- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #19.261
canım fetal dna özel kan alıyorlar 9 binden başlıyor 15 bine kadar falan çıkıyor. detaylıyı bekle onu yapan doktora sor ben boş yere o parayı vermek istemedim bekliyorumNasıl yapılıyor canım ben devlet Hastanesi'ne gidiyorum
Teşekkür ederim birşey sormak istiyorum tecrübesizim bilmiyorum Allah korusun birşey çıksa noluyor yani sonlandiriliyormucanım fetal dna özel kan alıyorlar 9 binden başlıyor 15 bine kadar falan çıkıyor. detaylıyı bekle onu yapan doktora sor ben boş yere o parayı vermek istemedim bekliyorum
Özel canım biraz da pahalı hatta burda yaptıranlar vardı bir haftada çıkıyor sonucu. Ama detaylıya az kalmış onu bekle istersen her şeyine bakıyor doktor.Nasıl yapılıyor canım ben devlet Hastanesi'ne gidiyorum
Evet kuzum 7 nisandaÖzel canım biraz da pahalı hatta burda yaptıranlar vardı bir haftada çıkıyor sonucu. Ama detaylıya az kalmış onu bekle istersen her şeyine bakıyor doktor.
Belirli haftaya kadar mis galiba sonlandırma işlemi bende aminiyosentez yaptırsam bir sorun olsaydı 20 hf liga kadar sonlandırma şansın varmış oradaki perinatoloji bolumundekiler öyle demiştiTeşekkür ederim birşey sormak istiyorum tecrübesizim bilmiyorum Allah korusun birşey çıksa noluyor yani sonlandiriliyormu
Bildiğim kadarıyla ikili test iyi çıktıysa üçlü ve dörtlü istenmiyor bile. Sen içini rahat tut ben sanmıyorum bir şey çıkacağını. Ense kalınlığı burun kemiği ölçüldü nasılsa normalse sorun yokEvet kuzum 7 nisanda
Anladim canım benimBelirli haftaya kadar mis galiba sonlandırma işlemi bende aminiyosentez yaptırsam bir sorun olsaydı 20 hf liga kadar sonlandırma şansın varmış oradaki perinatoloji bolumundekiler öyle demişti
4 luyu istemedi kuzum hiç testleri normal dedi normal olupda down sendromu cikabiliyormusBildiğim kadarıyla ikili test iyi çıktıysa üçlü ve dörtlü istenmiyor bile. Sen içini rahat tut ben sanmıyorum bir şey çıkacağını. Ense kalınlığı burun kemiği ölçüldü nasılsa normalse sorun yok
Bunudaya kan vererek yada sıvı aldırarak biliniyor ben de sıvı aldirmak için gitmiştim gecen sali günü ama bir baska dr görünmek istedim oda testlerin temiz ii çıkmış sonuçlar deyince vazgeçtim bende burdakine kalsam eğitme sevk ettiydi egitimde dünden razi sıvı almaya hemen alicam tamam desen hfsi gelince vaz geçtik allab büyüktür canin4 luyu istemedi kuzum hiç testleri normal dedi normal olupda down sendromu cikabiliyormus
yani o size kalmış bir şey atıyorum down sendromu ya da başka herhangi bir şey çıkarsa sonlandırmak isteyebiliyorsunuz ben bir de onu hiç düşünmediğim için de yaptırmadım taramaları. 5. haftada kalbini duymuşum nasıl hayatını elinden alayımTeşekkür ederim birşey sormak istiyorum tecrübesizim bilmiyorum Allah korusun birşey çıksa noluyor yani sonlandiriliyormu
Kuzum ben muayelerimi perinatoloji bolumunde yatırıyorum onlar bana detaylı önerdi sonuçları alınca bana getir dedi doktor hep asistanlar bakiyoryani o size kalmış bir şey atıyorum down sendromu ya da başka herhangi bir şey çıkarsa sonlandırmak isteyebiliyorsunuz ben bir de onu hiç düşünmediğim için de yaptırmadım taramaları. 5. haftada kalbini duymuşum nasıl hayatını elinden alayımama ayrıntılıda şöyle bi güzellik var bazı anomalilerde anne karnında ya da doğar doğmaz müdahale edilebiliyormuş o yüzden imkanınız varsa ayrıntılı için özelde bir perinatoloji uzmanı bulun
Amin canım amin tekrarmi gitsemBunudaya kan vererek yada sıvı aldırarak biliniyor ben de sıvı aldirmak için gitmiştim gecen sali günü ama bir baska dr görünmek istedim oda testlerin temiz ii çıkmış sonuçlar deyince vazgeçtim bende burdakine kalsam eğitme sevk ettiydi egitimde dünden razi sıvı almaya hemen alicam tamam desen hfsi gelince vaz geçtik allab büyüktür canin
Maşallah sağlıkla gelsin minnoş güzellikCanlarımmmm günaydııııın, güzel ve minnoş göbüşlü anneler :) Çok özledim sizi ama başım o kadar yogundu ki yazamadım. Kiraya çıktım kızlar şükür hasarsız bir ev 4 katlının 1. katı. 1 aydır daha 4 gecedir evimde yatabiliyorum. Ne büyük nimetmiş Ya Rabbiii.... Allah bir daha hiçbirimize böyle bir afet göstermesin.
