- 2 Temmuz 2022
- 164
- 480
- 23
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #19.141
Canımm çok çok sevindim senin adına işlerin yoluna girmiş çok şükürCanlarımmmm günaydııııın, güzel ve minnoş göbüşlü anneler :) Çok özledim sizi ama başım o kadar yogundu ki yazamadım. Kiraya çıktım kızlar şükür hasarsız bir ev 4 katlının 1. katı. 1 aydır daha 4 gecedir evimde yatabiliyorum. Ne büyük nimetmiş Ya Rabbiii.... Allah bir daha hiçbirimize böyle bir afet göstermesin.
Cumartesi kontrole gittik teyzoşları :) Kızım 18+4 tü. Yine 19+1 çıktı :)
Dobik dobik bir kız maşallah 21 cm 270 gr olmuş
Parmaklarını gördük :)
Önümüzdeki hafta tetanoz aşısı için gideceğim.25 Mart ta da detaylı USG organ tarama için gideceğiz bakalım. Ben çok zorlu bir ay geçirdim psikolojik olarak. 1.5 kg almışım son ayda. 72.4 olmuşum. Çok şükür hamdolsun Allah a bir kaç gündür moralmen daha iyi hissediyorum. Minoş da tekmeleri artırdı. Kahve sonrası ve açıkınca deliriyor :) Eee sizdene var ne yok bakim kısaca özet geçin hepinizi çok özledim ve merak ediyorum , okuyabildiklerimi okuyacağım zaten :)
Çok sevindim canım bebişinin şansıCanlarımmmm günaydııııın, güzel ve minnoş göbüşlü anneler :) Çok özledim sizi ama başım o kadar yogundu ki yazamadım. Kiraya çıktım kızlar şükür hasarsız bir ev 4 katlının 1. katı. 1 aydır daha 4 gecedir evimde yatabiliyorum. Ne büyük nimetmiş Ya Rabbiii.... Allah bir daha hiçbirimize böyle bir afet göstermesin.
Önümüzdeki hafta tetanoz aşısı için gideceğim.25 Mart ta da detaylı USG organ tarama için gideceğiz bakalım. Ben çok zorlu bir ay geçirdim psikolojik olarak. 1.5 kg almışım son ayda. 72.4 olmuşum. Çok şükür hamdolsun Allah a bir kaç gündür moralmen daha iyi hissediyorum. Minoş da tekmeleri artırdı. Kahve sonrası ve açıkınca deliriyor :) Eee sizdene var ne yok bakim kısaca özet geçin hepinizi çok özledim ve merak ediyorum , okuyabildiklerimi okuyacağım zaten :)
Yaaa o kadar mutlu oldum ki güzel haberlerineCanlarımmmm günaydııııın, güzel ve minnoş göbüşlü anneler :) Çok özledim sizi ama başım o kadar yogundu ki yazamadım. Kiraya çıktım kızlar şükür hasarsız bir ev 4 katlının 1. katı. 1 aydır daha 4 gecedir evimde yatabiliyorum. Ne büyük nimetmiş Ya Rabbiii.... Allah bir daha hiçbirimize böyle bir afet göstermesin.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım dualarımız eltindeKizlarr eltimi brazdan doguma aliyorlar. Dua eder misiniz Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin yavrusunu35 haftalik dogum yapacak. biraz endiseli bizlerin duasi kabul olur
canım çok sevındım yeni evin düzenin hayırlı olsunCanlarımmmm günaydııııın, güzel ve minnoş göbüşlü anneler :) Çok özledim sizi ama başım o kadar yogundu ki yazamadım. Kiraya çıktım kızlar şükür hasarsız bir ev 4 katlının 1. katı. 1 aydır daha 4 gecedir evimde yatabiliyorum. Ne büyük nimetmiş Ya Rabbiii.... Allah bir daha hiçbirimize böyle bir afet göstermesin.
