- 14 Temmuz 2015
- 2.023
- 6.730
- 158
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #19.201
canım ortalık biraz gerginmiş.o yüzden almak istemiyor.Artık kabullendim sanırımYaaa kiyamam ağlama canimbebisinde üzülür bir kac saat bari izin alamiyor mu?hastaneye gidicem desin
Ne kadar haklısın .güzel haberlerle çıkalım da gerisi önemli değil.Doktor randevusunda görür arttık 28mart taBenim eşim de randevuma göre zor izin almıştı. Hastaneden aradılar randevu saatimizi değiştirdiler. Gelemeyecek bu durumda. Başta üzüldüm ama diyorum ki şimdiden buna üzülürsem daha uzun bir yol var önümüzde. Ayrıntılıdan sağlıklı haberini alarak çıkayım o bana yeter diye avutuyorum kendimi . kendi isteğiyle gelmemezlik etmiyorlar sonuçta. Sen de bebeğini ve birlikte geçireceğiniz güzel günlere odaklan
Selam anişlernasılsınız ben bulgaristanda izindeyim ve inanın hiç giremiyorum kızım hep telefonda oynuyor ya da oynamasa bile dokunmama izin vermiyor benim durumum iyi şukur şeker olduğu için diyetteydim ama buraya geldiğimden beri çok dikat edemedim son 3 gündün göbeğimde ağrı var dokunsam bile ağrıyor içerden çekiliyormuş gibi hisediyorum sizde de öyle oluyor mu
Gunes isimi cok begeniyorum,cok güzel bir isimKızlar, bebişlere isim düşündünüz mü,? Erkek olsa hazırdı. Kıza da aklımıza Güneş geldi içimize ferahlık verdi gibi ama fikirlerinize de açığım hala kararsızız :)
Valla kuzum d vitamini genelde gebelik kategorisi c olduğu için ben kullanmicam içim rahat etmesi için bana da üç doktor önermişti ama ben sonradan araştırdım o yüzden tekrar kontrole gidince sorarım kullanmak istemiyorum felan diyeHayat su canim simdi benide supheye dusurdunm D vitamininin ne gibi zarari olabilir gebelikte kanitlanmis bisi bulabildin mi? doktorun mu soyledi? ben 2 doktordanda onay alarak kulaniyordum damlayi. ama tereddute dustum. Saglikli bilgiye nasil ulasabiliriz acaba. butun netteki unlu kadin dogum drlari onemli kullanimi diyor dr banu ciftci felan. kac haftadir kullaniyodum
Kızım olsaydı bende Zehra Güneş koymayı istiyordum. Zehra annemin adıydı. Erkek olunca şuan Ali Ege düşünüyorum.Ali eşimin adı,ege li olunca onu da eklemek istiyorum.Ama isim arayışım devam :)Kızlar, bebişlere isim düşündünüz mü,? Erkek olsa hazırdı. Kıza da aklımıza Güneş geldi içimize ferahlık verdi gibi ama fikirlerinize de açığım hala kararsızız :)
Kız olsaydı net İzgi koyacaktımKızlar, bebişlere isim düşündünüz mü,? Erkek olsa hazırdı. Kıza da aklımıza Güneş geldi içimize ferahlık verdi gibi ama fikirlerinize de açığım hala kararsızız :)
6 yıl geçti üzerinden tam hatrlamıyorum ama 20 hafta gibi hissetmiştim diye aklımda 2.gebelikte daha erken hissedildiği söyleniyor forumlrda 16.17. haftalarda ney hissedenler yazıyor insan endşe ediyor ister istemezİlkinde ne zaman hissettiniz
Gunes isimi cok begeniyorum,cok güzel bir isimama esim esmer oldu icin bebisimiz pek sarisin olmasina beklemiyorum☺Ben Mira koycam ama yanında yakisan bir isim bulabilersem eklerim
Kızım olsaydı bende Zehra Güneş koymayı istiyordum. Zehra annemin adıydı. Erkek olunca şuan Ali Ege düşünüyorum.Ali eşimin adı,ege li olunca onu da eklemek istiyorum.Ama isim arayışım devam :)
Kız olsaydı net İzgi koyacaktımerkek olunca Mahir Toprak koyacağız Allah nasip ederse .Bence Güneş de çoo..ok güzel
Benim de kız ismi hazırdı erkek geliyor şimdi işin içinden çıkamıyorum eşimin söylediği isimler içime sinmiyor beğenmedim dedikçe de sen de hiç bi şeyi beğenmiyorsun diye küsüyorKızlar, bebişlere isim düşündünüz mü,? Erkek olsa hazırdı. Kıza da aklımıza Güneş geldi içimize ferahlık verdi gibi ama fikirlerinize de açığım hala kararsızız :)
kızım olsaydı adı polen lavin olucaktı ama yine oğlum oluyor adını alaz ali koyduk abisinin adıda ateş onatKızlar, bebişlere isim düşündünüz mü,? Erkek olsa hazırdı. Kıza da aklımıza Güneş geldi içimize ferahlık verdi gibi ama fikirlerinize de açığım hala kararsızız :)
