2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kızlar birşey soracağım ara ara baş dönmesi yaşayan var mı otururken falan bazen ik üç günde kafam sallanıyor gibi oluyor bu durumu yaşayan var mı?
Ben geçen hafta öyleydim.anlamsız geldi bana da ama çok üstünde durmadım.şimdi yok baş dönmem çok şükür .Bende vertigo var belki o etki etmiştir bana

An itibariyle 15+0 olduk şükür. çok sık giremiyorum foruma. Takip edemiyorum sayfalar epey çoğalmış umarım herkes iyidir.
Sabah bulantilarim hala var kusma da sabah sadece .gün içinde ara ara yaşıyorum ama mideme dokunan bir şey yemezsem günü güzel atlatıyorim .hala prilam kullanıyorum
Pazartesi Dr kontrolüm var cinsiyet ve kan tahlilleri için gideceğim 2 hafta önce gittim göstermemişti sıpa

Ben geçen hafta öyleydim.anlamsız geldi bana da ama çok üstünde durmadım.şimdi yok baş dönmem çok şükür .Bende vertigo var belki o etki etmiştir bana
Anladım canım kaç haftalıkken oldu baş dönmen senin bende vertigo falan yok tansiyon da normal çıkıyordu hep arada bi oluyor zaten oturduğum yerden sanki başım sallanıyor gibi hissediyorum kalkınca falan dönme olmuyor

Kaç haftalık senin canım 16+4 oldum ben yarın aile hekimine gitmeyi düşünüyorum bakalım ne diyecek
15 haftalık oldu . Ben daha vitamin vs kullanmaya başlamadım kan ilacıni da almadım. Alamadım folik asit bile icemedim son 1 aydır.

Kızlar birşey soracağım ara ara baş dönmesi yaşayan var mı otururken falan bazen ik üç günde kafam sallanıyor gibi oluyor bu durumu yaşayan var mı?
Merhaba canım, benim de birkaç gündür böyle oldu tansiyonum düştü sandım ama ölçtüm normaldi. Bir de biraz kasık ağrılarım sıklaştı. Biraz endişelendim var mı benzerini yaşayanlar?
Yarın doktor randevum var soracagim ona. Detaylı içinde ne zaman yapalım söyler. 19+5 olucak yarın

15 haftalık oldu . Ben daha vitamin vs kullanmaya başlamadım kan ilacıni da almadım. Alamadım folik asit bile icemedim son 1 aydır.
Vitaminleri kullansanız daha iyi olur sizin açınızdan bende sadece multivitamin kullanıyorum 16 mart randevum var başka takviye ekler belkı doktor

ffestinalente kuzenim kadin dogum dr. bende istanbula detayli icin gitcem onun yanina. 22 23 hafta uygun dedi bana cogu organ gelisimini tamamladigi icin daha net sonuclar aliriz dedi. onun dedigi haftalarda girecegim detayliya canim.

Geçmiş olsun canım bende de kasık ağrısı bazen oluyor ama doktora sormuştum rahim büyüyor bebek büyüyor kasılma ve ağrı normal dedi hafif oluyordu benim agrı zaten. Baş dönmesi içinde yarın aile hekimine gidicem 16 martta kadın dogum randevum var detaylı doktora sorcam bakalım

seninle ayni gunumuz. bugun sabahtan beri alt karin agrim oluyor sanci seklinde ama cok degil. az once kuzenime sordum rahim buyumesindendir dedi

Hayat su Gebelikte d vitamini cok onemli canim. hem senin kemiklerin icin hem.de bebegin kemik gelisimi icin. ben 11. haftadan beri d vitamini ve balik hapi kullaniyorum. hatta google yaz bi cok kadin dogum dr yazisinda d.vitamininin kullanilmasinin onemi yaziyor. doktorun verdiyse kullanmalisin bence.

18.haftanın içindeyken oldu canım .kan hacmi arttığı için olabilir mi acaba aklıma o geldi benim

seninle ayni gunumuz. bugun sabahtan beri alt karin agrim oluyor sanci seklinde ama cok degil. az once kuzenime sordum rahim buyumesindendir dedi
Teşekkür ederim kizlar rahim büyümesindedir diye düşünüyorum bende zaten ara ara olan bir şeydi ama siklasinca endişe ettim özellikle de bugün. bir de bebek çok hareketlendi özellikle ben yatarken. İçerde partiliyor Onunla da ilgili olabilir mi?

İnşallah kötü bişey yoktur canım sanada çok geçmiş. Olsun belki bnde bi sağlık ocağına giderim tekrar galiba bnmkide geçmedi

Selam kızlar normalde havasız ortam ve koku olmadığı sürece kusma olmuyor bende bazı kokulara hassasiyetm var sadece ve mide bulantısı oluyor arada tam 16.haftadayız ilk kez bu akşam kan ilacı içtim şimdi uykumdan uyandırdı mide bulantısı mideme aniden yanma girdi kustum ilaç mı yapıyor bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…