2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kuzum senin 3 lu nasıldı peki 4 yaptirmadi
Canım benim perşembe randevum var daha 17 haftalık olcam ama İkli test iyiyse üçlü dörtlü gerek görmüyorumuş doktorlar. Daha yaptrımadım bende doktor isteyecek mi bilmiyorum sormayı unutmuşum ama üzülme bence yalancı pozitif çok çıkıyormuş çevremden çok duydum

Merhaba yaşınız kaç acaba bana da amniyosentez önerdiler ense burun iyi ama

Canım benim doktorum direkt ikili üçlü yaptırmadı ikizlerde çok gerçeği yansıtmıyo detaylı yeterli dedi ferah tut içini detaylıda güzel sonuçlar gelcek inşallah

Kusura bakmayın yeni gördüm mesajınızı bende 1 kilo eksideyim normal mi acaba hala kusmalarım var sabahları ama iştahım normal kilo alamıyorum bebek iyiydi ama
Merhaba, estağfurullah. Benden bir ay kadar önde gidiyorsunuz, ama bazı hamileliklerde biliyorsunuz 9 ay (inşallah sizin icin geçerli olmaz) kusan da var. Kusmanız da etkiliyordur zaten kilonuzu. Benimde maalesef hala ara ara oluyor, ben de ona bağlıyorum. Zaten yaklaşık 6aydan sonra otomatik alınıyor kilo genelde.

Ve en önemlisi kontrollerde de her şey yolundaysa, doktorunuzda aksini demiyorsa, hic sorun etmeyin bence. Düzelecektir

İkili, üçlüden daha kesin sonuç veriyor canım. Deyaylıyı bekle sen hemen amniyosentez önermesi çok ilginç

Bekarken bende yemiyordum canm haftada 1 bile imkansızdı et için, ama eşim urfalı olunca etsiz yemeği hakaret sayıyor
ben de urfalıyım, ilk 4 ay annemde kaldık içim dışım kuşbaşı et, kıyma oldu işin komiği kıymayı da etten saymıyoruz çok garip

Masallah cnm baya iyi besleniyorsun ben tavuk et yiyemiyorum agizimda büyüyor kendimi zorlayinca da kusuyorum süt içemiyorum yogurt yiyorum ama
Sağol canım suan balık dışında ne verseler yerim. Ama yemek için zorlamıyorum kendimi, midem bulancak gibi olsa yemem zatem şükür ki midem çok çok zor bulanıyor. Bide eşim beslenmem konusunda takıntılı iyi beslenmem için baya ugrasıyor

Doktoruma her gittiğimde kiloma bakıyor 1 kilo vermeme birşey demedi mide bulantıları geçmedi bir türlü hala sabahları kusuyorum ama söyledikleriniz içimi rahatlattı biraz teşekkür ederim

ben de urfalıyım, ilk 4 ay annemde kaldık içim dışım kuşbaşı et, kıyma oldu işin komiği kıymayı da etten saymıyoruz çok garip
Canım ben izmlrliyim, yani sebze yemeğinde kıyma görmek benim için çok zordu.. ya da her yemekte her yerde et görmek ama alıştım. Hamilelikte işe yaradı bu durum rahatca et yiyorum

Ah şuuu doktorların şu tavırlarııııı!
Canım çoğu 2 li temizse yapmıyor bile üçlüyü. Gönlünü ferah tuttt, detaylıya az kaldı zatenn

Canım fetal DNA yaptırsana kesin olsun boşuna kafan karışmasın

Bence amniyosentez yapma canım sen ikizlere gebesin,düşük riski artabilir...detaylı ultrason yaparsın orda hersey çıkar. Inşallah bişey yoktur

Canım ben izmlrliyim, yani sebze yemeğinde kıyma görmek benim için çok zordu.. ya da her yemekte her yerde et görmek ama alıştım. Hamilelikte işe yaradı bu durum rahatca et yiyorum
ben de doğma büyüme izmirliyim etli yemek severim ama sebzeleri zeytinyağlı seviyorum bi de limon sıkınca şimdi evimize geçtik istediğim gibi yapabiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…