- 22 Mayıs 2012
- 11.010
- 30.586
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #19.801
Çok sağol canımvalla haklısın ben kullandığım bütün ürünleri kenara atıp siveno kullanmaya başladım doğal içerikli diye ordan yana sorunum yok ama makyajın doğal içeriklisi zor zaten pandemiden sonra makyaj da yapamaz oldum benim en zorlandığım saç dibim çünkü saçım sarı onu da cesaret edip boyatamam sanırım böyle bakımlı şıkır şıkır hamileler gördükçe imreniyorum birazcık da kıskanıyorum
Çok sağol canımvalla haklısın ben kullandığım bütün ürünleri kenara atıp siveno kullanmaya başladım doğal içerikli diye ordan yana sorunum yok ama makyajın doğal içeriklisi zor zaten pandemiden sonra makyaj da yapamaz oldum benim en zorlandığım saç dibim çünkü saçım sarı onu da cesaret edip boyatamam sanırım böyle bakımlı şıkır şıkır hamileler gördükçe imreniyorum birazcık da kıskanıyorum
Evet canım yoğurt gibi yediremedim ben yüzüme pek sevemedim attım kenara duruyor
Aaa sen daha kullanamadim mi onuu herkes senden haber bekliyorduO bende de var 2 kere wc ye kalkıyorum zaten. Sonra dön dolaş uyumaya çalış. Valla yolunu bulamadım erindiğime hamile yastığını da çıkaramadımkocamın üzerinde yatıyorum işte koala gibi
canım asidi ağzına geliyor sanki fokur fokur kaynıyor benim saçtan değil reflüdendir muhtemelen pilav ekmek falan yediğimde daha da tetikliyor 10:40'ta randevumuz teyzesi normal randevu bugün aldırcak detaylıya randevu bakalım 19+3üz şu andamide yanmasi nasil oluyor agri gibi mii canim Insallah gecerkacta randvuun guzel haberlerle bekliyoruz detayliya mi gircektn mydreams93
Günaydınnn canım benim iki kız ama cildim normal zamanlardan daha güzelleşti sadece bu hafta 1 tane yanağımda sivilce çıktı güneş kremine başlamamız lazım leke çok bırakıyormuş da bende de la roche posay var ama değiştiricem daha bulamadımGünaydın Kızlar
Gece ben horuldarken be güzel muhabbetler dönmüş hep kaçırıyorum
sivilce durumlarınız nasıl? Benim yüzüm baya doldu biri sönüyor yenisi çıkıyor kız çocukta olur derlerdi sizde de var mı kız anneleri?
Güneş kremi la roche posay kullanıyorum ama pek içim ısınmıyor daha önce solente kullanmıştım çekilir dert değil başka içeriği temiz önerisi olan var mı?
kıl tüy konusunu deme sinirim bozuluyor. 2 güne cikiyor benim yaa acayip killandim bu surecte.Bende mesela kılsız tüysüz annelere çok imreniyorum şuan
İnsallah esmer olur deyip duruyorum insallah bu dediklerim dua niyetine gecsinnhaha kiz bak agzindan cikana dikkat et bazen hemen kabul oluveriyorben esmer kivircigim eşim karadenizli kucuklugu sarisin. ortaya nasil bisi cikcak bizim merak ediyor herkes
Ksjsjjs ya erinmek bahane inan olsun bende bu sebeple kullanmadım. Ya böyle araya set çekiyor kullansaöm inanılmaz rahat edeceğim biliyorum ama ayrı yatakta yatıyormuşum gibi hissettiriyor. Kocacı olmak böyle birşey sanırımAaa sen daha kullanamadim mi onuu herkes senden haber bekliyordubu arada ben 1 haftadir kullaniyorum keske daha önce baslasaydım dedim belim bacagim her yerim destekli uyumus oluyorum mükemmelmis ama eşim hiç sevmedi yastık yüzünden bana ulasamiyormus, bu neymis, kocamanmis. Her gece bi söylenmeler bu yönünü ben de sevemedim tabi, temassiz olmuyor
Linç yemezsem eğer bende bugün doktoruma sorup ombre veya saç uçlarıma sarı istiyorum saçlarım koyu renk çocuklardan sonra imkansız 4-5 saat kuaförde kalamam bakalım izin vericek mi şansımı denicemÇok sağol canımvalla haklısın ben kullandığım bütün ürünleri kenara atıp siveno kullanmaya başladım doğal içerikli diye ordan yana sorunum yok ama makyajın doğal içeriklisi zor zaten pandemiden sonra makyaj da yapamaz oldum benim en zorlandığım saç dibim çünkü saçım sarı onu da cesaret edip boyatamam sanırım böyle bakımlı şıkır şıkır hamileler gördükçe imreniyorum birazcık da kıskanıyorum
