- 22 Mayıs 2012
- 11.004
- 30.578
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #19.161
Ceri üzülme, günü haftasonuna kaydıramaz mısın?Kızlar çok canım sıkıldı ya.Yarın detaylı ultrasona gireceğim.Eşimle full öğleden sonraya izin alalım ,kontrolden sonra biraz vakit geçiririz diye düşünmüştük.Ama eşimin patronu 3 kişiyi işten çıkarmış.Böyle bi durumda da eşim izin istemeyi uygun görmemiş.Tek gitmek zorundayım kısacası.normalde takılmam hallederim her işimi ama ,bu sefer çok içerledim.İş yerinde hıçkırarak ağlıyorum şu anyani ona da bişey diyemedim sorun değil demek zorunda hissettim kendimi ,çünkü haklı.ama yine de ağlamamı durduramıyorum
Yaaa bugünün en güzel haberiCanlarımmmm günaydııııın, güzel ve minnoş göbüşlü anneler :) Çok özledim sizi ama başım o kadar yogundu ki yazamadım. Kiraya çıktım kızlar şükür hasarsız bir ev 4 katlının 1. katı. 1 aydır daha 4 gecedir evimde yatabiliyorum. Ne büyük nimetmiş Ya Rabbiii.... Allah bir daha hiçbirimize böyle bir afet göstermesin.
Cumartesi kontrole gittik teyzoşları :) Kızım 18+4 tü. Yine 19+1 çıktı :)
Dobik dobik bir kız maşallah 21 cm 270 gr olmuş
Parmaklarını gördük :)
Önümüzdeki hafta tetanoz aşısı için gideceğim.25 Mart ta da detaylı USG organ tarama için gideceğiz bakalım. Ben çok zorlu bir ay geçirdim psikolojik olarak. 1.5 kg almışım son ayda. 72.4 olmuşum. Çok şükür hamdolsun Allah a bir kaç gündür moralmen daha iyi hissediyorum. Minoş da tekmeleri artırdı. Kahve sonrası ve açıkınca deliriyor :) Eee sizdene var ne yok bakim kısaca özet geçin hepinizi çok özledim ve merak ediyorum , okuyabildiklerimi okuyacağım zaten :)
İnsan önemli anlarda birlikte olmak istiyor işte.. Ama şartlar bazen izin vermiyor.Canım raporu falan pek sallayan bi yer değil maalesefYa kuzum benim çok haklısın bende eşime şimdiden dedim bak detaylı ultrason günü mutlaka birlikte gidelim diye o da şehir dışındainsan üzülüyor böyle şeylere ama bebişi düşün annesi o da etkilenir bu durumdan eşin hastayım diyip bir gün sağlık raporu alsın olmaz mı
Üniv. Hastanesine gideceğiz.yani gideceğimCeri üzülme, günü haftasonuna kaydıramaz mısın?
O zaman akşamına çok güzel kutlayın sende al telefonu ekranı full çek hatta birşeyler götür telefon sabit kalsın kolaylıkla çekebil. Akşam tekrar izleyip güzelce zaman geçirirsinizİnsan önemli anlarda birlikte olmak istiyor işte.. Ama şartlar bazen izin vermiyor.Canım raporu falan pek sallayan bi yer değil maalesef
Üniv. Hastanesine gideceğiz.yani gideceğimmaalesef haftasonu randevusu yok
cok haklisin canım yerinde kim olsa aglardi cunku haftalardir tek bekledigimiz gün detayliKızlar çok canım sıkıldı ya.Yarın detaylı ultrasona gireceğim.Eşimle full öğleden sonraya izin alalım ,kontrolden sonra biraz vakit geçiririz diye düşünmüştük.Ama eşimin patronu 3 kişiyi işten çıkarmış.Böyle bi durumda da eşim izin istemeyi uygun görmemiş.Tek gitmek zorundayım kısacası.normalde takılmam hallederim her işimi ama ,bu sefer çok içerledim.İş yerinde hıçkırarak ağlıyorum şu anyani ona da bişey diyemedim sorun değil demek zorunda hissettim kendimi ,çünkü haklı.ama yine de ağlamamı durduramıyorum
19-22 arası uygun zamanmış canım. Kafan karışmasın.Ben 19. Haftada girdim detaylıya benim doktorum gidebilirsin demişti bakan doktorda haftayla ilgili olumsuz bir şey söylemedi organ gelişimi tamamlanmamıştır fln demedi ama burda okuyorum 22. Hafta diyen var bir sürü şey yazmışsınız kafam karıştı şuan
18+3 olduk 2. Gebeliğim daha tık bile yok endişeliyim
canim bende esim olmadan ilk kdz gidecegim. detayli ultrason icin istanbula gececegim. o izin alamadi malesef. olsun cd aktariyorlar goruntuleri bazi yerler eve gelince pcden seyredersinizKızlar çok canım sıkıldı ya.Yarın detaylı ultrasona gireceğim.Eşimle full öğleden sonraya izin alalım ,kontrolden sonra biraz vakit geçiririz diye düşünmüştük.Ama eşimin patronu 3 kişiyi işten çıkarmış.Böyle bi durumda da eşim izin istemeyi uygun görmemiş.Tek gitmek zorundayım kısacası.normalde takılmam hallederim her işimi ama ,bu sefer çok içerledim.İş yerinde hıçkırarak ağlıyorum şu anyani ona da bişey diyemedim sorun değil demek zorunda hissettim kendimi ,çünkü haklı.ama yine de ağlamamı durduramıyorum
Canım detaylı da parça parça ölçüp topluyorlar bebeğin boyu öyle ölçülüyor artıkGünaydın herkese kızlar bugün kontrolümüz vardı 18+6yız cinsiyetimiz kesinleşti kızpozitifbiri her şey yolunda çok şükür Decavite Coledan damlaya bir de kan ilacına devam coledanı soranlar olmuş ben kullanıyorum bir aydır.
