- 3 Kasım 2017
- 4.601
- 7.881
- 158
- 36
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #19.781
Canım mide yanması bebeğin saçları büyüdüğünde olur diyr okudum ben de yaşadım, yaşayınca anlıyosun nasıl birşey olduğunumide yanmasi nasil oluyor agri gibi mii canim Insallah gecerkacta randvuun guzel haberlerle bekliyoruz detayliya mi gircektn @mydreams93
Ben de uyuyamıyorum ya doğru düzgün sağa dönüyorum kıçım acıyor sola dönüyorum kolum acıyor sinir oldumKikelom sonra hiç uyuyamadın mıgün içinde mi uyuyorsun sen?
canim belki üsütmüssündür. yada yedigin biside dokunmus olabilir. gene olursa dra git bi istersenSaat 4,5 ta koşarak tuvalete içim dışım çıkana kadar kustumbu 3. Gebeliğim daha böyle bişey yaşamadım ben, bulantım bile olmazdı. Sonra 2 saat geçti gene aynı şekilde tuvalete koştuğum gibi çıkarttım. Neyin nesidir bu ya böyle 19. Haftanın süprizi mi yoksa yediğim bişey mi dokundu ya bana öyle kolay kolay bişey de dokunmaz ben kusan biri asla değilim
ayy bende yasicak miyim bakalimCanım mide yanması bebeğin saçları büyüdüğünde olur diyr okudum ben de yaşadım, yaşayınca anlıyosun nasıl birşey olduğunutam olarak ağrı değil yanma fokurdama şeklinde rahatsızlık veren bişey
bende lekelendim burnumun ustu. kiz bebis benimde canim biodermaya devam etcem ben benim cildime iyi geliyorGünaydın Kızlar
Gece ben horuldarken be güzel muhabbetler dönmüş hep kaçırıyorum
sivilce durumlarınız nasıl? Benim yüzüm baya doldu biri sönüyor yenisi çıkıyor kız çocukta olur derlerdi sizde de var mı kız anneleri?
Güneş kremi la roche posay kullanıyorum ama pek içim ısınmıyor daha önce solente kullanmıştım çekilir dert değil başka içeriği temiz önerisi olan var mı?
Bilmiyorum canım üşütmede daha önce kustuğum olmadı ama acaba kızım bi virüs falan mı getirdi kreştencanim belki üsütmüssündür. yada yedigin biside dokunmus olabilir. gene olursa dra git bi istersen
Yaşayabilirsin vallaayy bende yasicak miyim bakalimbenim saclar gür ve kivircik kizim bana benzerse yandim
Krese giden cocuk cidden hastalik getiriyor dikkat et canim bugun daha olmaz insallah takipte ol bakalim. benimde antibiyotik bugun bitiyor hiriltim tam bitmedi hala. evden cikmadgm.halde nasil boyle agir hasta oldum bilmiyorum cok hassas bagisikligimizBilmiyorum canım üşütmede daha önce kustuğum olmadı ama acaba kızım bi virüs falan mı getirdi kreştenay bilemedim çok kötüyüm ama ter boşaldı kusarken sırılsıklam oldum elim ayağım titredi
Canım bende de sivilce çıkıyor habire ergen gibi oldumbende lekelendim burnumun ustu. kiz bebis benimde canim biodermaya devam etcem ben benim cildime iyi geliyor
Yaa ne guzell esim de ben de sarisiniz bizim oglan kesin kel dogacakayy bende yasicak miyim bakalimbenim saclar gür ve kivircik kizim bana benzerse yandim
hamileler icin degil canim hamilelik oncesinde almistim. ama cildime iyi gelmisti. yazin tatilde baya korudu beni. hamileykende kullanmaya devam edicem cunku bebege direkt gecen kanitlanmis bi etkisi yok sonucta makyaj yapiyor o kdr insan hamileylen. herseyin hamileler icin olanini alsak ohooCanım bende de sivilce çıkıyor habire ergen gibi oldumbiodermanın hangisi acaba foto atabilirsen sevinirm valla
haha kiz bak agzindan cikana dikkat et bazen hemen kabul oluveriyorYaa ne guzell esim de ben de sarisiniz bizim oglan kesin kel dogacakcok imreniyorum sacli bebeklereee cok guzel oluyolarr keske sacli olsa da midemde yanginlar ciksa
O bende de var 2 kere wc ye kalkıyorum zaten. Sonra dön dolaş uyumaya çalış. Valla yolunu bulamadım erindiğime hamile yastığını da çıkaramadımBen de uyuyamıyorum ya doğru düzgün sağa dönüyorum kıçım acıyor sola dönüyorum kolum acıyor sinir oldum
Canım yap bir zencefil çayı. Yoksa da bugün temin et rahatlatıyor. Kusarken tansiyonun etkilenmiştir ondan kan ter içinde kalmışsındır.Bilmiyorum canım üşütmede daha önce kustuğum olmadı ama acaba kızım bi virüs falan mı getirdi kreştenay bilemedim çok kötüyüm ama ter boşaldı kusarken sırılsıklam oldum elim ayağım titredi
Solante Pregna gerçekten çok kötü ya yapısı rengi. Bembeyaz kalıyor. Ama herkeste çok memnun anlamadım ben. Ben şuan kullanmıyorum belki kullanmaya başladığımda memnun kalırım bilemedimGünaydın Kızlar
Gece ben horuldarken be güzel muhabbetler dönmüş hep kaçırıyorum
sivilce durumlarınız nasıl? Benim yüzüm baya doldu biri sönüyor yenisi çıkıyor kız çocukta olur derlerdi sizde de var mı kız anneleri?
Güneş kremi la roche posay kullanıyorum ama pek içim ısınmıyor daha önce solente kullanmıştım çekilir dert değil başka içeriği temiz önerisi olan var mı?
ay ben 5 gundur adamdan ayri yatiyorum. once ben kotu hastaydim oksuruk krizim vardi ona dedm ayri uyuyalim gece kasılıyom oksuruk gelince rahat oksuremiyomO bende de var 2 kere wc ye kalkıyorum zaten. Sonra dön dolaş uyumaya çalış. Valla yolunu bulamadım erindiğime hamile yastığını da çıkaramadımkocamın üzerinde yatıyorum işte koala gibi
Çok sağol canımhamileler icin degil canim hamilelik oncesinde almistim. ama cildime iyi gelmisti. yazin tatilde baya korudu beni. hamileykende kullanmaya devam edicem cunku bebege direkt gecen kanitlanmis bi etkisi yok sonucta makyaj yapiyor o kdr insan hamileylen. herseyin hamileler icin olanini alsak ohoo
Evet canım yoğurt gibi yediremedim ben yüzüme pek sevemedim attım kenara duruyorSolante Pregna gerçekten çok kötü ya yapısı rengi. Bembeyaz kalıyor. Ama herkeste çok memnun anlamadım ben. Ben şuan kullanmıyorum belki kullanmaya başladığımda memnun kalırım bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?