2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
evet çoğu kişide yapıyormuş normalde aç karnına içince daha fazla. yemek sonrası gün içinde deneyin çünkü önemli onu almak

Canımmm bi bakayımm valla önerilere açığım. Tam birini begeniyorum taak bişi oluyor bi yorum görüyorum soğuyorum , napcam böle bilmiyorum
Ben prof Sermet Sağol a gidiyorum geçen sene bir kaybım olmuştu o kadar bilgili bir doktor ki hiçbir doktorun anlamadıgı problemi bir bakısta anlamıstı nitekim sonuclar geldiğinde öyle oldugunu da anlamıstık. O günden beridir hep kendisiyle devam ettim. Ege üniversitesi perinatoloji bölümü baskanı kendisi alsancakta muaynesi var her ultrasonu detaylı tane tane sakin konusur bilgilendirir tavsiye ederim sana :)

Kuzum gebelik kategorisi c olduğu için içime sinmedi bıraktım şimdilik imom vitamini kullanıyorum onun için de d vitamini varmış

Bende yarın ikinci dozu olmayacağım ben inşallah ağrınız olmaz

Merhaba kızlar bebeğimin erkek olacağını öğrendim bugün içim kıpır kıpır şuan heyecandan. Rabbim hepimizin bebeklerine sağlık sıhhatle doğup büyümeyi nasip etsin. Benim sizlere bir sorum olacak boyun ağrısı yaşayan oldu mu aranızda hamilelikle bir alakası var mı bu durumun? Boynum birkaç haftadır tutulmuş gibi ağrıyor ama yanlış yatmakla falan alakası yok gün içinde aniden ağrımaya başlıyor bir iki gün ağrıyor geçiyor sonra yine başlıyor.

Kizlarr eltimi brazdan doguma aliyorlar. Dua eder misiniz Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin yavrusunu 35 haftalik dogum yapacak. biraz endiseli bizlerin duasi kabul olur
allahım sağlıkla kuncağına almayı nasip etsin kolay doğumu olsun inş

Kizlarr eltimi brazdan doguma aliyorlar. Dua eder misiniz Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin yavrusunu 35 haftalik dogum yapacak. biraz endiseli bizlerin duasi kabul olur
canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Selamlar , ben doktor degisimi yaptik 1.5 ay kadar once tam o sirada vitaminlere vs baslamistik ya degistirdigim doktorum d vitamini vermisti. 2 3 gun sonrasinda yeni gectigim doktora gidince kullandiklarimi sordugunda d vitamini atma hamilelikte yararli olduguna dair bir arastirma yok zaten birak dedi vermedi.

kuzum günaydın, ben de bu sabah kan verdim. tetanoz aşısını da sorduğumda şuan aşının olmadığını söyledi deprem bölgesine gönderilmiş aşılar kaçıncı haftadasınız acaba ?

Günaydın herkese kızlar bugün kontrolümüz vardı 18+6yız cinsiyetimiz kesinleşti kız pozitifbiri her şey yolunda çok şükür Decavite Coledan damlaya bir de kan ilacına devam coledanı soranlar olmuş ben kullanıyorum bir aydır.
Ünv araştırmaya gidiyorum detaylı ultrason için ultrason bölümüne yönlendirdi gün verdi dr 3 nisanda gideceğim inş tam 3 haftam var.
Tetanoz aşısını sordum kesinlikle ben öneriyorum aşını mutlaka ol dedi bu hafta veya haftaya gideceğim aşı için. Bebeğin boyunu sordum biz ölçemiyoruz artık iki büklüm durduğu için dedi kilosunu söyledi sadece çok merak ediyodum burda yazanlar vardı içimde kaldıbizim durumlar böyle bugün gidecekler inş güzel haberlerle gelirsiniz

Canlarımmmm günaydııııın, güzel ve minnoş göbüşlü anneler :) Çok özledim sizi ama başım o kadar yogundu ki yazamadım. Kiraya çıktım kızlar şükür hasarsız bir ev 4 katlının 1. katı. 1 aydır daha 4 gecedir evimde yatabiliyorum. Ne büyük nimetmiş Ya Rabbiii.... Allah bir daha hiçbirimize böyle bir afet göstermesin.
Cumartesi kontrole gittik teyzoşları :) Kızım 18+4 tü. Yine 19+1 çıktı :)
Dobik dobik bir kız maşallah 21 cm 270 gr olmuş

Parmaklarını gördük :)
Önümüzdeki hafta tetanoz aşısı için gideceğim.25 Mart ta da detaylı USG organ tarama için gideceğiz bakalım. Ben çok zorlu bir ay geçirdim psikolojik olarak. 1.5 kg almışım son ayda. 72.4 olmuşum. Çok şükür hamdolsun Allah a bir kaç gündür moralmen daha iyi hissediyorum. Minoş da tekmeleri artırdı. Kahve sonrası ve açıkınca deliriyor :) Eee sizdene var ne yok bakim kısaca özet geçin hepinizi çok özledim ve merak ediyorum , okuyabildiklerimi okuyacağım zaten :)

cok sevindiim duzen kurmana canimm Allah agiz tadiyla oturmayi nasip etsin. Benim kizda 2 gundur daha hareketli cok sükür. hatta dün sag kasigima tekme atti hafif ilk defa güclu bu kdr hissettm cok guzel bir duygu. gece uyku arasinda ben sagdan sola.dönerken hareket ediyor felan bende 22. haftamda detayliya girecegim nasipse martin son haftasi oluyor

kuzum günaydın, ben de bu sabah kan verdim. tetanoz aşısını da sorduğumda şuan aşının olmadığını söyledi deprem bölgesine gönderilmiş aşılar kaçıncı haftadasınız acaba ?
19. Haftadayız canım bizimkilerin elinde kaldı sanırım
Yaaaa maşallahhh nasıl özledik seni pozitifimiz yeni yuvanız yeni mutluluklar getirsin inşallah sağlıkla huzurla

Öncelikle hayırlı olsun oğluşun canım D vitamini eksikliği sırt boyun ağrısı yapıyor canım haberin olsun ondan olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…