2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325

Bende mesela kılsız tüysüz annelere çok imreniyorum şuan

Jsjsjsjs evet ya doğru tanımlama bu bildiğin yoğurt

O bende de var 2 kere wc ye kalkıyorum zaten. Sonra dön dolaş uyumaya çalış. Valla yolunu bulamadım erindiğime hamile yastığını da çıkaramadım kocamın üzerinde yatıyorum işte koala gibi
Aaa sen daha kullanamadim mi onuu herkes senden haber bekliyordu bu arada ben 1 haftadir kullaniyorum keske daha önce baslasaydım dedim belim bacagim her yerim destekli uyumus oluyorum mükemmelmis ama eşim hiç sevmedi yastık yüzünden bana ulasamiyormus, bu neymis, kocamanmis. Her gece bi söylenmeler bu yönünü ben de sevemedim tabi, temassiz olmuyor

mide yanmasi nasil oluyor agri gibi mii canim Insallah gecer kacta randvuun guzel haberlerle bekliyoruz detayliya mi gircektn mydreams93
canım asidi ağzına geliyor sanki fokur fokur kaynıyor benim saçtan değil reflüdendir muhtemelen pilav ekmek falan yediğimde daha da tetikliyor 10:40'ta randevumuz teyzesi normal randevu bugün aldırcak detaylıya randevu bakalım 19+3üz şu anda
Günaydınnn canım benim iki kız ama cildim normal zamanlardan daha güzelleşti sadece bu hafta 1 tane yanağımda sivilce çıktı güneş kremine başlamamız lazım leke çok bırakıyormuş da bende de la roche posay var ama değiştiricem daha bulamadım

Bende mesela kılsız tüysüz annelere çok imreniyorum şuan
kıl tüy konusunu deme sinirim bozuluyor. 2 güne cikiyor benim yaa acayip killandim bu surecte. agdaya gidemiyorum erken dogumu tetikler diye. Mecbur jilet. ama karnim buyudu azcik goremiyorum ilerleyen aylarda hic goremicem bakalm nasl yapcam

haha kiz bak agzindan cikana dikkat et bazen hemen kabul oluveriyor ben esmer kivircigim eşim karadenizli kucuklugu sarisin. ortaya nasil bisi cikcak bizim merak ediyor herkes
İnsallah esmer olur deyip duruyorum insallah bu dediklerim dua niyetine gecsinn esmer,saçlı, kıllı bebeklere bayılıyorum ben de yaa ama ihtimal yok gibi

Ksjsjjs ya erinmek bahane inan olsun bende bu sebeple kullanmadım. Ya böyle araya set çekiyor kullansaöm inanılmaz rahat edeceğim biliyorum ama ayrı yatakta yatıyormuşum gibi hissettiriyor. Kocacı olmak böyle birşey sanırım

Linç yemezsem eğer bende bugün doktoruma sorup ombre veya saç uçlarıma sarı istiyorum saçlarım koyu renk çocuklardan sonra imkansız 4-5 saat kuaförde kalamam bakalım izin vericek mi şansımı denicem

ceritoo kolun agridimi kiz tetanozdan sonra

mydreams93 ayy guzel fotolar bekliyoruz kizcelerinden canim hadi bakalim

Benimde psikolojimi bozarsa bu bozacak. Ben normalde ıpl yapan insandım. Bu kadar çıkmazdı. Ay nolduysa çok fena çıkıyor ve ben jilet kullanamıyorum. Artık bir kadın buldum eve geliyormuş baya da memnunlar. Kaşlarımdan aşağısını ağda yapıcam

Şuan tetiklemez bence ya. Zannetmiyorum. Herkes yaptırıyor çatır çatır. Bende ayda 1 düşünüyorum napayım.

Ahh evet ayri yataktan inan farkı yok o yuzden aylarca kesintisiz kullanılmaz yaa dönüşümlü devam edicez gibi, biraz yastik destegi biraz koca destegi

Linç yemezsem eğer bende bugün doktoruma sorup ombre veya saç uçlarıma sarı istiyorum saçlarım koyu renk çocuklardan sonra imkansız 4-5 saat kuaförde kalamam bakalım izin vericek mi şansımı denicem
İzin verirse yaptır. Ne linci ben seni korurum bu ara çok haşin bir dönemdeyim benim duygusallık gitti bir panter moduna girdim

Ya mutlu hissetmekte önemli değil mi? Boyatınca mutlu olacaksan tabiki doktor onayında ve iyi bir markayla boyatırsan ne olabilir ki? Hiçte birşey olmaz bebişler mutlu olur anne mutlu

Ne şanslısın canım ya maşallah valla nazar değmesin

6 ya da 6 buçuktu tekrar daldım , 9a kadar. Genelde böyle oluyo benim, 3-4te uyanıp sabah bi daha uyuyorum bi kaç saat, sonra hiç uyumuyorum gün içinde akşama kadar
Kikelom zor biliyorum ama kendini yor bir gün abartmadan o ikinci uykuyu da yapmamaya çalış bakalım düzelecek mi birazcık

Kikelom zor biliyorum ama kendini yor bir gün abartmadan o ikinci uykuyu da yapmamaya çalış bakalım düzelecek mi birazcık
Erken yatmaya başlasam düzelir belki, dün bebek alışverişi yaptık o kadar yoruldum ki ayaklarım hala sızlıyo ama yine de uyandım. Çok geç gidiyorum yatağa 12 gibi denicem uyumamayı bi daha olursa

ceritoo kolun agridimi kiz tetanozdan sonra

mydreams93 ayy guzel fotolar bekliyoruz kizcelerinden canim hadi bakalim
Beybi o kadar ağrıdı ki işten bir gün fazladan izin aldım.ve hala çok kötü taş gibi ,kıpırdamıyor ilk gün biraz da ateş yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…