- 11 Kasım 2012
- 2.005
- 5.891
- 358
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #19.881
Canım devam ederse bir doktora gözüksen mi o kadar üst üste çıkarma bu haftalarda oluyor mu bilmiyorum inşallah hemen geçer tekrarlamazSaat 4,5 ta koşarak tuvalete içim dışım çıkana kadar kustumbu 3. Gebeliğim daha böyle bişey yaşamadım ben, bulantım bile olmazdı. Sonra 2 saat geçti gene aynı şekilde tuvalete koştuğum gibi çıkarttım. Neyin nesidir bu ya böyle 19. Haftanın süprizi mi yoksa yediğim bişey mi dokundu ya bana öyle kolay kolay bişey de dokunmaz ben kusan biri asla değilim
Ksjsjs gönlümde yatan aslan oymuş ama geç farkettim ya. Ben mühendisim canımAcikcasi arastirayim ogreneyim seklinde ilgilenmedim ama kendimi dinleyip anlamaya calistigim cok zaman oldutabi anlayamadigim zaman da kendini anladikca da İnsan’ı anlamaya başlıyorsun. Psikolog olmak isterdim ama hep ben de. Senin o tarz bir meslegin olduguunu düşünüyorum
Oluyor oluyor bende de var aynı durum. Başlarda grupta herkes kusuyodu midesi bulanıyordu ben aa nasıl ya modundaydım premsesler gibi takılıyordum ama sonra bir geldi beni benden aldı. Hala da bazen kusuyorum bazen midem bulanıyor. Doktora söylüyorum zofer iç diyor içmemek için direniyorum işte zencefil çayı tek kurtarıcım. Endişe etmeCanım devam ederse bir doktora gözüksen mi o kadar üst üste çıkarma bu haftalarda oluyor mu bilmiyorum inşallah hemen geçer tekrarlamaz
Canım bende 5. Haftadan beri istifra ediyorum zofer içtim bi gece hastanede serumla beslediler fayda etmedi ama bu haftalarda günde veya 2 günde bir kere istifra gidiyor artık zencefili bende deniyim istifra olmasada bulantım hep varOluyor oluyor bende de var aynı durum. Başlarda grupta herkes kusuyodu midesi bulanıyordu ben aa nasıl ya modundaydım premsesler gibi takılıyordum ama sonra bir geldi beni benden aldı. Hala da bazen kusuyorum bazen midem bulanıyor. Doktora söylüyorum zofer iç diyor içmemek için direniyorum işte zencefil çayı tek kurtarıcım. Endişe etmemertugce35 ama artarsa ve çok daha kötü olursam mutlaka görün bence de
Parfum paraben falan icermiyor yorumlari da güzel bi denenebilir canım sagolasinpeki sen cocuklarina hangi güneş kremini kullanıyorsun? Onlar da temiz icerikli oluyor ya o yuzden sormak istedim
Ya demiyim demiyim diyorum da ben ağustos gelsin miniğime sağlıkla sıhhatle mutlulukla kolaylıkla kavuşayım istiyorum. Ben hamileliği sevmedim ya ruhuma ağır geliyorCanım bende 5. Haftadan beri istifra ediyorum zofer içtim bi gece hastanede serumla beslediler fayda etmedi ama bu haftalarda günde veya 2 günde bir kere istifra gidiyor artık zencefili bende deniyim istifra olmasada bulantım hep var
Ahhaahaha kiz bak agzindan cikana dikkat et bazen hemen kabul oluveriyorben esmer kivircigim eşim karadenizli kucuklugu sarisin. ortaya nasil bisi cikcak bizim merak ediyor herkes
Canım cok geçmiş olsunSaat 4,5 ta koşarak tuvalete içim dışım çıkana kadar kustumbu 3. Gebeliğim daha böyle bişey yaşamadım ben, bulantım bile olmazdı. Sonra 2 saat geçti gene aynı şekilde tuvalete koştuğum gibi çıkarttım. Neyin nesidir bu ya böyle 19. Haftanın süprizi mi yoksa yediğim bişey mi dokundu ya bana öyle kolay kolay bişey de dokunmaz ben kusan biri asla değilim
Haydaa mühendis nerden cikti yaa asla aklimin ucundan geçmezdiKsjsjs gönlümde yatan aslan oymuş ama geç farkettim ya. Ben mühendisim canımama mesleki deformasyona uğramamış bir mühendis. Kocamda mühendis o mesela utanmasa metreyle gezecek birşey almaya gidince ruhum bunalıyor bazen incik cincik tüm tekniği ve stabil ölçüleriyle çalışıyor genelde
Hatta hayata kök salamıyorum diye hep dertlenirim. Mühendislik çok maddesel bir iş. Beni boğuyor. Yaptığım işlere ee dünyaya ne katkım oldu şimdi sözüyle bakıyorum o zaman üzülüyorum işte. Aslında çok seviyorum mesleğimi ama son dönemlerde yorulduğumu ve daha insani birşey seçmem gerektiğini anlıyorum.
