı ni küçük şişe şeklinde verdi şurup gibi tadı da karamel gibi onu içiyorum istersen sende danış doktoruna
Ya ben şeyden çok korkuyorum canım bunların anlaşmaları oluyor ya hani ilaç firmalarıyla ona göre mi verip geçiyorlar diye düşünüyorum ilaçlarıCanim benim doktorum da test yapmadan verdi takviyeyi. Agustosta kimyasal gebelik gecirince baktirmistim en son vitaminlerime. Hamileligimin basindan beri gittiğim bu doktorum bir kez bile test yaptirmadi o derece. Her durumda takviyeyi her anneye veriyorlar galiba
Jsjsjj lohusalığı onunla öğrendim yeri bende büyükBir sıkı Zeynep takipçisi gördüm sanki
Cok erken başlamış belki öncesinde midenizee reflu vs olabilir doktora danışın gecmis olsunBende eylül annelerinden yazıyorum canım. 12 deyim şuan. 9. haftada bir başladı 3 haftadır kötüyüm ne yakıyor onu da anlamadım
Benim kullandığım bu canımÇok saol canım cuma günü istiycem artık adı be senin ilacının şuanki cnm direkt onu sorayım
Canım ben fetal yaptırdım ama yaptırmasaydım da girerdim. Aldırıp aldırmamak gözüyle bakmıyorum konuya. Allah hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin ama farklı bir durumla karşılaşacak olsaydım da bilmek istersim çünkü kendimi hayatımı ona göre hazırlamam gerektiğini düşünüyorum. Lohusa kafasıyla birde öyle bir şok geçirsem kaldıramazdım kendimi araştırmadığım için yetersiz hissederdim. Doğunca da ağlardım sonuçta elbet o ağlama üzülme gerçekleşir ama en azından ne yapacağımı bilirdim. Ben böyle düşünüyorum ama öğrenmeyeyim hamileliğim rahat geçsin diyen annelerde var oda bir tercih hepsi çok normalBirşey daha sorcam kızlar size bu ikili üçlü teste girerken korktunuz mu? Ben yaptrmayı düşünmedim çünkü kalp atışını duydum o minnak bacaklarını gördüm aldırmazdım o andan sonra olumsuz birşey olursa doğum yapana kadar da ağlamak istemedim birde çevremde yanlış sonuç çıkan hikayeler çoktu down sendromlu demişler çocuğa ama normal doğmuş diğerine normal demişler ama o down çıkmış vs diye bu konudaki düşüncelerinizde merak ediyorum
600lerde canım benimkianladim cnm. simdi sen deyince bende son yaptirdgm hemograma baktim. benimde 313 cikmis ust deger 400 diyor cokta uzaginda degilim degerin aslinda. senin kacmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?