- 19 Ekim 2021
- 1.956
- 4.516
- 83
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #17.741
Benden de istemedi ben kendim yaptırdım devletteAma hiç tahlil istemiyor ki özellikle sormama rağmen. Korkmaya başladım zaten vitamin kullanmama rağmen kendimi çok yorgun hissediyorum
Kan değerin iyiyse vermeyebilir, ben iki gebeliğimde de kullanmadım. Bunda da kullanmayacağım büyük ihtimalKan sulandırıcı neden kullanıyosunuz kızlar bana doktorum tahlil yapmadan decavit ve d vitamini verdi sadece başka bişey kullanmıyorum kan ilacı da kullanılmalı mı
Mutlaka vardır benim şansım doktorumun 3 doktor önermesi 2 doçent 1 prof istanbul ile burayı karşılaştırınca fark mutlaka vardırYa ararsan burdada uygunu vardır muhtemelen benim baktıklarım hep prof bide acıbademde falan baktım ben yoksa bulunur sanırım uygun bi yer istanbuldada
Kaç haftalık şuan? Ben hiç kusmadım daha geçti benim bulantılar geceleri uyutmuyordu ama. Ekşi elma limon ve çubuk kraker yemiştim bulanınca hep.Benımde bilinen yok ama mahvoldum gerçekten baş ağrısından kusmalarımda ara ara oluyor iştahsızlık gerçekten çok zor başlarda ne güzeldi oysa
Kan hapı herkese veriyorlar üç ayın bitince ama decavitin de demir oranı yüksek ondan vermemiştir belki. Kan sulandırıcı ben de kullanıyorum ama herkese verilmiyorKan sulandırıcı neden kullanıyosunuz kızlar bana doktorum tahlil yapmadan decavit ve d vitamini verdi sadece başka bişey kullanmıyorum kan ilacı da kullanılmalı mı
14+3 canımKaç haftalık şuan? Ben hiç kusmadım daha geçti benim bulantılar geceleri uyutmuyordu ama. Ekşi elma limon ve çubuk kraker yemiştim bulanınca hep.
Benim 15 te kesildi bulantım ama bugün bi bulandım iki dk14+3 canım
Kızlar saçımın yarısı beyaz. (Bunu derken utanıyorum aslında ne durumda olanlar var hatta olanlarınız var ve ben oturup saç derdine düşmüşüm gibi geliyor. Özellikle tüm depremzedelerden özür dilerim bu anlamda.) Ama zaten evden çalısıyorum disari cikmiyorum. Hersey uzerime geliyor gibi. Esim zorla yuruyuse cikartmak istiyor aksamuzeri ama tipim falan hic sey yapamiyorum. Kokos bir kadin degildim ama susluye yakindim. Simdi iyice koyverdim. Sacim zaten cok kotu durumda yarisi beyaz. Ne modeli yapsam gene de bakimsiz duruyor o beyazlarla. Onu da saldim o sebeple. Bugun doktoruma sabah uyanir uyanmaz mesaj attim. Sacimi boyatabilir miyim 16 +1 im yazdim. Boyatabilirsin yazmis. Randevu aldim 12 ogle arasinda gidicem. Boyatan var mi grupta yoksa ben kendimi mi dusunuyorumicim hem huzursuz hem de heycanli.
Bende daha hiç almadım gardroptan olanlar ile devam ediyorum pantolon çok bakıyorum ama hiç içime sinen yok14+3 den selamlar!! Doktor kontrolüm haftaya. 3 haftadır görmüyorum minnoşumu. Eve ultrason alasım var resmen, sürekli aklım onda :)
Kıyafet konusunda çok zorlanıyorum kızlar. Henüz gebe kıyafetlerini sevemedim. O lastik beni sinir etti denediğim yerlerde. H&m den siyah belinin kenarları ipli bir pantolon almıştım normalde seksi bir pantolon, ama benim durumumda hamiş pantuşu oldu. Böyle güzel keşfettiğiniz hamilelere de uyan kıyafetler oldu mu?
