2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ceri üzülme, günü haftasonuna kaydıramaz mısın?

Yaaa bugünün en güzel haberi ne kadar güçlüsünüz her seyi hallettiniz masallah size senin kiz da annesine cekmis bence rabbim ayni acilarin, zorluklarin tekrarini yasatmasin insallah

İnsan önemli anlarda birlikte olmak istiyor işte.. Ama şartlar bazen izin vermiyor.Canım raporu falan pek sallayan bi yer değil maalesef
Ceri üzülme, günü haftasonuna kaydıramaz mısın?
Üniv. Hastanesine gideceğiz.yani gideceğim maalesef haftasonu randevusu yok

İnsan önemli anlarda birlikte olmak istiyor işte.. Ama şartlar bazen izin vermiyor.Canım raporu falan pek sallayan bi yer değil maalesef

Üniv. Hastanesine gideceğiz.yani gideceğim maalesef haftasonu randevusu yok
O zaman akşamına çok güzel kutlayın sende al telefonu ekranı full çek hatta birşeyler götür telefon sabit kalsın kolaylıkla çekebil. Akşam tekrar izleyip güzelce zaman geçirirsiniz hak veriyorum bende üzülürdüm ama olsun çözümsüz birşey değil

Ben 19. Haftada girdim detaylıya benim doktorum gidebilirsin demişti bakan doktorda haftayla ilgili olumsuz bir şey söylemedi organ gelişimi tamamlanmamıştır fln demedi ama burda okuyorum 22. Hafta diyen var bir sürü şey yazmışsınız kafam karıştı şuan

cok haklisin canım yerinde kim olsa aglardi cunku haftalardir tek bekledigimiz gün detayli ama bence eşine gercek düşüncelerini ve hissettiklerini söylemelisin, sorun degil deyip gecistirmemelisin ve birlikte bi çözüm bulmalisiniz. Ya o isyerini biraz zorlar, ya gün degisir. Ama bir sekilde senin anne kalbin mutlu ve tatmin olmali

19-22 arası uygun zamanmış canım. Kafan karışmasın.

canim bende esim olmadan ilk kdz gidecegim. detayli ultrason icin istanbula gececegim. o izin alamadi malesef. olsun cd aktariyorlar goruntuleri bazi yerler eve gelince pcden seyredersiniz

Canım detaylı da parça parça ölçüp topluyorlar bebeğin boyu öyle ölçülüyor artık

Hayat su canim simdi benide supheye dusurdunm D vitamininin ne gibi zarari olabilir gebelikte kanitlanmis bisi bulabildin mi? doktorun mu soyledi? ben 2 doktordanda onay alarak kulaniyordum damlayi. ama tereddute dustum. Saglikli bilgiye nasil ulasabiliriz acaba. butun netteki unlu kadin dogum drlari onemli kullanimi diyor dr banu ciftci felan. kac haftadir kullaniyodum

allahım herşeyin en güzelini gönlüne versin birdaha böyle bir afet yaşatmasın maşallah prensesine sağlıkla gelsin inş benim oğluşta yarın tam 18 haftalık oluyor yarın detaylı organ taramamız var inş güzel haberlerle döneriz ben henüz tekme kıpırtı hissetmiyorum aslında derler 2. gebeliklerde daha erken hissedilir diye sanırım benim oğlan biraz tembel:)

Evet artık öyle yapacağım ,bakalım telefondan izleriz bi tur da bizim yaramazı canım teşekkür ederim haklısın şimdi daha iyiyim
Hep çok mutlu ediyor işte bu yüzden kırmak ya da onu daha çok üzmek istemedim.Bu zamana kadar gerçekten çok destek olan bir eşim var her konuda.bi seferlik böyle oldu diye onu da daha çok üzmek istemedim.ama akşama belki birlikte gitmek istemiştim diye bi çıtlatırım
canim bende esim olmadan ilk kdz gidecegim. detayli ultrason icin istanbula gececegim. o izin alamadi malesef. olsun cd aktariyorlar goruntuleri bazi yerler eve gelince pcden seyredersiniz
Canım ben üniv.hastanesine gideceğim öyle bi şey yapacaklarını düşünmüyorum ama telefondan artık idare edeceğim inşallah senin de çok güzel geçer detaylı ultrasonun minikleri görmek yetecek artık bize

İyi haberlerle geldin canım gözün aydın Detaylı için kime randevu aldın ben hakan kalaycidan aldim
Hamdolsun bin şükür canım Aynı hastanede Bedia bey dedi sanırım. Ona yaptıracağım. Diğer iki çocugumda da Ortadoğu da o bakmıştı.

Yaaa bugünün en güzel haberi ne kadar güçlüsünüz her seyi hallettiniz masallah size senin kiz da annesine cekmis bence rabbim ayni acilarin, zorluklarin tekrarini yasatmasin insallah
yaa canımsın ne güzel yazmışsın inşallah dediğin gibi güçlüyüzdür :) amiiinnnn

Amin canım benim aminnn... Valla benim de oğlanlar hızlıydı bu daha sakin gibi :)

Canım kan testi ne için acaba benden kadın doğum doktorum bayadır kan testi istemiyor sizlerde durum böyle mi? En son 7.haftamda istemişti sonra hiç istemedi ben taa 15.haftamda kendim yaptırmıştım sağlık ocağında yoksa ondan da haberi bilgisi yoktu. Geçen cuma görmeye gittik o zamanda istemedi kafam karıştı artık
Kizlarr eltimi brazdan doguma aliyorlar. Dua eder misiniz Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin yavrusunu 35 haftalik dogum yapacak. biraz endiseli bizlerin duasi kabul olur
Allahım küvezden de sağlıcakla hemencecik çıkarsın inşallah bir an önce annesinin kollarına gelsin minik prens

Canım benimde ilk gebeliğin başında istemişti şimdide 19. Haftada istedi genel kontrol kalsiyum, magnezyum onlara bakıcakmış

canim benim doktorda en son 16. haftada istedi demir ilacina baslatmak icin. bu gidiste farkli bir doktora gidecegim diger doktorla.devam.etmeyecgim. mecbur yaptirip goturcem ilk gitcegm icin
Darisi basimiza insallah hepimiz yavrularimiza kavusalim. Durumlari iyidir insallah ikisinin de
iyiler cok sukur canim. 2400 gr dogmus atlattilar tehlikeyi cok sukur. tansiyon yukselmesi ve beyaz kan degerleri cok.dusmeye baslayinca gebelik zehirlenmesnden korktular. Allahtan saglikla dunyaya geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…