- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #19.121
evet çoğu kişide yapıyormuş normalde aç karnına içince daha fazla. yemek sonrası gün içinde deneyin çünkü önemli onu almakSelam kızlar normalde havasız ortam ve koku olmadığı sürece kusma olmuyor bende bazı kokulara hassasiyetm var sadece ve mide bulantısı oluyor arada tam 16.haftadayız ilk kez bu akşam kan ilacı içtim şimdi uykumdan uyandırdı mide bulantısı mideme aniden yanma girdi kustum ilaç mı yapıyor bunu
Ben prof Sermet Sağol a gidiyorum geçen sene bir kaybım olmuştu o kadar bilgili bir doktor ki hiçbir doktorun anlamadıgı problemi bir bakısta anlamıstı nitekim sonuclar geldiğinde öyle oldugunu da anlamıstık. O günden beridir hep kendisiyle devam ettim. Ege üniversitesi perinatoloji bölümü baskanı kendisi alsancakta muaynesi var her ultrasonu detaylı tane tane sakin konusur bilgilendirir tavsiye ederim sana :)Canımmm bi bakayımm valla önerilere açığım. Tam birini begeniyorum taak bişi oluyor bi yorum görüyorum soğuyorum , napcam böle bilmiyorum
Kuzum gebelik kategorisi c olduğu için içime sinmedi bıraktım şimdilik imom vitamini kullanıyorum onun için de d vitamini varmışHayat su Gebelikte d vitamini cok onemli canim. hem senin kemiklerin icin hem.de bebegin kemik gelisimi icin. ben 11. haftadan beri d vitamini ve balik hapi kullaniyorum. hatta google yaz bi cok kadin dogum dr yazisinda d.vitamininin kullanilmasinin onemi yaziyor. doktorun verdiyse kullanmalisin bence.
Bende yarınGünaydın kızlar bugün kan testi için sağlık ocağına gittim gitmişken tetenoz aşısını da yaptı. 2. Doz içinde 11 mayısa randevu verdi. Gitmişken kalp seslerini dinlettiler içim rahatladı doktora gitmiyordum 3 haftadır
Şu anlık hiç ağrım yok ama her ihtimale karşı sol koluma vurdurdum zatenBende yarınikinci dozu olmayacağım ben inşallah ağrınız olmaz
Ayyy tüm dualarımız onunla tek solukta sağlıkla gelsin bebeği kucağına inşallahhKizlarr eltimi brazdan doguma aliyorlar. Dua eder misiniz Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin yavrusunu35 haftalik dogum yapacak. biraz endiseli bizlerin duasi kabul olur
allahım sağlıkla kuncağına almayı nasip etsin kolay doğumu olsun inşKizlarr eltimi brazdan doguma aliyorlar. Dua eder misiniz Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin yavrusunu35 haftalik dogum yapacak. biraz endiseli bizlerin duasi kabul olur
canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKizlarr eltimi brazdan doguma aliyorlar. Dua eder misiniz Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin yavrusunu35 haftalik dogum yapacak. biraz endiseli bizlerin duasi kabul olur
Selamlar , ben doktor degisimi yaptik 1.5 ay kadar once tam o sirada vitaminlere vs baslamistik ya degistirdigim doktorum d vitamini vermisti. 2 3 gun sonrasinda yeni gectigim doktora gidince kullandiklarimi sordugunda d vitamini atma hamilelikte yararli olduguna dair bir arastirma yok zaten birak dedi vermedi.Kızlar ya d vitamini damlasını kullanan var mı bana coledan damla vermişti doktor birkaç kez kullanmıştım kâğıdını okuyunca hamilelikte kullanılmaz yazıyordu bende bidaha kullanmadım sizin bilginiz var mı bu konuda ya
kuzum günaydın, ben de bu sabah kan verdim. tetanoz aşısını da sorduğumda şuan aşının olmadığını söyledi deprem bölgesine gönderilmiş aşılarGünaydın kızlar bugün kan testi için sağlık ocağına gittim gitmişken tetenoz aşısını da yaptı. 2. Doz içinde 11 mayısa randevu verdi. Gitmişken kalp seslerini dinlettiler içim rahatladı doktora gitmiyordum 3 haftadır
banada yok dendi gelince vurulcak canimkuzum günaydın, ben de bu sabah kan verdim. tetanoz aşısını da sorduğumda şuan aşının olmadığını söyledi deprem bölgesine gönderilmiş aşılarkaçıncı haftadasınız acaba ?