Ünv araştırmaya gidiyorum detaylı ultrason için ultrason bölümüne yönlendirdi gün verdi dr 3 nisanda gideceğim inş tam 3 haftam var.
Tetanoz aşısını sordum kesinlikle ben öneriyorum aşını mutlaka ol dedi bu hafta veya haftaya gideceğim aşı için. Bebeğin boyunu sordum biz ölçemiyoruz artık iki büklüm durduğu için dedi kilosunu söyledi sadece çok merak ediyodum burda yazanlar vardı içimde kaldıbizim durumlar böyle bugün gidecekler inş güzel haberlerle gelirsiniz
allahım herşeyin en güzelini gönlüne versin birdaha böyle bir afet yaşatmasın maşallah prensesine sağlıkla gelsin inş benim oğluşta yarın tam 18 haftalık oluyor yarın detaylı organ taramamız var inş güzel haberlerle döneriz ben henüz tekme kıpırtı hissetmiyorum aslında derler 2. gebeliklerde daha erken hissedilir diye sanırım benim oğlan biraz tembel:)Canlarımmmm günaydııııın, güzel ve minnoş göbüşlü anneler :) Çok özledim sizi ama başım o kadar yogundu ki yazamadım. Kiraya çıktım kızlar şükür hasarsız bir ev 4 katlının 1. katı. 1 aydır daha 4 gecedir evimde yatabiliyorum. Ne büyük nimetmiş Ya Rabbiii.... Allah bir daha hiçbirimize böyle bir afet göstermesin.
Cumartesi kontrole gittik teyzoşları :) Kızım 18+4 tü. Yine 19+1 çıktı :)
Dobik dobik bir kız maşallah 21 cm 270 gr olmuş
Parmaklarını gördük :)
Önümüzdeki hafta tetanoz aşısı için gideceğim.25 Mart ta da detaylı USG organ tarama için gideceğiz bakalım. Ben çok zorlu bir ay geçirdim psikolojik olarak. 1.5 kg almışım son ayda. 72.4 olmuşum. Çok şükür hamdolsun Allah a bir kaç gündür moralmen daha iyi hissediyorum. Minoş da tekmeleri artırdı. Kahve sonrası ve açıkınca deliriyor :) Eee sizdene var ne yok bakim kısaca özet geçin hepinizi çok özledim ve merak ediyorum , okuyabildiklerimi okuyacağım zaten :)
Evet artık öyle yapacağım ,bakalım telefondan izleriz bi tur da bizim yaramazıO zaman akşamına çok güzel kutlayın sende al telefonu ekranı full çek hatta birşeyler götür telefon sabit kalsın kolaylıkla çekebil. Akşam tekrar izleyip güzelce zaman geçirirsinizhak veriyorum bende üzülürdüm ama olsun çözümsüz birşey değil
Hep çok mutlu ediyor işte bu yüzden kırmak ya da onu daha çok üzmek istemedim.Bu zamana kadar gerçekten çok destek olan bir eşim var her konuda.bi seferlik böyle oldu diye onu da daha çok üzmek istemedim.ama akşama belki birlikte gitmek istemiştim diye bi çıtlatırımcok haklisin canım yerinde kim olsa aglardi cunku haftalardir tek bekledigimiz gün detayliama bence eşine gercek düşüncelerini ve hissettiklerini söylemelisin, sorun degil deyip gecistirmemelisin ve birlikte bi çözüm bulmalisiniz. Ya o isyerini biraz zorlar, ya gün degisir. Ama bir sekilde senin anne kalbin mutlu ve tatmin olmali
Canım ben üniv.hastanesine gideceğim öyle bi şey yapacaklarını düşünmüyorum ama telefondan artık idare edeceğimcanim bende esim olmadan ilk kdz gidecegim. detayli ultrason icin istanbula gececegim. o izin alamadi malesef. olsun cd aktariyorlar goruntuleri bazi yerler eve gelince pcden seyredersiniz
Maşallah canım hersey yavaş yavaş yoluna girmeye başlamış çok sevindim senin adına Allah daha beterinden korusun herkesi sağlıkla gelsin minnoş prensesBu da son kontrolden fotomuz :)
Hamdolsun bin şükür canım Aynı hastanede Bedia bey dedi sanırım. Ona yaptıracağım. Diğer iki çocugumda da Ortadoğu da o bakmıştı.İyi haberlerle geldin canım gözün aydınDetaylı için kime randevu aldın ben hakan kalaycidan aldim
