2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Nasıl yapılıyor canım ben devlet Hastanesi'ne gidiyorum
canım fetal dna özel kan alıyorlar 9 binden başlıyor 15 bine kadar falan çıkıyor. detaylıyı bekle onu yapan doktora sor ben boş yere o parayı vermek istemedim bekliyorum

canım fetal dna özel kan alıyorlar 9 binden başlıyor 15 bine kadar falan çıkıyor. detaylıyı bekle onu yapan doktora sor ben boş yere o parayı vermek istemedim bekliyorum
Teşekkür ederim birşey sormak istiyorum tecrübesizim bilmiyorum Allah korusun birşey çıksa noluyor yani sonlandiriliyormu

Teşekkür ederim birşey sormak istiyorum tecrübesizim bilmiyorum Allah korusun birşey çıksa noluyor yani sonlandiriliyormu
Belirli haftaya kadar mis galiba sonlandırma işlemi bende aminiyosentez yaptırsam bir sorun olsaydı 20 hf liga kadar sonlandırma şansın varmış oradaki perinatoloji bolumundekiler öyle demişti

4 luyu istemedi kuzum hiç testleri normal dedi normal olupda down sendromu cikabiliyormus

4 luyu istemedi kuzum hiç testleri normal dedi normal olupda down sendromu cikabiliyormus
Bunudaya kan vererek yada sıvı aldırarak biliniyor ben de sıvı aldirmak için gitmiştim gecen sali günü ama bir baska dr görünmek istedim oda testlerin temiz ii çıkmış sonuçlar deyince vazgeçtim bende burdakine kalsam eğitme sevk ettiydi egitimde dünden razi sıvı almaya hemen alicam tamam desen hfsi gelince vaz geçtik allab büyüktür canin

yani o size kalmış bir şey atıyorum down sendromu ya da başka herhangi bir şey çıkarsa sonlandırmak isteyebiliyorsunuz ben bir de onu hiç düşünmediğim için de yaptırmadım taramaları. 5. haftada kalbini duymuşum nasıl hayatını elinden alayım ama ayrıntılıda şöyle bi güzellik var bazı anomalilerde anne karnında ya da doğar doğmaz müdahale edilebiliyormuş o yüzden imkanınız varsa ayrıntılı için özelde bir perinatoloji uzmanı bulun

Kuzum ben muayelerimi perinatoloji bolumunde yatırıyorum onlar bana detaylı önerdi sonuçları alınca bana getir dedi doktor hep asistanlar bakiyor

Amin canım amin tekrarmi gitsem

Maşallah sağlıkla gelsin minnoş güzellik bizde cumartesi gittik 18+1 de benimkide yerinde durmuyo doktor renkli ultrason fotoğrafı cıkardı siyah beyazda hareketten yakalayamadı görüntü 16. Haftadan beri hissediyodum bende seyirmeleri ama bu hafa gözümlede görüyorum hareketlerini artık benimkide sabahları kahvaltıda aksamda meyveden sonra özellikle çok hareketleniyo ama sen kahve yazınca dikkat ettim de bugun kahve içmiştim benimkide hareketlenmişti Rabbim evlatlarımızı sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşAllah maşallah hepsine

Ben bu kadar bile beslenmiyorum balik en sevdigim seydi oncesinde simdi 0. Kirmizi et de yiyemiyorum tavuk baazen sebze de 0. Nasil beslendigime gelicek olursak MAKARNA MAKARNA MAKARNA

Doktor beni diyete baslatti diyetisyenimin verdigi sekilde besleniyosunuz masallah gercekten. Ben hicbirini yapamiyorum ozendim acikcasi

Kızlar erkeğe ben ilk oğluma Yiğit Efe ismini koydum. Çok güzel soylemesi de kolay tavsiye ederim Yiğit lerin huyu da güzel oluyor öğrencilerimden biliyorum
Pozitifimiz oglen okudum ama yazamadim. Cok sevindim sizin adiniza, yeni evinizde saglikla huzurla mutlulukla oturun insallah.
Ultrason fotografini da gordum bizim kizlar cok benziyoo. Hatta bi keresinde yazmistim guneslenir gibi cikmis diye sonra bizimki ayni durumdaydi. Bu seferki fotolar da o kadar benzer ki, bizimkinin de basi sol tarafta ayni yatiyolar

Bu arada Rabbim bir daha yaşatmasın, çok sevindim eve çıkmanıza Yuvanızdan huzur, sağlık eksik olmasın

Canım çok şükür iyisiniz bu kara günlerden de çıktınız bi şekilde bebiş size hem uğurlu geldi hem hayırlı
Bundan sonra daha da güzel olcak inşallah herşey canım evinizdeki eşyaları almayı iatiyordunuz onları alabildiniz mi kaldı mı canım merak ettim?
Bizler de iyiyiz ben aşırı kilo alarak yola devam ediyorum durduramıyorum kendimi, herkes kusmak istemez ben de kusanlara özeniyorum kilo almıyorlar ne güzel

Bizim ki çok tembel 2 hafta öne hafif hafif hissediyordum şimdi hiç sesi çıkmıyor hatta hafta sonu korktuk doktora gittik ama çok şükür iyi ama hareketli değil tembel bizim ki siz Türk kahvesi mi içtiniz nescafe mi bende deneyim belki hareketlenir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…