Ahhaabizdede tam ters esim esmer,kara kas kara göz,ben mavi gozlu acik kumral bizde hep konuşuyoruz acaba nasil bisey çıkacak bizim kız
Yaa ne heyecan verici bir bekleyisAhhaabizdede tam ters esim esmer,kara kas kara göz,ben mavi gozlu acik kumral bizde hep konuşuyoruz acaba nasil bisey çıkacak bizim kız
Jsjsjjsjs herkes şaşkınHaydaa mühendis nerden cikti yaa asla aklimin ucundan geçmezdinapalim bundan sonra, aslolan kendini ne derece gelistirebildigin deyip kendimizi avutucaz sen kendini ve insanı cok iyi anlayan birisin canımm ne mutlu sana
Aynen bende öyle,sabah kalkiyorum uyudum mu savaştım mi beli degilBen de uyuyamıyorum ya doğru düzgün sağa dönüyorum kıçım acıyor sola dönüyorum kolum acıyor sinir oldum
Valla ne kadar desemde bende çok kaygılı yaptı bu dönem beniYa demiyim demiyim diyorum da ben ağustos gelsin miniğime sağlıkla sıhhatle mutlulukla kolaylıkla kavuşayım istiyorum. Ben hamileliği sevmedim ya ruhuma ağır geliyor
Solante bende tavsiye etmiyorum aşırı beyazlık ve yapışkanlık hissi bırakıyor kızlar. Ben başka marka güneş kremi kullanıyordum çok hoşuma gidiyordu ama hamilelikte kulllanılıyormu henüz doktora sormadımsolenteyi dun bi arkadasim.daha dedi bana yuzu hep atmis disari yaramamis onada
Ben bi tane güneş kremi kullanıyordum çok memnunum ama hamilelikte kullanılıyormu bilmiyorumGünaydın Kızlar
Gece ben horuldarken be güzel muhabbetler dönmüş hep kaçırıyorum
sivilce durumlarınız nasıl? Benim yüzüm baya doldu biri sönüyor yenisi çıkıyor kız çocukta olur derlerdi sizde de var mı kız anneleri?
Güneş kremi la roche posay kullanıyorum ama pek içim ısınmıyor daha önce solente kullanmıştım çekilir dert değil başka içeriği temiz önerisi olan var mı?
Yani değişiyoruz, dönüşüyoruz. Anne olmaya hazırlıyor süreç bizi. Belki bu gece uykularını güzel alamamamızın sebebi bile budur bilmiyorum. Mucizevi allah isteyen herkese nasip etsin ama yine de zor.Valla ne kadar desemde bende çok kaygılı yaptı bu dönem beni
Canım muhtemelen virüs kaynaklı, benim oğlum da ana okulundan getirdi hafif atlattilar ama sınıfın yarısı yoktu iki haftadır, mide bulantısı ve ishal yapan bir virüs dolanıyor ortalıkta. Ben de bir kaç gündür kötüydüm bugün daha iyiyim şükür ateş olmazsa bol bol sıvı tuket ve dinlen canım geçmiş olsunSaat 4,5 ta koşarak tuvalete içim dışım çıkana kadar kustumbu 3. Gebeliğim daha böyle bişey yaşamadım ben, bulantım bile olmazdı. Sonra 2 saat geçti gene aynı şekilde tuvalete koştuğum gibi çıkarttım. Neyin nesidir bu ya böyle 19. Haftanın süprizi mi yoksa yediğim bişey mi dokundu ya bana öyle kolay kolay bişey de dokunmaz ben kusan biri asla değilim
Aynı kaderi paylaşıyoruz iki hamileliğimde prenses gibiydim ama bunda devamlı biri gidiyor biri geliyor sivilcelerin ve yağlı cildime en iyisi la roche possayın nemlendiricisi onu düzenli kullanırsam daha iyi oluyor cildim ama en ufak bir bakımsızlıkta tekrar geliyor o yüzden hem yüz yıkama jelini hem de yatmadan önce kremini kullanıyorumGünaydın Kızlar
Gece ben horuldarken be güzel muhabbetler dönmüş hep kaçırıyorum
sivilce durumlarınız nasıl? Benim yüzüm baya doldu biri sönüyor yenisi çıkıyor kız çocukta olur derlerdi sizde de var mı kız anneleri?
Güneş kremi la roche posay kullanıyorum ama pek içim ısınmıyor daha önce solente kullanmıştım çekilir dert değil başka içeriği temiz önerisi olan var mı?
Öyle anneler var mıymışBende mesela kılsız tüysüz annelere çok imreniyorum şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?