Yarın nasipse cinsiyet öğreneceğiz heyecanlıyız sen nasilsinMerhaba kızlar nasılsınız bebisler nasillar
Bence kan sulandirici başlatırlar ,bebeği korumak içinBirşey olmadı canım normal kan tarama testi verdim rutin Bursa’da yani farklı şehirde
Kendi kaldığım şehirde böyle bir problem çıkmadı en son deprem günü kan vermiştim
Plt diye bir değer yüksek çıktı
Kan pıhtılaşması oluyormuş bu değer
İşte dahiliyeye yönlendirdi bakalım ne diyecek
Demir ilaci aynısından ben iciyorum ikinci kutuyu yarıladım ,gebelik icin cok önemli,d vitaminide önemli bebeğin icin,ayni folik asit gibi,balik yag gibi sen neden korktun ki?Selam kızlar yeniyim bende 14+4 cinsiyetimiz henüz belli değil cuma günü kontrol de belki gösterir bal kendini i. Ayrıca hepinize şimdiden kolay hamilelik ve sancısız doğum diliyorumbir konuda fikirlerinize ihtiyacım var ben bir kaç doktor değiştirdim burunları havada beş dk geç gelince almayan doktorlar var istanbulda özel hastane olduğu halde . Neyse ben kan testi en son 7.haftada falan vermiştim normal çıkmıştı ilaç verilmemişti daha sonra b12 ve d için tahlil verdim onlarda sınırda çıktı ama kan tahlili istemeden vitaminlere bakılmadan vitamin ilacı ve kan ilacı yazdılar13.haftada her yazılanı içmeye korkan var mı benim gibi sadece 2.aydan sonra 1 ay boyunca folik asit kullandım onda bile korkarak içtim ben mi çok abartıyorum bu ilaçları yazdı doktor eşim almış hiç içmedim
Darısı basıma canım bir de su baş ağrıdı mahvediyorBenim 15 te kesildi bulantım ama bugün bi bulandım iki dk
Multivitamin içiyorum içinde demir var ayrıca demir de içiyorum ve yine de demirim düşmüş tahlilde. Bebek tüm depoları alıyor senden o yüzden doktorlar tahlile gerek duymadan ilaç yazıyor.Selam kızlar yeniyim bende 14+4 cinsiyetimiz henüz belli değil cuma günü kontrol de belki gösterir bal kendini i. Ayrıca hepinize şimdiden kolay hamilelik ve sancısız doğum diliyorumbir konuda fikirlerinize ihtiyacım var ben bir kaç doktor değiştirdim burunları havada beş dk geç gelince almayan doktorlar var istanbulda özel hastane olduğu halde . Neyse ben kan testi en son 7.haftada falan vermiştim normal çıkmıştı ilaç verilmemişti daha sonra b12 ve d için tahlil verdim onlarda sınırda çıktı ama kan tahlili istemeden vitaminlere bakılmadan vitamin ilacı ve kan ilacı yazdılar13.haftada her yazılanı içmeye korkan var mı benim gibi sadece 2.aydan sonra 1 ay boyunca folik asit kullandım onda bile korkarak içtim ben mi çok abartıyorum bu ilaçları yazdı doktor eşim almış hiç içmedim
ben de kaç saattir internetten bakıyorum beğendiğim bişey olmadı. hala kıyafetlerime sığabiliyorum ama en fazla 2 hafta daha idare edebilirim yani sonrasında ne yapacağımı bilmiyorum14+3 den selamlar!! Doktor kontrolüm haftaya. 3 haftadır görmüyorum minnoşumu. Eve ultrason alasım var resmen, sürekli aklım onda :)
Kıyafet konusunda çok zorlanıyorum kızlar. Henüz gebe kıyafetlerini sevemedim. O lastik beni sinir etti denediğim yerlerde. H&m den siyah belinin kenarları ipli bir pantolon almıştım normalde seksi bir pantolon, ama benim durumumda hamiş pantuşu oldu. Böyle güzel keşfettiğiniz hamilelere de uyan kıyafetler oldu mu?
Elele isimli blogda hamilelikte vitamin seçimi olarak yazılara bakmıştım anne tavşan isimli bloger ilaç sektöründe çalıştığı için ilaç prospektüslerni incelediğini yardımcı maddelerde ki zararlardan bahsetmiş.Türkiye ve Avrupa da temiz içerikli vitamin olmadığını sadece Amerika da olduğunu vs. Birde gittiğim doktorlara güvenemedim normal de de pek ilaç içen bir insan değilimDemir ilaci aynısından ben iciyorum ikinci kutuyu yarıladım ,gebelik icin cok önemli,d vitaminide önemli bebeğin icin,ayni folik asit gibi,balik yag gibi sen neden korktun ki?
Her yazıya inanmam da,ama normalde eskiden olsam bende hic ilac içmezdim,sevmezdim hep alternatif tıp tercih ederdim,sonra cok kayiplarim olunca,ameliyatlar,bebek tedaviler kullanmadım ilac kalmadı herhalde,doktorlar ne veriyorsa onu yutuyorum,ne diyorsa onu yapiyorum...artik Allah'a emanet yasiyoruzElele isimli blogda hamilelikte vitamin seçimi olarak yazılara bakmıştım anne tavşan isimli bloger ilaç sektöründe çalıştığı için ilaç prospektüslerni incelediğini yardımcı maddelerde ki zararlardan bahsetmiş.Türkiye ve Avrupa da temiz içerikli vitamin olmadığını sadece Amerika da olduğunu vs. Birde gittiğim doktorlara güvenemedim normal de de pek ilaç içen bir insan değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?