2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Evet belki sana denk gelmicek öle bi doktor düzgün bi doktor denk gelcek. Aynen öle deneyebilirsin.

Detaylı ultrason ne kadar pahalı sizin oralarda pahalı benim doktorum 3 isim verdim özel nakit biri 1300 biri 800 biri 700 800 olana gidecem ben arkadaşım ona gitmiş iyi dedi ve 1 saat ilgileniyormus görüntüleri watsapp gonderiyorlarmis diğeri düşük olan yarım saat eğer bebek pozisyonundan görünmezse tekrar muane cagriyir 1300 olan çok iyi ama arada baya fark var prof 1300 olan diğerleri docent

Kan sulandırıcı kullanıyormusun?
Hayır kullanmıyorum daha önce böyle bir sorunum yoktu değerler normaldi
Bugün doktor öyle korkuttu ki başka doktora gittim
Bilmiyorum neden böyle yüksek çıktı bu Plt değeri hiç anlamadım gerçekten daha deprem günü testte normaldi değer

Ben her gün baş ağrısı çekiyorum geçen gün önümü göremedim buzlar koydum kaç saat en son annem sıktı tülbentle o iyi geldi. Ama dediğin hibi inceden inceden her gün var bende de. Normalmiş hamilelikte ben üzerinde durmuyorum açıkçası tansiyonuma baktım hep düzgündü

Ben 11 i gibi gidicem 19 hafta bitmiş olacak o zaman.

Migreniniz var mıydı normalde

Benim de bugün mahvetti baş ağrısı.Parol içmeden idare ettim çok şükür.Arada böyle ataklar oluyor,geçiyor bazen ilaçla bazen ilaçsız.tansiyon olmadığı sürece normal diye biliyorum bende

Kızlar bebek odasına ahşap beşik almak istiyordum ama ilk 6-8 ay yanımda yatıracağım
için de öncelik olarak anne yanı lazım. Önce anne yanı olarak daha sonra bebek odasında kullanabileceğim ahşap beşik modeli satan bir yer biliyor musunuz ayrı ayrı masraf olmamış olur hem

Merhaba ben de bu durumdaydım hatta en son avuç avuç kan kusunca doktorum yeni ilaçlar başladı. Şu an dünya mükemmel benim için :)) panto ile güne başlıyorum prilam zaten hep elimde ama panto çok etkiledi, doktorunuza danışın bence belki önerir

kizlar daha gecen haftaya kadar elim ayagim buz isinmiyordu. 3 gündür yaniyorum normalde havlu corap ustune ev patigi giyerdm smdi tek ince corapla duruyorum hemde doguda hamilelikte vucut sicakliginin yukseldgni duymustum galiba onunla ilgilii
Vücut sıcaklığı hamilelikle birlikte zaten ortalama 0.5 derece fazla, ama onunla ilgili değil sicaklama, kan basıncımız artıyor, o yüzden yaz gelince daha da sıcaklayacağız, ben klima altında yattığımı bilirim

Iyi aksamlar. Canim benide eklermisin
Yas 31, 2.bebek, sat 01.11.2022, tahmini dogum tarihi 08.08.2022, keseyi gordugumde 5+3, kalbini duydugumda 7+2. Cinsiyetini yeni ogrendik Kiz
Tesekkur ederim simdiden.

Ben heyner marka anne yanı ahşap beşik aldim canim. 60*120 ydi sabirim ebati. Kademeli. Bebegin yasi buyudukce en alt kademeye getirebiliyorsun. Bi bak istersen

Rabbim güç kuvvet sağlık versin inşallah hemen kesilir rahatlarsın biraz

Kızlar ya bişey soracağım bugün öğleden sonra yemek yedim acikmayinca da akşam yemedim sadece birazcık kaçamak yapıp abur cubur yedim şimdi de hafif açlık hissediyorum ama gece rahatsız olmamak için yemedim bişey sizce bebek ben aç olunca etkilenir mi bu durumdan yani ilk gebeliğim pek bilmiyorum nasıl yapsam vicdan yaptım şu an bebeği de aç bırakmış gibi hissediyorum sizce doğru olan ne

Bence açsan kendine rahatsızlık vermicek kadar ye canım, açsın kendin bile rahat değilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…