2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Aslında sorunsuz gebeliklerde bir sorun olmaz diye okumustum bende,hatta son haftalarda yapsan doğum kolaylaştırıyor,ama bizimki tup bebek olunca herşeyden sakındık,belki son haftalara bizde deneriz bilmiyorum
Kızlar bende biraz çekiniyordum bu konudan ama dr her gittiğimde soruyorum, hep serbest diyor, normal yaşantına devam diyor, eşimide bebek olması hiç itmiyor ben biraz tedirgin oluyorum ama son ay bence zor ya, göbek kocaman yaz ayı malum, göbek büyüyünce ara veririz gibi geliyor

Arkadaşlar bişey sormak istiyorum.Cinsellik konusu nasıl gidiyor göbekler biraz engellemeye başladı mı eski konforumda hissetmiyorum sanki ,yine hoşuma gidiyor ama eskisi gibi mi bilemedim bende mi öyle sadece
Bizde libido tavan hatta eskisinden daha hoşuma gidiyor diyebilirim 12. Haftaya kadar yasaktı bi lekelenmem olduğu İçin onda da 11. Haftaya kadar dayanabildik zaten ben zararı değil yararı olduğunu düşünüyorum ağrıya sızıya Ama sperm rahim ağzını yumuşatıyormuş sanırım o yüzden korunarak devam ediyoruz

Hepinize ve bebişlerimize maşallah kızlar ben bu ara kendi içimde biraz stresliyim buraları çok kaçırdım maşallah birsürü konuşma olmuş hepsini okuyamadım. Biz de Şuan 17+3’üz bugün ilk kez hareketlenme hissettim ama göbeğim şimdilik resimde çıkmaycak kadar az hala -3 kilodayım, ama enerjimiz iyi artık zor zamanlar geçti 21. Haftamızda ayrıntılı ultrasona giricez alışverişe daha başlamadım hala son 3 ayı bekliyorum inşallah herşey yolunda gider hepimiz için

Kızlar bu beşik baya indirimde gözüküyor, böle indirime giriyor mu normalde fiyatlarını bilen var mı

Eklentiler

• 4634368D-E0BB-4B00-83E5-3E8DAE35263B.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 78
Kızlar öyle çok konuşma olmuş ki hepsini okuyana kadar saat 1 oldu benim eşimde rahat birazcık ama ffestinalente dediği gibi benim terapistim de sen isteğini dile getirmezsen her zaman önüne gelmesini bekleyemezsin isteyeceksin ki talep edeceksin ki alacaksın demişti. Bunu prensip etmeye çalışıyorum bende çünkü şu dünyada kendimizi değiştiremiyoruz ki çoğu zaman karşıdakini nasıl değiştirelim ve beynimizden geçeni nası bilsinler diye düşünüyorum. Erkekler keşke bizim kadar ince düşünce diyoruz ama çoğu olamıyor maalesef canım burcumsu12

Cinsellik konusunda da valla baya rahatız sanırım bir de kaç yıl sonra tüp bebekle olmasına rağmen Meliss85 C Cerito ay bi de kan hacmi arttığı için bence önceye göre çok daha hoşuma gidiyor doktor sıkıntı yok diyorsa salın gitsin anacım

Evet evet korunmak önemli bize de doktor mutlaka korunun demişti

Valla ben denedim ve memnunum. Ben eskiden buna aşırı anlam yüklerdim. Bana veya konuya değer verseler düşünürler’e kadar getirirdim mevzuyu. Ama hiçte öyle birşey yokmuş. Her insan duygularını farklı yaşayıp farklı gösteriyor. Asıl benim yaptığım onların duygularımı yoksaymakmış. Bunu gördüm ve bunu derinlerde hissettiğimde değişti.

Saat 4,5 ta koşarak tuvalete içim dışım çıkana kadar kustum bu 3. Gebeliğim daha böyle bişey yaşamadım ben, bulantım bile olmazdı. Sonra 2 saat geçti gene aynı şekilde tuvalete koştuğum gibi çıkarttım. Neyin nesidir bu ya böyle 19. Haftanın süprizi mi yoksa yediğim bişey mi dokundu ya bana öyle kolay kolay bişey de dokunmaz ben kusan biri asla değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…