- 30 Haziran 2022
- 1.863
- 3.774
- 83
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #19.761
Kızlar bende biraz çekiniyordum bu konudan ama dr her gittiğimde soruyorum, hep serbest diyor, normal yaşantına devam diyor, eşimide bebek olması hiç itmiyorAslında sorunsuz gebeliklerde bir sorun olmaz diye okumustum bende,hatta son haftalarda yapsan doğum kolaylaştırıyor,ama bizimki tup bebek olunca herşeyden sakındık,belki son haftalara bizde deneriz bilmiyorum
Bizde libido tavan hatta eskisinden daha hoşuma gidiyor diyebilirimArkadaşlar bişey sormak istiyorum.Cinsellik konusu nasıl gidiyor göbekler biraz engellemeye başladı mıeski konforumda hissetmiyorum sanki ,yine hoşuma gidiyor ama eskisi gibi mi bilemedim bende mi öyle sadece
TeşekkürlerBence erkek içimesin öyle geldisağlıkla doğsun
Canım bel fıtığından dolayı bacağında uyuşma ve ağrı yaşıyor musun? Ben 15 dkdan fazla ayakta kalınca ağlayacak gibi oluyorum ileri aylar için çok korkuyorumyani bende bel fıtığıda var ağrı eşiğim benim yüksek olduğu için idare edebiliyorum
Evet evet korunmak önemli bize de doktor mutlaka korunun demiştiBizde libido tavan hatta eskisinden daha hoşuma gidiyor diyebilirim12. Haftaya kadar yasaktı bi lekelenmem olduğu İçin onda da 11. Haftaya kadar dayanabildik zaten ben zararı değil yararı olduğunu düşünüyorum ağrıya sızıya Ama sperm rahim ağzını yumuşatıyormuş sanırım o yüzden korunarak devam ediyoruz
bizimkiler daha don aldık demedi, alsın da isterse deveyle getirsin be dreams....ikiz kızlarım olcak canım nasipse onlara tulum mulum ne aldıysa bohça gibi yapcakmış heves etmiş ne diyim
Geç değil bence canım, ben doktoruma 20+5de gideceğim geldiğinde konuşuruz demişti muhtemelen o civarlar olacağım ben deBen 22+5 iken detaylıya gireceğim cok gec mi bilmiyorum ama devlet anca bu zamana sıra verdi
Valla inşallah ikizin olur diye dua etmeyi biliyodu alır şimdibizimkiler daha don aldık demedi, alsın da isterse deveyle getirsin be dreams....
Teşekkür ederim canım
Valla ben denedim ve memnunum. Ben eskiden buna aşırı anlam yüklerdim. Bana veya konuya değer verseler düşünürler’e kadar getirirdim mevzuyu. Ama hiçte öyle birşey yokmuş. Her insan duygularını farklı yaşayıp farklı gösteriyor. Asıl benim yaptığım onların duygularımı yoksaymakmış. Bunu gördüm ve bunu derinlerde hissettiğimde değişti.Kızlar öyle çok konuşma olmuş ki hepsini okuyana kadar saat 1 oldubenim eşimde rahat birazcık ama ffestinalente dediği gibi benim terapistim de sen isteğini dile getirmezsen her zaman önüne gelmesini bekleyemezsin isteyeceksin ki talep edeceksin ki alacaksın demişti. Bunu prensip etmeye çalışıyorum bende çünkü şu dünyada kendimizi değiştiremiyoruz ki çoğu zaman karşıdakini nasıl değiştirelim ve beynimizden geçeni nası bilsinler diye düşünüyorum. Erkekler keşke bizim kadar ince düşünce diyoruz ama çoğu olamıyor maalesef canım burcumsu12
Cinsellik konusunda da valla baya rahatız sanırım bir de kaç yıl sonra tüp bebekle olmasına rağmenMeliss85 C Cerito ay bi de kan hacmi arttığı için bence önceye göre çok daha hoşuma gidiyor doktor sıkıntı yok diyorsa salın gitsin anacım
Kızlar gecenin bu saatine mide yanmasına uyandım gavisconu kafama dikicektim resmenhala cayır cayır fokurduyo sanki
Kikelom sonra hiç uyuyamadın mı3ten beri ayaktayım, mide bulantısıyla uyandım geri uyuyamadımne vardı şöyle sürekli uyuklayan bir hamile olsaydım, zombi gibiyim
solenteyi dun bi arkadasim.daha dedi bana yuzu hep atmis disari yaramamis onadaBen solentenin şu hamileler için olanı aldım ama iğrenç bembeyaz yapıyor nasıl kullanacağım bilmiyorum. Ama lekelerden daha iyi koruduğunu söylüyor kullananlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?