- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #19.101
Ben geçen hafta öyleydim.anlamsız geldi bana da ama çok üstünde durmadım.şimdi yok baş dönmem çok şükür .Bende vertigo var belki o etki etmiştir banaKızlar birşey soracağım ara ara baş dönmesi yaşayan var mı otururken falan bazen ik üç günde kafam sallanıyor gibi oluyor bu durumu yaşayan var mı?
Merhaba canım ben de bu durumu yaşıyorum gün içinde.Kızlar birşey soracağım ara ara baş dönmesi yaşayan var mı otururken falan bazen ik üç günde kafam sallanıyor gibi oluyor bu durumu yaşayan var mı?
Kaç haftalık senin canım 16+4 oldum ben yarın aile hekimine gitmeyi düşünüyorum bakalım ne diyecekMerhaba canım ben de bu durumu yaşıyorum gün içinde.
Anladım canım kaç haftalıkken oldu baş dönmen senin bende vertigo falan yok tansiyon da normal çıkıyordu hep arada bi oluyor zaten oturduğum yerden sanki başım sallanıyor gibi hissediyorum kalkınca falan dönme olmuyorBen geçen hafta öyleydim.anlamsız geldi bana da ama çok üstünde durmadım.şimdi yok baş dönmem çok şükür .Bende vertigo var belki o etki etmiştir bana
Evet canım erkekMerhaba canim senin cinsiyet kesinlestimi
18+3 olduk 2. Gebeliğim daha tık bile yok endişeliyimMerhaba hanımlar bebeğin hareketlerini hissetmeye başladınız mı. En erken kaçıncı hafta hissettiniz
15 haftalık oldu . Ben daha vitamin vs kullanmaya başlamadım kan ilacıni da almadım. Alamadım folik asit bile icemedim son 1 aydır.Kaç haftalık senin canım 16+4 oldum ben yarın aile hekimine gitmeyi düşünüyorum bakalım ne diyecek
Merhaba canım, benim de birkaç gündür böyle oldu tansiyonum düştü sandım ama ölçtüm normaldi. Bir de biraz kasık ağrılarım sıklaştı. Biraz endişelendim var mı benzerini yaşayanlar?Kızlar birşey soracağım ara ara baş dönmesi yaşayan var mı otururken falan bazen ik üç günde kafam sallanıyor gibi oluyor bu durumu yaşayan var mı?
Vitaminleri kullansanız daha iyi olur sizin açınızdan bende sadece multivitamin kullanıyorum 16 mart randevum var başka takviye ekler belkı doktor15 haftalık oldu . Ben daha vitamin vs kullanmaya başlamadım kan ilacıni da almadım. Alamadım folik asit bile icemedim son 1 aydır.
Geçmiş olsun canım bende de kasık ağrısı bazen oluyor ama doktora sormuştum rahim büyüyor bebek büyüyor kasılma ve ağrı normal dedi hafif oluyordu benim agrı zaten. Baş dönmesi içinde yarın aile hekimine gidicem 16 martta kadın dogum randevum var detaylı doktora sorcam bakalımMerhaba canım, benim de birkaç gündür böyle oldu tansiyonum düştü sandım ama ölçtüm normaldi. Bir de biraz kasık ağrılarım sıklaştı. Biraz endişelendim var mı benzerini yaşayanlar?
Yarın doktor randevum var soracagim ona. Detaylı içinde ne zaman yapalım söyler. 19+5 olucak yarın
seninle ayni gunumuz. bugun sabahtan beri alt karin agrim oluyor sanci seklinde ama cok degil. az once kuzenime sordum rahim buyumesindendir dediMerhaba canım, benim de birkaç gündür böyle oldu tansiyonum düştü sandım ama ölçtüm normaldi. Bir de biraz kasık ağrılarım sıklaştı. Biraz endişelendim var mı benzerini yaşayanlar?
Yarın doktor randevum var soracagim ona. Detaylı içinde ne zaman yapalım söyler. 19+5 olucak yarın
18.haftanın içindeyken oldu canım .kan hacmi arttığı için olabilir mi acaba aklıma o geldi benimAnladım canım kaç haftalıkken oldu baş dönmen senin bende vertigo falan yok tansiyon da normal çıkıyordu hep arada bi oluyor zaten oturduğum yerden sanki başım sallanıyor gibi hissediyorum kalkınca falan dönme olmuyor
Aa evet canım bak bunu düşünmemiştim ben olabilir18.haftanın içindeyken oldu canım .kan hacmi arttığı için olabilir mi acaba aklıma o geldi benim
seninle ayni gunumuz. bugun sabahtan beri alt karin agrim oluyor sanci seklinde ama cok degil. az once kuzenime sordum rahim buyumesindendir dedi
Teşekkür ederim kizlarGeçmiş olsun canım bende de kasık ağrısı bazen oluyor ama doktora sormuştum rahim büyüyor bebek büyüyor kasılma ve ağrı normal dedi hafif oluyordu benim agrı zaten. Baş dönmesi içinde yarın aile hekimine gidicem 16 martta kadın dogum randevum var detaylı doktora sorcam bakalım
İnşallah kötü bişey yoktur canım sanada çok geçmiş. Olsun belki bnde bi sağlık ocağına giderim tekrar galiba bnmkide geçmediBende de idrar yolu enfeksiyonu vardı bir sürü ilaç verdi yarın kontrole gideceğim benim de alt kasığım çok ağrıyor yürürken özel bölgeme baskı yapıyor yürürken daha çok ağrıyor dediğiniz gibi düşecek gibi bir de hareketlerini çok hissedemiyorum geçen hafta her gün mutlaka hissediyordum iki üç gündür hissedemiyorum korkuyorum bakalım yarın doktor ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?