2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
canım benim doktorum vitafemin dha verdi 2.ye başladım omega da var içinde sadece kan ilacı ekstra içiliyo bi araştır istersen. bana da kar amaçlı gibi geldi.
Sanırım canım birde direkt kendisinden satın alıyoruz bakalım birde üni hastanesine gitmeyi düşünüyorum ikinci bir görüş İçin

selamm Folikasite gebeligi ogrendigim günün ertesi günü baslamistim 5+0da tam. 13. haftaya kadar sadece folikasit kullandirdi doktorum. 13. haftada folikasit biraktirdi...D vitamini ve pregnom yani omega verdi. tahlil yaptirdm ama cok bakmadi bile zaten her halukarda kullanmamiz gerekiyor. d vitamini ve omega oldukca önemli. 16. hafta kontrolumde de kan testi istedi sonuclar iyidi ama genede kan ilaci baslatti cunku bu aylardan sonra bebege kan akışının iyi olmasi cok önemli dedi. simdilik bu 3 ilacla yola devam

Eklentiler

• 1677660933846358017153.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 150
Canim bende hamilelikten haberim yokken 2 kutu boya almistm evde kendim boyuyordum. sonra üsengecligim tuttu boyamadm günum gecince suphelendm test yaptm hamile oldugumu ogrenince boyalar kaldi oyle hazirliksiz yakalananlardanim bende. doktor 3 aydan sonra boyayabilirsn demistide ben suan kış cok dogudayim oldugum.yerde cok disari cikamiyorum bide beyazlar henuz goze batmiyor cok. o yuzden nasipse mayis gibi boyatmayi dusunuyorum

Ya ararsan burdada uygunu vardır muhtemelen benim baktıklarım hep prof bide acıbademde falan baktım ben yoksa bulunur sanırım uygun bi yer istanbuldada

Tamam kuzum teşekkür ederim

Cuma günü doktora gitcem bende başlıyım kan ilacına o zaman ama bu bana verileni ben yutamam asla kocaman antibiyotiği zor içiyordum normal zamanda sendeki kan ilacını. Boyutu nasıl acaba

Eklentiler

• image.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 73
Canim benim doktorum da test yapmadan verdi takviyeyi. Agustosta kimyasal gebelik gecirince baktirmistim en son vitaminlerime. Hamileligimin basindan beri gittiğim bu doktorum bir kez bile test yaptirmadi o derece. Her durumda takviyeyi her anneye veriyorlar galiba

Birşey daha sorcam kızlar size bu ikili üçlü teste girerken korktunuz mu? Ben yaptrmayı düşünmedim çünkü kalp atışını duydum o minnak bacaklarını gördüm aldırmazdım o andan sonra olumsuz birşey olursa doğum yapana kadar da ağlamak istemedim birde çevremde yanlış sonuç çıkan hikayeler çoktu down sendromlu demişler çocuğa ama normal doğmuş diğerine normal demişler ama o down çıkmış vs diye bu konudaki düşüncelerinizde merak ediyorum

Cuma günü doktora gitcem bende başlıyım kan ilacına o zaman ama bu bana verileni ben yutamam asla kocaman antibiyotiği zor içiyordum normal zamanda sendeki kan ilacını. Boyutu nasıl acaba
Kuzum ben normalde de yutamazdim hapları bana da bunu vermişti doktorum ama gebelikte iyice tiksindim ağzıma hapı alır almaz mide bulantısı öğürme hissi oluyordu çok kötü oluyordum Demir ilacı ni küçük şişe şeklinde verdi şurup gibi tadı da karamel gibi onu içiyorum istersen sende danış doktoruna

Gercekten cok gecmis olsun 4 kere dis gebelik ne demek ben oldum oldum dirildim
Direk spiral taktiricam 4 sne korunucam bir evladim var yeter diyorum. Size de cok gecmis olsun is yapamamak evde yardim beklemek kendi kendine yetememek corabini bile giyememek surekli yatmak cok zor Rabbim kimseye yasatmasin bu aci gunleri

Ben hamile olduğumu bilmeden bir kere ombre yaptırdım sonra onu beğenmedim ikinciye yaptırdım sonra üzerine keratin bakım yaptırdım sonra onun da üzerine ipek protein bakım yaptırdım d

Çok saol canım cuma günü istiycem artık adı be senin ilacının şuanki cnm direkt onu sorayım

Ya ben şeyden çok korkuyorum canım bunların anlaşmaları oluyor ya hani ilaç firmalarıyla ona göre mi verip geçiyorlar diye düşünüyorum ilaçları

Canım ben fetal yaptırdım ama yaptırmasaydım da girerdim. Aldırıp aldırmamak gözüyle bakmıyorum konuya. Allah hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin ama farklı bir durumla karşılaşacak olsaydım da bilmek istersim çünkü kendimi hayatımı ona göre hazırlamam gerektiğini düşünüyorum. Lohusa kafasıyla birde öyle bir şok geçirsem kaldıramazdım kendimi araştırmadığım için yetersiz hissederdim. Doğunca da ağlardım sonuçta elbet o ağlama üzülme gerçekleşir ama en azından ne yapacağımı bilirdim. Ben böyle düşünüyorum ama öğrenmeyeyim hamileliğim rahat geçsin diyen annelerde var oda bir tercih hepsi çok normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…