ceritoo kolun agridimi kiz tetanozdan sonraUyuyamayanlar,kusanlar ,midesi yananlar.anneler günaydınbenim de midem çok yanıyor ve hiçbişey işe yaramıyor gerçekten .uyku deseniz dön dolaş yok.hergün 4de uyanıyorum net.tuvalet Faslı.tüm bunlara ek burnum da full tıkalı olduğu için uyanınca geri de uyuyamıyorum 5.30 u buluyor.eşimi de dürtüklüyorum kalkıyoruz bakışıyoruz
Benimde psikolojimi bozarsa bu bozacak. Ben normalde ıpl yapan insandım. Bu kadar çıkmazdı. Ay nolduysa çok fena çıkıyor ve ben jilet kullanamıyorum. Artık bir kadın buldum eve geliyormuş baya da memnunlar. Kaşlarımdan aşağısını ağda yapıcamkıl tüy konusunu deme sinirim bozuluyor. 2 güne cikiyor benim yaa acayip killandim bu surecte.agdaya gidemiyorum erken dogumu tetikler diye. Mecbur jilet. ama karnim buyudu azcik goremiyorum ilerleyen aylarda hic goremicem bakalm nasl yapcam
Ahh evet ayri yataktan inan farkı yokKsjsjjs ya erinmek bahane inan olsun bende bu sebeple kullanmadım. Ya böyle araya set çekiyor kullansaöm inanılmaz rahat edeceğim biliyorum ama ayrı yatakta yatıyormuşum gibi hissettiriyor. Kocacı olmak böyle birşey sanırım
İzin verirse yaptır. Ne linci ben seni korurumLinç yemezsem eğer bende bugün doktoruma sorup ombre veya saç uçlarıma sarı istiyorum saçlarım koyu renk çocuklardan sonra imkansız 4-5 saat kuaförde kalamam bakalım izin vericek mi şansımı denicem
Ben şuan koca desteği sıkılırsam ona geçerim ya da aralara serpiştireyim 1 gün yastık bir gün kocaAhh evet ayri yataktan inan farkı yoko yuzden aylarca kesintisiz kullanılmaz yaa dönüşümlü devam edicez gibi, biraz yastik destegi biraz koca destegi
6 ya da 6 buçuktu tekrar daldım , 9a kadar. Genelde böyle oluyo benim, 3-4te uyanıp sabah bi daha uyuyorum bi kaç saat, sonra hiç uyumuyorum gün içinde akşama kadarKikelom sonra hiç uyuyamadın mıgün içinde mi uyuyorsun sen?
Ne şanslısın canım ya maşallah valla nazar değmesincanım asidi ağzına geliyor sanki fokur fokur kaynıyor benim saçtan değil reflüdendir muhtemelen pilav ekmek falan yediğimde daha da tetikliyor 10:40'ta randevumuz teyzesi normal randevu bugün aldırcak detaylıya randevu bakalım 19+3üz şu anda
Günaydınnn canım benim iki kız ama cildim normal zamanlardan daha güzelleşti sadece bu hafta 1 tane yanağımda sivilce çıktı güneş kremine başlamamız lazım leke çok bırakıyormuş da bende de la roche posay var ama değiştiricem daha bulamadım
Kikelom zor biliyorum ama kendini yor bir gün abartmadan o ikinci uykuyu da yapmamaya çalış bakalım düzelecek mi birazcık6 ya da 6 buçuktu tekrar daldım , 9a kadar. Genelde böyle oluyo benim, 3-4te uyanıp sabah bi daha uyuyorum bi kaç saat, sonra hiç uyumuyorum gün içinde akşama kadar
Doktor sola yat diyor solda kaburgalarım acıyo kolum uyuşuyo uyuyamıyorum. Zaten bir kez uyandım mı bitti daha dalamıyorum sabaha kadarBen de uyuyamıyorum ya doğru düzgün sağa dönüyorum kıçım acıyor sola dönüyorum kolum acıyor sinir oldum
Erken yatmaya başlasam düzelir belki, dün bebek alışverişi yaptık o kadar yoruldum ki ayaklarım hala sızlıyo ama yine de uyandım. Çok geç gidiyorum yatağa 12 gibiKikelom zor biliyorum ama kendini yor bir gün abartmadan o ikinci uykuyu da yapmamaya çalış bakalım düzelecek mi birazcık
Beybi o kadar ağrıdı ki işten bir gün fazladan izin aldım.ve hala çok kötü taş gibi ,kıpırdamıyorceritoo kolun agridimi kiz tetanozdan sonra
mydreams93 ayy guzel fotolar bekliyoruz kizcelerinden canim hadi bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?