- 22 Mayıs 2012
- 11.004
- 30.579
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #19.861
Alacağın olsunNeyse sen bebise kullanirsin belki ancaonun icin de cok faydali olacagini düşünüyorum
canim benimki de 3 tarafli ama fermuarli. Seninki de oyledir. Basima gelen tarafindaki elyaf mi silikon mu neyse onlari kenar kisimlara ittim, kendi yastigimla uyuyorum yinehem boylece kenarlardaki malzeme de daha cok oldu daha iyi destekledi. Yoksa o yastik insanin omzunu ensesini agritir bence ya
Bugün sipariş verip denicem canım. Deneyince buraya yazarım (yazmadı…)Jsjsjsjsjaynen organiğim ben biraz saçta boyatmam mesela beyazım var biraz ama ortalarda değil yanda bir tutam bayılıyorum ona asla boyatamam o yüzden çokta zor olmadı yani benim için bunlara aşırı dikkat etmek
Canım bende asla ne bir koku ne bir ıslaklık. Ama şimdi kişiden kişiye de değişir. Ben çok memnunum. Hafif bir organiklik kokusu var ama sürünce geçiyor oda. Eşim bile bundan kullanıyor artıkUygun birşey aslında 1 tane deneyip memnun kalınırsa alınabilir. Denemekten zarar gelmez sonuçta iyi gelirse ne ala deodorant kullanmak zorunda kalmazsın.
Senin kriterlerin cokmus ya say say bitmediİnşallah allahım gönlüne göre versin
Bende şöyle gürbüz uzuncana saçlı bir erkek çocuk hayal ediyorum. Büyüyünce hafif esmer buğday tenli kıvırcık saçlı ve renkli gözlü olursa ohh hayalimde ki çocuk bu ama eşimde bende kumralız bizden buğday ten çıkar mı bilemedim
Jdjsjsj vallahi J josei89 seni paralar öyle sözler vermeBugün sipariş verip denicem canım. Deneyince buraya yazarım (yazmadı…)saçımı ben boyuyorum normalde ama şimdi boyamadım hiç ama gidip geliyorum beyazlardan dolayı. Off zor bu hamilelik yaa her şeyi incik cincik araştırmak zorundasın
Peki canım teşekkür ederim yapcamAh canım geçmiş olsun birde çocuk var allah yarıdmcın olsun. Evet canım soy onu söyle 1 parmak kalınlığında kes onuda bölüp kaynat. Limonlu veya sade iç. Çok iyi geliyor. Benimde öyle kustuğum günlerde kurtarıcım o. Doktorumda önerdiği için gönül rahatlığıyla söyledim.
Senin kriterlerin cokmus ya say say bitmediahh insallah rabbim nasip eder her sey mümkün yeter ki nasibimizde olsun
ne yedin akşam acaba yediğin birşey mi rahatsız etti? Veya dün çok mu yoruldunPeki canım teşekkür ederim yapcamay çok kötüyüm ya ne oldu böyle anlamadım
Canım ben de incia kullaniyorum uzun zamandir asiri memnunum, kokusu da cok güzel, pek parfüm kullanmadigim icin hamileligimde bana kendimi iyi hissettirdi bu süreçte. Tavsiye ederimCanım sen çok ekolojikmişsinbugün bir araştırcam bu konuları. Eskiden çok makyaj yapıyorum da şimdi kapatıcı rimel ruj basit bi makyaj. Ben kusunca yüzüme kan oturuyo benek benek o yüzden fondöten de sürüyorum ara sıra.
@pozitifbiri gibi ben de ter kokusuna tahammül edemiyorum. Incıa kokuyu ve ıslaklığı önlüyor mu
Yalnız değilimişimCanım ben de incia kullaniyorum uzun zamandir asiri memnunum, kokusu da cok güzel, pek parfüm kullanmadigim icin hamileligimde bana kendimi iyi hissettirdi bu süreçte. Tavsiye ederim
Ahahahh alınca fotoğrafını atsın bizeJdjsjsj vallahi J josei89 seni paralar öyle sözler verme
Yok ya öyle de değil aslında. Ben şöyle dengeliyorum. Beni strese sokuyor mu? Sokmuyorsa bırakıyorum. Strese sokuyorsa olabilecek en zararsız şekilde yapıyorum. Ben boyaymıyorum ama boyatan bir anne olsaydım kesinlikle boyatırdım. Kendimi mutlu hissetmem gğzel hissetmem önemli. Mesela bende kıl tüy dertliyim yani öyle böyle değil. Arada en azından yüzüme Ev tipi ıpl yapayım diyorum. Şuan sabrediyorum ama dayanamadığım noktaya gelirsem ufak yerlere yaparım.
