2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
bende 78.80 olmusum 78.35 lerdeydim. 5. aya girdim insallah boyle az az gider hep ama karnim disardan belli artik baya şiş ic karnim dar demekki oyle diyolar gunde 3 öğun yiyorum artik öglen acayip acikikiyorum bu kan ilaci istah acti.bende

Bana balık yağı ve d vit verdi . Ayrıca kan ilacı. Balık yağı vitamine mi gecio
Ben balik yağ,folik asit hamileliğimin en basindan içiyorum ozaman gevitamax kompleksi verdi(icinde1kutu sert kapsul mineraller vardi,1kutu yumusak omega3,balik yag)13cu haftaya kadar onu kullandım,sonra innatale balik yag yazdirdi,feramat demir hapi ve folik asite devam...fakat bana hic d vit vermedi,sadece transferden once iki hafta arayla Devit 3 birer ampul ictim okadar... Bi sormam lazım ihtiyacım yok mu

Banada zararsız olduğunu söyledi ama ben yinede geçmek istemediğimi söyledim çok güler yüzlü ve anlayışlı davrandılar her zaman maalesef böyle insanlara denk gelemiyoruz

Bende 71,5 ile basladim,şimdi bir gun 73 cikiyorum bir gun 72.35 anlamadimama iştahım yok,ne yiyesem zorla yani canim hic bisey istrmiyor,belki ondandirablam da diyor ki 6aydan sonra birden kg alırsın nerden geliyor anlamazsin bileo da böyleymiş kizi ile hamileykeninsallah olmam da bakalim

Kızlar aranızda cinsiyet kramozom anomalisi tespit edilen oldu mu? devamında cvs yada amniyosentez filan yapılan? Fetal sonucum pozitif çıktı da. Lütfen bize dua edin. Çok ihtiyacımı var.
Hiçbirşey belli olmadan kendini çok üzme arkadaşım. İkili test yaptırmış mıydın veya ultrasonda burun kemiği ense vs nasıl çıkmıştı?

Kızlar kilo muhabbeti varken bende 2 kilo anca almışımdır, bugün ilk kez kızımı okula bırakırken bir veli gebe misin dedi ben şok size demiştim ben kilo almadım ama sizler göbek fotoları atarken birde ben yemekten sonra bir foto atarsam aklınız gider diye

Kızlar doktorunuz rahim ağzı uzunluğa baktı mı? 14. Haftadan itibaren yazıyor nette.
Baktıysa üstten mi baktı acaba ben alttan muayene olmakta zorlanıyorum da
bana 16. haftada bakti cnm 3 küsür mm cikti normal dedi ama bundan sonra her kontrolde olccez artik degisebilen bisi dedi genetikmis tamamen

Kızlar benimde yarın devlette randevum var cinsiyet çook merak ediyorum umarım söylerler artık 14+6 yarın :) rahim ağzı kuruluğuna bakarlarmı benim de ben hiç hazır değilim şuan ona bende geriliyorum kendi özeldeki doktoruma baktırabilirim ancak hiç rahat değilim bu konularda aşırı geriliyorum (

Evet canım gittim direk perinatologa yönlendirdi. O da kontrol etti ultrasonda sorun yok çok şükür. Amniyo yada cvs ile kesin tanı koncak. Onun için de genetik birimine gideceğiz yarın bakalım onlar ne diyecek..
canım cvs bilmiyorum ama amniyoda %1 düşük ihtimali varmış iyi bi hastane ve doktor bulursan daha iyi olur tabi bir de ultrasonda sorun yoksa bu testlerin de yanılma payı var

Hiçbirşey belli olmadan kendini çok üzme arkadaşım. İkili test yaptırmış mıydın veya ultrasonda burun kemiği ense vs nasıl çıkmıştı?
2li yaptırmadım direk fetal dna yapıldı. Bugün perinatologa gittim. Ultrasonda herşeyi normal çok şükür. Ense kalınlığı normal burun kemiği oluşmuş vs. Hareket ediyordu baya hiç durmadı. Ama insan sevinemiyor bile. Hep bu anı hayal ediyordum ultrasonda kıpırdar mı görür müyüz diye

Merhaba sağlıkla kavuşun inşallah kendi sancınızla doğumu karşılamak her zaman daha iyi, fitil bir nevi suni sancı, benim ilk doğumumda olduğu için zorlandım. Normalde bilirsiniz 8 cm den sonra 2 dk bir sancı gelirken, suni sancında dakikada geliyordu, dr söyleyince kas gevşetici iğne yaptılar kalçadan ve 2 dk bire düştü yaklaşık 8-9 saatlik sürede doğumum oldu. Ama sizin durumunuza baktığımda ikinci doğum olacak. İkinci doğumlar çok daha kolay ve hızlı oluyor. Hatta 7 cm e kadar zorlanmadım diyebilirim. Aktif sancı yarım saat filandir. Çünkü rahim ağzı daha esnek, çatı daha geniş yol daha açık. O yüzden gözünüzü korkutmayın hic.

Evet canım gittim direk perinatologa yönlendirdi. O da kontrol etti ultrasonda sorun yok çok şükür. Amniyo yada cvs ile kesin tanı koncak. Onun için de genetik birimine gideceğiz yarın bakalım onlar ne diyecek..
bendeki fetal broşüründe de mesela kesin tanı testi değildir yazıyo, sadece ikili üçlüye göre daha güvenilir, onları yaptırmış mıydın?

ayrıntılı ultrasonda da için rahatlar, ben de hiçbirini yaptırmadım diye perinatoloji prof. olsun istedim ayrıntılıda. içini ferah tut Allahın izniyle bir şey çıkmayacak

Kızlar aranızda cinsiyet kramozom anomalisi tespit edilen oldu mu? devamında cvs yada amniyosentez filan yapılan? Fetal sonucum pozitif çıktı da. Lütfen bize dua edin. Çok ihtiyacımı var.
Bol bol dua edip güzel enerjiler yolluyoruz size, lütfen hızlıca bir doktor bulun dilerseniz doktoruma sorarım anadolu yakasındayım ben de

Oy maşallahh bunlar da olumlu gelişmeler. Açıkcası insanın içi bir miktar rahatlıyor. Bundan sonraki süreçte neler olacakmış doktor bilgi verdi mi canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…