Hiç durmasın minnoşlar artık inşaallah :)cok sevindiim duzen kurmana canimmAllah agiz tadiyla oturmayi nasip etsin. Benim kizda 2 gundur daha hareketli cok sükür. hatta dün sag kasigima tekme atti hafif ilk defa güclu bu kdr hissettm cok guzel bir duygu. gece uyku arasinda ben sagdan sola.dönerken hareket ediyor felan bende 22. haftamda detayliya girecegim nasipse martin son haftasi oluyor
Amin cnm Allah razı olsun :)Yaaaa maşallahhh nasıl özledik seni pozitifimiz yeni yuvanız yeni mutluluklar getirsin inşallah sağlıkla huzurla
Ay bin şükür bugunumuze. Canımsınız ben de sizi çok özledim yazamadım ama hep aklımdaydınız....Canımm çok çok sevindim senin adına işlerin yoluna girmiş çok şüküryakınmış bizim kızçeler pıtı pıtı hareketleriyle belli ediyorlar kendilerini artık özlendin burda yokluğun belli oluyordu Allah bir daha aynı sıkıntıları yaşatmasın sana kolay şeyler yaşamadın hamile halinle
Vallahi maşallah her gelen kısmetiyle geliyor hamdolsun :)Çok sevindim canım bebişinin şansı
Ceriiim özledim kız :) amin canım Allah razı olsun... Çok şükür bin şükür...Yaaa o kadar mutlu oldum ki güzel haberlerineCanım benim Allah ailenle Sağlıkla huzurla oturmayı nasip etsin inşallah .bundan sonra hersey gönlünce olsun Rabbim korusun oh vallahi içim rahatladı haber alınca senden
Sağol minnoş teyzesi :)canım çok sevındım yeni evin düzenin hayırlı olsunmasallah bebişine de ne güzel
İyi haberlerle geldin canım gözün aydınBu da son kontrolden fotomuz :)
Canım şifa olsun. Hareket iyi geliyormuş. Forumda biri yazmıştı olduğu güm spora gitmiş ne ağrı ne sızı var demişti. Hareketsiz kalanlara bir miktar ağrı yapmış. Aklında bulunsunGünaydıntetanoz aşımı yaptırdım. Ağrısı akşama çıkar dedi bekliyorum bakalım stresle
Çok sağ ol canımCanım şifa olsun. Hareket iyi geliyormuş. Forumda biri yazmıştı olduğu güm spora gitmiş ne ağrı ne sızı var demişti. Hareketsiz kalanlara bir miktar ağrı yapmış. Aklında bulunsun
Evet kuzum ya bende biraz araştırma yaptım hayvanlar üzerinde bile olumsuz etkiler görülmüş bazılarında içime sinmedi o yüzden kullanmicam zaten takviye vitamin olarak imom kullanıyorum onun içinde de az miktarda varSelamlar , ben doktor degisimi yaptik 1.5 ay kadar once tam o sirada vitaminlere vs baslamistik ya degistirdigim doktorum d vitamini vermisti. 2 3 gun sonrasinda yeni gectigim doktora gidince kullandiklarimi sordugunda d vitamini atma hamilelikte yararli olduguna dair bir arastirma yok zaten birak dedi vermedi.
Teyzoşları yesin onuBu da son kontrolden fotomuz :)
Kuzum bebeğin ayak kemiğini olctulerse onu 7 ile çarpıp ortalama boyunu bulabilirsin bebeğinGünaydın herkese kızlar bugün kontrolümüz vardı 18+6yız cinsiyetimiz kesinleşti kızpozitifbiri her şey yolunda çok şükür Decavite Coledan damlaya bir de kan ilacına devam coledanı soranlar olmuş ben kullanıyorum bir aydır.
Ünv araştırmaya gidiyorum detaylı ultrason için ultrason bölümüne yönlendirdi gün verdi dr 3 nisanda gideceğim inş tam 3 haftam var.
Tetanoz aşısını sordum kesinlikle ben öneriyorum aşını mutlaka ol dedi bu hafta veya haftaya gideceğim aşı için. Bebeğin boyunu sordum biz ölçemiyoruz artık iki büklüm durduğu için dedi kilosunu söyledi sadece çok merak ediyodum burda yazanlar vardı içimde kaldıbizim durumlar böyle bugün gidecekler inş güzel haberlerle gelirsiniz
Maşallah kuzumBu da son kontrolden fotomuz :)
Ya kuzum benim çok haklısın bende eşime şimdiden dedim bak detaylı ultrason günü mutlaka birlikte gidelim diye o da şehir dışındaKızlar çok canım sıkıldı ya.Yarın detaylı ultrasona gireceğim.Eşimle full öğleden sonraya izin alalım ,kontrolden sonra biraz vakit geçiririz diye düşünmüştük.Ama eşimin patronu 3 kişiyi işten çıkarmış.Böyle bi durumda da eşim izin istemeyi uygun görmemiş.Tek gitmek zorundayım kısacası.normalde takılmam hallederim her işimi ama ,bu sefer çok içerledim.İş yerinde hıçkırarak ağlıyorum şu anyani ona da bişey diyemedim sorun değil demek zorunda hissettim kendimi ,çünkü haklı.ama yine de ağlamamı durduramıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?