Ben sayfa adını bile söylemiyorum şimdi hastaneye gidiyoruz kızlar ben gidiyorum mu yazıyosun diyo çıldırcamHdhsjjsj kocalar meraklıben dün az kalsın banlanacaktım bende köşesinden döndüm ama inanılmaz goygoy bir konu vardı katıla katıla güldüm artık. Normalde de merak ederdi ama bu sefer çatladı bende link attım bu konuyu okuyorum buna gülüyorum diye artık ama kullanıcı adımı vs bilmez gerçi girsin şuraya festinin ben olduğumu dakikasında anlar
Senin bulantin olmamisti hic bildigim kadariyla, bu aylarda da durduk yere kusmanı bilemedim acikcasiPeki canım teşekkür ederim yapcamay çok kötüyüm ya ne oldu böyle anlamadım
Güzel haberlerle dön canım, bekliyoruz seniBen sayfa adını bile söylemiyorum şimdi hastaneye gidiyoruz kızlar ben gidiyorum mu yazıyosun diyo çıldırcam
Ayyy boşverrrr ağzı olan habire konussun zatenn kimse kimseyi yargılamasa keske herkesin tecrübesi kendisine özelll doktorun okey verdikten sonra boşverrahahah sırtım yere gelmez artıkk tişikkirlerrrr bu saç boyasını araştırırken forumda bir gruba denk geldim kadının canına okudular çocuğundan önemli mi madem boyamayı düşünüyosun hamile kalmasaydına kadar gitti olay benim travmam oldu resmen aramızda öylesi çok şükür yok tabi de dışardan gelen melen olur tırsıyorum
ah kikelom seni çok iyi anlıyorum 4 dedim mi zombi ayakta hele eşim yanımda horuldadıkça tekmeyle deviresim geliyo sağa dönüyorum olmuyo sola dönüyorum olmuyo yastığı çıkarıyorum yine olmuyo serviste anca uyuyorum
Aaa çok mantıklı valla denicem bugün sağol canımNeyse sen bebise kullanirsin belki ancaonun icin de cok faydali olacagini düşünüyorum
canim benimki de 3 tarafli ama fermuarli. Seninki de oyledir. Basima gelen tarafindaki elyaf mi silikon mu neyse onlari kenar kisimlara ittim, kendi yastigimla uyuyorum yinehem boylece kenarlardaki malzeme de daha cok oldu daha iyi destekledi. Yoksa o yastik insanin omzunu ensesini agritir bence ya
Canım ben de incia kullaniyorum uzun zamandir asiri memnunum, kokusu da cok güzel, pek parfüm kullanmadigim icin hamileligimde bana kendimi iyi hissettirdi bu süreçte. Tavsiye ederim
Aynenn şöyle olsun böyle olsun deyince sağlıklı olsun da diyorlar hemen. Biz sagliksiz olsun demiyoruz ki. Rabbimden istiyorum belki nasip edecek, bilemezsinbeklentileri yüksek bir insan olduğumu açıklamama gerek yok sanıyorum ki
Herşey mümküncü insanları çok severim yabende hep derim herşey mümkün diye. Allah sağlık sıhhat ahlak edep versin arkadaşım gerisi önemli değil bunlar öncelikli ama tabi gönlümden de geçen şeyler var
O koku duyulmuyor ama sürünce. Buram buram bir koku beklemeTeşekkür ederim canımkokusu olması güzel, doğal olanlar genelde kokusuz oluyor ben sevmiyorum pek
KesinlikleAynenn şöyle olsun böyle olsun deyince sağlıklı olsun da diyorlar hemen. Biz sagliksiz olsun demiyoruz ki. Rabbimden istiyorum belki nasip edecek, bilemezsinbırak da dua mı edeyim
Acikcasi arastirayim ogreneyim seklinde ilgilenmedim ama kendimi dinleyip anlamaya calistigim cok zaman olduKesinliklejose doğru söyle bilinçaltı metodlarıyla ilgileniyor musun sen? Senden öyle bir enerji alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?