Cumartesi kontrole gittik teyzoşları :) Kızım 18+4 tü. Yine 19+1 çıktı :)
Dobik dobik bir kız maşallah 21 cm 270 gr olmuş
Parmaklarını gördük :)
Önümüzdeki hafta tetanoz aşısı için gideceğim.25 Mart ta da detaylı USG organ tarama için gideceğiz bakalım. Ben çok zorlu bir ay geçirdim psikolojik olarak. 1.5 kg almışım son ayda. 72.4 olmuşum. Çok şükür hamdolsun Allah a bir kaç gündür moralmen daha iyi hissediyorum. Minoş da tekmeleri artırdı. Kahve sonrası ve açıkınca deliriyor :) Eee sizdene var ne yok bakim kısaca özet geçin hepinizi çok özledim ve merak ediyorum , okuyabildiklerimi okuyacağım zaten :)
Ben bu kadar bile beslenmiyorumKizlarrrr beslenmeniz ne alemdeIlla et tavuk haftalik tuketebiliyor musunuz duzenli? benim duzenli yaptigim tek sey sabah 2 haslanmis yumurta bol peynir tahin pekmez felan. gunluk elma ve kivi fix yiyorum gebelik basindan beri. genelde sebze yiyorum aksamlari et tavuk canim hic istemiyor arada zorluyorum ama boyle her hafta illa yiyemiyorum. sizler napiyosunuz?
Doktor beni diyete baslatti diyetisyenimin verdigi sekilde besleniyosunuz masallah gercekten. Ben hicbirini yapamiyorum ozendim acikcasiCanım benim mide bulantım kalmadığı için, haftada en az 5 gün et yada tavuk yiyorum, 2 günde sebze olarak geçiriyorum. Balık yiyemiyorum malesef bulanmayan midemi bulandırıyor kokusu ve tadıara öğünlerde yeşil elma muz kuruyemiş yiyorum, sabahlarıda peynirli tost yapıyorum yanında da süt içiyorum mutlaka. Ve her gün yoğurt yiyorum
Pozitifimiz oglen okudum ama yazamadim. Cok sevindim sizin adiniza, yeni evinizde saglikla huzurla mutlulukla oturun insallah.Kızlar erkeğe ben ilk oğluma Yiğit Efe ismini koydum. Çok güzel soylemesi de kolay tavsiye ederimYiğit lerin huyu da güzel oluyor öğrencilerimden biliyorum
Bu arada Rabbim bir daha yaşatmasın, çok sevindim eve çıkmanızaCanlarımmmm günaydııııın, güzel ve minnoş göbüşlü anneler :) Çok özledim sizi ama başım o kadar yogundu ki yazamadım. Kiraya çıktım kızlar şükür hasarsız bir ev 4 katlının 1. katı. 1 aydır daha 4 gecedir evimde yatabiliyorum. Ne büyük nimetmiş Ya Rabbiii.... Allah bir daha hiçbirimize böyle bir afet göstermesin.
Önümüzdeki hafta tetanoz aşısı için gideceğim.25 Mart ta da detaylı USG organ tarama için gideceğiz bakalım. Ben çok zorlu bir ay geçirdim psikolojik olarak. 1.5 kg almışım son ayda. 72.4 olmuşum. Çok şükür hamdolsun Allah a bir kaç gündür moralmen daha iyi hissediyorum. Minoş da tekmeleri artırdı. Kahve sonrası ve açıkınca deliriyor :) Eee sizdene var ne yok bakim kısaca özet geçin hepinizi çok özledim ve merak ediyorum , okuyabildiklerimi okuyacağım zaten :)
Canım çok şükür iyisiniz bu kara günlerden de çıktınız bi şekilde bebiş size hem uğurlu geldi hem hayırlıCanlarımmmm günaydııııın, güzel ve minnoş göbüşlü anneler :) Çok özledim sizi ama başım o kadar yogundu ki yazamadım. Kiraya çıktım kızlar şükür hasarsız bir ev 4 katlının 1. katı. 1 aydır daha 4 gecedir evimde yatabiliyorum. Ne büyük nimetmiş Ya Rabbiii.... Allah bir daha hiçbirimize böyle bir afet göstermesin.
Bizim ki çok tembel 2 hafta öne hafif hafif hissediyordum şimdi hiç sesi çıkmıyor hatta hafta sonu korktuk doktora gittik ama çok şükür iyi ama hareketli değil tembel bizim kiMaşallah sağlıkla gelsin minnoş güzellikbizde cumartesi gittik 18+1 de benimkide yerinde durmuyo doktor renkli ultrason fotoğrafı cıkardı siyah beyazda hareketten yakalayamadı görüntü 16. Haftadan beri hissediyodum bende seyirmeleri ama bu hafa gözümlede görüyorum hareketlerini artık benimkide sabahları kahvaltıda aksamda meyveden sonra özellikle çok hareketleniyo ama sen kahve yazınca dikkat ettim de bugun kahve içmiştim benimkide hareketlenmişti Rabbim evlatlarımızı sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşAllah maşallah hepsine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?