- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #17.761
Denemeden olacak birşey değil ama kesinlikle. Lcw de hamile pantolonları elde çok iyiydi denedim berbat oldu meselaben de kaç saattir internetten bakıyorum beğendiğim bişey olmadı. hala kıyafetlerime sığabiliyorum ama en fazla 2 hafta daha idare edebilirim yani sonrasında ne yapacağımı bilmiyorum
ordan almam ya ben diğer ürünlerini de beğenmiyorum ama ben daha çok iş yerinde giyebileceğim pantolonlar arıyorum kurumsal bir firmada çalışıyorum takım elbise zorunlu bizdeDenemeden olacak birşey değil ama kesinlikle. Lcw de hamile pantolonları elde çok iyiydi denedim berbat oldu mesela
Bende hic bisey almadım,almaya da pek düşünmüyorum,zaten cok göbeğim de yok kiloda almadim,simdilik eşofmanlarımla güzel devam,önümüzdede bahar havalar ısınıyor tayt tişört hırka(normalde de salaş giyinme seven biriyim)olanları olur diye tahmin ediyorum,yazinda tiril elbiseler terlik tamamdırben de kaç saattir internetten bakıyorum beğendiğim bişey olmadı. hala kıyafetlerime sığabiliyorum ama en fazla 2 hafta daha idare edebilirim yani sonrasında ne yapacağımı bilmiyorum
Evet senin isin biraz daha zorordan almam ya ben diğer ürünlerini de beğenmiyorum ama ben daha çok iş yerinde giyebileceğim pantolonlar arıyorum kurumsal bir firmada çalışıyorum takım elbise zorunlu bizde
eşofman açısından ben de öyle düşünüyorum işten eve geldim mi kimse bana eşofmandan başka bişey giydiremez dışarıya bile eşofmanla gidiyorumBende hic bisey almadım,almaya da pek düşünmüyorum,zaten cok göbeğim de yok kiloda almadim,simdilik eşofmanlarımla güzel devam,önümüzdede bahar havalar ısınıyor tayt tişört hırka(normalde de salaş giyinme seven biriyim)olanları olur diye tahmin ediyorum,yazinda tiril elbiseler terlik tamamdır
Merhaba yorumunuzu gördüm de pazartesi bende fitille doğum yapacağım. Nasıl bi deneyim de ne kadar süre de geldi bebek. Benim ikinci gebeliğim ilki kendi sancımla normal doğdu. Bunda ise doktorum yurt dışına gideceği için pazartesi doğumu başlatacağız. Suni sancı çok kötüymüş öyle diyorlar ama fitil nasıl bi deneyim bilmiyorumOğlum 39+1 de doğmuştu ve önce suyu geldi, açılma yoktu, suyum da kakaliydi, ona rağmen nst de kalp atışı iyi olduğu için fitille açılma sağlayıp normal dogurttular
Ben bide doktorun bana yazdığı multivitamine baktım hakkında tek yorum tredyolda var o da 5 tane kan ilacını her türlü kullancam sadece içimi kolay birşey istiycem doktordan cuma günüHer yazıya inanmam da,ama normalde eskiden olsam bende hic ilac içmezdim,sevmezdim hep alternatif tıp tercih ederdim,sonra cok kayiplarim olunca,ameliyatlar,bebek tedaviler kullanmadım ilac kalmadı herhalde,doktorlar ne veriyorsa onu yutuyorum,ne diyorsa onu yapiyorum...artik Allah'a emanet yasiyoruz
İyiyim kuzum çok şükür hadi hayırlı güzel haberlerleYarın nasipse cinsiyet öğreneceğiz heyecanlıyız sen nasilsin
Karnın çıktı mı artık canım belli oluyor muBende hic bisey almadım,almaya da pek düşünmüyorum,zaten cok göbeğim de yok kiloda almadim,simdilik eşofmanlarımla güzel devam,önümüzdede bahar havalar ısınıyor tayt tişört hırka(normalde de salaş giyinme seven biriyim)olanları olur diye tahmin ediyorum,yazinda tiril elbiseler terlik tamamdır
Canım 37. Haftanın içinde olduğun yazıyor. Karışmak gibi olmasın da erken değil mi doğumu başlatmak için? Doktorun gidiyor diye bebeği sancıyla erkenden doğurtmak neden anlamadımMerhaba yorumunuzu gördüm de pazartesi bende fitille doğum yapacağım. Nasıl bi deneyim de ne kadar süre de geldi bebek. Benim ikinci gebeliğim ilki kendi sancımla normal doğdu. Bunda ise doktorum yurt dışına gideceği için pazartesi doğumu başlatacağız. Suni sancı çok kötüymüş öyle diyorlar ama fitil nasıl bi deneyim bilmiyorum
canım hemen strese girme iyi bi perinatoloji prof. u bul ve ne yapabileceğinizi gözden geçir. Allah yardımcın olsun inşallah sorunsuz atlatırsınKızlar aranızda cinsiyet kramozom anomalisi tespit edilen oldu mu? devamında cvs yada amniyosentez filan yapılan? Fetal sonucum pozitif çıktı da. Lütfen bize dua edin. Çok ihtiyacımı var.
Bu arada benim de suyum gelince o şekilde başlamıştı doğumum, fitilden sonra 9-10 saat içinde doğmuştu benimkisi. Ama normal sancıyı bilmiyorum fakat bu sancıda ölüp ölüp dirilmiştimMerhaba yorumunuzu gördüm de pazartesi bende fitille doğum yapacağım. Nasıl bi deneyim de ne kadar süre de geldi bebek. Benim ikinci gebeliğim ilki kendi sancımla normal doğdu. Bunda ise doktorum yurt dışına gideceği için pazartesi doğumu başlatacağız. Suni sancı çok kötüymüş öyle diyorlar ama fitil nasıl bi deneyim bilmiyorum
Dualarım seninle canım.Kızlar aranızda cinsiyet kramozom anomalisi tespit edilen oldu mu? devamında cvs yada amniyosentez filan yapılan? Fetal sonucum pozitif çıktı da. Lütfen bize dua edin. Çok ihtiyacımı var.
Bana balık yağı ve d vit verdi . Ayrıca kan ilacı. Balık yağı vitamine mi gecioDemir ilaci aynısından ben iciyorum ikinci kutuyu yarıladım ,gebelik icin cok önemli,d vitaminide önemli bebeğin icin,ayni folik asit gibi,balik yag gibi sen neden korktun ki?
Bende varkizlar 2. trimesterde bende beyaz akinti olayi artti. sizde de var mi??
Çok azcık canimKarnın çıktı mı artık canım belli oluyor munasıl kilo almıyorsun yaa ya da veriyorsunuz arkadaşlar ben aldım başımı gidiyorum durmuyorum hiç sinir oluyorum
üstten bakabiliyo, sanırım ultrason kağıdında D ile gösterilen değerdi ben de dün sordum iyi dediKızlar doktorunuz rahim ağzı uzunluğa baktı mı? 14. Haftadan itibaren yazıyor nette.
Baktıysa üstten mi baktı acaba ben alttan muayene olmakta zorlanıyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?