2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kizlar gercekten artik gunes kremi kullansak iyi olur, belki kullansak da lekeleniriz ama kullanmayip da lekelendik diye üzülmeyelim. Arastiran olduysa ve bilgi verirse cok iyi olur
En temiz içerik solente pregna. Direkt hamileler için ama kıvamı anka2865 in de dediği gibi yoğurttan farksız. Onu kullanmak çok zor.

Canım bel fıtığından dolayı bacağında uyuşma ve ağrı yaşıyor musun? Ben 15 dkdan fazla ayakta kalınca ağlayacak gibi oluyorum ileri aylar için çok korkuyorum
her zaman olmasada zaman zaman uyuşma oluyor mesela ben asla dik ve düz oturamıyorum özellikle araç kullanırken biraz yan oturuyorum daha rahat oluyor benim için hamileliğin ilerleyen zamanında ağrımın daha çok olacağını düşünüyorum çünkü ilk hamileliğimdede son zamanlarda baya bel ağrısı çekmiştim yaşayıp görücez ağrın olunca bel bölgene krem sürüp sıcak havlu uygula canım çok iyi geliyor

O kremler beni tedirgin ediyor ya. Sıcak su torbası bile koymak istemiyorum kremlerle ilgili doktorumla konuşucam sıkıntı yok derse ancak kullanabilirim

En temiz içerik solente pregna. Direkt hamileler için ama kıvamı anka2865 in de dediği gibi yoğurttan farksız. Onu kullanmak çok zor.
Simdi okudum onun yorumlarini, cok iyi hamileler icin olmasi ama herkes kivamindan sikayet etmis bebek gunes kremlerinden kullansak nasil olur acaba? Onlarin ürünleri de genelde temiz icerikli oluyor ya

Güle güle kullansın minik kuş
Teşekkür ederiz canım

ya bu arada güneş kremlerinin ne zararı var?
Ben hala eskiden kullandığım güneş kremlerini kullanıyorum yüzüme, bioderma photoderm aldım fondöten sürmiyim diye onu kullanıyorum şu an. İlla hamileler için mi olması lazım?

Simdi okudum onun yorumlarini, cok iyi hamileler icin olmasi ama herkes kivamindan sikayet etmis bebek gunes kremlerinden kullansak nasil olur acaba? Onlarin ürünleri de genelde temiz icerikli oluyor ya
Bu pregnanın içeriği leke olmasını da engelliyormuş. Birazda ondan memnun herkes bebek kremlerinde o özellik olmayabilir. Az sürüp belki bekletirsem olur deneyince haber vereyim

ahahah sırtım yere gelmez artıkk tişikkirlerrrr bu saç boyasını araştırırken forumda bir gruba denk geldim kadının canına okudular çocuğundan önemli mi madem boyamayı düşünüyosun hamile kalmasaydına kadar gitti olay benim travmam oldu resmen aramızda öylesi çok şükür yok tabi de dışardan gelen melen olur tırsıyorum
6 ya da 6 buçuktu tekrar daldım , 9a kadar. Genelde böyle oluyo benim, 3-4te uyanıp sabah bi daha uyuyorum bi kaç saat, sonra hiç uyumuyorum gün içinde akşama kadar
ah kikelom seni çok iyi anlıyorum 4 dedim mi zombi ayakta hele eşim yanımda horuldadıkça tekmeyle deviresim geliyo sağa dönüyorum olmuyo sola dönüyorum olmuyo yastığı çıkarıyorum yine olmuyo serviste anca uyuyorum

O kadar bilgili değilim ama ben deodorant bile kullanmıyorum artık. İncianın roll onunu aldım onu kullanıyorum ve inanılmaz memnunum. Bebekten sonra da artık ona devam ederim. İçeriği aşırı kimyasallı bir ürün güneş kremleri o yüzden bana temiz içerikli birşey olması daha doğru geliyor. İçim daha rahat etmesi için canım

Ay böyle okuyunca birden garip hissettim ben yanlış yapıyomuşum gibi ama bişey olmaz sanırım ya, uzak değil mi ya bebek oraya
Kuzum benim ilk gebeliğimde doktor hiç yasak getirmemişti, hatta son aylarda normal doğum olsun diye işi biraz abartmıştık eşim beni kullanıyorsun diyordu düşün ama sonuç sezeryan oldum

Hadsizlik heryerde durduramıyosun işte. Bende geçende şeye çok kızdım bir anne 4 aylık mı ne bebek emziremiyormuş psikolojik olarak yorulmuş kadın belli. Nasıl bıraktırabilirim diye sormuş. Aman yarabbi ne analık bıraktılar kadında ne vicdan. Ayıptır ya. Bir anne bunu istiyorsa demek ki şuan en doğrusu bu kadın kesin üzgündür zaten bide bunlar çullandı kadının üzerine yazık.

Valla kimse kusura bakmayacak. Saçımı kimseye süpürge edemem. Korumak kollamak sevmek kendinden ödün vermek değildir. Ben evladıma kısmet olursa yol arkadaşı olucam o benden birşeyler öğrenecek ben ondan. Bu süreçte de yeir gelicek kendimi düşüneceğim yeri gelecek evladımı. Öyle saç boyatmal istemeyle anneliğini sorgulamak kimseye kalmadı.

O kremler beni tedirgin ediyor ya. Sıcak su torbası bile koymak istemiyorum kremlerle ilgili doktorumla konuşucam sıkıntı yok derse ancak kullanabilirim
krem dediğim vicks canım benim doktorum gönül rahatlığıyla kullanabilirsin dedi tabi 4.ayımdan itibaren diğer kremlere müsade etmedi

Acikcasi ben de son ay keratin bakımı yaptirmayi düşünüyorum. Hep yaptirirdim alismisim o duzgun saclara iyice paspal olmaya basladi. Dogumdan sonra zaten kendime cok zaman ayirmam mumkun olmayacak, en azindan saclarim duş al çık modunda olsun. Herkes neden hamilelere karsi bu kadar duyarli anlamıyorum. Duyarli olmalari gereken milyon tane konu var aslinda

Yaa kalbimi kırıyorsun pıt
Ama şimdi jose beni de anla yastık konusunda duygularım ağır bastırdı napayım ben ayrı yatmayı sevmiyorum aynı yatakta ayrı yatak gibi oldu dayanamadım
Ama haksiz miyimm en az 10 kisi dene de bize haber ver demedi mi festi ayri yatak diye diye beni de o kadar gaza getirdin ki deminden beri, ben de bu gece yastiksiz uyucam karar verdim

Aaa bak o olabilir. Aklıma hiç gelmemişti teşekkür ederim. Diğer kremler riskli gibi zaten içime sinmiyordu ama vicks biraz daha masun
kullan kuzum bir zararı olmazmış doktorum dedi sür akşamları beline üstünede sıcak havlu koy çok rahatlatıcı oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…