2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Yoook nerde dün ilk kez balık yedim. Bikaç gün midem iyiydi bugün istifradan içim çıkıyo ne denk geliyosa gıdım gıdım yemeye çalışıyorum

Ay şimdide kırmızı ette şap çıktı bir süre yemeyi düşünmüyorum özellikle dana etini. E tavuk zaten hormonlu bu dönemde yemeyin dediler sağlık ocağında. Balık da ayda iki kere fln anca yiyebiliyorum allahtan vitamin içiyoruz dengeliyordur sanırım

Çok teşekkür ederimmm canım

Canım benim mide bulantım kalmadığı için, haftada en az 5 gün et yada tavuk yiyorum, 2 günde sebze olarak geçiriyorum. Balık yiyemiyorum malesef bulanmayan midemi bulandırıyor kokusu ve tadı ara öğünlerde yeşil elma muz kuruyemiş yiyorum, sabahlarıda peynirli tost yapıyorum yanında da süt içiyorum mutlaka. Ve her gün yoğurt yiyorum

Kızım olsaydı bende Zehra Güneş koymayı istiyordum. Zehra annemin adıydı. Erkek olunca şuan Ali Ege düşünüyorum.Ali eşimin adı,ege li olunca onu da eklemek istiyorum.Ama isim arayışım devam :)
Aa benimde düşündüğüm isimler arasında Ali ege yağız Ali de düşünüyorum ya da yağız ege

Yoook nerde dün ilk kez balık yedim. Bikaç gün midem iyiydi bugün istifradan içim çıkıyo ne denk geliyosa gıdım gıdım yemeye çalışıyorum
Bulantida zor Allah yardimcin olsun olsun daha vakit var nasipse beslenirsin
Şap olayi benimde canimi sıktı. neye guvenip et yiyecegiz cok riskli bilemiyorum ne yapacagiz
masallah canim 5 gun et tavuk normalde de yiyemem ben herhalde cok aramiyorum super gidiyosun Masallah

Bekarken bende yemiyordum canm haftada 1 bile imkansızdı et için, ama eşim urfalı olunca etsiz yemeği hakaret sayıyor

Klasik çok duyulmuş isimleri sevmiyorum duyulmamışlar da çok uydurma isimler kızlara seçenek çok ama erkekte kısıtlı
Bende aynı senin gibi düşünüyorum farklı olsun diyorum ama bu kez de saçma isimler çıkıyor karşıma Betuğ ismine rastladım farklı olarak eşim çok sıcak bakmadı onada

Masallah cnm baya iyi besleniyorsun ben tavuk et yiyemiyorum agizimda büyüyor kendimi zorlayinca da kusuyorum süt içemiyorum yogurt yiyorum ama

Bende oğluşuma isim arayışındayım hâlâ kızım olsaydı Güneş koycaktım bence çok güzel bir isim canım kesinlikle koymalısın
Kızlar erkeğe ben ilk oğluma Yiğit Efe ismini koydum. Çok güzel soylemesi de kolay tavsiye ederim Yiğit lerin huyu da güzel oluyor öğrencilerimden biliyorum

Kızlar merhaba 2li testim sorun yoktu 3 lu testine bakdiginda amniyosentez önerdi bana eğer yapılırsa düşük yaparsın dediler bana daha sonra detaylida net olur down senromu icinmi taramalar temiz çıksa bile down sendromu çıkıyormuş kafam çok karışık

Kızlar erkeğe ben ilk oğluma Yiğit Efe ismini koydum. Çok güzel soylemesi de kolay tavsiye ederim Yiğit lerin huyu da güzel oluyor öğrencilerimden biliyorum
Benim tarafım sülalem hep erkek çocuk canım kız bi tane. Kuzende var Yiğit ismini kuzenim koydu benimde çok hoşuma gidiyordu

Bende ikili yaptırdım canım. Zaten doktorlar üçlü ve dörtlü de yalancı pozitif olabilir diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…