2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ama hiç tahlil istemiyor ki özellikle sormama rağmen. Korkmaya başladım zaten vitamin kullanmama rağmen kendimi çok yorgun hissediyorum
Benden de istemedi ben kendim yaptırdım devlette
Yorgunluk hamileliktendir canım

Kan sulandırıcı neden kullanıyosunuz kızlar bana doktorum tahlil yapmadan decavit ve d vitamini verdi sadece başka bişey kullanmıyorum kan ilacı da kullanılmalı mı
Kan değerin iyiyse vermeyebilir, ben iki gebeliğimde de kullanmadım. Bunda da kullanmayacağım büyük ihtimal

Ya ararsan burdada uygunu vardır muhtemelen benim baktıklarım hep prof bide acıbademde falan baktım ben yoksa bulunur sanırım uygun bi yer istanbuldada
Mutlaka vardır benim şansım doktorumun 3 doktor önermesi 2 doçent 1 prof istanbul ile burayı karşılaştırınca fark mutlaka vardır

Benımde bilinen yok ama mahvoldum gerçekten baş ağrısından kusmalarımda ara ara oluyor iştahsızlık gerçekten çok zor başlarda ne güzeldi oysa
Kaç haftalık şuan? Ben hiç kusmadım daha geçti benim bulantılar geceleri uyutmuyordu ama. Ekşi elma limon ve çubuk kraker yemiştim bulanınca hep.

Kan sulandırıcı neden kullanıyosunuz kızlar bana doktorum tahlil yapmadan decavit ve d vitamini verdi sadece başka bişey kullanmıyorum kan ilacı da kullanılmalı mı
Kan hapı herkese veriyorlar üç ayın bitince ama decavitin de demir oranı yüksek ondan vermemiştir belki. Kan sulandırıcı ben de kullanıyorum ama herkese verilmiyor

14+3 den selamlar!! Doktor kontrolüm haftaya. 3 haftadır görmüyorum minnoşumu. Eve ultrason alasım var resmen, sürekli aklım onda :)
Kıyafet konusunda çok zorlanıyorum kızlar. Henüz gebe kıyafetlerini sevemedim. O lastik beni sinir etti denediğim yerlerde. H&m den siyah belinin kenarları ipli bir pantolon almıştım normalde seksi bir pantolon, ama benim durumumda hamiş pantuşu oldu. Böyle güzel keşfettiğiniz hamilelere de uyan kıyafetler oldu mu?

Eklentiler

• 538E9EB4-C480-4D63-9C49-389771A3E234.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 103

Boyatan bendim canım, ilk boyamı yaptım doguma kadar hedef 3 boya ile tamamlamak (kızımda 4 boya ile tamamladım sanırım)

Bende daha hiç almadım gardroptan olanlar ile devam ediyorum pantolon çok bakıyorum ama hiç içime sinen yok

Bence kan sulandirici başlatırlar ,bebeği korumak için

Demir ilaci aynısından ben iciyorum ikinci kutuyu yarıladım ,gebelik icin cok önemli,d vitaminide önemli bebeğin icin,ayni folik asit gibi,balik yag gibi sen neden korktun ki?

Multivitamin içiyorum içinde demir var ayrıca demir de içiyorum ve yine de demirim düşmüş tahlilde. Bebek tüm depoları alıyor senden o yüzden doktorlar tahlile gerek duymadan ilaç yazıyor.

ben de kaç saattir internetten bakıyorum beğendiğim bişey olmadı. hala kıyafetlerime sığabiliyorum ama en fazla 2 hafta daha idare edebilirim yani sonrasında ne yapacağımı bilmiyorum

BASI COK AGRIYAN BI ARKADAS VARDI ADINI BILMIYORUM GORUNCE SEN GELDIN AKLIMA

Eklentiler

• 64444728-56B3-4B3F-99D1-BA542A215E14.webp
    38,2 KB · Görüntüleme: 82
Demir ilaci aynısından ben iciyorum ikinci kutuyu yarıladım ,gebelik icin cok önemli,d vitaminide önemli bebeğin icin,ayni folik asit gibi,balik yag gibi sen neden korktun ki?
Elele isimli blogda hamilelikte vitamin seçimi olarak yazılara bakmıştım anne tavşan isimli bloger ilaç sektöründe çalıştığı için ilaç prospektüslerni incelediğini yardımcı maddelerde ki zararlardan bahsetmiş.Türkiye ve Avrupa da temiz içerikli vitamin olmadığını sadece Amerika da olduğunu vs. Birde gittiğim doktorlara güvenemedim normal de de pek ilaç içen bir insan değilim

Burt’s bees mama belly butter önerilmişti, aldım kullandım. Çatlaklara gerçekten iyi geliyordur belki orasını bilmiyorum ama ben hiç sevmedim. Çok acayip bir kokusu var, kötü kokuyor bile diyebilirim. Nemlendirmesini de sevmedim, sürünce ıslak ıslak his bırakıyor önce. Sonra hiç sürmemişim gibi, bi yumuşaklık hissetmiyorum. Kaşıntıma da iyi gelmedi. Kendi kremlerimi sürünce kaşıntım anında gidiyor. 3. Trimesterde kullanacağım, sırf çatlak için.

Her yazıya inanmam da,ama normalde eskiden olsam bende hic ilac içmezdim,sevmezdim hep alternatif tıp tercih ederdim,sonra cok kayiplarim olunca,ameliyatlar,bebek tedaviler kullanmadım ilac kalmadı herhalde,doktorlar ne veriyorsa onu yutuyorum,ne diyorsa onu yapiyorum...artik Allah'a emanet yasiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…