cok sevindiim duzen kurmana canimmCanlarımmmm günaydııııın, güzel ve minnoş göbüşlü anneler :) Çok özledim sizi ama başım o kadar yogundu ki yazamadım. Kiraya çıktım kızlar şükür hasarsız bir ev 4 katlının 1. katı. 1 aydır daha 4 gecedir evimde yatabiliyorum. Ne büyük nimetmiş Ya Rabbiii.... Allah bir daha hiçbirimize böyle bir afet göstermesin.
Cumartesi kontrole gittik teyzoşları :) Kızım 18+4 tü. Yine 19+1 çıktı :)
Dobik dobik bir kız maşallah 21 cm 270 gr olmuş
Parmaklarını gördük :)
Önümüzdeki hafta tetanoz aşısı için gideceğim.25 Mart ta da detaylı USG organ tarama için gideceğiz bakalım. Ben çok zorlu bir ay geçirdim psikolojik olarak. 1.5 kg almışım son ayda. 72.4 olmuşum. Çok şükür hamdolsun Allah a bir kaç gündür moralmen daha iyi hissediyorum. Minoş da tekmeleri artırdı. Kahve sonrası ve açıkınca deliriyor :) Eee sizdene var ne yok bakim kısaca özet geçin hepinizi çok özledim ve merak ediyorum , okuyabildiklerimi okuyacağım zaten :)
19. Haftadayız canım bizimkilerin elinde kaldı sanırımkuzum günaydın, ben de bu sabah kan verdim. tetanoz aşısını da sorduğumda şuan aşının olmadığını söyledi deprem bölgesine gönderilmiş aşılarkaçıncı haftadasınız acaba ?
Yaaaa maşallahhh nasıl özledik seni pozitifimiz yeni yuvanız yeni mutluluklar getirsin inşallah sağlıkla huzurlaCanlarımmmm günaydııııın, güzel ve minnoş göbüşlü anneler :) Çok özledim sizi ama başım o kadar yogundu ki yazamadım. Kiraya çıktım kızlar şükür hasarsız bir ev 4 katlının 1. katı. 1 aydır daha 4 gecedir evimde yatabiliyorum. Ne büyük nimetmiş Ya Rabbiii.... Allah bir daha hiçbirimize böyle bir afet göstermesin.
Cumartesi kontrole gittik teyzoşları :) Kızım 18+4 tü. Yine 19+1 çıktı :)
Dobik dobik bir kız maşallah 21 cm 270 gr olmuş
Parmaklarını gördük :)
Önümüzdeki hafta tetanoz aşısı için gideceğim.25 Mart ta da detaylı USG organ tarama için gideceğiz bakalım. Ben çok zorlu bir ay geçirdim psikolojik olarak. 1.5 kg almışım son ayda. 72.4 olmuşum. Çok şükür hamdolsun Allah a bir kaç gündür moralmen daha iyi hissediyorum. Minoş da tekmeleri artırdı. Kahve sonrası ve açıkınca deliriyor :) Eee sizdene var ne yok bakim kısaca özet geçin hepinizi çok özledim ve merak ediyorum , okuyabildiklerimi okuyacağım zaten :)
Öncelikle hayırlı olsun oğluşun canımMerhaba kızlar bebeğimin erkek olacağını öğrendim bugün içim kıpır kıpır şuan heyecandan. Rabbim hepimizin bebeklerine sağlık sıhhatle doğup büyümeyi nasip etsin. Benim sizlere bir sorum olacak boyun ağrısı yaşayan oldu mu aranızda hamilelikle bir alakası var mı bu durumun? Boynum birkaç haftadır tutulmuş gibi ağrıyor ama yanlış yatmakla falan alakası yok gün içinde aniden ağrımaya başlıyor bir iki gün ağrıyor geçiyor sonra yine başlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?