2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Canımm çok çok sevindim senin adına işlerin yoluna girmiş çok şükür yakınmış bizim kızçeler pıtı pıtı hareketleriyle belli ediyorlar kendilerini artıközlendin burda yokluğun belli oluyordu Allah bir daha aynı sıkıntıları yaşatmasın sana kolay şeyler yaşamadın hamile halinle

Çok sevindim canım bebişinin şansı

Yaaa o kadar mutlu oldum ki güzel haberlerine Canım benim Allah ailenle Sağlıkla huzurla oturmayı nasip etsin inşallah .bundan sonra hersey gönlünce olsun Rabbim korusun oh vallahi içim rahatladı haber alınca senden

Kizlarr eltimi brazdan doguma aliyorlar. Dua eder misiniz Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin yavrusunu 35 haftalik dogum yapacak. biraz endiseli bizlerin duasi kabul olur
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım dualarımız eltinde

canım çok sevındım yeni evin düzenin hayırlı olsun masallah bebişine de ne güzel

Hiç durmasın minnoşlar artık inşaallah :)

Yaaaa maşallahhh nasıl özledik seni pozitifimiz yeni yuvanız yeni mutluluklar getirsin inşallah sağlıkla huzurla
Amin cnm Allah razı olsun :)

Ay bin şükür bugunumuze. Canımsınız ben de sizi çok özledim yazamadım ama hep aklımdaydınız....

Çok sevindim canım bebişinin şansı
Vallahi maşallah her gelen kısmetiyle geliyor hamdolsun :)

Ceriiim özledim kız :) amin canım Allah razı olsun... Çok şükür bin şükür...

Hanımlar bende uzun süredir girmedim aşırı mide bulantım kan ilacının yerini değiştirip mide bulantı ilacı ile şükür şimdi iyiyim 17+1 deyim benimde erkek oluyor.
pozitifbiri düzene girmenize çok sevimdim Rabbim bir daha kimseye yaşatmasın.Benim haneme erkek yazabilir misin müsait olduğunda.Boyunu ölçemiyorum kıvırıyor ayaklareı dedi kilo 180 gr.Hepimiz sağlıcakla alalım bebişlerimizi

Günaydın tetanoz aşımı yaptırdım. Ağrısı akşama çıkar dedi bekliyorum bakalım stresle
Canım şifa olsun. Hareket iyi geliyormuş. Forumda biri yazmıştı olduğu güm spora gitmiş ne ağrı ne sızı var demişti. Hareketsiz kalanlara bir miktar ağrı yapmış. Aklında bulunsun

Evet kuzum ya bende biraz araştırma yaptım hayvanlar üzerinde bile olumsuz etkiler görülmüş bazılarında içime sinmedi o yüzden kullanmicam zaten takviye vitamin olarak imom kullanıyorum onun içinde de az miktarda var

Kuzum bebeğin ayak kemiğini olctulerse onu 7 ile çarpıp ortalama boyunu bulabilirsin bebeğin

Kızlar çok canım sıkıldı ya.Yarın detaylı ultrasona gireceğim.Eşimle full öğleden sonraya izin alalım ,kontrolden sonra biraz vakit geçiririz diye düşünmüştük.Ama eşimin patronu 3 kişiyi işten çıkarmış.Böyle bi durumda da eşim izin istemeyi uygun görmemiş.Tek gitmek zorundayım kısacası.normalde takılmam hallederim her işimi ama ,bu sefer çok içerledim.İş yerinde hıçkırarak ağlıyorum şu an yani ona da bişey diyemedim sorun değil demek zorunda hissettim kendimi ,çünkü haklı.ama yine de ağlamamı durduramıyorum

Kızlar merhaba ben 19+1 haftaligim ayın 22sinde detaylı ultrason randevumuz var gebeliğim sağlıklı ilerliyor bir taraftan doğum için hastane bakıyorum Ankara cubukda oturuyorum kontroller Pursaklar da bir özel hastanede oluyor arada Etlik şehir Hastanesi'ne gidiyorum etlikdr doğum yapaniniz var mı

Ya kuzum benim çok haklısın bende eşime şimdiden dedim bak detaylı ultrason günü mutlaka birlikte gidelim diye o da şehir dışında insan üzülüyor böyle şeylere ama bebişi düşün annesi o da etkilenir bu durumdan eşin hastayım diyip bir gün sağlık raporu alsın olmaz mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…