yaa canımsın ne güzel yazmışsın inşallah dediğin gibi güçlüyüzdür :) amiiinnnnYaaa bugünün en güzel haberine kadar güçlüsünüz her seyi hallettiniz masallah size senin kiz da annesine cekmis bence rabbim ayni acilarin, zorluklarin tekrarini yasatmasin insallah
Amin canım benim aminnn... Valla benim de oğlanlar hızlıydı bu daha sakin gibi :)allahım herşeyin en güzelini gönlüne versin birdaha böyle bir afet yaşatmasın maşallah prensesine sağlıkla gelsin inş benim oğluşta yarın tam 18 haftalık oluyor yarın detaylı organ taramamız var inş güzel haberlerle döneriz ben henüz tekme kıpırtı hissetmiyorum aslında derler 2. gebeliklerde daha erken hissedilir diye sanırım benim oğlan biraz tembel:)
Canım kan testi ne için acaba benden kadın doğum doktorum bayadır kan testi istemiyor sizlerde durum böyle mi? En son 7.haftamda istemişti sonra hiç istemedi ben taa 15.haftamda kendim yaptırmıştım sağlık ocağında yoksa ondan da haberi bilgisi yoktu. Geçen cuma görmeye gittik o zamanda istemedi kafam karıştı artıkGünaydın kızlar bugün kan testi için sağlık ocağına gittim gitmişken tetenoz aşısını da yaptı. 2. Doz içinde 11 mayısa randevu verdi. Gitmişken kalp seslerini dinlettiler içim rahatladı doktora gitmiyordum 3 haftadır
Allahım küvezden de sağlıcakla hemencecik çıkarsın inşallah bir an önce annesinin kollarına gelsin minik prensKizlarr eltimi brazdan doguma aliyorlar. Dua eder misiniz Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin yavrusunu35 haftalik dogum yapacak. biraz endiseli bizlerin duasi kabul olur
Darisi basimiza insallahKizlarr eltim dogum yaptii cok şükür bir erkek bebis geldiküvoze almislar simdilik. Allah hayirli dogumlar nasip etsin hepimize.
Canım benimde ilk gebeliğin başında istemişti şimdide 19. Haftada istedi genel kontrol kalsiyum, magnezyum onlara bakıcakmışCanım kan testi ne için acaba benden kadın doğum doktorum bayadır kan testi istemiyor sizlerde durum böyle mi? En son 7.haftamda istemişti sonra hiç istemedi ben taa 15.haftamda kendim yaptırmıştım sağlık ocağında yoksa ondan da haberi bilgisi yoktu. Geçen cuma görmeye gittik o zamanda istemedi kafam karıştı artık
Allahım küvezden de sağlıcakla hemencecik çıkarsın inşallah bir an önce annesinin kollarına gelsin minik prens
canim benim doktorda en son 16. haftada istedi demir ilacina baslatmak icin. bu gidiste farkli bir doktora gidecegim diger doktorla.devam.etmeyecgim. mecbur yaptirip goturcem ilk gitcegm icinCanım kan testi ne için acaba benden kadın doğum doktorum bayadır kan testi istemiyor sizlerde durum böyle mi? En son 7.haftamda istemişti sonra hiç istemedi ben taa 15.haftamda kendim yaptırmıştım sağlık ocağında yoksa ondan da haberi bilgisi yoktu. Geçen cuma görmeye gittik o zamanda istemedi kafam karıştı artık
Allahım küvezden de sağlıcakla hemencecik çıkarsın inşallah bir an önce annesinin kollarına gelsin minik prens
iyiler cok sukur canim. 2400 gr dogmus atlattilar tehlikeyi cok sukur. tansiyon yukselmesi ve beyaz kan degerleri cok.dusmeye baslayinca gebelik zehirlenmesnden korktular. Allahtan saglikla dunyaya geldiDarisi basimiza insallahhepimiz yavrularimiza kavusalim. Durumlari iyidir insallah ikisinin de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?