2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Alacağın olsun

Bugün sipariş verip denicem canım. Deneyince buraya yazarım (yazmadı…) saçımı ben boyuyorum normalde ama şimdi boyamadım hiç ama gidip geliyorum beyazlardan dolayı. Off zor bu hamilelik yaa her şeyi incik cincik araştırmak zorundasın

Senin kriterlerin cokmus ya say say bitmedi ahh insallah rabbim nasip eder her sey mümkün yeter ki nasibimizde olsun

Jdjsjsj vallahi J josei89 seni paralar öyle sözler verme

Yok ya öyle de değil aslında. Ben şöyle dengeliyorum. Beni strese sokuyor mu? Sokmuyorsa bırakıyorum. Strese sokuyorsa olabilecek en zararsız şekilde yapıyorum. Ben boyaymıyorum ama boyatan bir anne olsaydım kesinlikle boyatırdım. Kendimi mutlu hissetmem gğzel hissetmem önemli. Mesela bende kıl tüy dertliyim yani öyle böyle değil. Arada en azından yüzüme Ev tipi ıpl yapayım diyorum. Şuan sabrediyorum ama dayanamadığım noktaya gelirsem ufak yerlere yaparım.

Peki canım teşekkür ederim yapcam ay çok kötüyüm ya ne oldu böyle anlamadım

Senin kriterlerin cokmus ya say say bitmedi ahh insallah rabbim nasip eder her sey mümkün yeter ki nasibimizde olsun
beklentileri yüksek bir insan olduğumu açıklamama gerek yok sanıyorum ki

Herşey mümküncü insanları çok severim ya bende hep derim herşey mümkün diye. Allah sağlık sıhhat ahlak edep versin arkadaşım gerisi önemli değil bunlar öncelikli ama tabi gönlümden de geçen şeyler var

Canım ben de incia kullaniyorum uzun zamandir asiri memnunum, kokusu da cok güzel, pek parfüm kullanmadigim icin hamileligimde bana kendimi iyi hissettirdi bu süreçte. Tavsiye ederim

Canım ben de incia kullaniyorum uzun zamandir asiri memnunum, kokusu da cok güzel, pek parfüm kullanmadigim icin hamileligimde bana kendimi iyi hissettirdi bu süreçte. Tavsiye ederim
Yalnız değilimişim gerçekten roll on sevmeyen bana sevdirdi ya minnoş rexonayı aramaz oldum.

Ahahahh alınca fotoğrafını atsın bize

Ben sayfa adını bile söylemiyorum şimdi hastaneye gidiyoruz kızlar ben gidiyorum mu yazıyosun diyo çıldırcam

Ayyy boşverrrr ağzı olan habire konussun zatenn kimse kimseyi yargılamasa keske herkesin tecrübesi kendisine özelll doktorun okey verdikten sonra boşverr

Aaa çok mantıklı valla denicem bugün sağol canım

Teşekkür ederim canım kokusu olması güzel, doğal olanlar genelde kokusuz oluyor ben sevmiyorum pek

Aynenn şöyle olsun böyle olsun deyince sağlıklı olsun da diyorlar hemen. Biz sagliksiz olsun demiyoruz ki. Rabbimden istiyorum belki nasip edecek, bilemezsin bırak da dua mı edeyim

Kesinlikle jose doğru söyle bilinçaltı metodlarıyla ilgileniyor musun sen? Senden öyle bir enerji alıyorum
Acikcasi arastirayim ogreneyim seklinde ilgilenmedim ama kendimi dinleyip anlamaya calistigim cok zaman oldu tabi anlayamadigim zaman da kendini anladikca da İnsan’ı anlamaya başlıyorsun. Psikolog olmak isterdim ama hep ben de. Senin o tarz bir meslegin olduguunu düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…