- 28 Mayıs 2020
- 2.658
- 8.198
- 108
- 32
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #17.781
bende 78.80 olmusum 78.35 lerdeydim. 5. aya girdim insallah boyle az az gider hep ama karnim disardan belli artik baya şiş ic karnim dar demekki oyle diyolarÇok azcık canimyani atletleyken hafif beli oluyor ama tişört giydim mi hic anlaşılmıyor,etrafima kimseye söylemedim hamileligim,ve hic kimse daha gelip demedi sen degistin hamilemisin falan kilo da 1-1,5oynuyor, ki normalde cok cabuk kg alırım,kilo almak da istemiyorum ama göbeğim artik ciksin istiyorum,sonuçta 4cu ayi bitiriyoruz bir havamız olsun
Ben balik yağ,folik asit hamileliğimin en basindan içiyorum ozaman gevitamax kompleksi verdi(icinde1kutu sert kapsul mineraller vardi,1kutu yumusak omega3,balik yag)13cu haftaya kadar onu kullandım,sonra innatale balik yag yazdirdi,feramat demir hapi ve folik asite devam...fakat bana hic d vit vermedi,sadece transferden once iki hafta arayla Devit 3 birer ampul ictim okadar... Bi sormam lazım ihtiyacım yok muBana balık yağı ve d vit verdi . Ayrıca kan ilacı. Balık yağı vitamine mi gecio
Banada zararsız olduğunu söyledi ama ben yinede geçmek istemediğimi söyledim çok güler yüzlü ve anlayışlı davrandılar her zaman maalesef böyle insanlara denk gelemiyoruzben de geçen ay almanya ve hollandaya gitmiştim her iki ülkede de hamile olduğumu cihazdan geçmek istemediğimi söylememe rağmen zararsız zaten cihazdan geçmek zorundasınız dediler burdaki gibi elle arama yapmadılar maalesef
Bende 71,5 ile basladim,şimdi bir gun 73 cikiyorum bir gun 72.35 anlamadimbende 78.80 olmusum 78.35 lerdeydim. 5. aya girdim insallah boyle az az gider hep ama karnim disardan belli artik baya şiş ic karnim dar demekki oyle diyolargunde 3 öğun yiyorum artik öglen acayip acikikiyorum bu kan ilaci istah acti.bende
canım sonuç bugün mü çıktı? doktoruna yazdın mı?Kızlar aranızda cinsiyet kramozom anomalisi tespit edilen oldu mu? devamında cvs yada amniyosentez filan yapılan? Fetal sonucum pozitif çıktı da. Lütfen bize dua edin. Çok ihtiyacımı var.
Hiçbirşey belli olmadan kendini çok üzme arkadaşım. İkili test yaptırmış mıydın veya ultrasonda burun kemiği ense vs nasıl çıkmıştı?Kızlar aranızda cinsiyet kramozom anomalisi tespit edilen oldu mu? devamında cvs yada amniyosentez filan yapılan? Fetal sonucum pozitif çıktı da. Lütfen bize dua edin. Çok ihtiyacımı var.
bana 16. haftada bakti cnm 3 küsür mm cikti normal dedi ama bundan sonra her kontrolde olccez artik degisebilen bisi dedi genetikmis tamamenKızlar doktorunuz rahim ağzı uzunluğa baktı mı? 14. Haftadan itibaren yazıyor nette.
Baktıysa üstten mi baktı acaba ben alttan muayene olmakta zorlanıyorum da
Üstten mi baktı canım?bana 16. haftada bakti cnm 3 küsür mm cikti normal dedi ama bundan sonra her kontrolde olccez artik degisebilen bisi dedi genetikmis tamamen
Evet canım gittim direk perinatologa yönlendirdi. O da kontrol etti ultrasonda sorun yok çok şükür. Amniyo yada cvs ile kesin tanı koncak. Onun için de genetik birimine gideceğiz yarın bakalım onlar ne diyecek..canım sonuç bugün mü çıktı? doktoruna yazdın mı?
canım cvs bilmiyorum ama amniyoda %1 düşük ihtimali varmış iyi bi hastane ve doktor bulursan daha iyi olur tabi bir de ultrasonda sorun yoksa bu testlerin de yanılma payı varEvet canım gittim direk perinatologa yönlendirdi. O da kontrol etti ultrasonda sorun yok çok şükür. Amniyo yada cvs ile kesin tanı koncak. Onun için de genetik birimine gideceğiz yarın bakalım onlar ne diyecek..
2li yaptırmadım direk fetal dna yapıldı. Bugün perinatologa gittim. Ultrasonda herşeyi normal çok şükür. Ense kalınlığı normal burun kemiği oluşmuş vs. Hareket ediyordu baya hiç durmadı. Ama insan sevinemiyor bile. Hep bu anı hayal ediyordum ultrasonda kıpırdar mı görür müyüz diyeHiçbirşey belli olmadan kendini çok üzme arkadaşım. İkili test yaptırmış mıydın veya ultrasonda burun kemiği ense vs nasıl çıkmıştı?
Merhaba sağlıkla kavuşun inşallahMerhaba yorumunuzu gördüm de pazartesi bende fitille doğum yapacağım. Nasıl bi deneyim de ne kadar süre de geldi bebek. Benim ikinci gebeliğim ilki kendi sancımla normal doğdu. Bunda ise doktorum yurt dışına gideceği için pazartesi doğumu başlatacağız. Suni sancı çok kötüymüş öyle diyorlar ama fitil nasıl bi deneyim bilmiyorum
bendeki fetal broşüründe de mesela kesin tanı testi değildir yazıyo, sadece ikili üçlüye göre daha güvenilir, onları yaptırmış mıydın?Evet canım gittim direk perinatologa yönlendirdi. O da kontrol etti ultrasonda sorun yok çok şükür. Amniyo yada cvs ile kesin tanı koncak. Onun için de genetik birimine gideceğiz yarın bakalım onlar ne diyecek..
ayrıntılı ultrasonda da için rahatlar, ben de hiçbirini yaptırmadım diye perinatoloji prof. olsun istedim ayrıntılıda. içini ferah tut Allahın izniyle bir şey çıkmayacak2li yaptırmadım direk fetal dna yapıldı. Bugün perinatologa gittim. Ultrasonda herşeyi normal çok şükür. Ense kalınlığı normal burun kemiği oluşmuş vs. Hareket ediyordu baya hiç durmadı. Ama insan sevinemiyor bile. Hep bu anı hayal ediyordum ultrasonda kıpırdar mı görür müyüz diye
Yok onları yaptırmadım direk fetal yaptık. Şimdi de artık cvs mi amniyo mu ona karar verecğiz bakalımbendeki fetal broşüründe de mesela kesin tanı testi değildir yazıyo, sadece ikili üçlüye göre daha güvenilir, onları yaptırmış mıydın?
Bol bol dua edip güzel enerjiler yolluyoruz size, lütfen hızlıca bir doktor bulun dilerseniz doktoruma sorarım anadolu yakasındayım ben deKızlar aranızda cinsiyet kramozom anomalisi tespit edilen oldu mu? devamında cvs yada amniyosentez filan yapılan? Fetal sonucum pozitif çıktı da. Lütfen bize dua edin. Çok ihtiyacımı var.
Oy maşallahh2li yaptırmadım direk fetal dna yapıldı. Bugün perinatologa gittim. Ultrasonda herşeyi normal çok şükür. Ense kalınlığı normal burun kemiği oluşmuş vs. Hareket ediyordu baya hiç durmadı. Ama insan sevinemiyor bile. Hep bu anı hayal ediyordum ultrasonda kıpırdar mı görür müyüz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?