Öyle tabi tek sağlıklı olsunlarsa kuvezde olsun haftasinit kilosunu tamamladimj alırlar kucaklarına inşallah canım güzel günler onların olsun. Bu gebelik tansiyonu cok duyulmaya başladı yha dikkatli olmak lazım benim görümcem tansiyon yüzüne altı aylık doğum yapti cok zorluklar geçirdiler anne bebek bir kuzenimizde bebeğini kaybetti altı aylık karnında zor gerçekten anneyi zehirlemeye başlıyor bir sure sonra bebek görümceminki bir ay en az kuvezde kaldit suan sağlıklı masallah ama oyuncak bebek gibi doğdu minnacikti el kadarsuan küvözde canim. evet erken oldu. Aslinda eltimin hamileligi cok rahatti. ne bi bulantisi kusmasi oldu ve agrisi kanamasi. 34. haftaya kadar calisabildi. 30dan sonra tansiyon cikti aniden. 17lerden felan dusmuyodu iki ilac kullaniodu ona ragmen dusun. sonra cumartesi gunu dr bi gel bakalm nstye gir demis normal kontrol amacli gittiler. ama kan degerleri bu seferde dusmeye baslayinca bugun doguma aldilar. ne cantasi hazirdi ne bebegn kiyafetleri hazirdi. alel acele hazirlandi cok sukurki dogdu sorunsuz. Oda diyor hic boyle tahmin etmiyodum diye. bizleride nelern bekledigini bilmiyoruzm Allah hayirli yazılar yazsin hepimize.
Rabb'im hepimizin yardımcısı olsun sağ salim alalım kucaklarimiza kizim sabırsız benim kardeşi için ne kadar kaldi deyip duruyor oğlan orali degilsuan küvözde canim. evet erken oldu. Aslinda eltimin hamileligi cok rahatti. ne bi bulantisi kusmasi oldu ve agrisi kanamasi. 34. haftaya kadar calisabildi. 30dan sonra tansiyon cikti aniden. 17lerden felan dusmuyodu iki ilac kullaniodu ona ragmen dusun. sonra cumartesi gunu dr bi gel bakalm nstye gir demis normal kontrol amacli gittiler. ama kan degerleri bu seferde dusmeye baslayinca bugun doguma aldilar. ne cantasi hazirdi ne bebegn kiyafetleri hazirdi. alel acele hazirlandi cok sukurki dogdu sorunsuz. Oda diyor hic boyle tahmin etmiyodum diye. bizleride nelern bekledigini bilmiyoruzm Allah hayirli yazılar yazsin hepimize.
Bende oğluşuma isim arayışındayım hâlâ kızım olsaydı Güneş koycaktım bence çok güzel bir isim canım kesinlikle koymalısınKızlar, bebişlere isim düşündünüz mü,? Erkek olsa hazırdı. Kıza da aklımıza Güneş geldi içimize ferahlık verdi gibi ama fikirlerinize de açığım hala kararsızız :)
Süreç boyunca alamiycan diye birşey yok ki canım elbet yazin sonlarına doğru hepimiz alicaz kilo ben tok ken 49 dum açken 49 olmuşum tokkeni düşünemiyorum artık yedikçe şişip yemedikc kilo verenlerdenim bende kolay kolay alamam iki gebelik boyunca elliyi görmedim 45 le kalip da aldiklarinizi sonunda vermesi kolay olsun istesende istemesende sonuna doğru alınıyor bebek büyüdükçe kiloKusura bakmayın yeni gördüm mesajınızı bende 1 kilo eksideyim normal mi acaba hala kusmalarım var sabahları ama iştahım normal kilo alamıyorumbebek iyiydi ama
Gerçekten erkeğe isim bulmak neden bu kadar zorBenim de kız ismi hazırdı erkek geliyor şimdi işin içinden çıkamıyorum eşimin söylediği isimler içime sinmiyor beğenmedim dedikçe de sen de hiç bi şeyi beğenmiyorsun diye küsüyorerkeğe isim bulmak çok zor
İnşallah benim ilk gebeliğim acaba bendemi bir sorun var diye düşündümSüreç boyunca alamiycan diye birşey yok ki canım elbet yazin sonlarına doğru hepimiz alicaz kilo ben tok ken 49 dum açken 49 olmuşum tokkeni düşünemiyorum artık yedikçe şişip yemedikc kilo verenlerdenim bende kolay kolay alamam iki gebelik boyunca elliyi görmedim 45 le kalip da aldiklarinizi sonunda vermesi kolay olsun istesende istemesende sonuna doğru alınıyor bebek büyüdükçe kilo
Bizde çok ikilemdeyiz 1. Seçeneğimiz Elisa-Almina diğeri de Doğa-DuruKızlar, bebişlere isim düşündünüz mü,? Erkek olsa hazırdı. Kıza da aklımıza Güneş geldi içimize ferahlık verdi gibi ama fikirlerinize de açığım hala kararsızız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?